Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Corpul uman imagini


Cercetatorii ia "cursa fantastica" prin corpul uman

Cercetatorii ia "cursa fantastica" prin corpul uman
Utilizand tehnologia revolutionara imagistica medicala, cercetatorii de la Rochester Institute of Technology sunt oferind o mai buna intelegere a corpului uman si secretele sale.
Conduse de Richard Doolittle, RITs Director al Departamentului de Stiinte Medicale, si Paul Craig, profesor de chimie, o echipa de studenti nu a fost niciodata creat-inainte de a-vazut imagini virtuale a pancreasului, imagini detaliate ale craniului uman si ADN-ul la nivel de imagini de molecule de proteine. Constatarile lor au fost prezentate astazi, intr-un tur virtual 3D intitulat Vizualizare in stiinta, de la molecule la celule pentru organe.
Suntem acum posibilitatea de a crea imagini virtuale ale corpului uman, la nivel microscopic, Doolittle note. Aceste imagini nu au fost produse inainte si ne va ajuta sa intelegem mai bine de dezvoltare umana in timp ce, de asemenea, care au implicatii uriase pentru diagnosticarea si tratarea bolilor numeroase.
Prezentarea a fost punctul culminant al unui proiect de cercetare cu dubla de vara intreprinse de catre Doolittle si Craig, inclusiv studenti de la Colegiul de Stiinte si a Colegiului de Arte si Stiinte Imaging. O RIT rector de invatare si inovare Grant a finantat proiectul si studentii de la echipa au reusit sa realizeze unele din lor de cercetare de la Laboratorul National Brookhaven prin fonduri suplimentare furnizate de Fundatia Nationala pentru Stiinta.
Sunt incredibil de mandru de munca si devotamentul tuturor elevilor adus la acest proiect, Craig adauga Noi nu am putut have gotten aceste rezultate, fara eforturile si speranta mea final este aceasta experienta va crea o pasiune pentru cercetare stiintifica care poarta-le in lor cariera profesionala.
Procesul de formare a imaginii create de echipa va fi in cele din urma RIT folosite de catre cercetatori si profesori pentru a oferi o perspectiva mai bine in modul de imagine si de a intelege statele bolii la nivel microscopic, pus in lumina noua asupra dezvoltarii osoase si...

Universitatea din Utah pentru iPhone 'Vizualizeazà Apps "Anatomia omului

Universitatea din Utah pentru iPhone 'Vizualizeazà Apps "Anatomia omului Cercetatorii de la Universitatea din Utah a creat programe pentru iPhone noi - cunoscut sub numele de aplicatii sau aplicatii - pentru a ajuta oamenii de stiinta, studenti, medici si pacienti de studiu corpul uman, de a evalua probleme medicale si de a analiza alte imagini tridimensionale.
Cele trei iPhone apps sunt disponibile prin intermediul Apple online, Inc.s iTunes App Store: ImageVis3D mobil permite utilizatorilor iPhone cu usurinta de afisare, roti si altfel manipuleze imagini 3-D din CT medicale si RMN scaneaza, si o gama larga de imagini stiintifice, de insecte pentru a moleculele de motoare. Aceasta app gratuit se bazeaza pe software-ul de la calculator universitys stiintific de calculare si Imaging (SCI) Institutul.
AnatomyLab permite elevilor de a desfasura o disectie virtuale prin furnizarea de imagini cu un cadavru uman in timpul real, 40 etape separate de disectie. Doar apasati butonul Vizualizare cadavru. Software-ul, care vinde de 9.99 dolari, a fost proiectat de profesorul de biologie-Lector Mark Nielsen si doua Universitatea din Utah studentilor, inclusiv fiul lui.
Corpul meu, un scalate-jos traducere de AnatomyLab, se vinde cu 1.99 dolari si este destinat publicului larg, inclusiv cineva curios despre ceea ce corpul lor arata ca, Nielsen, spune. Un alt iPhone App de la Institutul SCI este in dezvoltare. Visus Numit, acum iPhone permite utilizatorilor de calculatoare desktop si laptop - si, in curand - rapid si usor pentru a analiza si edita imagini masive de dosare continand sute de gigabytes de date.
ImageVis3D Mobile si visus ajuta oamenii vizualiza si manipula cantitati mari de date imagini, imagini in special biomedicale, spune Chris Johnson, director al Institutului SCI si un distins profesor de informatica.
Nielsen spune AnatomyLab este destinata pentru studenti si profesori, dar o multime de profesionistilor din domeniul medical sunt de cumparare pentru ca acestea pot demonstra-l la pacientii lor la fata locului si sa se clarifice leziuni sau problemele cu care se discuta cu ei despre corpul lor.
Johnson spune ca medicii pot utiliza ImageVis3D Mobile acelasi fel, dar cu imagini de la pacienti proprii CT sau RMN scaneaza.
Vom presupune ca medicul are deja privit si a analizat datele imaginii pe un dispozitiv de afisare mai mari, spune Johnson. Acum, el se intoarce pentru pacient si poate de afisare care interactiv de vizualizare pe un dispozitiv mobil, cum ar fi iPhone, fara sa ma intorc la un ecran de computer in alta parte.
Vizualizarea in trei dimensiuni
ImageVis3D Mobile este bazat pe software similare pentru computere desktop si laptop. Indeplineste 3-D de vizualizare de volum sau de redare de volum, ceea ce inseamna ca face realiste 3-D de la imagini de date imagini medicale si a altor date stiintifice si de inginerie, spune Johnson.
Capacitatea pentru ca publicul sa faca 3-D de vizualizare a seturilor de date de mare este o dezvoltare destul de recent, adauga el. Nu a fost foarte mult timp in urma ati putea face doar pe high-grafica sfarsitul statii de lucru, spune Johnson. Am creat un software care permite vizualizare 3-D pentru a fi realizat pe laptop-uri si desktop-uri - si acum chiar pe iPhone.
ImageVis3D mobile a devenit disponibil prin intermediul Londrei Mere App Store la jumatatea lunii septembrie. Mai mult de 500 de exemplare au fost descarcate in primele 11 de zile.
ImageVis3D original a fost scris de Jens Krueger, un om de stiinta german computer si membru al facultatii accesoriu la Institutul SCI, si Tom Fogal, un dezvoltator de software la institut, ca parte a unui proiect de calcul biomedicale finantat de National Institutes of Health. Versiunea iPhone, apoi a fost dezvoltat de Krueger, care acum este la Institutul german pentru Inteligenta Artificiala.
Fogal spune iPhone App a fost dezvoltat pentru a ajunge la un ...

Acordul de cercetare Pentru a Advance New Imaging Tehnologie

Acordul de cercetare Pentru a Advance New Imaging Tehnologie Universitatea din Rochester Medical Center (URMC) si a unor legaturi, LLC un Rochester, New York-start-up pe baza societatii, au incheiat un parteneriat de cercetare pentru a evalua o noua tehnologie care ar putea reprezenta cele din urma, un progres major in imagistica medicala.
TIES - care vine de la Image Tomographic Enhancement Systems - a patentat o tehnologie noua imagine de procesare num...

Time-inversare de cercetare acustica promisiuni descoperiri medicale

Time-inversare de cercetare acustica promisiuni descoperiri medicale Tehnologia promite o gama larga de aplicatii, inclusiv aplicatii medicale, cum ar fi ultra-precisa imagistica medicala, folosind tehnicile de diagnosticare cu ultrasunete, incizie-free tehnici chirurgicale, si chiar si potentialul pentru o metoda de reincarcare a bateriilor de dispozitive cum ar fi implantate stimulatoare cardiace fara a efectua interventii chirurgicale .
Dr. Alexander Sutin, a...

Evaluarea Stem Cells "potentialul de noi modalitati de a trata boala - ajutat de animale de companie si Bioluminescent Imaging

Evaluarea Stem Cells "potentialul de noi modalitati de a trata boala - ajutat de animale de companie si Bioluminescent Imaging Utilizarea tomografie cu emisie de pozitroni (PET), imagistica cu bioluminescence - lumina produsa de o reactie chimica intr-un organism - cercetatori au inceput sa inteleaga comportamentul transplantate sau implantate celule stem o zi care pot fi folosite pentru a dezvolta noi tratamente pentru boala.
Conform unui studiu in Jurnalul decembrie de Medicina Nucleara, oamenii de stiinta au descope...

Aplicatii avansate de sunete in Medicina, Repere de conferinte (noiembrie 27 - 30 2007 New Orleans)

Aplicatii avansate de sunete in Medicina, Repere de conferinte (noiembrie 27 - 30 2007 New Orleans) Utilizarea de sunete in medicina are o istorie lunga. Doctorii s-au folosit Stetoscope pentru a asculta sunetele interne ale corpului uman, de la inceputul secolului al 19-lea, si imagistica cu ultrasunete a devenit atat de puternic in obstetrica ca parintii insarcinate in Statele Unite, de obicei stiu de sex de descendenti ai acestora cu 20 de saptamani de gestatie - despre punctul de mijloc al u...

Ce este o scanare PET? Cum poate un PET de scanare de lucru?

Ce este o scanare PET? Cum poate un PET de scanare de lucru? Un PET scanare foloseste radiatii, sau imagistica medicina nucleara, pentru a produce 3-dimensional, imagini color ale proceselor functionale in interiorul corpului uman. Standuri PET pentru tomografie cu emisie de pozitroni. Masina detecteaza de perechi de raze gamma, care sunt emise in mod indirect de catre un trasor (pozitroni emitatoare de radionuclid), care este plasat in organism pe o molecu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.