Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Criza de fiere simptome


Ce este Nevralgie trigemen? Care este cauza Nevralgie trigemen?

Ce este Nevralgie trigemen? Care este cauza Nevralgie trigemen?
Nevralgie trigemen, de asemenea, cunoscut sub numele de Tic Douloureaux, este o afectiune nervoase care cauzeaza abrupta, searing, electric-soc-cum ar fi dureri faciale, cel mai frecvent durerea implica fetei inferioare si maxilarului, dar simptomele pot aparea in apropiere de nas, urechi, ochii sau buze. Multi experti spun nevralgie de trigemen este cea mai insuportabil de dureroase umane.
Nevralgie este severa, dureri de-a lungul cursul unei nervoase. Durerea apare din cauza unei schimbari in structura neurologice sau functie din cauza iritatii sau daune de un nerv.
Aproximativ 1 din 15.000 de persoane este estimata sa sufere din cauza nevralgie de trigemen. Despre 45000 de persoane au nevralgie de trigemen, in SUA. Se crede ca afecteaza circa un milion de oameni din intreaga lume. Doua tipuri principale de durere, nociceptive si non-dureri nociceptive Un exemplu de durere nociceptive este atunci cand atinge ceva foarte cald pielea ta; receptori dureri specifice sentiment de caldura. Dureri nociceptive este atunci cand durerea receptorii de temperatura sens, vibratii, stretch, si substante chimice eliberate din celulele deteriorate.
Interesant articol despre
Ce este durerea? Care sunt cauzele durere? Non-dureri nociceptive, sau durere neuropatica, vine din interiorul sistemului nervos in sine. Durerea nu are legatura cu activarea de celule receptorilor durerii in orice parte a corpului. Oamenii de multe ori se refera la aceasta ca la ciupit nervoase, sau nervul prins. Nerv in sine este expedierea de mesaje durerea, fie pentru ca este defect (deteriorate) sau iritat. Persoanele cu nevralgie au inteles durerea neuropata (la fel ca non-durere nociceptive).
Persoanele cu nevralgie o descriu ca pe arderea intensa sau de junghi durere, care adesea se simte ca si cand acesta este de fotografiere de-a lungul cursului a nervului afectat. Exista doua tipuri de nevralgie - Nevralgie trigemen si Postherpetic Nevralgie. Acest articol se concentreaza pe Nevralgie trigemen. Descrierea nevralgie de trigemen (numit si douloureux TIC) Nu este brusca si severa, dureri faciale nervoase. Pacientii de obicei o descriu ca pe un junghi, dureri de fotografiere; ca un soc electric-ca-dureri faciale. Crize de durere poate dura cateva minute. 97% dintre pacientii cu durere doar pe o parte a fetei, in timp ce 3% sunt afectate de ambele parti.
Nevralgie de trigemen este de doua ori mai frecvent la femei ca la barbati. Este extrem de rar pentru persoanele sub 40 de ani pentru a fi afectate, si devine putin mai frecvente pe masura ce oamenii imbatranesc.
Nevralgie de trigemen este o conditie pe termen lung - o afectiune cronica - care, de obicei devine treptat mai rau. Care sunt cauzele de nevralgie de trigemen? Fata umana are doua nervii trigemen, una pe fiecare parte. Fiecare nervoase se imparte in trei ramuri care transmit senzatii de durere si atingeti din fetei, gura, si dintii la creier.
Cele mai multe cazuri de nevralgie de trigemen se crede a fi cauzate de vaselor de sange apasand pe radacina nervului trigemen. Acest lucru este declarat de a face nervoase transmite semnalele durerii, care sunt cu experienta ca durerile de tip criza de nevralgie de trigemen. Cu toate acestea, expertii sunt complet sigur de cauza. De presiune pe nervul trigemen poate fi, de asemenea, cauzate de o tumoare sau a sclerozei multiple.
Mai jos este o lista a cunoscut si suspectate cauze: Un prese de vas de sange impotriva radacina nervului trigemen.
Scleroza multipla - din cauza demyelinization a nervului. Nevralgie de trigemen apar de obicei in stadiile avansate ale sclerozei multiple.
Un Prese tumora impotriva nervul trigemen. Aceasta este o cauza rara.
Daunele fizice ale nervilor - aceasta poate fi rezultatul unui prejudiciu, a unei proceduri dentare sau chirurgicale, sau infectie.
Familie de istorie (gene, mostenit) - 4,1% din pacientii cu nevralgie de trigemen unilaterala (afecteaza doar o parte a fetei) si 17% din cele cu nevralgie de trigemen bilaterale (afecteaza ambele parti ale fetei) au rude apropiate cu tulburare. Comparativ cu 1 la 15000 de risc in cadrul populatiei generale, 4,1% si 17% indica faptul ca mostenirea este, probabil, un factor. Care sunt simptomele de nevralgie de trigemen? In mod normal, un pacient va avea unul sau mai multe dintre aceste simptome: twinges intermitenta a usoara durere.
Episoadele severe de searing, tir, jabbing durerea care simt ca si cum socuri electrice.
Atacuri brusca de durere, care sunt declansate prin atingerea fetei, de mestecat, vorbind sau spalatul pe dinti.
Spasme de durere, care dura de la cateva secunde la cateva minute.
Episoade de atacuri cu dispersie, care pot merge pe zile, saptamani, luni, iar in unele cazuri mai mult. Pot exista perioade fara nici o durere.
Durerea ori de cate ori nervul trigemen si sucursalele sale poate ajunge, inclusiv frunte, ochi, buze, gingii, dinti, maxilarului si obraz.
Durere, care afecteaza o parte a fetei.
Durerea pe ambele parti ale fetei (mult mai putin frecvent).
Durerea, care este concentrata intr-un singur loc sau se extinde intr-un model mai larg.
Atacurile de durere, care apar mai intens in mod regulat si in timp.
Furnicaturi sau amorteli in fata inainte de durere se dezvolta. Unii pacienti pot prezenta crize de durere in mod regulat pentru zile, saptamani sau luni la un moment dat. Atacurile de durere pot sa apara de sute de ori in fiecare zi, in cazurile severe. Unii pacienti pot avea perioade, fara nici un simptom care ultimul timp de luni sau chiar ani.
Unii pacienti vor avea anumite puncte de pe fata lor, ca, in cazul in care a atins atacurile de declansare de durere. Nu este neobisnuit pentru multi pacienti sa evite activitati potential de declansare, cum ar fi mancand, spalatul pe dinti, de ras, si chiar vorbesc.
Zona de durere
Zona de durere pot fi defalcate in cele trei ramuri ale nervului trigemen. In medicina nervul trigemen este cunoscut sub numele de nervul cincea craniana. Acesta este deseori denumit folosind numarul roman V. Mai jos sunt cele trei ramuri defalcate - V se refera la nervul trigemen: V1, oftalmice, prima filiala a nervului trigemen.
Afecteaza frunte, nas si ochi.
V2, maxilare, filiala a doua a nervului trigemen.
Afecteaza pleoapei inferioare, partea dreapta a nasului, obrajilor, guma, buzelor, si dintii de sus.
V3, mandibulare, filiala a treia a nervului trigemen.
Afecteaza maxilarului, dintii mai mici, guma, si buza inferioara. Unele persoane cu nevralgie de trigemen poate avea doar o singura ramura afectata, in timp ce altele sunt afectate de mai multe ramuri.
Durerea resimtita de catre persoanele cu tipice de trigemen Nevralgie difera de la ceea ce oamenii cu experienta Nevralgie trigemen atipic: tipice de durere trigemen nevralgie (durere tipic faciala)
Durerea este extrem de ascutite, pulsatila, si electrice-asemanatoare socului. Nu exista nici o slabiciune faciale sau amorteli.
Atipic durere nevralgie trigemen (atipice dureri faciale - ATFP)
La fel ca extrem de ascutite, pulsatila, si-soc electric-cum ar fi, pacientii pot prezenta alte tipuri de durere. Starea lor nu are doar simptome semnul distinctiv al durerii clasic nevralgie de trigemen. Dureri faciale este adesea descris ca fiind de arsura, dureri sau crampe. Aceasta poate sa apara pe o parte a fetei, de multe ori in regiunea de nervul trigemen se poate extinde si in gatul superioara sau din spate a scalpului. Durerea poate fluctua in intensitate de la usoara durere la o strivire sau senzatie de arsura. Este mult mai greu de diagnosticat persoanelor cu atipic Nevralgie trigemen. Cum este diagnosticat nevralgie de trigemen? Daca GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) considera simptomele indica nevralgie de trigemen pacienti fata vor fi examinate mai atent pentru a determina exact partile care sunt afectate . Medicul va incerca, de asemenea, pentru a elimina alte conditii care, uneori, au simptome similare, cum ar fi cariilor dentare, o tumora, sau sinuzita.
IRM (imagistica prin rezonanta magnetica scanare) - acest aparat foloseste un camp magnetic puternic si de unde radio pentru a crea imagini din interiorul pacientilor creierul si nervul trigemen - poate ajuta medicul determina daca nevralgie este cauzat de o alta afectiune, cum ar fi scleroza multipla sau o tumora. Exceptia cazului in care o tumora sau scleroza multipla este cauza, RMN-ul va dezvalui foarte rar de ce nervul este in curs de iritat. Este foarte dificil pentru a vedea vas de sange de langa radacina nervoase, chiar si pe un RMN de inalta calitate. Care este tratamentul pentru nevralgie de trigemen? Medicamente sunt de obicei primul tratament pentru nevralgie de trigemen, si cei mai multi pacienti sa raspunda bine si nu necesita interventii chirurgicale ulterioare . Cu toate acestea, unele pot gasi ca medicamentele lor devin mai putin eficace in timp, sau ei de experienta efecte secundare nedorite. In astfel de cazu...

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte raspandita, dar aproape jumatate (44,1 la suta) dintre pacientii care primesc tratament antidepresiv (n = 211) a continuat sa experienta depresive symptoms.1
Aceste simptome au un impact semnificativ asupra PD pacienti a calitatii vietii, de multe ori egala in impact cu cea a in mod traditional mai bine cunoscute simptome motorii ale bolii Parkinsons. Rezultatele sugereaza ca de multe simptome depresive sunt o expresie a bolii Parkinsons, mai degraba decat a unui sindrom depresiv. Acest lucru considerare, daca este sustinuta de o analiza suplimentara a rezultatelor studiului PRODEST, ar putea sugera abordari tratament diferit de depresie in PD, a comentat profesorul Paolo Barone, Departamentul de Stiinte neurologice, Universitatea din Napoli-Federico II, Napoli, Italia si investigatorul de plumb de PRODEST.
In aceste 282 de pacienti cu antecedente medicale raportate de depresie, de asemenea, rezultatele studiului au aratat ca peste jumatate (54,3 la suta) dintre acesti pacienti au avut un scor marcat in DSM IV pct. 1 sau 2 *), cu 66 la suta (n = 186) care primesc tratamentului anti-deprimare, confirmand o persistenta de simptome depresive, in ciuda tratamentului.
Datele obtinute din studiile recente cu pramipexol, un non-agonist dopaminergic de ergot, au demonstrat un efect benefic asupra simptomelor depresive si motivationale, in PD. Studiile in curs sunt destinate pentru a confirma aceste descoperiri anterioare si sa continue sa investigheze acest aspect al pramipexoles profil clinice in mai multe detail.3, 4
Comentand cu privire la rolul pramipexol, profesorul Matthias Lemke, MD, profesor de psihiatrie si Director Medical la Kliniken Rheinische, Bonn, Germania, a declarat: PD-simptome legate de depresive se pot suprapune sau chiar fi confundate cu simptome motorii. Prin urmare, este important ca medicii sa invete sa diferentieze acestea in scopul de a gasi un tratament optim pentru pacientii lor PD. In timp ce pramipexol sa dovedit a fi un tratament eficace pentru simptome motorii de PD, nu exista dovezi ca acum pramipexol poate imbunatati, de asemenea, PD-simptome depresive conexe.
PD-legate de simptome depresive au fost de asemenea studiat in cadrul unui studiu in desfasurare doi ani italian, cunoscut sub numele de priamo. Constatarile initiale din cele 55 centru de studiu de sprijin dovada ca ne-simptome motorii (SNM) sunt foarte frecvent odata cu majoritatea pacientilor care au suferit una sau mai multe SNM. Simptome psihice (anxietate si depresie) au fost evaluat cel mai frecvent si cu un impact mare asupra pacientilor calitate a life.5
Concluziile de la priamo in continuare de sprijin de studiu PRODEST in subliniat necesitatea de a aborda adesea nediagnosticate si sub-tratate aspecte ale bolii Parkinsons, care da o povara semnificativa la pacientii PD, in raport cu severitatea bolii lor, a declarat profesorul Barone, membru al comitetului director a priamo Grupul de Studiu.
Va rugam sa li se recomande
Aceasta versiune este de la sediul central corporativ al Boehringer Ingelheim si este destinat pentru toate pietele internationale. In aceasta situatie, va rugam sa fie constienti de faptul ca pot exista unele diferente intre tari in ceea ce priveste informatiile specifice medicale, inclusiv utilizari licentiat. Va rugam sa tina seama de acest lucru atunci cand se refera la materialul.
*) Diagnostic si Statistic Manual de Tulburari Mintale (DSM-IV) este a patra editie a unei clasificari cuprinzator de criteriile de diagnostic al tulburarilor psihice publicate de Asociatiei Americane de Psihiatrie. Punctele 1 si 2 se refera la criterii specifice de diagnostic pentru depresie astfel cum sunt definite in Manualul Diagnostic si Statistic al Mintala Tulburari (APA, 1995).
Despre Parkinsons bolii (PD)
PD este a doua cea mai frecventa boala cronica care neurologice la adulti in varsta, dupa Alzheimer. Prevalenta sai din intreaga lume este estimat la aproximativ unu la doi la suta din cei peste 65 de years.6, 7 Desi in mod traditional PD este aso...

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii Datele provenite din doua studii separate efectuate cu Pfizer INCS Geodon antipsihotice atipice (ziprasidone HCl) a aratat medicatie imbunatatit simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara, care au avut manie dysphoric [i] (o afectiune care implica atat simptome maniacale si depresive) si la pacientii cu schizofrenie . [ii] Studiile au fost prezentate la Asociatiilor Americana de Psihiat...

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD Un studiu recent de la Agentia pentru Sanatate Cercetare si arata ca, spitalizari de calitate pentru tulburari cauzate de boala de reflux gastroesofagian sau GERD crescut cu 103 la suta intre 1998 si 2005. De asemenea, spitalizari pentru pacientii care au avut forme mai blinde de GERD (in plus fata de conditia pentru care au fost admise), a crescut cu 216 la suta in aceeasi perioada de timp. Numer...

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's Se poate agrava simptomele astmului la copii cu mame deprimate, in functie de cercetare de la Johns Hopkins Centrul pentru copii publicate online in Jurnalul de Psihologie Pediatrica.
Analiza datelor de la interviuri cu mamele 262 de afro-americani copiii cu astm bronsic - o populatie in mod disproportionat afectate de aceasta tulburare a cailor respiratorii inflamatorii - anchetatorilor Hopkin...

Deprimata pacienti pot necesita tratament pentru simptome atat fizice, cat si emotionale

Deprimata pacienti pot necesita tratament pentru simptome atat fizice, cat si emotionale Simptome fizice (cum ar fi dureri de cap, dureri de spate, probleme de stomac, comune sau dureri musculare, si ameteli) sunt aproape la fel de frecvente in depresie ca simptome emotionale si sunt predominante plangere la pacientii cu depresie prezente in stabilirea ingrijire medicala primara.
Un studiu publicat in Journal of General Medicina Interna a examinat prevalenta, impact asupra calitati...

Lyrica redusa durerea fibromialgia La pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie

Lyrica redusa durerea fibromialgia La pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie Pfizers Lyrica redus dureri de fibromialgie la pacienti, indiferent daca au avut simptome de anxietate sau depresie, la inceputul studiului, in functie de un grup de analiza a prezentat astazi la Academia Americana de Neurologie reuniunii anuale. Analiza, care se uita la datelor cumulate din studiile clinice anterioare, a aratat, de asemenea, pacientii care auto-raportate imbunatatiri au fost mai ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.