Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Complexe imune circulante


Polimorfisme pentru interleukina-1 Gene Complex pot influenta Dependenta de alcool

Polimorfisme pentru interleukina-1 Gene Complex pot influenta Dependenta de alcool
Citokine sunt proteine mici secretate de celulele care servesc drept mesageri moleculara intre celule. Citokinelor pro-inflamatorii - care functioneaza in sistemul imunitar-pot fi implicate in dependenta de alcool (AD). Un studiu de trei polimorfisme de interleukina-1 gena complexe (IL-1) si una a factorului de necroza tumorii-alfa (TNFα) a constatat ca IL-1 pot contribui in mod direct la AD spaniola in randul barbatilor din Caucaz.
Rezultatele vor fi publicate in problema decembrie a alcoolismului: Clinical & Experimental de cercetare si sunt in prezent disponibile la Early View.
Citokine sunt proteine care mediaza si de a reglementa reactie inflamatorie in boli infectioase si autoimune, a explicat Pilar A. Sáiz, profesor asociat de psihiatrie la Universitatea din Oviedo, Spania si autor corespunzatoare pentru studiu. Observatie clinica de nivelurile crescute circulante citokinelor pro-inflamatorii, cum ar fi IL-1 si TNFα la pacientii cu boli hepatice alcool sugereaza ca s-ar putea juca un rol cu privire la patogeneza bolii. In plus, aceste citochine actioneaza in sistemul nervos central care afecteaza functionalitatea sistemelor serotoninergice si dopaminergice, care au fost, de asemenea, legate de fiziopatologia AD, precum si cu sistemele de recompensa creierului implicate in consolidarea alcool.
Sáiz si colegii sai au recrutat 200 (169 barbati, 31 femei) AD pacientilor de la o unitate de ambulatoriu de dezintoxicare, precum si 420 (216 barbati, 204 femei) persoane sanatoase, fara antecedente de droguri / alcool / probleme psihice (cunoscut sub numele de controale), de la partea de nord a Spaniei. Toti participantii spaniole caucaziene au fost genotipuri timp de patru polimorfisme-IL-1α -889 C / T, IL-1ß 3953 C / T, IL-1RA (86bp) n, si TNFα-308A / G - si evaluate la momentul initial si din nou, la sase luni pentru consumul de alcool, dependenta de severitate, precum si biomarkerilor de consumul de alcool.
Am descoperit ca pacientii AD sanatosi de sex masculin si pacientii de sex masculin de control diferite in frecventele genotipul a IL-1RA polimorfismului din cauza unui exces de genotip A1/A1 in masculi AD, a spus Sáiz. Pe de alta parte, analiza de IL-1 gena complexe a relevat o frecventa mai mare a IL-1a-889C / IL-1b 3953 C / IL-1RA haplotip A2 in grupul de control decat in randul pacientilor AD, precum si in abstainers dupa sase luni de urmarire in comparatie cu pacientii nonabstinent.
Un haplotip este o combinatie de alele la loci multiple care sunt transmise impreuna pe acelasi cromozom, Sáiz explicat. Inainte de ce...

Dezvoltarea unui detectia rapida Metoda de complexe imune de analizat, Campus Viena Biocenter

Dezvoltarea unui detectia rapida Metoda de complexe imune de analizat, Campus Viena Biocenter O metoda de analiza care permite cuantificarea simultana a parametrilor de numeroase in sistemul imunitar a fost recent prezentat la Viena Campus Biocenter. Tehnologie, care a fost dezvoltat de MedSystems Bender, se bazeaza pe principiul unui dispozitiv de analiza pe scara larga si, astfel, pentru a permite punerea in aplicare rapida in viata de zi cu zi de laborator. Astfel, reuseste sa satisfaca cererea in crestere de la organizatiile de clinica si farmaceutice pentru ce in ce mai eficiente metode de analiza, la costuri avantajoase.
Determinarea simultana a o mare cantitate de diferiti parametri in fluidele organismului in prezent reprezinta o provocare importanta in diagnosticul.
Situat la Viena Campus Biocenter, Bender MedSystems GmbH indeplineste acum aceasta provocare cu o solutie eficienta, in forma de FlowCytomix tehnologie, care permite detectarea simultana de pana la zece substante de analizat cu o tehnologie de laborator puse in aplicare in viata de zi cu zi: de sortare automata a fluorescentei etichetate celulelor . Celulele individuale sunt detectate si diferentiate in functie de marimea lor si a intensitatii fluorescentei prin intermediul acestei tehnologii, care este cunoscut sub numele de debit Cytometry.
Acest produs nou FlowCytomix nu celule de masura, cu toate acestea: se evalueaza sintetic, microsferele fluorescente care au fost acoperite cu anticorpi specifici si se adauga la proba. Aceste substante se leaga in fluidele organismului, care pot fi apoi identificate. Fiecare din cele maximum zece tipuri de anticorpi microsfere desfasoara numai pentru o singura substanta specifice. Dupa separarea microsferele, anticorpi obligat pot fi detectate prin intermediul unui anticorpi specifici sau doua-reactie pas. Analiza automata a dimensiunii substantei si intensitatea colorantului prin urmare, permite identificarea si cuantificarea a substantei obligat.
Vice-presedinte al C & D la MedSystems Bender, dr. Irina Rech-Weichselbraun, comentarii cu privire la importanta practica a acestei metode: Una din utilizarile sale este de masurare de citokine multiple, care determina indivizii statutul imun. Proteinele marker cardiovasculare pot fi, de asemenea, masurat in mod eficient si riscul de boli cardiovascul...

OncoVista (OVIT.PK) rapoarte cu privire la expresia genica, profilat, Studiul circulante Tumora Cells (CTCs) - un instrument moleculara pentru terapia Individualizarea

OncoVista (OVIT.PK) rapoarte cu privire la expresia genica, profilat, Studiul circulante Tumora Cells (CTCs) - un instrument moleculara pentru terapia Individualizarea Terapii OncoVista inovatoare, Inc (Foi Roz: Ovit), a raportat ca AdnaTest BreastCancer Selectati & Detect Kit, fabricate de AdnaGen AG (Langenhagen, Germania), este acum disponibil pentru activitati de cercetare, precum si pentru plata-out-of-pacientii de buzunar in Republica Ceha si Slovacia. Echipa de cercetare la Academia Ceha de Stiinte si de spin-off de companie, TATAA Molecular Diagnosti...

Cercetarea pune la indoiala circulante celulele stem

Cercetarea pune la indoiala circulante celulele stem Celulele stem adulte prelevate din maduva osoasa sunt stele tir de domeniul lor. Multi oameni de stiinta de cercetare au fost speculatii ca celulele ar putea fi in masura sa treaca prin sange in organele bolnave si inlocuirea tesutului defect. Aceste celule sunt considerate ca fiind cheia potential pentru tratamentul anumitor boli musculare. Cu toate acestea, un studiu efectuat in prezent in curs ...

Studiul Pacientii Gaseste Cu Fibroadenomas complexe poate evita operatia

Studiul Pacientii Gaseste Cu Fibroadenomas complexe poate evita operatia Fibroadenomas complexe au o incidenta scazuta de malignitate, astfel incat femeile cu aceasta conditie poate fi mai conservator tratate si de a evita biopsia chirurgicale, potrivit unui nou studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Hadassah-Hebrew University Medical Center din Ierusalim.
Un fibroadenoma este o crestere benigna a sanului, care este frecventa la femeile tinere. Ele nu sunt...

Surprinzator comportamente complexe par a fi "greu-fir" in creierul primatelor

Surprinzator comportamente complexe par a fi "greu-fir" in creierul primatelor Cand luati o bucata de alimentare si a pus-o in gura, atunci cand zambesti, ca raspuns la zambetul unui trecator sau de strabism si grimasa in manie, model complex de miscari pe care le faceti pot fi greu de fir in creier.
Oamenii de stiinta au cunoscut mult timp ca multe dintre comportamentele de organisme inferioare sunt innascute. In lumea insectelor, de exemplu, comportamentele instinctive ...

Gena interactiuni complexe cont pentru autism de risc

Gena interactiuni complexe cont pentru autism de risc Folosind o analiza roman a interactiunilor intre gene care se raporteaza, Duke University Medical Center Cercetatorii au descoperit unele din prima dovada ca interactiunile complexe genetice cont pentru riscul de autism. Echipa de Ducele a constatat ca mecanismul de creier care in mod normal, se opreste sau incetineste impulsurile nervoase contribuie la boala.
Constatarile echipe implica asa-nu...

Cum unele tipuri de zaharuri complexe din plante sunt indreptate la construirea de celule Pereti

Cum unele tipuri de zaharuri complexe din plante sunt indreptate la construirea de celule Pereti De lemn cu proprietati modificate si etanol mai ieftin prin intermediul mai eficiente de productie sunt doua posibilitati, ca urmare a unei gasi de catre un biolog de la Washington University din St Louis.
Erik Nielsen, Ph.D., Universitatea Washington adjunct profesor de biologie la Arte si Stiinte, a facut o descoperire a publicat intr-o editie recenta a The Journal of Cell Biology care arunca...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.