Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Comotie cerebrala simptome


Neurologice Baza de depresie urma Sporturi Concussion Situat de catre cercetatori MNI

Neurologice Baza de depresie urma Sporturi Concussion Situat de catre cercetatori MNI
Cercetatorii de la Institutul de Neurologie de la Montreal Universitatea McGill au identificat baza neurologice ale depresiei in sportivi de sex masculin, cu simptome persistente de post-comotie. Studiul, publicat in saptamana aceasta problema a Archives of General Psychiatry, are implicatii clinice importante pentru tratamentul persoanelor care au suferit o comotie cerebrala.
Depresia este una dintre o serie de simptome persistente intampinate de atleti urmatorul text comotie sport. Prevalenta de depresie in populatia generala este de aproximativ 5%, in timp ce prevalenta depresiei la pacientii cu traumatism cap pot ajunge la un uluitor 40%.
Pana in prezent, se cunoaste foarte putin despre baza neurologice ale depresiei frecvent raportate de catre sportivi urmatoarele comotie, spune Dr. Alain Ptito, neuropsychologist si cercetator la MNI, si investigatorul plumb pentru studiu. Metodele de testare traditionale pentru comotie avut rezultate normale cu nici deficite evidente cognitive sau neurologice. Plangerile persistente au fost percepute ca subiective si insuficient definite, fara temei neurologice. Leziuni la nivelul creierului urmatoarele comotie are loc la un nivel microscopic si este, prin urmare, greu de masurat la un pacient.
Utilizarea tehnologiei creier consolidata imagini, cercetatorii sunt acum in masura sa obtina perspective noi in daunelor cauzate de comotie. Folosind IRM functionala (fMRI), o tehnica computerizata imagistica ca masurile de nivelurile sanguine de oxigen, noi am fost capabil sa detecteze zone ale creierului cu activitate anormale neuronale, a explicat Dr. Ptito. Dr. Ptito si colegii sai au testat cincizeci si sase de sportivii de sex masculin, 40, cu comotie si 16 controale sanatosi. Folosind un indice de depresie, 16 dintre subiecti concussed au avut nici un simptom de depresie, 16-a exprimat depresie usoara si 8 au avut simptome moderate de depresiuni. Sportivii Concussed cu depresie au aratat redus activitatea creierului in regiunile cunoscute a fi implicate in depresie, in mod specific, dorsolateral cortexul prefrontal si striatum si dezactivarea atenuate in medial regiunile frontala si temporala. Am descoperit ca subiectii concussed cu depresie prezentate cu acelasi model de activare a creierului ca cea observata la pacientii cu depresie majora.
Alte studii au aratat o legatura intre o istorie de leziuni cerebrale si probabilitatea de a dezvolta depresie majora mai tarziu in viata. Prin urmare, intelegerea patologiei de depresie, la subiectii concussed are implicatii importante pentru interventie timpurie si a rezultatelor de succes.
----------------------------
Articolul adaptate prin Medical News Astazi de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Acest studiu a fost finantat de catre institutele de cercetare canadian al Sanatatii (CIHR) si Fon...

Found Strong Legatura dintre lovituri si creierul Tissue Injury

Found Strong Legatura dintre lovituri si creierul Tissue Injury Lovituri, indiferent daca in urma unui accident, eveniment sportiv, sau de lupta, poate duce la pierderea permanenta de nivel superior proceselor mentale. Oamenii de stiinta au dezbatut timp de secole, daca lovituri implica deteriorarea structurala a tesutului cerebral sau daca modificarile fiziologice ca pur si simplu afecta celulele creierului mod functie, explica aceasta pierdere. Acum, pentru prima data, cercetatorii de la Albert Einstein Colegiul de Medicina din Yeshiva University au legate de domeniile de prejudiciu creierului la anumite procese psihice cauzate de alterarea lovituri.
De cercetare, descrise in 26 august editie a Radiologie, ofera dovezi convingatoare ca lovituri implica leziuni ale creierului. Constatari sugereaza faptul ca imagistica de difuzie Tensor (DTI), creierul de scanare metoda utilizata de catre oamenii de stiinta Einstein, ar putea ajuta la diagnosticarea lovituri si in evaluarea eficacitatii de tratamente.
DTI a fost utilizata sa te uiti la alte tulburari ale creierului, dar acest lucru este primul studiu care sa se concentreze pe lovituri, a declarat Michael Lipton, MD, Ph.D., director asociat al Magnetic Resonance Gruss Centrul de Cercetare (MRRC) si profesor asociat de radiologie , de psihiatrie si stiintelor comportamentale, precum si of Neuroscience de la Einstein si principalul autor al studiului. Acesta sa dovedit a fi un instrument puternic pentru detectarea daunele subtile creierului care am gasit sa fie asociate cu lovituri.
In fiecare an, mai mult de un milion de americani sustine o comotie (punct de vedere tehnic mentionate in continuare prejudiciu usoara creierului traumatice). Lovituri la adulti in principal, rezultatul accidentelor auto sau scade. In timp ce majoritatea oamenilor a recupera de la lovituri, fara efecte de durata bolnav, cat mai multe 30 de procente sufera de insuficienta permanenta a suferi modificari de personalitate sau se afla in imposibilitatea de a planifica un eveniment. Un studiu 2003 federale numit lovituri o problema serioasa de sanatate publica care costurile SUA un procent estimat de 80 miliarde dolari pe an.
In prezent, diagnosticul de lovituri se bazeaza in principal pe istoria accident de pacienti si cu privire la examinari clinice care a verifica pentru simptome comotie comune, inclusiv dureri de cap, ameteli si tulburari de comportament. Nu exista nici o cale de a afla de la aceste examene, care vor avea de suferit cele mai grave consecinte si care vor recupera rapid. Rezultatele studiului arata Einstein DTI de scanare ar putea oferi un mod mai obiectiv pentru a diagnostica lovituri, traumatisme cerebrale a stabili daca a avut loc de fapt, dupa traumatisme, si, eventual, pentru a anticipa pierderea de durata a functiei executive. Functia de Executiv se refera la capacitatea de a lua decizii, a organiza, stabili prioritati si gestiona timp.
Einstein de cercetare implicate 20 de persoane cunoscute ca au suferit lovituri (18 de la accidentelor auto si doua de la cade), precum si 20 de subiecti sanatosi de control. Pacientii au fost recrutati dintr-o camera de spital de urgenta; doi dintre ei au pierdut cunostinta, dar numai pentru cateva minute. Atat pacientii si de subiectii de control a suferit imagistice conventionale creierului cu rezonanta magnetica (MR) si tomografie computerizata (CT) de scanare, plus o baterie de teste neuropsihologice pentru evaluarea functiei executive, care este adesea afectata, dupa o comotie. Toti pacientii a suferit comotie imagistica cerebrala si testarea in termen de doua saptamani de accidente lor.
Reviewers experimentati, care a evaluat MR conventionale si imaginile CT de pacienti si de control nu a gasit nici anomalii, in fiecare grup. Cu toate acestea, rezultatele neuropsihologice au aratat ca ...

Combat Brain Injury Simptomele ar mai fi de stres post-traumatic, Studiu

Combat Brain Injury Simptomele ar mai fi de stres post-traumatic, Studiu Un nou studiu realizat de US Army cercetatori medical a aratat ca trupe combatante care a servit in Irak, care inca mai au probleme de sanatate luni dupa o accidentare usoara comotie cerebrala sau traumatice, ar putea fi de fapt care sufera de stres post traumatic, ridicand posibilitatea ca unele dintre acestea ar putea fi misdiagnosed si incorect tratate.
Studiul este publicat online, la incep...

Noi orientari europene Pe Sincopa Revizuirea Definitii de diagnostic si re-evaluare a riscurilor Intinderea

Noi orientari europene Pe Sincopa Revizuirea Definitii de diagnostic si re-evaluare a riscurilor Intinderea O noua definitie a sincopa - cel mai adesea perceput ca un episod de lesin - face diagnosticarea acestuia mai precise si acum depinde de o cauza specifica. New 2009 Orientari CES pentru diagnosticarea si gestionarea de sincopa sincopa defini ca o pierdere tranzitorie a constientei ca urmare a tranzitorii globale hipoperfuzie cerebrala caracterizata de debut rapid, scurta durata si recuperarea spon...

Numere de accident vascular cerebral Veninos By Hemoragie intracerebrala au crescut cu aproximativ o cincime In ultimii Deceniul

Numere de accident vascular cerebral Veninos By Hemoragie intracerebrala au crescut cu aproximativ o cincime In ultimii Deceniul Stokes cauzate de non-traumatica hemoragie intracerebrala (IH) sunt cauzate de o ruptura a vaselor de sange in creier. Aceasta este o problema majora de sanatate publica care reprezinta pentru 2 milioane de euro (10-15%) din totalul de 15 milioane de accidente vasculare cerebrale in intreaga lume in fiecare an. Cauzele si tratamentul viitorul aceasta conditie sunt discutate la un seminar de saptam...

Studii de imagistica cerebrala investiga de reducere a durerii prin hipnoza

Studii de imagistica cerebrala investiga de reducere a durerii prin hipnoza Cu toate ca hipnoza a fost demonstrat de a reduce perceptia durerii, nu este clar cum functioneaza tehnica. Identificarea un sunet, explicatie stiintifica pentru un efect de hipnoza ar putea creste de acceptare si utilizare a acestei durere in conditii de siguranta-optiunea de reducere din setarile clinice.
Cercetatorii de la Universitatea din Iowa Roy J. si Lucille A. Carver Colegiul de Medici...

Imagistica cerebrala dezvaluie secretele de dragoste, frica si tradare

Imagistica cerebrala dezvaluie secretele de dragoste, frica si tradare Un curs neobisnuit subliniind intuitii fascinant care imagistica cerebrala da la lucrarile de mintea umana este organizata de Universitatea din Edinburgh maine (marti, 15 martie). Prelegere, acordat de Universitatea din Oxford neurolog Prof. Paul Mathews, va ilumina paralele intre operele lui Shakespeare si cautarii curente de catre experti pentru a descoperi secretele creierului.
Profesorul Ma...

Se apropie de un test de diagnostic pentru cerebrala a malariei

Se apropie de un test de diagnostic pentru cerebrala a malariei Oamenii de stiinta de la CNRS si Institutul Pasteur, colaborand cu medicii din Gabon, s-au angajat doar un studiu privind malarie cerebrala la copii care traiesc intr-o regiune endemice. Acest studiu, care a fost publicat in PLoS ONE, ar trebui sa ne permit sa intelegem mai bine aceasta forma severa de malarie, care afecteaza 20 - 40 la suta de persoane infectate cu parazitul Plasmodium falciparum...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.