Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Contractii musculare


Durerea suplimentare In Parkinson pacienti rezultat in urma contractii musculare involuntare

Durerea suplimentare In Parkinson pacienti rezultat in urma contractii musculare involuntare
Cercetatorii italieni sugereaza ca durerea este asociata cu boli Parkinsons dupa ce a constatat ca durerea apare mai frecvent la persoanele care sufera de conditia decat la cei care nu o fac. Rezultatele lor sunt publicate in numarul din septembrie al Arhivelor de Neurologie.

Pacientii cu boala Parkinsons de multe ori se plang de senzatii dureroase care pot implica parti ale corpului afectate si neafectate de distoniei [contractii musculare involuntare], scrie autorul Giovanni Defazio, MD, Ph.D. (Universitatea din Bari, Italia) si colegii. Pacientii descriu durerea ca fiind similar cu crampe sau artrita, iar durerea are caracteristici cum ar fi dureri care decurg din leziuni ale nervilor. Cercetatorii nota de faptul ca, de inalta frecventa a acestor tulburari durere in populatia generala face mai greu sa se stabileasca daca durerea este mai frecventa in randul persoanelor cu Parkinsons boala decat in randul varsta de potrivire controale.

In scopul de a obtine perspective mai mult in relatia dintre Parkinsons boala si durere, cercetatorii au studiat 402 de pacienti cu starea si le-au comparat cu 317 persoane sanatoase de aceeasi varsta. Participantii au fost invitati sa furnizeze informatii despre varsta lor actuala, varsta la care ei au dezvoltat Parkinsons boala, scorurile pe scari evaluare a bolii, precum si detalii cu privire la orice durere pe care au simtit in momentul de studiu, care a durat timp de trei luni sau mai mult.

Cercetatorii au descoperit ca 69.9% (281) dintre pacientii cu boala Parkinsons raportat durere, comparativ cu 62,7% (199) din grupul de control - atat de durere a fost mai frecvente in randul pacientilor Parkinsons. Cele mai multe dintre durere ar putea fi atribuita la durere distonice din cauza ratelor de durere, nu au fost asociate cu distonie aproximativ aceeasi intre cele doua grupuri (66,4% in grupul Parkinsons si 62.8% in grupul de control).

Cu toate acestea, am observat o asociere semnificativa intre Parkinsons boala si non-durere distonice, incepand de la debutul simptomelor parkinsoniene, explica autorii. Crampe si centrale neuropate [sistemul nervos legate de] durerii au fost mai frecvente in randul pacientilor boala Parkinsons decat controalele. Aproximativ un sfert din pacientii care au prezentat dureri de a raportat dureri de debut inainte de inceperea terapiei antiparkinsoniene.

Autorii sugereaza ca unul dintre motivele pentru cresterea durerea asociata cu boli Parkinsons pot fi gasite in ganglionilor bazali - structuri de adanc in creier, care sunt implicati in controlul circulatiei, sunt deteriorate la pacientii cu boala Parkinsons, si sunt asociate cu pr...

Road Wends sau drum prin Virtual de stomac

Road Wends sau drum prin Virtual de stomac Un model de calculator sau a stomacului virtuale dezvaluit un drum central in stomac uman, poreclit Magenstrasse, care ar putea explica de ce farmaceutice, uneori, au o mare variabilitate in vremuri de activare de droguri, in functie de o echipa de crearea de simulari pe calculator a contractiilor stomacului.
Suntem estimarea variabile pe care dorim putem masura, dar nu putem, spune Dr. James G. Brasseur, profesor de inginerie mecanica, Bioinginerie si matematica la Penn State. Acum, ca stim Magenstrasse exista, ne putem uita pentru ea, dar, aceasta nu va fi usor pentru a masura existentei sale si ar putea necesita tehnologii costisitoare.
Brasseur, de lucru cu Anupam Pal, cercetator asociat, Penn State si Bertil Abrahamsson, AstraZeneca, a fost interesat de modul in care goleste stomacul continutul sau si modul in care materialul trece de la stomac in intestine mici.
Sfincterului intre stomacului si intestinului subtire este interactiv, a spus Brasseur. Sfincterului se deschide si se inchide in mod controlat, pentru a reglementa fluxul de nutrienti pentru a intestinului subtire. Celulele Sensor in intestine, moduleaza de deschidere si inchidere.
Doua tipuri de contractii musculare circulatie controlul alimentelor in stomac. Un tip de contractie, contractii antral, apar in partea de jos a stomacului si descompun si se amesteca continutul stomacului. Alt tip de contractie, contractii fundic, este pe suprafata superioara a stomacului. Se credea ca produsele alimentare fundic contractiile treaca de la partea de sus a stomacului in cazul in care aceasta intra de la esofag, in partea de jos a stomacului in cazul in care chim frunze si intra in intestinul subtire. Ipoteza a fost ca particulele plecat de la stomac, in aceeasi ordine au intrat in stomac.
Cercetatorii au modelat continutul stomacului si a descoperit ca se formeaza o cale ingusta in centrul stomacului, care de-a lungul alimentare iese din stomac mai rapid decat regiunile de langa peretii stomacului. Ei au folosit datele de RMN-ul de la subiecti umani pentru a crea geometria corespunzatoare a contractii musculare.
Ne-am uitat la o fereastra de zece minute de digestie si am etichetat toate par...

Glicina Ar putea fi esentiala pentru a somnului REM Behavior Disorder

Glicina Ar putea fi esentiala pentru a somnului REM Behavior Disorder Nu este promisiunea nou la orizont pentru cei care sufera din cauza somnului REM Behaviour Disorder (RBD) in conformitate cu cercetatorii de la Universitatea din Toronto.
RDB, o tulburare neurologica, care cauzeaza Twitches violente si contractii musculare in timpul ochi rapida-circulatie (REM) somn, poate duce la leziuni grave. John Peever, Asistent universitar la Universitatea din Toronto, a ...

Reconfortant Comportament confundati cu Miscarea Tulburarea

Reconfortant Comportament confundati cu Miscarea Tulburarea Comportamentul reconfortant al suptului degetului teren trec.de la will de 1 an-vechi in fata neurologi-un birou, dar de rasucire si miscari neobisnuite ale actului de consolare de masturbare infantil poate duce parinti si medicilor sa cred ca un copil este sufera de o tulburare de circulatie.
Un articol publicat in Decembers Pediatrie descrie o duzina de cazuri de fete tinere care au fost ment...

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie? Distonie este un termen general care descrie miscari involuntare si contractii musculare prelungite - o serie de tulburari de circulatie. Pacientul a rasucirea miscarile trupului, tremor si neobisnuite sau pozitii incomode. Pentru unii pacienti, intregul corp pot fi implicate in miscari, in timp ce pentru altele doar anumite parti ale corpului sunt afectate.
Distonie simptomele pot fi legate de...

Genetica rara Sindromul poate detine Key to remediu pentru caldura Accident vascular cerebral

Genetica rara Sindromul poate detine Key to remediu pentru caldura Accident vascular cerebral O tulburare genetice care pot determina o crestere a temperaturii corpului letal la unii pacienti supusi anesteziei generale poate detine cheia de la un remediu pentru caldura accident vascular cerebral, potrivit unui studiu publicat in data de 4 aprilie editie a revistei Cell. Constatarile mai sugereaza ca antioxidantii, cum ar fi cele in prezent in curs de testare pentru a proteja plamani de pac...

Utilizarea de campuri magnetice, mai degraba decat de droguri, de a controla celular convertoare de semnalizare

Utilizarea de campuri magnetice, mai degraba decat de droguri, de a controla celular convertoare de semnalizare Cercetatorii de la Spitalul de Copii din Boston au dezvoltat o nanaobiotehnologie nou, care permite un control magnetice de evenimente la nivel celular. Ele descriu tehnologie, care ar putea duce la fin-reglate, dar neinvaziv tratamente pentru boala, in numarul din luna ianuarie a Naturii Nanotehnologia (publicata ianuarie on-line 3).
Don Ingber, MD, PhD, si Robert Mannix, dr., de Copii program...

Contractii musculare la mouse-ul Model de Muscular Dystrophy Reversed de oamenii de stiinta UF

Contractii musculare la mouse-ul Model de Muscular Dystrophy Reversed de oamenii de stiinta UF Universitatea din Florida oamenii de stiinta au folosit terapia genetica pentru a elimina dezactivarea contractii musculare intr-un model de mouse-ul cea mai comuna forma de adulti-debut distrofie musculara.
Tulburare mostenita, cunoscut sub numele de distrofie myotonic, este gasit in unul din fiecare 8000 de persoane si cauze muschii scheletici de a pierde capacitatea de a relaxa dupa ce contr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.