Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Crom forte


Masina de taiat Cromozomi duce la noi perspective asupra diviziunea celulara

Masina de taiat Cromozomi duce la noi perspective asupra diviziunea celulara
Prin utilizarea impulsurile laser ultrarapizi la felie de pe bucati de cromozomi si sa observe modul in care cromozomii se comporte, inginerii biomedicale de la Universitatea din Michigan au castigat intuitii pivot in mitozei, procesul de diviziunea celulara.
Constatarile lor ar putea ajuta oamenii de stiinta sa inteleaga mai bine boli genetice, imbatranire si cancer.
Celulele din plante, ciuperci, si animale, inclusiv cele din diviza corpul uman prin mitoza, in cursul careia a ADN-ului care contine cromozomi separate intre celulele fiice rezultate. Fortele intr-o structura numita axul timpul mitozei ghidul de cromozomi reprodus de a se opune parti ca o singura celula in cele din urma devine doi.
Fiecare celula are nevoie de numarul de dreptul de cromozomi. Centrala acestuia la viata, in general, si foarte importante din punct de vedere al bolii, a spus Alan Hunt, un profesor asociat in cadrul Departamentului de Biomedical Engineering si un autor al unei lucrari care descriu aceste constatari publicat in Current Biology.
Una din intrebarile foarte important fundamentale in biologie este cum a face cromozomi a lua in mod corespunzator separat atunci cand celulele se divid. Care sunt fortele care cromozomii deplasa in timpul acestui proces? In cazul in care nu provin dintr-si ceea ce ghiduri de miscarile?
Vanatoare rezultate valida teoria ca fortele de ejectie polare sunt in joc. Oamenii de stiinta au emis ipoteza ca directia si amploarea acestor forte ar putea oferi indicii fizice ghidarea miscarilor cromozomiale. In aceasta calitate, fortele de ejectie polare ar putea juca un rol central de separare de cromozomi in divizarea celulelor, dar nimeni nu au stabilit o legatura directa de pana acum.
Fortelor de evacuare Polar se crede ca decurg din interactiunea dintre motoare de proteine pe brate de cromozomi care impinge impotriva microtubuli celule. Microtubuli sunt lungi, subtiri tuburi care formeaza o componenta centrala a citoscheletului si axul mitoza. Acestea servesc drept suport intracelulara structurale si, ca de-a lungul cailor ferate, care moleculara cargo motoare muta, cum ar fi cromozomi.
Hunts grup emis ipoteza ca fortele de ejectie polare ar trebui sa fie proportionala cu marimea cromozomi, si, prin urmare, ar putea fi previzibil schimbat prin modificarea dimensiunea cromozomi. Folosind newts ca un organism model, au taiat bucati de arme cromozomi.
Am intrebat care este relatia este intre dimensiunea fragment am indepartat si directia cromozomul mutat, Hunt a spus. Nu numai ca vom observa o relatie, am stabilit ca fortele de ejectie polare au fost, de fapt, un tac directa a faptului ca ghidat miscarile cromozomiale in mitozei.
Pentru a realiza acest lucru, Hunt, interventii chirurgicale efectuate la scara nanometrica, cum o numeste el, profitand de precizie fara precedent de impulsuri femtosecond de lumina laser. Un femtosecond este o miliardime dintr-o milionime de secunda. Cromozomi el s-au modificat micrometri doar lung si, in felii de peste cromozomi au fost doar o grosime de nanometri. O nanometri este o miliardime dintr-un metru, aproximativ un milion de ori mai subtire decat un fir de par uman.
Intelegerea modului in cromozom de orientare apare permite oamenilor de stiinta pentru a determina cum esecuri conduce la boli genetice, imbatranire si cancer. Atunci cand celulele dont diviza in mod corespunzator, de obicei ei mor. Dar, de supravietuire pot cauza cancer sau de imbatranire legate de tulburari. De asemenea, boli ge...

New Way Pentru a manipula ADN-ul gasit de oamenii de stiinta

New Way Pentru a manipula ADN-ul gasit de oamenii de stiinta Polimeri, format din molecule mari lanturi de a repeta structuri, sunt folosite in toate, de la acoperire pe pereti de nave si tevile de a reduce fluxul de drag la terapia genica.
Dar, lanturi polimerice lungi sunt supuse la rupere, numite sciziuni, precum si un nou studiu realizat de Universitatea din Michigan arata ca, dupa cum se dovedeste, o mare parte din ceea ce oamenii de stiinta se credea anterior despre motivul pentru polimeri de pauza cand sunt supuse fluxurilor de puternici, cum ar fi valuri crashing impotriva unei navele Bow, a fost gresit.
Acest lucru este important pentru cateva motive, a declarat Michael Solomon, profesor asociat in cadrul Departamentului de Inginerie Chimica, Macromoleculara Stiinta si Ingineria Program. Polimeri Broken functia dont conform destinatiei sale, si, daca oamenii de stiinta dont know ce le provoaca sa rupa, ei cant pastrati-le la rupere, nici nu pot de proiectare pentru a rupe-le in locuri specifice.
In ultimii 40 de ani, oamenii de stiinta nu au inteles exact care fortele provocat sciziuni, a spus Solomon, care este co-autor pe o hartie publicat saptamana trecuta, in Proceedings of the National Academy of Sciences. De hartie, Universal scalarea pentru scindarea lantului de polimer in turbulente, defineste forte care debitul si la ce nivel acele forte cauza polimeri pentru a rupe in turbulente.
Aceasta lucrare intelege modul in care acestea sunt de rupere intr-un mod nou, care rezolva unele probleme care au fost prezenti 40 de ani, a spus Solomon.
Experimente care a dat teoriile sciziuni in vigoare, a spus Solomon, nu a luat in considerare in turbulente de flux care au aparut in timpul experimentelor, precum si modul in care aceasta turbulenta atribuite polimeri de rupere. Aceste experimente masoara numai flux laminar sau de buna, care este turbulente liber.
Cu toate acestea, in timpul experimentelor propriu, echipa UM descoperit ca fluxul de turbulenta a existat intr-adevar si ca a fost cu impact destul de polimer un pic. Prin experimentele pe care a reprezentat pentru fluxul de turbulenta, Solomon si co-autori Steven Ceccio, cu numiri in Departamentul de Inginerie Mecanica si Naval Arhitectura si Marine Engineering, si apoi-doctorand Siva Vanapalli, au fost capabili de a dezvolta si a testa diferite formule pentru polimeri, si forma unor pete exact modul in care acestea s-ar reactiona la fluxurile de diferite. Vanapalli este acum un post-coleg de doctorat la Universitatea Twente din Olanda.
Ecuatia ei au dezv...

Fondurile europene pentru cercetare in domeniul Biomolecular nanomasini

Fondurile europene pentru cercetare in domeniul Biomolecular nanomasini Oamenii de stiinta de la Institutul Max Planck din coloizi si interfetele, Potsdam, si de la opt alte institutii stiintifice in Germania, Franta, Tarile de Jos, si Italia au primit 2 milioane de euro din partea Uniunii Europene pentru activitati de cercetare pe sisteme active Biomimetic. Aceste sisteme implica doua tipuri de nanomasini Biomolecular, in crestere filamente si motoarele pas cu pas, c...

Gene Asociat cu limbajul, vorbire si tulburari de lectura

Gene Asociat cu limbajul, vorbire si tulburari de lectura O gena nou candidat pentru depreciere specifice Limba a fost identificata de catre o echipa de cercetare in regia lui Mabel Rice la Universitatea din Kansas, in colaborare cu Shelley Smith, Universitatea din Nebraska Medical Center, si Javier Gayán de Neocodex, Sevilla, Spania. Constatare, a raportat in numarul curent al revistei Journal of Neurodevelopmental Disorders, a fost descoperit prin exa...

Complexul de proteine cheie in evitarea ADN-ului de reparare greseli, Rac

Complexul de proteine cheie in evitarea ADN-ului de reparare greseli, Rac In ceea ce organismul creeaza anticorpi pentru a lupta impotriva cotropitorilor, o perioada de trei repararea ADN-proteina complexa numita MRN este cruciala pentru o gena normala-amestecare proces pentru a continua in mod corespunzator, Universitatea din Michigan arata de cercetare.
Descoperiri la soarece, publicate online in aceasta saptamana in natura structurala si Biologie Moleculara, intel...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.