Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Corpul uman organe interne imagini


Tridimensionale, miniatura endoscop poate merge In cazul in care alte instrumente nu poate ajunge la

Tridimensionale, miniatura endoscop poate merge In cazul in care alte instrumente nu poate ajunge la
Massachusetts General Hospital (MGH) cercetatorii au dezvoltat un nou tip de endoscop miniaturale care produce imagini tridimensionale, de inalta definitie, care pot extinde foarte mult de aplicare a procedurilor de minim invaziva de diagnostic si terapeutice. In 19 octombrie problema Natura, echipa de la Centrul pentru Wellman Photomedicine la MGH descrie aparatul lor de prototip si o demonstratie de utilizare a acesteia intr-un model de mouse-ului.
Aceasta endoscop nou ultraminiature este primul care a permite trei imagistica tridimensionala a zonelor din interiorul corpului, spune Guillermo Tearney, MD, PhD, de Wellman MGH Center, rapoartele de autor seniori. Capacitatea sa de a merge locuri in care alte instrumente de imagistica nu pot ajunge la deschide noi posibilitati de diagnostic medical si in cele din urma de tratament.
Standard dispozitive miniatura endoscopice - medici care dau acces la greu accesibile organelor interne si a structurilor - folosi fascicule de fibre optice de a furniza la lumina si de a transmite imagini din domenii de interes. Endoscoape mai larg, care senzori utilizeaza pentru a produce imagini de inalta calitate, doua imagini tridimensionale poate fi un centimetru sau mai mult in diametru. Existente endoscoape miniatura folosind fascicule de fibra mai mici pot fi mai flexibile, dar au dificultati in produc imagini de inalta calitate.
Noul dispozitiv dezvoltat la MGH-Wellman utilizeaza o tehnologie denumita spectrally codificat Endoscopy (ESE). Multicolor lumina de la o singura fibra optica - introdusa printr-o sonda de marimea unui fir de par uman - este intrerupt in culorile sale componente si proiectate pe tesuturi, cu fiecare culoare luminoasa o parte diferita a suprafetei de tesut. Lumina reflectata inapoi este inregistrata, iar intensitatea de diferite culori decodat de catre un spectrometru, care analizeaza lungimi de unda de lumina. Un alt dispozitiv numit un interferometru, care se calculeaza informatii structurale, bazate pe interactiunea dintre doua valuri de lumina, furnizeaza datele necesare pentru a crea imagini tridimensionale.
Pentru a demonstra dispozitive de cerere intr-un animal viu, cercetatorii au folosit sistemul pentru a imaginii tumorile ovariene metastatice pe peretele abdominal al unui mouse-ului. VEZI Sonda a fost trecut in cavitatea abdominala printr-un fin acul de calibru. Care rezulta trei imagine tridimensionala a aratat mai multe zone ridicate de noduli tumorii, a caror prezenta a fost confirmata prin analiza histologica a tesutului.
Caracteristica cea mai importanta a acestei noi endoscop este capacitatea de a obtine imagini tridimensionale, ceva ce noi credem dont este oferit de orice sistem disponibile comercial endoscop miniaturale, spune Dvir Yelin, dr., primul autor din Cartea Naturii. In timp ce rezolutia imaginii am realizat in aceasta demonstratie este similar cu cel existent mici-endoscoape diametru, cu optimizarea in continuare a optica, este posibil sa se obtina imagini cu de 10 ori numarul de pixeli furnizate de alte endoscoape miniaturale.
Aceasta noua tehnologie va oferi medicilor si a chirurgii capacitatea de a aduce mult mai multe proceduri in ambulatoriu, reduce necesarul anestezie si pentru a minimiza leziuni tisulare, Tearney adauga. Dispozitive de marimea si flexibilitate ar trebui sa permita ...

Personalul NHS duce la modul in noile inventii pacient medicale, Marea Britanie

Personalul NHS duce la modul in noile inventii pacient medicale, Marea Britanie Un raport care detaliaza idei noi si inventii generate de 1,3 milioane de persoane care lucreaza in cadrul Serviciului National de Sanatate (NHS) a fost lansat astazi (29 decembrie 2004).
In cele 12 luni pana in martie 2004 Inovatii NHS, care este alcatuit dintr-o retea de centre regionale de inovare cunoscut sub numele de NHS Inovatii hub-uri, manipulate aproape 500 de idei noi pentru a le-a adus de catre personalul NHS. O suta de idei noi, apoi au fost selectate pentru dezvoltarea in continuare si NHS Innovations Hubs ajutat licente de broker de douazeci si patru dintre ele. Pacientii sunt beneficiaza acum de la produsele folosite in NHS.
Inventiile noi includ:
Copii Imagine Scaun - Pentru a obtine imagini de buna calitate in timpul rinichi scaneaza este vital ca copiii sa pastreze in continuare posibil. Acest scaun special asigura copiii nu miste si imagini exacte pot fi obtinute. Catedra Imaging a fost ideea de Rob Beckwith, Medical fizician de la Newcastle-upon-Tyne spitalele NHS Trust.
X-Ray ac manechin de plasare - Acest manechin imita corpul uman, in simt si pozitia a organelor interne si oase. Acesta este utilizat in formarea profesionala pentru a administra complicate de salvare epidurala durerii, care presupune plasarea ace in coloanei vertebrale si a craniului. Aceasta idee pentru acest manechin a venit de la Tim Johnson, Medic specialist anestezie-Consultant la Salford Royal spitalele NHS Trust.
E-PAQ - O electronice etajul pelvin chestionar de evaluare a simptomelor. Unele conditii medicale poate fi dificil pentru pacienti, pentru a discuta in mod liber cu medicul lor si acest lucru poate duce la consultari neinformat, diagnosticul saraci si de gestionare a saraci conditie. Acest chestionar electronic de pacient este realizat intr-o zona privata, sala de asteptare si medicul poate vedea o analiza tiparite inainte de consultare. Ideea pentru E-PAQ a venit de la Stefan Radley, Consultant de chirurg la Sheffield Predarea Spitalele NHS Foundation Trust.
Pupilometer - Un ochi portabile de masurare dispozitiv care paramedicii se poate utiliza la site-uri de accidente pentru a masura dimensiunea si capacitatea de reactie a elevilor de victime traumatism cranian. Acesta permite o evaluare rapida si exacta a masura posibilului, de leziuni lor. Pupilometer a fost ideea de Andy Clark, Senior Technologist medical la Newcastle-upon-Tyne spitalele NHS Trust.
Ministrul Sanatatii Domnul Warner, a declarat:
Scopul nostru este de a crea un mediu in NHS in care a inovarii se afla in centrul afacerii noastre. Stabilirea NHS Inovatii Hubs a fost un pas important in primul recunoscand potentialul creativ care se afla in NHS si care sa permita personalului pentru a obtine idei lor acceptata in acelasi timp, protejarea drepturilor de pr...

What Is Back Pain? Care este cauza Back Pain?

What Is Back Pain? Care este cauza Back Pain? Dureri de spate este o plangere foarte frecvente. Potrivit Clinica Mayo, SUA, aproximativ 80% din toate americanii vor avea dureri lombare cel putin o data in viata lor. Dureri de spate este un motiv comun pentru absenta de la locul de munca, sau vizitarea medici.
In conformitate cu NHS (National Health Service), Marea Britanie, dureri de spate este cea mai mare cauza de munca legate de absenta...

Publics "Ignoranta de anatomie revelat de Studiu

Publics "Ignoranta de anatomie revelat de Studiu Un studiu efectuat de pacienti si membri ai publicului a aratat ca cele mai multe, chiar lipsa de cunostinte de baza ale anatomiei umane. De cercetare, featured in revista cu acces liber BMC Family Practice, a constatat ca oamenii au fost in general incapabile de a identifica locul de organe importante, chiar daca au fost tratati in prezent tratament relevante.
John Weinman a condus o echipa de...

Cercetatorii medical Get Green Light Pe Marcatori radioactive ""

Cercetatorii medical Get Green Light Pe Marcatori radioactive "" Wolfson Molecular Imaging Centrul de la Universitatea din Manchester a fost distins cu o licenta de a produce propria marcatori radioactiv, care sa ii permita sa procedeze cu unice de cercetare in cancer, neurologice si psihiatrice tratamente.
De licenta, care a fost acordat in urma luni de testare stricte de siguranta si evaluarea de catre Medicamente si ingrijire medicala de reglementare pent...

Traficului de organe si transplantul de organe reprezinta noi provocari

Traficului de organe si transplantul de organe reprezinta noi provocari Comertul international cu organe umane este in crestere, alimentate de cererea in crestere, precum si traficantilor lipsiti de scrupule. Tendinta de crestere a determinat o reevaluare grava a legislatiei actuale, in timp ce OMS a cerut protectie mai mult pentru persoanele cele mai vulnerabile, care ar putea fi tentati sa vanda un rinichi pentru cat de putin US $ 1000.
Cresterea cererii pentru o...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.