Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Contractura musculara spate


Ce este contractura Dupuytren? Ce Cause Dupuytren contractura?

Ce este contractura Dupuytren? Ce Cause Dupuytren contractura?
Dupuytrens contractura (contractura Dupuytren) este o boala care afecteaza mainile si degetele. Aceasta este o deformare mai putin frecventa mana, in care tesutul conjunctiv de sub piele a contractului de palmier si intari in timp. Ea determina una sau mai multe dintre degete pe una sau ambele maini pentru a indoi in palma.
Contractura Dupuytrens este numit dupa chirurg francez, baronul Guillaume Dupuytren, primul care a descris starea si cercetat in 1834.
Samuel Beckett, Ronald Reagan si Margaret Thatcher, sunt printre cele mai renumite de pacienti.
Starea se produce atunci cand bucati, cresteri mici sau noduri de tesut apar sub piele in tesutul conjunctiv de palmier. Noduli pot creste in cordoane de tesut scurtat. In ceea ce contractele de tesuturi, devine dificil sa se extinda pe deplin cu degetul, care in cele din urma devine fix intr-o pozitie permanent aplecat.
Ea apare adesea mai tarziu in viata si tinde sa afecteze mai multi barbati decat la femei.
Contractura Dupuytrens este cel mai frecvent intalnite in europeni alb, si se crede sa ruleze in familii. Alti factori, cum ar fi fumatul grele au fost legate de conditie.
Contractura Dupuytrens este benigne (non-canceroase). Simptomele sunt adesea usoare si nedureroasa si nu necesita tratament. Cu toate acestea, este o conditie progresiva care agraveaza in timp. Ea poate afecta activitatile de zi cu zi (cum ar fi introducerea mainile in buzunare, buttoning o camasa, punand pe manusi sau la agitare maini).
Diverse tratamente sunt disponibile pentru contractura Dupuytrens sa incetineasca progresia acesteia si ameliorarea simptomelor. Chirurgia poate fi folosit pentru a elibera degetul contractate. Cu toate acestea, in unele cazuri, sansa de a contractura Dupuytrens reoccurring dupa o interventie chirurgicala este la fel de mare ca 50 de procente.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, contractura Dupuytren este o boala a fascia palmo ducand la ingrosarea si scurtarea benzi fibroase pe suprafata palmo de mana si degete, rezultand intr-o deformare flexie caracteristica a cifre patrulea si al cincilea. Care sunt semnele si simptome ale contractura Dupuytrens? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele contractura Dupuytrens pot include: ingrosarea pielii de pe palma, in primele etape. In ceea ce conditie progreseaza, pielea de pe palma poate parea alveolate.
O firma de tesut forfetare se poate forma pe de palmier. Aceasta forfetare pot fi sensibile la atingere, dar de obicei nu este dureros.
Funii de tesut care formeaza sub pielea de pe Palm, in etape mai tarziu. Acest lucru se poate extinde pana la degete. Deoarece aceste cordoane strangeti, degetele pot fi tras spre palma, uneori grav.
Degete cel mai probabil afectate. Contractura Dupuytrens cel mai frecvent afecteaza inelul si degetul mic, si degetul, de asemenea, de mijloc. Numai rareori sunt degetul mare si degetul aratator afectate. Conditia de multe ori afecteaza ambele maini, desi de o parte, este, de obicei afectat mai sever decat celalalt.
Progresie Slow. Dupuytrens contractura de obicei progreseaza lent, pe mai multi ani. Ocazional, se poate dezvolta pe saptamani sau luni. In unele persoane se avanseaza in mod constant sau porneste si opreste.
Tesutului conjunctiv. Noduli care apar sunt cauzate de o ingrosare a tesutului conjunctiv, care este situat imediat sub piele, de mai sus tendoane de degete. Tesut conjunctiv este alcatuita din fibre.
Structuri fibroase. Doua structuri fibroase creste in tesutul conjunctiv in mana: nodulii - un nod mic de tesut care contin fibroblasti (celule care fac si eliberarea colagen) cordoane - o banda de tesut contractat fibroase care contine colagenul Colagenul este o proteina fibroasa in oase, piele si tendoanele. De asemenea, ofera puterea si flexibilitatea de a tesutului conjunctiv.
Cand noduli incep sa se formeze, pe care le produc colagen prea mult in tesutul conjunctiv. Acest lucru duce la bulgari mici tare, ce caracterizeaza contractura Dupuytrens.
Cercetarea a constatat ca un numar similar de mana stanga sau la dreapta sunt afectate de contractura Dupuytrens. Nu exista nici o legatura cu daca cineva este de stanga sau la dreapta-mana. In aproximativ 45 la suta din cazuri, ambele maini sunt afectate. In cazuri rare, conditia poate afecta, de asemenea, talpi si degetele de la picioare. Care sunt cauzele de contractura Dupuytrens? Un factor de risc este ceva care se ridica probabilitatea de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, obezitatea creste riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2; de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat.
Nu exista cauze clare de contractura Dupuytrens. Cu toate acestea, mai multi factori au fost identificate care fac conditie mai probabil. Factorul cel mai frecvent este de Genetica si antecedente familiale de conditie.
Genetica
Gena este o unitate de material genetic care determina caracteristicile bodys. Gena care determina contractura Dupuytrens fost transferat de la parinti. Conditie Dupuytrens este o tulburare de autozomal dominante. Acest lucru inseamna ca gena poate fi mostenit de la un (mai degraba decat de la ambele), mama pentru a dezvolta aceasta conditie.
Alti factori care fac conditie mai frecvente includ: fiind de sex masculin - un studiu care a stabilit conditia afectate de sapte ori mai multi barbati decat la femei
fiind de peste 40 de ani - aproape 80 la suta din persoanele cu contractura Dupuytrens sunt intre 40 - 70 de ani
fiind de etnie alb din nordul Europei - conditie este mai putin comuna printre alte etnii O serie de alti factori, au fost, de asemenea, legatura cu contractura Dupuytrens. Acestea includ: ciroza hepatica - tesutul sanatos ficat este distrus si inlocuit cu tesut cicatricial
diabet zaharat - persoane cu diabet zaharat tip 1 sau diabetul de tip 2 au un risc crescut de tesut licitatie noduli pe palme, dar conditia este in general usoare si progreseaza foarte lent
epilepsie - cu conditia ca convulsii cauzele
utilizarea grele de alcool
Fumatul grele - modificari microscopice in interiorul vaselor de sange cauzate de fumat ar putea creste riscul contractura Dupuytrens ar putea fi, eventual, legate de locul de munca manual sau utilizarea de instrumente de vibrator. Cu toate acestea, nu exista nici o dovada care sa justifice acest lucru. De asemenea, un prejudiciu de o parte in cazul in care nu se vindeca rana corect pot declansa boala. Contractura Dupuytrens Cum este diagnosticat? Solicite consult medical daca exista o sensibilitate in palmele, modificarile aduse pielea de pe palme, sau orice alte semne si simptome cu privire la . Depistarea precoce poate duce la un tratament mai eficace.
Urmatoarele teste vor fi efectuate pentru a face un diagnostic: examen fizic. Examinarea maini pentru a identifica nodulii caracteristica sau cordoane in palmele sau degetele, de evaluare a semnelor si simptomelor (orice dificultate cu ajutorul mainilor).
De testare pe masa. In acest test simplu, pacientul locurile palma lui de mana-side in jos pe o masa. In cazul in care o parte nu este plat impotriva masa, atunci exista contractura. Alte teste pot fi comandate pentru a exclude conditiile asociate, cum ar fi diabetul zaharat.
Articulatiilor Deformed
In cazul in care un deget este Curling in palma, suma de deformare vor fi masurate. Aceasta se masoara in grade la fiecare comuna a deget pentru a vedea cum este indoit. Degete au trei articulatii: interphalangeal distal - comune la partea de sus a degetul inainte de a degetului interphalangeal proximala - calea de mijloc comun jumatate in jos cu degetul metacarpophalangeal - cea mai crunta mizerie mare in cazul in care degetul alatura mana atunci cand degetul coturi mai mult de 30 de grade la o comuna, nu exista dificultati semnificative cu activitati, cum ar fi tremura mainile, de spalat, impingand usile, obtinerea articole din buzunare, si de a pune mana plat pe o masa.
De obicei, chirurgie, se recomanda in cazul in care contractia este cauza metacarpophalangeal comun sa indoiti mai mult de 40 de grade, sau interphalangeal proximale in comun sa indoiti mai mult de 20 de grade. Care este tratamentul pentru contractura Dupuytrens? In cazul in care boala progreseaza lent, nu cauzeaza durere si are un impact redus asupra capacitatii de a folosi mainile pentru sarcinile de zi cu zi, poate fi nevoie de nici un tratament. In schimb, pacientul poate alege sa asteptati si sa vedeti daca contractura Dupuytrens avanseaza. Pe de alta parte, depistarea precoce si tratamentul contractura Dupuytrens pot incetini progresia bolilor si a reduce riscul de probleme mai tarziu. Mai severe deformare, un tratament mai putin eficace este probabil sa fie.
In multe cazuri de contractura Dupuytrens, simptomele sunt usoare si nu tratamentul este necesar. Tratamentul poate fi necesara in cazul in care functia normala a de o parte este afectat. Chirurgie este in prezent singura metoda eficienta de tratament.
Tip de interventii chirurgicale depinde de gradul de severitate al contracturi, precum si de varsta pacientului si de starea de piele si oase de mana: fasciotomy - tesutului conjunctiv este taiat pentru a calma tensiune (de obicei utilizate pentru contracturi usoara) fasciectomy -- tesutului conjunctiv este eliminat complet (de obicei utilizate pentru contracturi mai avansate sau recurente). In general, mai ample interventii chirurgicale este, mai mult de recuperare timp si mai mare este riscul de complicatii.
Fasciotomy
Exista doua tipuri de fasciotomy: ac fasciotomy fasciotomy fasciotomy deschis Ac
Fasciotomy acul este tratamentul standard pentru contractura usoara Dupuytrens. Procedura este, de asemenea, cunoscut ca un aponeurotomy ac, sau o fasciotomy percutanata ac.
Aceasta se face de obicei ca o procedura de ambulatoriu si cu un anestezic local. In timpul interventiei chirurgicale, o lama ascutita, sau un ac foarte fin, vor fi inserate in cordoane fibroase de palmier sau de degete. Acest lucru va felie prin cablul si impartiti-l pana sub piele. Tesutului ingrosat se taie in sus si in acest Comunicate de etanseitate, care a fost fortarea degetul in pozitia flexat.
Beneficiile fasciotomy ac includ: reducerea deformare la nivelul degetelor de recuperare mai rapida in comparatie cu mai multe interventii chirurgicale extinse este necesar pentru cei care nu sunt capabili sa o interve...

Auxilium Rezultate Announces De la studiu de faza III, care arata AA4500 de succes in tratarea contractura Dupuytren

Auxilium Rezultate Announces De la studiu de faza III, care arata AA4500 de succes in tratarea contractura Dupuytren Auxilium Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AUXL) a anuntat astazi rezultatele pozitive final de o faza timpurie III, studiu de AA4500 sale de plumb de dezvoltare de produse in tratamentul Dupuytrens contractura, un dezactivarea si recurente starea de mana, in care contractul de articulatii, afectand capacitatea de pacienti pentru a indrepta si pentru a muta degetele lor. Studiul a fost compusa de un randomizate, controlate cu placebo, fazei dublu-orb, precum si o faza deschis. Dupa cum raportate anterior, datele din fazei dublu-orb a aratat ca injectarea enzima collagenase in studiu pacientii articulatiilor afectate au dus la o rata de 91 la suta de succes in reducerea contractura comune pentru a in termen de cinci grade a valorilor normale, comparativ cu bratul placebo, in care nici un pacient atins succes. In faza de deschis, in care pacientii au avut articulatii suplimentare tratati cu AA4500, rezultatele au aratat ca 88 la suta din Metacarpophalangeal (MP) articulatiilor si 68 la suta din proximale Interphalangeal (PIP) articulatiilor au fost pe deplin corectate.
Datele din acest studiu au fost prezentate la 74 reuniunea anuala a Academiei Americane de ortopedice Chirurgilor (AAOS), in San Diego, CA de Lawrence Hurst, MD, anchetator plumb si profesor si presedinte al Departamentului de Ortopedie si sef al diviziei de mana chirurgie la SUNY la Stony Brook, NY.
Aceste rezultate semnificative statistic studiu depasit asteptarile noastre si sa arate AA4500 potentialul de a deveni un mod eficient, terapie de prima linie pentru pacientii care sufera de Dupuytrens contractura, o conditie in prezent tratate cu interventii chirurgicale complexe de mana, a spus dr. Hurst. Contracturi PIP in comun sunt cele mai dificile pentru a corecta cu interventii chirurgicale. Chiar si in aceste articulatii, AA4500 a demonstrat rezultate care sunt cel putin egale cu interventie chirurgicala, daca nu mai bine. AA4500 a fost bine tolerata. A fost linistitor ca am reusit sa se ofere pacientilor injectii multiple, in articulatii multiple, fara efecte secundare imunologice.
Dr. Hurst a adaugat, pacientii dorinta si dorinta de a continua sa fie tratati demonstrat satisfactia lor cu acest non-tratamentul chirurgical al contractura Dupuytrens....

Nou de droguri de mana, contractura Tulburarea Gets FDA Suport Panou

Nou de droguri de mana, contractura Tulburarea Gets FDA Suport Panou Un expert grup consultativ al US Food and Drug Administration (FDA) a votat in unanimitate, sa recomande federale de aprobare a unui nou medicament pentru combaterea tulburare de mana cunoscut sub numele de Dupuytrens contractura, o conditie debilitante colagen progresiv in cazul in care se acumuleaza in mana cauzand degetele sa deformeze si limitarea miscarii mana.
Panoul de FDA consultativ au...

Vezicii urinare gatului contractura Dupa Retropubic Prostatectomie radicala: Incidenta si factorii de risc de la o singura mare chirurg Experienta

Vezicii urinare gatului contractura Dupa Retropubic Prostatectomie radicala: Incidenta si factorii de risc de la o singura mare chirurg Experienta UroToday.com - In editia online a British Journal of Urology International, Dr. Bradley Erickson rapoarte privind incidenta vezicii urinare contracturi la barbati in curs de prostatectomiei radicale deschis retropubic. De date cuprinde 4132 de pacienti intr-o serie unica de chirurg Dr. William de pacienti Catalonas.
Pacienti au fost operate la 1983 la 2007 si a avut cel putin un an de follow-up...

Perindopril Previne Debutul Insuficienta cardiaca la copii cu distrofie musculara Duchenne

Perindopril Previne Debutul Insuficienta cardiaca la copii cu distrofie musculara Duchenne Tratamentul precoce cu perindopril poate intarzia instalarea si progresia de disfunctie stanga ventriculului (insuficienta cardiaca) la copii cu distrofie musculara Duchenne (DMD), o boala genetica caracterizata de risipa musculare si slabiciune, conform unui nou studiu francez publicat astazi in Jurnalul de Colegiul American de Cardiology.1
Pentru prima data, am aratat ca este posibil sa incet...

Cele mai multe tip comun de distrofie musculara pot fi cauzate de Molecule Toxic

Cele mai multe tip comun de distrofie musculara pot fi cauzate de Molecule Toxic Medicii de la Universitatea din Virginia Health System au aratat pentru prima data, ca a scapa de otravitoare ARN (acid ribonucleic), in celulele musculare pot inversa distrofie myotonic, cel mai frecvent tip de distrofie musculara la adulti.
Aproximativ 40.000 de persoane din Statele Unite au myotonic distrofie musculara (MMD). Boala poate provoca un proces lent, risipa progresiva a muschilor,...

Tesco ia pesmet pentru Caritate - distrofie musculara de campanie, Marea Britanie

Tesco ia pesmet pentru Caritate - distrofie musculara de campanie, Marea Britanie Tesco clientilor li se cere pentru a obtine dunking sa ridice cel putin 1.500 £ pentru copiii cu muschi-pierdem boli. Retailerul a creat acest fursecuri editie limitata exclusiv pentru a strange fonduri pentru distrofie musculara de campanie, Tesco Caritate din anul 2009.
Biscuiti special facut-va caracteristica Muscular Dystrophy Campanii logo-ul distinctiv zmeu in givraj si va fi disponibil ...

Clinica Mayo cercetatorilor sa identifice noi forme de distrofie musculara la adulti

Clinica Mayo cercetatorilor sa identifice noi forme de distrofie musculara la adulti Clinica Mayo cercetatorii au identificat o forma anterior necunoscut de distrofie musculara, un grup de boli genetice caracterizate prin slabiciune progresiv si degenerare musculara. Acest formular nou identificate se dezvolta dupa 40 de ani si provoaca daune inima musculare, slabiciune musculara la nivelul membrelor si deteriorarea nervilor. Cercetatorii au numit zaspopathy nou definit tulburare ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.