Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Colesterol seric total marit


Mai multe de tratament intensiv colesterol o optiune pentru pacientii cu inima de mare risc

Mai multe de tratament intensiv colesterol o optiune pentru pacientii cu inima de mare risc
Actualizat spune mai multe recomandari de tratament intensiv de colesterol este o optiune pentru persoanele cu risc crescut de atac de cord si de moarte din cauza bolilor cardiovasculare, in conformitate cu recomandarile actualizate din Colesterol National Education Program (NCEP). Recomandarile de la un grup de lucru al NCEPs Adulti Tratamentul Panel III (ATP III) sunt publicate in discutie zilele de Circulation: Journal of American Heart Association. National Heart, Lung, precum si Institutul de sange, Colegiul American de Cardiologie si American Heart Association sa le aprobe.
Mai mic cu atat mai bine pentru persoanele cu risc ridicat. Thats mesaj de pe colesterol rau - lipoproteinelor de joasa densitate (LDL) colesterol - De la filele de studii clinice, a declarat Scott Grundy, MD, Ph.D., American Heart asociatiilor reprezentative pentru a NCEP si presedintelui ATP III. Pentru a rafina 2001 ATP orientari III, panoul de examinat cinci studii clinice majore care implica reducerea nivelului de colesterol medicamente.
Persoanele cu risc ridicat sunt cei care au avut deja un atac de cord sau au alti factori de risc, iar ei au mai mult de un risc de 20 de procente estimate de atac de cord sau de deces cardiace in termen de 10 de ani. Aceasta include persoanele cu dureri in piept cardiace (angina pectorala), angioplastie sau interventii chirurgicale anterioare by-pass, obturate vasele de sange la nivelul extremitatilor sau a creierului, sau a diabetului.
Precedentele orientari NCEP recomanda reducerea nivelului de colesterol medicamente pentru persoanele cu risc ridicat, cu un nivel de colesterol LDL de 130 de miligrame pe decilitru (mg / dl) sau mai mare.
Scopul a fost de a reduce LDL colesterol la mai putin de 100 mg / dl, a declarat Grundy, care este directorul Centrului pentru nutritiei umane de la Universitatea din Texas Southwestern Medical Center din Dallas. Pentru persoanele cu un nivel de colesterol LDL de 100-129 mg / dl, utilizarea de medicamente care scad colesterolul-a fost o optiune terapeutica bazata pe aprecierea clinica.
Recomandarile actualizat apel pentru tratamentul medicamentos in aproape toate pacientilor cu risc cu LDL colesterol de 100 mg / dL sau mai mare. Recomandarile majore ale liniilor directoare actualizate includ:
De persoane cu risc ridicat: Scopul general al colesterolului-tratament de scadere ramane acelasi. Cu toate acestea, in scopul de a reduce nivelul de colesterol LDL la sub 100 mg / dl, panoul face un obiectiv LDL mai mic de 70 mg / dl o optiune terapeutica pentru persoanele cu risc foarte ridicat de atac de cord sau moarte.
Pacientii sunt considerate cu risc foarte mare in cazul in care deja au boli cardiovasculare, plus diabet zaharat, fumatul persistente de tigara, hipertensiune arteriala slab controlata, sau de factori de risc multiple ale sindromului metabolic (trigliceride ridicate, nivelurile scazute de HDL colesterol bun, obezitate), si imediat dupa o atac de cord.
Moderat grad ridicat de risc moderat de mare de oameni de risc sunt cei care au factori de risc multiple si sunt estimate a avea o sansa de 10 - 20 la suta de atac de cord sau de deces cardiace in termen de 10 de ani. Noi orientari accentueaza necesitatea de tratament in cazul in care nivelul de colesterol LDL sunt 130 mg / dl sau mai mare, si se adauga un aspect optional de terapie de droguri in cazul in care nivelurile sunt intre 100-129 mg / dl.
In general, in cazul in care tratamentul medicamentos este folosit in oameni, la mare sau moderat de risc ridicat, acesta ar trebui sa urmareasca realizarea unei reduceri de 30 la 40 la suta in colesterolul...

Key grasimi si colesterol Cell de Reglementare Identificata, promitandu-tinta

Key grasimi si colesterol Cell de Reglementare Identificata, promitandu-tinta Cercetatorii de la Harvard Medical School si Massachusetts General Hospital au identificat modul in care un comutator moleculara reglementeaza productia de grasimi si colesterol, un pas care poate ajuta tratamente avans pentru sindrom metabolic, constelatie de boli care include nivel ridicat de colesterol, obezitatea, diabetul zaharat tip II, si arteriala ridicata de presiune. Studiul este publicat in versiunea online a revistei Nature stiintifice si va aparea in editia de imprimare 10 august.
Am identificat o proteina cheie care actioneaza impreuna cu o familie de switch-uri moleculara pentru a porni de colesterol si grasimi (sau lipide) productia, spune cercetatorul principal Anders Naar, dr., profesor asistent de biologie celulara la Harvard Medical School, precum si de Cancer Massachusetts General Hospital Center. Identificare a acestei interactiuni proteine si natura interfata moleculara poate o zi ne permit sa urmareasca o abordare mai cuprinzatoare a tratamentului de sindrom metabolic.
Nivelurile ridicate de colesterol si lipide sunt legate de o serie de interdependente afectiuni medicale si a bolilor, inclusiv obezitatea, diabetul zaharat tip II, ficat gras, si a hipertensiunii arteriale. Acest set de conditii si de boli, cunoscuta sub numele de sindrom metabolic, care afecteaza o parte sunt cresterea rapida a societatii si a servi ca un factor de risc major pentru boli de inima, principala cauza de deces in lumea dezvoltata.
Tratamente pentru bolile asociate cu sindrom metabolic s-au concentrat in primul rand pe elementele individuale, cum ar fi de mare LDL-colesterol (vizate de reducerea nivelului de colesterol medicamente statina). Moduri Cu toate acestea, mai eficiente pentru a trata toate elementele componente ale sindromului metabolic sunt necesare. O abordare ar putea fi atractive pentru a viza switch-uri genetice care promoveaza sinteza de colesterol si lipide, dar ar necesita o intelegere detaliata a mecanismelor de reglementare inainte de a obiectivelor de droguri pot fi identificate.
Dupa ce mananca o masa, o familie de proteine actioneaza in calitate de switch-uri pentru a porni de colesterol si grasimi (sau lipidic) de productie. Aceasta familie de proteine este cunoscut ca SREBPs, sau element de sterol de reglementare proteine de legare. Intre mese, productia de colesterol si lipide ar trebui sa fie oprit, cu toate acestea, consumul in exces de alimente, cuplata cu lipsa de exercitii fizice, par sa perturbe controalelor normala si soldurile ca SREBPs de control, care rezulta in supraproductie de colesterol si lipide.
In hartie Natura, HMS si MGH Cancerul echipa Centrului a aratat ca o proteina numita ARC105, care se leaga de SREBPs, este esentiala in controlarea activitatii de familie SREBP de proteine. ARC105 reprezinta o axa centrala pentru SREBPs controlul de colesterol si lipide biosinteza gene, care poate furniza un potential moleculara calcaiul lui Ahile, care ar putea fi vizate de droguri, spune Dr. Nr.
Cercetatorii au descoperit ca, initial, dupa indepartarea ARC105 din celule umane printr-un proces numit ARNi, SREBPs nu au mai fost capabila de a activa de colesterol si lipide gene biosinteza. Pentru a valida aceste constatari intr-un cadru fiziologice, cercetatorii au apelat la elegans vierme microscopice C., un organism favorit model printre cei care studiaza procesele biologice evolutionarily conservate din cauza timpului sau de generare rapida si relativa simplitate ale geneticii, si care a fost utilizat anterior pentru a mecanisme de studiu din Regulamentul de grasime.
Printr-un efort de colaborare cu grupul de genetica vierme de Anne Hart, dr., HMS profesor de patologie, la Centrul de Cancer MGH, echipa a demonstrat ca elegans C. omologi din SREBP si ARC105, cunoscut sub numele de TAS-1 si MDT-15, , respectiv, sunt necesare pentru producerea si stocarea de grasime. Viermi de productie a avut regulate de grasime atunci cand TAS-1 si MDT-15 a functionat in mod normal, dar cand Cercetatorii au folosit pentru a ARNi Knock Out, fie in functie de TAS-1 sau MDT-15, viermi pierdut capacitatea lor de a stoca in mod corespunzator gras, oua, precum si face in mod normal.
Efectele izbitoare a coborasuri bat ARNi la elegans C. sugereaza ca calea ARC105/SREBP pot juca un rol-cheie in productia de lipidic la om, a declarat Laurie Tompkins, dr., de la Institutul National de Stiinte Medicale generale, care partial sprijinite de cercetare . Acest lucru scoate in evidenta valoarea de organisme modelului pentru a ne ajuta intelegem procesele...

Majoritatea americanilor nu stiu ca nivel ridicat de colesterol provine din doua surse

Majoritatea americanilor nu stiu ca nivel ridicat de colesterol provine din doua surse Rezultatele dintr-un studiu recent a aratat ca, la nivel national, majoritatea respondentilor nu stia ca valori crescute ale colesterolului provine din doua surse, chiar daca respondentii au raportat valori crescute ale colesterolului. Cand a fost intrebat despre sursele de colesterol, mai mult de trei sferturi dintre respondenti (77 la suta) a declarat in mod gresit ca alimentele pe care le manan...

Cum pot folosi eticheta alimente pentru a reduce cantitatea de grasimi si colesterol din dieta mea?

Cum pot folosi eticheta alimente pentru a reduce cantitatea de grasimi si colesterol din dieta mea? Unele dintre informatii de pe eticheta, cum ar fi ca aproximativ de grasime - in special grasimi saturate - si colesterol, va fi de interes special pentru oameni preocupati de colesterol arteriala si boli de inima.
Aportul de mare de grasimi saturate si colesterol sunt legate de nivel ridicat de colesterol din sange, care, la randul sau este legat de un risc crescut de boli coronariene (CHD). C...

Studiul releva tinta potentiala noi pentru reducerea nivelului de colesterol medicamente

Studiul releva tinta potentiala noi pentru reducerea nivelului de colesterol medicamente Soarecii lipseste o proteina cheie implicati in reglementarea colesterol au scazut-lipoproteine cu densitate, sau colesterolul rau, nivelurile de mai mult de 50 la suta mai mic decat soareci normala, si cercetatori sugereaza ca inhibarea de proteine, in acelasi om, ar putea conduce la colesterolului noi medicamente care scad.
Intr-un studiu care urmeaza sa fie publicat in Proceedings al Academi...

Medicii de acord ca tratarea doua surse de colesterol susceptibila de a realiza o mai mare Reducerile de LDL-Colesterol

Medicii de acord ca tratarea doua surse de colesterol susceptibila de a realiza o mai mare Reducerile de LDL-Colesterol Rezultatele dintr-un nou sondaj TNS de medici de ingrijire primara si secundara (medici generalisti si cardiologi) in toata Europa, lansat astazi, arata ca aproape trei sferturi (72 la suta) din medicii intervievati simt ca multi pacienti hipercolesterolemie cu factori de risc, cum ar fi o boala coronariana ( CHD) si / sau diabet zaharat poate fi insuficient tratate de monoterapie statina in pract...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.