Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Colonoscopie virtuala pret


Virtual colonoscopie poate ajuta pacientii sa evite colonoscopie conventionale

Virtual colonoscopie poate ajuta pacientii sa evite colonoscopie conventionale
Semnificatia de un polip de colon detectate se potriveste in stransa colaborare cu scor de incredere de un radiolog interpretare folosind colonoscopie virtuale. Acest lucru sugereaza faptul ca colonoscopia virtuala poate ajuta la indepartarea polipilor a determina daca este cu adevarat nevoie, evitand astfel suprasolicitarea de colonoscopie invazive conventionale, conform unui nou studiu, in decembrie 2004 problema a Jurnalului American de Roentgenology.
Colonoscopie virtual este un examen relativ neinvaziv care utilizeaza un CT scanare pentru a evalua colon pentru polipi. Printre beneficiile colonoscopie virtuale sunt ca, spre deosebire de colonoscopie conventionale, procedura nu are nevoie de medicamente pentru durere intravenoasa, sedare sau de recuperare timp camera de zi, a spus Perry J. Pickhardt, MD, de la Universitatea din Wisconsin Medical School si autor principal pe hartie.
Pentru acest studiu, 1339 de pacienti cu simptome nu a suferit atat colonoscopia virtuala si colonoscopie conventionale. Un total de 305 polipi au fost descoperite la colonoscopie virtuale care au fost de 6 mm sau mai mare, dimensiunea la care medicul trebuie sa decida cum sa tratarea pacientului. Pentru cei polipi, probabilitatea ca polip a fost gasit la colonoscopie conventionale si ca a fost potential precanceroase strans corelata cu scorul de incredere de radiolog interpretare.
Desi colonoscopie conventionale este un test excelent, acesta nu prezinte un risc mic, dar real pentru complicatii semnificative. Desi acest risc este acceptabil pentru pacientii cu polipi mari, aceasta poate depasi beneficiile potentiale pentru pacientii fara polipi mari, care cuprind marea majoritate a populatiei asimptomatice de screening. Pe scurt, se pare prudent sa rezerve aceasta procedura mai invaziv pentru cei pacientii cu o probabilitate mai mare pentru adapostirea un polip semnificativ, a spus dr. Pickhardt.
Studiul a fost sponsorizat in p...

Studiul prevede sa se odihneasca preocuparile legate de colonoscopie virtual ca un instrument de screening

Studiul prevede sa se odihneasca preocuparile legate de colonoscopie virtual ca un instrument de screening Colonoscopie Virtual poate detecta in mod eficient leziuni plate din colon, un studiu de mai mult de 1200 arata pacienti. Rezultatele studiului inmormanta se refera la faptul ca colonoscopie virtuale nu ar trebui sa fie folosit ca un instrument de screening pentru depistarea cancerului de colon, deoarece cant a detecta aceste leziuni, spun autorii studiului.
Studii din Asia au indicat faptul ca leziunile plate sunt destul de comune, si de multe ori transforma in cancer, a spus Perry Pickhardt, MD, profesor asociat de radiologie de la Universitatea din Wisconsin Medical School din Madison. Prin urmare, acesta a fost sustinut ca colonoscopie virtuale nu ar trebui sa fie folosit ca un instrument de screening in cazul in care rateaza aceste leziuni, a spus el.
Cu toate acestea acest studiu a constatat ca colonoscopie virtuale detectat 80% din leziuni plate (47 din 59 leziuni), care au fost 6mm sau mai mult in dimensiune. Virtual colonoscopie detectat 81% din non-leziuni plate, a spus dr. Pickhardt. Douazeci si noua din cele 59 de leziuni plate au fost adenoamelor, care sunt precursori ai potentialul de a cancerului, a spus dr. Pickhardt. Virtual colonoscopie detectat ...

ACRIN Studiul sustine Virtual Colonoscopie de validare pentru Colon CAD producator de software Medicsight Plc

ACRIN Studiul sustine Virtual Colonoscopie de validare pentru Colon CAD producator de software Medicsight Plc MGT investitiilor de capital, Inc (AMEX: MGT), o societate de investitii axate pe Healthcare Information Technology (HCIT) sector, a anuntat ca studiul ACRIN sustine colonoscopie virtuala pentru Medicsight PLC (filiala a MGT). Medicsight PLC (AIM: MDST), un lider in industria de dezvoltarea de detectare asistata de calculator (CAD) si imaginea de software de analiza, care ajuta la depistarea preco...

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire Nu este o veste buna pentru imbatranire a populatiei de medici americani ale caror recomanda colonoscopii periodice - este mai usor. Noi cercetari prezentat astazi, la Saptamana bolilor digestive in New Orleans, arata ca tehnologiile sunt imbunatatite pentru pozitia pe piata, ceea ce inseamna testarea mai precise, procesele mai usor si, eventual, proiectii mai putin frecvente la pacientii.
Dige...

In curs de formare in CT Colonography Recomandat pentru gastroenterologi

In curs de formare in CT Colonography Recomandat pentru gastroenterologi Recunoscand ca colonography CT va juca un rol in screening pentru cancerul colorectal (CRC), precum si necesitatea de critica pentru a creste gradul de screening globale CRC, American gastroenterologice Association (AGA) Institutul emise standardele minime de performanta gastroenterolog a testului. Pentru a asigura competenta, un minim de 75 de cazuri confirmate endoscopic ar trebui sa fie interpr...

Tehnici de colonoscopie virtuala "si de formare trebuie sa fie imbunatatite inainte de utilizarea pe scara larga clinice

Tehnici de colonoscopie virtuala "si de formare trebuie sa fie imbunatatite inainte de utilizarea pe scara larga clinice Precizia colonography calculat tomographic (colonoscopie virtuale) pentru detectarea cancerului colorectal este mai mica decat cea pentru colonoscopie conventionale, ceea ce sugereaza ca utilizarea colonoscopie virtuale ar trebui sa fie limitata pana la tehnici de formare si poate fi imbunatatit, potrivit unui studiu, in 14 aprilie problema a Journal of American Medical Association (JAMA).
Conf...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.