Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Creatinina serica crescuta


Interimar Rezultate Studiul prezentat la ADA 2009: exenatida nu se asociaza cu rata crescuta a Pancreatita acuta in comparatie cu alte medicamente antidiabetice

Interimar Rezultate Studiul prezentat la ADA 2009: exenatida nu se asociaza cu rata crescuta a Pancreatita acuta in comparatie cu alte medicamente antidiabetice
Amilin Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AMLN), precum si Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) a anuntat rezultate intermediare, de la un studiu retrospectiv, inclusiv aproape 260000 de pacienti au aratat ca riscul de pancreatita acuta in randul pacientilor initierii tratamentului cu BYETTA (R) (exenatida) de injectare nu a fost crescuta in comparatie cu pacientii de deschidere antidiabetic alte terapii. Aceste rezultate au fost prezentate la 69 Sesiuni Stiintifice anuale a Asociatiei Americane de Diabet (ADA), din New Orleans.
Studiu retrospectiv de date utilizate acumulat mai mult de trei ani de la o mare, punct de vedere geografic de asigurari de sanatate Diverse US ingrijirea creante in baza de date pentru a examina riscul de pancreatita acuta la mai mult de 25.000 de pacienti care au fost tratati cu BYETTA relativa la aproape 235000 de pacienti care au fost tratati cu alte medicamente antidiabetes . Dupa ajustari predilectie note au fost efectuate pentru a reduce partinire intre cohortele, utilizarea BYETTA nu a fost asociata cu un risc crescut de pancreatita acuta, comparativ cu alte medicamente antidiabetes, pe baza raportului valutar (RR) si 95 la suta intervalul de incredere (CI) pentru curent (RR 0.9; II 0.6-1.3), recent (RR 0.9; II 0.4-2.1) si a trecut (RR 1.4; II 0.9-2.3) utilizarea BYETTA.
Pe baza acestor date retrospective care sa reflecte BYETTA utilizare pe o perioada de trei ani, am gasit nici o dovada de un risc mai mare de pancreatita acuta asociate cu utilizarea de BYETTA in comparatie cu alte tratamente comune antidiabetes, a declarat Orville G. Kolterman, MD, Senior Vice President de cercetare si dezvoltare la amilin. Planul nostru este de a valida si mai mult acest Analiza interimara a cererilor de date printr-o analiza medicala de inregistrari.
Amilin si Lilly sunt de lucru pentru a intelege mai bine relatia dintre BYETTA si pancreatita descrise in unele cazuri raportate spontan. In conformitate cu firme accent pe siguranta pacientilor, amilin si Lilly continua sa urmareasca un program de droguri de siguranta, care include investigatie aprofundata a individuale de rapoarte de caz spontane, impreuna cu studiile clinice si epidemiologice. In limitele de detectare a acestui studiu epidemiologic initial, amilin si Lilly nu s-au observat o incidenta crescuta de pancreatita asociate cu BYETTA in comparatie cu alte tratamente pentru diabet zaharat si, astfel, cred ca o relatie de cauzalitate intre certa BYETTA si pancreatita nu a fost dovedit. Pacientilor si a profesionistilor in domeniul sanatatii ar trebui sa se refere la produsul de etichetare pentru orientare in ceea ce priveste utilizarea BYETTA.
Studiu de design si constatari
Pacientii eligibili au fost inclusi in planul de sanatate cel putin pentru o noua continuu luni initiala fara antecedente de pancreatita acuta sau cronica, inainte de inceperea tratamentului cu un nou antidiabetic. Scoruri predilectie pentru initierea BYETTA au fost elaborate de la caracteristicile initiale (proxy-uri pentru severitatea diabet zaharat, boli cardiovasculare, cunoscut factori de pancreatita acuta de risc si empiric derivate variabile), care au fost obtinute de la noua luni de date creantelor inainte de cohorta de intrare. Cazuri de pancreatita acuta au fost definite de catre un diagnostic principal de pancreatita acuta asociata cu o vizita de camera de urgenta sau de spitalizare in timpul follow-up. Initiatorii BYETTA (n = 25,719; 80 la suta de varsta 40-64 de ani) au fost mai probabil sa fie de sex feminin (56 fata de 49 la suta) si a avut o prevalenta mai mare de baza a creantelor pentru diabetul de tip 2 (84 fata de 59 la suta), obezitatea (16 fata de 8 la suta), precum si factori de risc cardiovascular (hiperlipidemia 77 vs 54 la suta; hipertensiune arteriala 64 fata de 49 la suta), comparativ cu initiatorii antidiabetes alte medicamente. In plus, initiatorii BYETTA aveau mai multe sanse de a utiliza medicamente antidiabetes multiple. Aceste rezultate sunt in curs de validare mai mult de revizuire medicala de inregistrari.
Despre Diabetul
Diabetul afecteaza mai mult de 23 de milioane de persoane in SUA si o valoare estimata de 246 milioane adulti din toata lumea. (I, II) Aproximativ 90-95 la suta din cei afectati au diabet de tip 2. Diabetul este cincea cauza de deces prin boala in SUA si rezultatele la aproximativ 174 miliarde dolari pe an in directe si indirecte, cheltuieli medicale. (Iii)
Potrivit Centers for Disease Control si Preventions National de Sanatate si Nutritie ancheta de examinare, aproximativ 60 la suta din persoanele cu diabet zaharat, nu atinge nivelul lor tinta de zahar in sange cu regimul lor actuale de tratament. (Iv) In plus, 85 la suta din pacientii cu diabet de tip 2 sunt supraponderali si 55 la suta sunt considerate obezi. (v) date de sprijin care pierderea in greutate (chiar si o suma modesta) sprijina pacientii in eforturile lor de a realiza si de a sustine controlul glicemic. (VI, VII)
Despre BYETTA (R) (exenatida) injectie
BYETTA este primul si singurul FDA-mimetice de tip incretin aprobat pentru tratamentul diabetului de tip 2. BYETTA exponate multe din aceleasi efecte ca si glucagon hormon uman de tip incretin ca peptidul-1 (GLP-1). GLP-1 imbunatateste de zahar din sange dupa ingestia de alimente prin efecte multiple, care lucreaza in concert pe stomac, ficat, pancreas si creier. BYETTA este aprobat de FDA pentru utilizarea de catre persoanele cu diabet de tip 2, care sunt respinse la controlul nivelurile lor de zahar in sange. BYETTA este un add-on terapie pentru persoanele care in prezent cu ajutorul metformin, cu o sulfoniluree, sau o tiazolidindiona. BYETTA prevede sustinut A1C de control si de incidenta scazuta a hipoglicemiei atunci cand este utilizat cu metformina sau o tiazolidindiona, cu scadere in greutate potential. BYETTA nu este un produs de scadere in greutate. BYETTA a fost aprobat in aprilie 2005 si a fost folosit de mai mult de un milion de pacienti de la introducerea sa.
Informatii importante de siguranta pentru BYETTA
BYETTA imbunatateste glucoza (zahar din sange), de control la adultii cu diabet de tip 2. Este folosit cu metformin, cu o sulfoniluree, sau o tiazolidindiona. BYETTA nu este un substitut al insulinei la pacientii cu diabet zaharat a caror necesita tratament cu insulina. BYETTA nu este recomandat pentru utilizare la pacientii cu probleme grave digerarea alimentelor sau cei care au afectiuni severe ale stomacului sau rinichi.
Atunci cand BYETTA se utilizeaza impreuna cu un medicament care contine o sulfoniluree, hipoglicemie (valoare mica a glucozei din sange) este u...

Rata riscului de mortalitate crescuta mai tarziu in viata In urma excesul de greutate in adolescenta

Rata riscului de mortalitate crescuta mai tarziu in viata In urma excesul de greutate in adolescenta Oamenii care au fost deja supraponderali in adolescenta (14-19 ani) au prezentat o rata crescuta a mortalitatii de la o serie de boli cronice ca adulti, boli endocrine, de nutritie si metabolism, boli cardiovasculare, cancer de colon si bolile respiratorii. Au existat, de asemenea, multe cazuri de moarte subita in acest grup. Acest lucru vine de la un nou studiu de la Institutul Norvegian de Sanatate Publica (NIPH).
Incidenta obezitatii in randul copiilor si adolescentilor a crescut la nivel mondial, dar pe termen lung efecte, atat in ceea ce priveste problemelor de sanatate, si rata mortalitatii, sunt insuficient documentate. Am descoperit ca de grade tot mai mare a obezitatii in randul adolescentilor sa conduca la o dezvoltare nefavorabil in ratei mortalitatii la o serie de cauze semnificativ de decese, conchide profesorul Ton Bjørge la Departamentul de Sanatate Publica si Asistenta Medicala Primara, Universitatea din Bergen si cercetator, cu nasterea medical la Registrul NIPH.
Cei care au fost supraponderale in adolescenta, atat barbati si femei, a avut o rata crescuta a mortalitatii de la sistemul endocrin hormon () si nutritive / boli metabolice, boli cardiovasculare (in special bolile cardiace ischemice), cancer de colon si bolile...

Gene schimbarile legate de presiune oculara crescuta poate avea implicatii pentru terapia glaucomului

Gene schimbarile legate de presiune oculara crescuta poate avea implicatii pentru terapia glaucomului Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill oamenii de stiinta au descoperit ca presiune crescuta in interiorul ochiului modifica un set de gene in mod normal, implicate in prevenirea solidificare de tesut.
Presiune oculara crescuta apare adesea in glaucom, o boala orbitoare ochi care afecteaza aproximativ 70 de milioane de oameni din intreaga lume, si a noilor descoperiri pot avea implic...

Radical nefrectomie este asociat cu mortalitate crescuta la pacientii cu mici Tumorile renale

Radical nefrectomie este asociat cu mortalitate crescuta la pacientii cu mici Tumorile renale UroToday.com - Numeroase studii au demonstrat underutilization de nefronilor care economisesc interventii chirurgicale in stabilirea de mici maselor renale. Studii anterioare au demonstrat ca nefrectomie radicale pentru intreprinderile mici tumorile renale este asociata cu o incidenta crescuta a insuficientei renale. La reuniunea anuala a AUA, grupul de la Memorial Sloan Kettering examinat mortali...

Intarziata de nastere asociat cu secretie crescuta sectiunea cesarean nevoie si Alterarea uterin Tissue Contraction

Intarziata de nastere asociat cu secretie crescuta sectiunea cesarean nevoie si Alterarea uterin Tissue Contraction Contractia Insuficienta al uterului ar putea fi un factor care contribuie la asocierea dintre mai mari varsta mamei si rata crescuta a cezarienei, potrivit unui studiu lansat pe 30 iunie 2008 in revista cu acces liber PLoS Medicine.

O sectiune cezariana, uneori numita de asemenea o cezariana, este o metoda de nastere, in care nou-nascutului este chirurgical scos din uter. C-sectiuni sunt as...

Congresul de la Hematologists europene: New Tratamentul Optiuni pentru a contracara sensibilitate crescuta la trombozei EHA Congress 2007

Congresul de la Hematologists europene: New Tratamentul Optiuni pentru a contracara sensibilitate crescuta la trombozei EHA Congress 2007 Tromboze pot fi fatale. Intr-adevar, in partea noastra de lume consecintele acestora sunt a treia cauza cele mai frecvente de deces. Care o face cu atat mai important sa se recunoasca factori de risc si de a obtine de la ei noi metode de prevenire si tratament. Descoperiri revolutionare pe aceasta tema au fost facute de catre cercetator de coagulare olandeza profesorul Rogier Bertina. Ca o recunoa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.