Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Criza de rinichi simptome


Insuficienta cardiaca de droguri, Nesiritide, asociate cu un risc mai mare de deces

Insuficienta cardiaca de droguri, Nesiritide, asociate cu un risc mai mare de deces
Un medicament care ajuta la pacientii cu insuficienta cardiaca supravietui o criza de fapt, poate creste riscul lor de a muri, in prima luna dupa ce parasesc spitalul, conform unui nou studiu, care va fi publicat in aprilie 20 in Journal of American Medical Association.
De fapt, arata analiza, pacientii tratati cu nesiritide de droguri intravenoase au fost de 80 la suta mai multe sanse de a muri in luna urmatoare, fata de pacientii care au primit medicamente traditionale pentru simptome acute de insuficienta cardiaca, cum ar fi diuretice si vasodilatatoare. Studiul a analizat datele obtinute din studiile clinice de la producatorul de droguri, care este comercializat drept Natrecor, si de la US Food & Drug Administration. Toate studiile clinice au fost efectuate de catre producator, Scios, o unitate de Johnson & Johnson.
Autorii studys, de la North Shore Spitalul Universitar din New York si la Universitatea din Michigan cardiovasculare Center, de asemenea, a publicat concluziile martie nesiritide care arata ca este asociata cu un risc mult mai mare de disfunctii renale.
Cand ne-am raportat ca nesiritide este legat la inrautatirea functiei renale, unii medici nu parea convins ca a fost justificata ingrijorare, spune Jonathan Sackner-Bernstein, MD, studys cercetatorul principal si director de cercetare clinica la insuficienta cardiaca si Cardiomiopatie Center la North Shore Spitalul Universitar din Manhasset, NY. El observa ca un purtator de cuvant al Scios a fost citat in presa spunand ca efectul rinichiul a fost deja bine cunoscute si dependenta de doza, si nu este asociata cu rezultate mai rau.
Dar, Sackner-Bernstein adauga, Acest nou meta-analiza de estimare a riscului de deces care urmeaza sa fie majorate cu 80 la suta serveste ca un argument convingator pentru o randomizat, studiu clinic controlat pentru a fi efectuate, pentru a defini riscurile asociate cu nesiritide inainte de a sa la scara larga folosi. Pana in prezent, compania nu a initiat nici un proces care va aborda aceste preocupari cu privire la legatura dintre terapia nesiritide si a riscului de agravarea insuficientei renale sau un risc mai mare de deces raportate in aceasta analiza.
Gasirea noi a fost facut pe baza datelor de la trei elaborat cu atentie pentru studii clinice care au inclus 862 pacienti cu insuficienta cardiaca care au necesitat tratament urgent pentru decompensare acuta, sau de agravare brusca a simptomelor. 485 repartizati aleatoriu sa primeasca nesiritide au avut un risc mai mare de deces decat 377 randomizati pentru a non-traditionale de droguri inotrop. Marimea riscului a fost mult mai mare decat o estimare prealabila FDA.
Autorii recunosc ca cant de studiu dau dovada definitiva a face rau, dar retineti ca acestea sunt date numai ca evalueze siguranta nesiritide in randomizate, dublu-orb, controlate studii.
Toate celelalte date disponibile sunt din surse care sunt mai putin riguroase si mai putin fiabile. Prin urmare, deciziile clinice trebuie sa se bazeze pe intelegerea faptului ca acestea, cele mai bune date disponibile, sugereaza ca nesiritide este probabil sa fie asociate cu un risc important, spune Sackner-Bernstein.
Co-investigator Keith Aaronson, MD, profesor asociat de medicina cardiovasculare la UM Medical School si director medical al programului de transplant de inima UM, observa ca un risc crescut de mortalitate a fost observat chiar si atunci cand cercetatorii au concentrat pe datele din doua studii clinice care au utilizat doza initiala de nesiritide care acum este recomandata la medici.
Aaronson spera gasirea nou va oferi medicilor mai buna perspectiva asupra riscurilor de nesiritide, care este perceput ca fiind mai eficiente si mai sigure decat dobutamina, un inotrop (inima tarie-cresterea) de droguri, care implica un risc substantial de cresterea mortalitatii.
Analiza toate cele trei studii clinice, spune el, sugereaza ca siguranta nesiritide putea sa fi fost supra-estimat - mai ales in comparatie cu diuretice si vasodilatatoare, care sunt, de asemenea, mult mai putin costisitoare. Medicii ar trebui sa ne amintim ca acolo nu exista date care sa arate ca nesiritide este nici mai bun la calmarea simptomelor acute decat diuretice si vasodilatatoare, Aaronson spune.
In cazul in care FDA a aprobat nesiritide, au recunoscut ca ar putea fi asociat cu un 50 la suta risc crescut de deces, adauga el. Dar se pare FDA credeau ca medicii ar putea judeca modul de a echilibra riscurile si avantajele acestora pentru pacienti individuali. Meta-analiza noastra demonstreaza ca riscul poate fi chiar mai mare. Avand in vedere avantajul relativ modeste simptomatic acest medicament prevede, un risc de deces de aceasta marime trebuie sa aiba prioritate intr-o decizie de tratament medici.
Cu asta in minte, spune el, prima alegere pentru tratamentul trebuie diuretice, care arent perfect, dar care sunt eficiente si banuti de cost, in comparatie cu sute de dolari pentru nesiritide. Si el pune sub semnul intrebarii utilizarea intermitent ambulatorii de nesiritide, care este acoperit de Medicare in mai multe state. Aceasta abordare infuzeaza pacientii cu droguri...

Ce este RELISTOR (Metilnaltrexona)? De ce Opiacee produce constipatie?

Ce este RELISTOR (Metilnaltrexona)? De ce Opiacee produce constipatie? RELISTOR (Metilnaltrexona) este un medicament pentru pacientii care sufera de constipatie cauzate de medicamente opioide. Droguri de opiacee sunt folosite pentru ameliorarea durerii. Un opioide este un produs chimic care se leaga pe receptorii opioizi care exista in principal in sistemul nervos central si de intestin (tractului gastro-intestinal). Cand oamenii sa ia opiacee au o perceptie mai mic de durere, o reactie mai mica la durere, precum si o toleranta mai mare durere - cu alte cuvinte, opiaceele se ofere un ajutor eficient durerea. Cu toate acestea, opiaceele, de asemenea, provoca constipatie.
Primejdie de constipatie se va adauga, de obicei la suferinta care a fost deja cauzate de durere. Pacientii pot incepe pentru a reduce aportul lor de opioide lor, deoarece constipatie produce disconfort atat de mult - unele pot opri cu totul. Multi pacienti se gasesc intr-o 22 de captura situatie.
Articole legate de constipatie indusa de opioide (OIC)
Totul despre opioide si constipatie indusa de opioide
Care sunt cauzele induse de opioide constipatie (OIC)?
Care sunt simptomele induse de opioide constipatie?
Care sunt optiunile de tratament pentru opiacee indusa de constipatie (OIC)?
Date despre ingrijiri paliative.
Glosar de termeni legate de constipatie indusa de opioide Inainte de a privi RELISTOR mai in detaliu, aici este de cateva informatii de baza privind opioide si de opiacee: Care este diferenta dintre un opioid si una de opiacee? Opiates sunt derivate din ingrediente naturale de opiu, in timp ce Opiacee includ intreaga familie de opiacee, precum si sintetice si semi-substante sintetice. O opioide este orice substanta, care activeaza receptorii opioizi - molecule care exista pe membranele celulelor nervoase gasite in principal in sistemul nervos central si intestin.
Exista patru tipuri principale de opiacee: opioide endogene - corpurile noastre obtinerea acestora. Exemplele includ endorfine, enkephalins, dynorphins, si endomorphins.
Alcaloizi Opium (opiacee naturale) - cum ar fi morfina, codeina si thebaine.
Semi-opioide sintetice - cum ar fi diamorfina (heroina), hidromorfona, oxicodona si buprenorfina.
Complet opioide sintetice - cum ar fi fentanil, petidina, metadona, tramadol si propoxyphene. Doctorii au tendinta de a folosi doar cuvantul de opiacee. Exemple de puternice medicamente opioide Morphine - principalul ingredient activ este Papaver somniferum (mac de opium). Acesta este frecvent utilizate pentru durere in cancer, infarct miocardic, secera celula de criza, traume, pietre la rinichi, dureri severe de spate, ingrijirea paliativa (ameliorarea durerii fara intarire cauza principala). De asemenea, este utilizat ca adjuvant (plus) pentru a anesteziei generale, in anestezie epidurial, si analgezie intratecal (analgezic injectat in lichidul care inconjoara creierul si maduva spinarii). Morfina este, de asemenea, utilizat in tratamentul diareei cronice asociate cu SIDA.
Diamorfina -, de asemenea, cunoscut sub numele de heroina. Acesta este un semi-drog sintetic de opiacee sintetizat din morfina. Diamorfina este prescris in Regatul Unit pentru tratamentul durerii acute in infarct miocardic, durerii post-chirurgicale, si dureri cronice cauzate de cancer. Acesta este dat prin intermediul subcutanata, intramusculara, intratecal sau intravenoasa de traseu. Dupa o penurie in Marea Britanie, in 2005, multe spitale trecut la morfina. Dupa ce deficit a fost de peste, un numar semnificativ de spitale nu a trece inapoi.
Fentanilul - Fentanilul este, in general, utilizat pentru tratamentul post-operatorii, durere cronica, durere si inovatoare (durere acuta pe partea de sus a durerii persistente de fond). Multi se vedea Fentanyl ca prima alegere pentru utilizare pentru dureri la pacientii cu cancer.
Alfentanil - este un analog al Fentanyl. Ea are doar 1/10th a potenta Fentanyl si numai dureaza aproximativ 1 / 3 din timp. Cu toate acestea, ea incepe sa lucreze de patru ori mai repede decat Fentanyl. Uneori este utilizat pentru pacientii care nu pot tolera morfina, diamorfina sau oxicodona datorita efectelor secundare persistente.
Buprenorfina - este o semi-opioide sintetice. Acesta este utilizat pentru tratamentul moderate pana la severe durere cronica. Formulari transdermic sale sunt folosite de obicei pentru durere cronica de cancer, dureri musculo-scheletice (muschi, tendoane si ligamente, impreuna cu oase), si durere neuropata (durere cronica provin din vatamare la nivelul sistemului nervos).
Oxicodona - sintetizat de la opiu-derivate thebaine, un constituent de importanta minora de opiu cu stimulatoare, mai degraba decat efectele depresive care se gasesc in morfina. Aceasta poate fi o alternativa la morfina pentru durere de cancer. De asemenea, este utilizat pentru a trata durerea din neuropatia diabetica, nevralgie postherpetic, osteoartrita, ambulator chirurgia laparoscopica ligaturarea trompelor uterine, unilaterala de artroplastie totala genunchi, si interventii chirurgicale abdominale ginecologice.
Hydromorphone -, de asemenea, cunoscut ca dihydromorphinone si dimorphone. Acesta este un derivat de morfina. Acesta este utilizat pentru a ameliora durerea moderata pana la severa, si este bine cunoscut pentru tratarea dureroase, tuse uscata. In multe cazuri, este preferat de peste morfina, din cauza solubilitate sale superioare, debut rapid (incepe sa lucreze mai repede), efecte secundare mai blande, mai mic de risc si de dependenta. Este mult mai puternic decat morfina ca un calmant.
Metadona - este folosit ca un analgezic (analgezic), si antitusive (tuse supresor). De asemenea, este utilizat ca un anti-medicatie dependenta de intretinere de la pacientii cu opioide. Este frecvent utilizate in tratamentul durerii cronice, pentru ca este ieftin si dureaza un timp indelungat. Cu toate acestea, concentratiile sanguine de metadona fluctua semnificativ intre dozare - spre deosebire de oxicodona, nu este de vedere tehnologic proiectat pentru lansare sustinuta. Exemple de medicamente opioide slabe Codeina (methylmorphine) - este utilizat pentru tratamentul durerii, tuse, si diaree. Codeina este un medicament foarte popular pentru persoanele cu dureri de spate. Acesta este cel mai folosit de opiacee, si probabil cel mai frecvent utilizate in general. Se spune ca ar fi intre 8% la 12% din puterea de morfina. Cu toate acestea, metabolisme popoarele individuale poate modifica eficacitatea sa, dupa cum se poate unele medicamente.
Tramadol - acest opioide un sintetic, cu o structura chimica, care este destul de diferite de cele ale opiacee. Este frecvent utilizat pentru a trata durerea moderata pana la moderat severe si de cele mai multe tipuri de nevralgie (durere de-a lungul cursul unui nerv), inclusiv nevralgie de trigemen (inflamatia nervul trigemen, care provoaca durere intensa fulger in buze, ochi, nas, scalp, frunte, gingiilor, obraz si barbie). Unii cred ca ar putea fi eficiente pentru anumite tipuri de depresie si tratamente anxietate. De asemenea, este utilizat off-label pentru neuropatie diabetica, nevralgii postherpetic (dureri pe termen lung legate de zona zoster), fibromialgie,...

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte...

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii Datele provenite din doua studii separate efectuate cu Pfizer INCS Geodon antipsihotice atipice (ziprasidone HCl) a aratat medicatie imbunatatit simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara, care au avut manie dysphoric [i] (o afectiune care implica atat simptome maniacale si depresive) si la pacientii cu schizofrenie . [ii] Studiile au fost prezentate la Asociatiilor Americana de Psihiat...

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD Un studiu recent de la Agentia pentru Sanatate Cercetare si arata ca, spitalizari de calitate pentru tulburari cauzate de boala de reflux gastroesofagian sau GERD crescut cu 103 la suta intre 1998 si 2005. De asemenea, spitalizari pentru pacientii care au avut forme mai blinde de GERD (in plus fata de conditia pentru care au fost admise), a crescut cu 216 la suta in aceeasi perioada de timp. Numer...

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's

Un factor de risc in copilarie Astmul simptome pot fi Depresie Mother's Se poate agrava simptomele astmului la copii cu mame deprimate, in functie de cercetare de la Johns Hopkins Centrul pentru copii publicate online in Jurnalul de Psihologie Pediatrica.
Analiza datelor de la interviuri cu mamele 262 de afro-americani copiii cu astm bronsic - o populatie in mod disproportionat afectate de aceasta tulburare a cailor respiratorii inflamatorii - anchetatorilor Hopkin...

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie Pfizers Lyrica redus dureri de fibromialgie la pacienti, indiferent daca au avut simptome de anxietate sau depresie, la inceputul studiului, in functie de un grup de analiza a prezentat astazi la Academia Americana de Neurologie reuniunii anuale. Analiza, care se uita la datelor cumulate din studiile clinice anterioare, a aratat, de asemenea, pacientii care auto-raportate imbunatatiri au fost mai ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.