Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Colonoscopie pret


ACR's Ghiduri de CT Colonography Interpretare examinate in studiu la Digestive Disease Week

ACR's Ghiduri de CT Colonography Interpretare examinate in studiu la Digestive Disease Week
Un studiu prezentat la Saptamana Bolilor Digestive ® 2008 a examinat Colegiului American de Radiologys (ACR) orientarile colonography CT care recomanda polipi de pana la 5 mm in dimensiune nu trebuie sa fie raportate colonography CT prin aplicarea lor la o baza de date endoscopice ca informatiile colectate despre polipi care au fost eliminat si prelucrate. Liniile directoare recomanda, de asemenea, ca pacientii cu unul sau doua polipi 6 - 9 mm si nici polipi mai mari pot avea repeta colonography CT in trei ani, mai degraba decat polipectomie prompt. Baza de date a inclus informatii pentru 10780 polipi scoasa din 5079 de pacienti (printre 10034 colonoscopii) in decurs de cinci interval de un an. In general, studiul a stabilit ca in cazul in care colonography CT, mai degraba decat colonoscopie a fost utilizat la aceasta populatie, si presupunand 100 sensibilitate la suta din colonography CT pentru polipi ≥ 6 mm si recomandari de interpretare ACR, apoi 29 la suta din toti pacientii si 30 la suta dintre pacientii cu varsta de peste 50 cu adenom de risc ridicat constatari s-ar fi fost interpretat ca fiind normale. Constatari adenom de mare risc au fost definite in functie de post-orientarile actuale de supraveghere polipectomie ca orice adenomul de 1 cm sau mai mari ca dimensiune, orice adenom cu displazie de grad inalt sau elemente villous, sau la pacientii cu trei sau mai multe adenoamelor de orice dimensiune. O suma suplimentara de 18 la suta din ambele grupuri ar fi putut avea intarziat polipectomie pentru cel putin trei ani.
Studiul, Colegiul American de Radiologie (ACR) Recomandari pentru CT Colonography (CTC) Interpretare: Implicatii pentru rezectia de High Risk adenom Constatari, a fost prezentata de Douglas K. Rex, MD, FASGE, Cancelarii profesor de medicina, Indiana University School of Medicine si director al Endoscopie la Indiana University Hospital, care a prezentat, de asemenea, alte cercetari in timpul DDW ® pe mare adenoamelor sesil si asocierea lor cu o prevalenta inalta a neoplaziilor sincrone.
Large sesil adenoame sunt asociate cu o prevalenta inalta a sincrona neoplazia
In acest studiu, pacientii cu mari (≥ 2 cm) adenoamelor sesil care au urmat rezectie endoscopica disparat, li se recomanda sa aiba o urmarire de examinare in trei pana la sase luni pentru a examina site-ul polipectomie pentru boala reziduala. Studiul a fost o retrospectiva de revizuire singur centru universitar din sincron constatari neoplazice la 190 de pacienti consecutiv, cu doua puncte intacte si unica adenoamelor mari sesil rezecate endoscopic. Toti pacientii inclusi au avut cel putin o colonoscopie completa. Polipi sincrone au fost cele scoase la colonoscopie aceeasi care a descoperit adenom mare sesil, sau la orice urmarire endoscopice de examinare in termen de 12 luni de la descoperirea de adenom mare sesil.
Cercetatorii au descoperit ca 75 la suta dintre pacienti au avut cel putin un adenom sincrone, precum si 190 de pacienti au avut o medie de patru adenoamelor sincron. Treizeci la suta din pacienti au avut cel putin un adenom sincrone avansate (adenom ≥ 1 cm, in marime, sau cu displazie de grad inalt sau element villous), si trei la suta au avut leziuni sincrone cu displazie inalt grad. Boala sincrona a fost distribuit in intreaga colonie si a fost probabil sa fie intr-un segment de colon indepartat ca si in acelasi sau un segment adiacent colonului. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca pacientii cu mari adenoamelor sesil rezecate endoscopic mandat de urmarire, nu numai pentru a se asigura rezectie complete, dar, de asemenea, pentru a se asigura compensarea din intregul colon.
Preoperator Detectarea Familial pancreatic Tumori de Ultrasonografie endoscopica (EUS), Multidetector Tomografia computerizata (CT) si / sau Magnetic Resonance Cholangiopancreatography (MRCP),
Cercetarile efectuate de Marcia I. Canto, MD, FASGE, profesor asociat de medicina si oncologie, Universitatea Johns Hopkins, Baltimore, MD, a fost prezentat la detectarea preoperator de familiala neoplasme pancreatice. Vieti pot fi salvate daca displazie de grad inalt si la inceputul anului adenocarcinom familiala ductale poate fi detectat in cazul persoanelor cu risc ridicat inainte de a leziunilor aceste progrese la boli avansate. Cercetatorii au studiat pentru a caracteriza leziunilor neoplazice pancreatice detectate de testele imagistice la indivizii cu risc ridicat, pentru a compara randamentul de diagnostic si de a beneficia incrementale al EUS peste CT / MRCP, precum si pentru a determina beneficiul elementare de aspiratie cu ac fin (FNA) peste EUS monoterapie.
Prospectiv Datele colectate de la 1998-2007 din studiile de screening doua si centre de programul de screening clinic au fost analizate. Persoanelor cu risc ridicat, cu sindromul Peutz-Jeghers sau rudele de gradul intai de la familiala neamurile adenocarcinom ductal cu cel putin doua afectate, au avut fie multi-CT sau RMN detectorului si / MRCP, si EUS. Radiologic si caracteristicile EUS de fiecare leziune preoperator detectate au fost comparate cu rezultatele patologice. Randamentul de diagnostic pentru fiecare modalitate de formare a imaginii a fost calculat pe o baza pentru fiecare leziune.
De 165 pacienti care au EUS si CT / MRCP, 19 asimptomatice persoanelor cu risc ridicat a suferit rezectie partiala (15), partiale, urmat de pancreatectomy finalizarea (3), sau pancreatectomy Total (1) pentru 44 de leziunile pancreatice (dimensiune gama 2.6-21 mm) detectate de EUS, CT sau MRCP. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca gradul cel mai tumori pancreatice detectate de testele de screening sunt mici si joasa, dar sase la suta din intraductal neoplasme papilara mucinous <3 cm, pot contine displazie de grad inalt. EUS detecteaza aproape de doua ori mai multe leziunilor neoplazice ca CT / MRCP, indiferent de marime, si FNA adauga putin la EUS.
Pe cale orala Cholangioscopy Ghidat Piatra Terapia - Raport de mai multe centre Internation...

ICAD Initiaza clinice de studiu ale Virtual Colonoscopie CAD, in parteneriat cu ACR Imagine Metrix

ICAD Initiaza clinice de studiu ale Virtual Colonoscopie CAD, in parteneriat cu ACR Imagine Metrix iCAD, Inc (Nasdaq: ICAD), o industrie-leading provider de detectare asistata de calculator (CAD) solutii pentru identificarea precoce a cancerului, a anuntat ca a initiat un studiu clinic pentru colon CAD, produsul sau virtual colonoscopie CAD, in parteneriat cu Image Metrix ACR, o filiala a Colegiului American de Radiologie (ACR). iCAD si ACR Imagine Metrix, ce a finalizat partea de dezvoltare a studiului, colaboreaza cu privire la executarea de studiu, inclusiv un sistem multi-cititor, multi-caz (MRMC) studiu clinic concepute pentru a evalua impactul Colon CAD privind acuratetea de a interpreta CT examene Colonography , de asemenea, cunoscut sub numele de colonoscopii virtuale. Studiul va evalua, de asemenea, sensibilitatea Colon CAD pentru detectarea polipi si va masura impactul iCADs CT Colon CAD produs pe interpretarea si fluxul de lucru.
Virtual pacientii colonoscopie ofera o optiune mai putin invazive pentru a conventionale tehnici de colon polip de detectare. Trecerea in revista aceste imagini pot fi plictisitor si provocatoare, din cauza cantitatea de informatii capturat intr-un examen CT. produs de colon iCADs CAD foloseste o tehnologie sofisticata de prelucrare a imaginii de analiza pentru a identifica polipi in imagini cu potential pentru rationalizarea procesului de lectura si imbunatatirea preciziei, a productivitatii si a fluxului de lucru. Studiul, care va fi gestionat si executate de imagine Metrix ACR, va include pana la 20 de radiologi, este de asteptat sa ia aproximativ sase luni pentru a finaliza si va include analiza de cateva sute de cazuri testate cu colonoscopie virtuale featuring Colon CAD.
Mutarea in acest studiu clinic, care ar trebui sa permita iCAD sa prezinte datele necesare pentru a FDA, este un pas interesant a aduce mai aproape de companie de a lua produsul nostru Colon CAD la piata, a declarat Ken Ferry, Presedinte si Chief Executive Officer al iCAD. Lucrul cu imagini Metrix ACR, un grup cu un nivel ridicat de expertiza in acest domeniu, va fi de mare valoare pentru a ne ajuta dovedi beneficii enorme credem ca produsul nostru Colon CAD poate oferi, atat in detectarea polip si imbunatatire flux de lucru. Noi credem ca produsul nostru Colon CAD are oportunitate extraordinara de piata si va fi un mare plus la liniile noastre de produse stabilite CAD pentru depistarea cancerului de san.
Cu toate ca 140000 de persoane din SUA vor fi diagnosticate cu cancer de colon in acest an, este una dintre cele mai multe tipuri de cancer pot fi prevenite cand polipi precoce sunt detectate si eliminate. Mai mult de 82 milioane de americani au peste 50 de ani de varsta, astfel facandu-le eligibile pentru screening-ul cancerului colorectal; cu toate acestea, diagnosticare sunt insuficient utilizat in mod semnificativ, ca urmare, cel putin in parte de natura invazive procedurilor de selectare curente, cum ar fi colonoscopia. Rezultatele studiilor recente, inclusiv National CTC Proces efectuate de catre Imaging ACR Network (ACRIN), care a demonstrat eficacitatea colonoscopie virtual ca o procedura de screening, impreuna cu initiativele recente de a stabili Medicare pentru procedura de rambursare, poate creste viabilitatea colonoscopie virtuale de depistare a cancerului colorectal si sunt susceptibile de a conduce vehicule utilizarea sporita a procedurii.
CT Colo...

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire Nu este o veste buna pentru imbatranire a populatiei de medici americani ale caror recomanda colonoscopii periodice - este mai usor. Noi cercetari prezentat astazi, la Saptamana bolilor digestive in New Orleans, arata ca tehnologiile sunt imbunatatite pentru pozitia pe piata, ceea ce inseamna testarea mai precise, procesele mai usor si, eventual, proiectii mai putin frecvente la pacientii.
Dige...

Virtual colonoscopie poate ajuta pacientii sa evite colonoscopie conventionale

Virtual colonoscopie poate ajuta pacientii sa evite colonoscopie conventionale Semnificatia de un polip de colon detectate se potriveste in stransa colaborare cu scor de incredere de un radiolog interpretare folosind colonoscopie virtuale. Acest lucru sugereaza faptul ca colonoscopia virtuala poate ajuta la indepartarea polipilor a determina daca este cu adevarat nevoie, evitand astfel suprasolicitarea de colonoscopie invazive conventionale, conform unui nou studiu, in decem...

Virtual colonoscopie performanta imbunatatita prin asistata de calculator de detectare a

Virtual colonoscopie performanta imbunatatita prin asistata de calculator de detectare a Tomografie computerizata (CT) colonography cu asistata de calculator de detectare (CAD) este foarte eficient pentru gasirea de polipi de colon, potrivit unui scara larga, multi-centru de studiu realizat de National Institutes of Health (NIH) si a prezentat astazi, la reuniunea anuala al Societatii radiologice de America de Nord (RSNA).
CT colonography, numiti de obicei colonoscopia virtuala, es...

ACRIN Studiul sustine Virtual Colonoscopie de validare pentru Colon CAD producator de software Medicsight Plc

ACRIN Studiul sustine Virtual Colonoscopie de validare pentru Colon CAD producator de software Medicsight Plc MGT investitiilor de capital, Inc (AMEX: MGT), o societate de investitii axate pe Healthcare Information Technology (HCIT) sector, a anuntat ca studiul ACRIN sustine colonoscopie virtuala pentru Medicsight PLC (filiala a MGT). Medicsight PLC (AIM: MDST), un lider in industria de dezvoltarea de detectare asistata de calculator (CAD) si imaginea de software de analiza, care ajuta la depistarea preco...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.