Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Culoarea fecalelor


Cercetari privind culoarea rosu-show determinate de impact pe realizarea

Cercetari privind culoarea rosu-show determinate de impact pe realizarea
Culoarea rosu poate afecta modul in care oamenii functia: Rosu inseamna pericol si ne porunceste sa opreasca in trafic. Cercetatorii de la Universitatea din Rochester au descoperit acum ca de culoare rosie, de asemenea, ne poate feri de cele mai bune performante nostru la data de teste.
In cazul in care factorii de testare sunt constienti de chiar si un indiciu de rosu, performanta pe un test va fi afectata intr-o masura semnificativa, spun cercetatorii de la Rochester si la Universitatea din Munchen. Cercetatori articol in numarul din luna februarie a Journal of Experimental Psychology: General cu privire la efectul de rosu asupra performantelor intelectuale releva faptul ca asociatiile de culoare sunt atat de puternice si integrate atat de profund ca oamenii sunt predispusi sa anumitor reactii atunci cand isi vad rosu.
Andrew J. Elliot, autorul principal si profesor de psihologie la Universitatea din Rochester, si co-autori sa constatat ca, atunci cand oamenii se vedea chiar si un fulger de culoare rosie inainte de a fi testate, au asociat color cu greseli si esecuri. La randul sau, o fac prost pe de testare. Red, desigur, este in mod traditional asociata cu marcajul erori pe documentele de scoala.
Color valoarea estetica are in mod clar, dar se poate efectua, de asemenea, sensul specifice si transmita informatii specifice, spune Elliot. Studiul nostru de motivare evitarea este parte integranta din asta.
Patru experimente au demonstrat ca perceptia succinta a rosii, inainte de un test important - cum ar fi un test de IQ-ul sau un examen important - de fapt, afectata de performanta. Doua experimente in continuare, de asemenea, stabilit legatura dintre rosii si motivatia de evitare a sarcinii atunci cand alegerea si masuri psychophysiological au fost aplicate.
Rezultatele arata ca grija trebuie sa fie luate in modul de culoare rosie este utilizata in contexte realizarea, cercetatorii au raportat, de culoare si a ilustra modul in care poate actiona ca un tac subtil de mediu care are influente importante asupra comportamentului.
Elliot si didnt colegii sai folosi orice fel de culoarea rosie. El a evaluat culori folosind liniile directoare pentru nuanta de culoare, de saturatie si luminozitate, si a cumparat o imprimanta de inalta calitate si un spectrofotometru pentru cercetare. El a fost uimiti sa afle ca rezultatele de la locul de munca mai devreme pe psihologie culoare de alte persoane de control didnt de saturatie si luminozitate.
Articole Ipoteza se bazeaza pe ideea ca culoare pot evoca motivatia si au un efect, fara a face obiectul sa fie constient de aceasta. Ea conduce pe oameni sa faca mai rau fara stirea lor, spune Elliot, cand vine vorba de realizarea academice. Intr-una din cele sase teste dat, de exemplu, oamenii s-au permis o alegere de a raspunde la intrebari. Cei mai multi dintre ei au ales sa raspunda la cea mai simpla intrebare, un exemplu clasic de modul de evitare a esecului.
Cercetatorii cred ca de culoare poarta sensuri diferite in contexte diferite. In...

Cum sociale de semnalizare Drives Chameleon Culoare Schimbarea

Cum sociale de semnalizare Drives Chameleon Culoare Schimbarea Ceea ce a condus la evolutia schimba culoarea in cameleoni? Chameleons pot utiliza pentru a schimba culoarea de camuflaj si de a semnalului de la alte cameleonii, ci un document nou publicat in acces deschis revista PLoS Biology arata ca necesitatea de a semnalului rapid la cameleoni alta parte, nu si de necesitatea de camuflaj de la animalele de prada, a condus evolutia acestui trasatura caracteristica.
De cercetare, realizate de Devi Stuart-Fox si Adnan Moussalli, arata ca schimbarile dramatice culoarea cameleonii sunt adaptate pentru a afisa agresiv concurentilor conspecific si pentru a seduce colegii potential. Deoarece aceste semnale sunt rapide-cameleonii se poate schimba culoarea intr-o chestiune de milisecunde-animala isi poate permite sa faca evident, dupa cum riscul ca un pradator va anunt este limitata. Aceasta concluzie inseamna ca evolutia schimba culoarea cameleonii serveste pentru a face mai vizibil, opusul completa a ipotezei de camuflaj. Valoarea schimbe culoarea posibile variaza intre specii, precum si autorii inteligent valorifice acest lucru in experimentele lor.
Stuart-Fox s...

Cum Morcovi Ajutati-ne A se vedea Orange Culoare

Cum Morcovi Ajutati-ne A se vedea Orange Culoare Una dintre cele mai simple metode de a identifica un obiect este prin culoarea sa - probabil este din cauza carti pentru copii sa ne incurajeze sa pereche anumite obiecte, cu culorile lor respective. De ce altceva ar fi atat de multi dintre noi in mod automat si asume morcovii sunt portocalii, iarba este verde si merele sunt rosii?
In doua experimente de Holger Mitterer si Jan Peter de Ruiter d...

Vizibil sociale de semnalizare Drives Evolutia Chameleon Color Change

Vizibil sociale de semnalizare Drives Evolutia Chameleon Color Change Ceea ce a condus la evolutia schimba culoarea in cameleoni?
Chameleons pot utiliza pentru a schimba culoarea de camuflaj si de a semnalului de la alte cameleonii, ci un document nou publicat in acces deschis revista PLoS Biology arata ca necesitatea de a semnalului rapid la cameleoni alta parte, nu si de necesitatea de camuflaj de la animalele de prada, a condus evolutia acestui trasatura carac...

Culoarea ochilor este un indiciu Pentru a paternitatii

Culoarea ochilor este un indiciu Pentru a paternitatii Inainte de a solicita un test de paternitate, petrece cateva minute uita la culoarea ochilor copilului dumneavoastra. Se poate da doar tu raspunsul Youre il cautati. Potrivit Bruno Laeng si colegii, de la Universitatea din Tromso, Norvegia, culoarea ochiului uman reflecta un model simplu, previzibil si de incredere genetice de mostenire. Lor studies1, publicata in aceasta saptamana in Jurnalul Spr...

Culoare Plays Scaune muzicale in creier, se gaseste de studiu

Culoare Plays Scaune muzicale in creier, se gaseste de studiu Culoarea este in mod normal, gandit ca un atribut fundamental al unui obiect: un Corvette rosu, un lac albastru, o Flamingo roz. Totusi, in ciuda aceasta notiune populara, de cercetare noi sugereaza ca perceptia noastra de culoare este maleabil, si se bazeaza foarte mult pe proceselor biologice din ochi si creier.
Creierul mecanismele neuronale, sa pastreze direct, care apartine de culoare la c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.