Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum ajung la spitalul elias


AXELA extinde de urgenta Departamentului de Cercetare de screening de studiu pentru Silent Brain Injury La spitalul de copii din Pittsburgh Din UPMC

AXELA extinde de urgenta Departamentului de Cercetare de screening de studiu pentru Silent Brain Injury La spitalul de copii din Pittsburgh Din UPMC
AXELA Inc a anuntat planurile de a utiliza dotLab ® System intr-un studiu de prejudiciu copilariei creierului, la Spitalul de Copii din Pittsburgh a UPMC. DotLab Sistemul va fi folosit ca un instrument de cercetare la ecran mare de risc pentru sugari traumatisme cerebrale nebanuite intr-un departament de urgenta (ED) setare. Proiectul va studia biomarkerilor candidat pentru sindromul de copil agitat (SBS), precum si alte tipuri de leziuni cerebrale.
Rachel Berger, MD, MPH, un medic pediatru si cercetator la Centrul de Copii de Advocacy, la Spitalul de copii, un profesor asistent de Pediatrie la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina si un director asociat al Centrului de Cercetare Safar, Reanimare a spus, datele pe care le generate pe Axelas dotLab Sistem puternic corelata cu rezultatele obtinute, ca parte a studiilor noastre anterioare, folosind o ELISA. Aceasta platforma continua sa fie singurul sistem, dupa cunostintele noastre, care are capacitatea de a masura concentratiile serice de biomarker intr-un decor ED. Berger a adaugat, Suntem foarte incurajati cu ameliorarea continua AXELA a facut la acest test. Axelas posibilitatea de a adauga treptat noi markeri pentru a spori acelasi consumabil pe tot parcursul studiului va permite un format de valoros si de testare necesare pentru evaluarea ED acestor copii mici.
Aceasta cercetare in curs este parte a unei propuneri de finantare au dreptul, de noi metode de screening pentru cauzat Childhood Neurotrauma.
Nu numai ca solutiile noastre de platforma de promisiunea de a ecranului pentru un prejudiciu copilarie creierului, a declarat Rocky Ganske, Presedinte si CEO al AXELA, dar testul actual acum dureaza mai putin de 20 de minute pentru a finaliza utilizeaza mai putin de doua picaturi de sange - capabilitati care se va deschide un potential nou nivel de ingrijire si de diagnosticare a pacientilor neonatale si pediatrice din intreaga lume. Testul nostru necesita mai putin timp, de munca, si analiza si este mai putin complex decat metodele actuale intr-un decor ED. Ganske adaugat, Suntem incantati de urmatoarea faza a acestui studiu a aproape 1.000 de copii, inclusiv adaugarea de noi site-uri bazate pe rezultatele. Asteptam cu nerabdare sa coreland aceste date cu metode imagistice curente, si continua sa impact pozitiv Dr. Bergers corpul deja semnificative, de cercetare in traumatisme cerebrale silentios.
Progrese in continuare a acestui studiu ED in continuare valideaza modelul companiei de afaceri si puterea tehnologiei, oferind oamenilor de stiinta clinicianului o platforma accesibila biomarkerilor de cercetare noi de boala.
Despre Centrul de Safar, Reanimare de cercetare
Misiunea globala a Centrului Safar, Reanimare Cercetarea este de a imbunatati intelegerea mecanismului de leziuni secundare, dupa traumatisme si stop cardiorespirator, de la oricare ar fi cauza, si sa contribuie la dezvoltarea si punerea in aplicare a terapii noi. Tratamentul si prevenirea vatamarilor secundare dupa aceste pun viata in pericol evenimente catastrofice este un obiectiv major in fiecare locul de desfasurare a anchetei.
Despre Spitalul de Cop...

Studiul arata aroma imbunatateste calitatea de scoruri Life & conformitate la spitalul de copii

Studiul arata aroma imbunatateste calitatea de scoruri Life & conformitate la spitalul de copii Un studiu independent de Bristol-Myers Squibb, la Spitalul de Copii Robert Wood Johnson Spitalul Universitar au aratat ca adaugarea de aroma de medicament poate imbunatati respectarea si a calitatii vietii scoruri drastic la copii si adolescenti. Aceste rezultate indica faptul ca gustative pot imbunatati in mod semnificativ de programe de tratament pentru copiii admisi la spital.
Asa cum multe spitale si a medicilor care stiu, gust amar de medicamente pot avea un impact negativ asupra conformitatii, si se adauga tulpina semnificativa la programe de tratament pentru copii si adolescenti. Un studiu recent de la Bristol-Myers Squibb, la Spitalul de Copii Robert Wood Johnson, la Spitalul Universitar a aratat ca, in comert-arome disponibile (FLAVORx) influentate in mod semnificativ de conformitate in randul copiilor admisi la spital. Rezultatele sugereaza ca respectarea pacient, se refera la asociate cu administrare necorespunzatoare si a calitatii vietii de probleme au fost toate imbunatatit considerabil in randul tuturor pacientilor, care a inclus aroma in programele de tratament lor. Aceste rezultate indica faptul ca initial gustative nu numai ca economiseste bani prin reducerea numarului de pierdut (scuipat), doze, dar reduce, de asemenea tulpina de a fi intr-un mediu spitalicesc nefamiliare.
Deseori, gust singura poate sa fie suficient pentru a descuraja un copil de la ingerarea un medicament, tinand medicamente in mod corespunzator sau in totalitate de completare scheme de medicatie. Desi de obicei inteles gresit, aceasta respingere este rareori rezultatul unei Childs dorinta de a fi jalnic sau agitat, dar incapacitatea de real fizica sa inghita o substanta nu pot fi consumate.
Respingerea de gust amar de catre copii este reflecta biologie de baza, spune Dr. Julie Mennella, dr. a Monell Chemical Senses Center. Detectarea aroma de fapt, se refera la o senzatie complex de gust, atingere, miros, vederea si sunet, toate acestea se combina pentru a produce perceptia unei substante. Fizic, un sentiment Childs de gust este mult mai sensibil decat un adulti, si psihologic copiii sunt mai inclinati sa respinga in mod automat medicamente atunci cand acestea au avut experiente negative anterioare. Dr. Paul Breslin de Monell explica, gust amar este de fapt o senzatie care a evoluat pentru a face tu nu vrei sa ingereaza ceva.
Dr. Christine Jaderlund, cercetator la cap si Pediatrica clinica Coordonator de la Bristol-Myers Squibb Spitalul de Copii studiu realizat in randul pacientilor pediatrice admise la spital cu 24 documentat-istoria ora de non-conformitate medicamente din cauza medicamente nu pot fi consumate. Pacientii din grupul de control, care nu au primit gust, li sa permis sa utilizeze metode conventionale, cum ar fi strivire un comprimat in inghetata sau mixare de medicatie cu ciocolata sau de sirop de cirese pentru a imbunatati gust si miros. Rezultatele au aratat ca grupul de control a fos...

De prestigiu NIH Premiul pentru psihiatru la spitalul de copii din Pittsburgh

De prestigiu NIH Premiul pentru psihiatru la spitalul de copii din Pittsburgh Spitalul de Copii din Pittsburgh Psihiatrul UPMC Eva M. Szigethy, MD, PhD, este printre un grup select de cercetatori care au fost alese de catre directorul Institutului National de Sanatate (NIH), de a primi o noua Innovator prestigios premiu.
Director de NIH Elias Zerhouni A., MD, a anuntat ca 41 de cercetatori din intreaga tara - multi dintre ei, in primele etape ale carierei lor, inclusiv D...

Atunci cand este momentul potrivit sa paraseasca spitalul dupa nastere?

Atunci cand este momentul potrivit sa paraseasca spitalul dupa nastere? Deoarece nu exista One size fits all raspunsul la gradul de pregatire pentru descarcare de gestiune dupa livrarea un copil, de viata in jurul nou-nascut de descarcare de gestiune (Land) este primul studiu vreodata sa examineze de luare a deciziilor de peste 4000 mamelor si pediatrii acestora, precum si cu privire la descarcarea de gestiune obstetricieni postpartum si de a identifica factorii care ...

Multi copii "se nasc din" Migrene Asa cum ajung Adulthood

Multi copii "se nasc din" Migrene Asa cum ajung Adulthood Acolo o veste buna pentru copii si adolescenti, cu migrene. Aproape 40 la suta din copii si adolescenti, cu migrena nu a mai avut dureri de cap 10 ani mai tarziu, si un alt 20 la suta mai putin dezvoltate dureri de cap severe, potrivit unui nou studiu publicat in 24 octombrie 2006, emisiunea de Neurologie, jurnal stiintific al Academiei Americane de Neurologie.
Kids, cu un membru de familie cu ...

Femeile probabil sa primeasca nr-cost Mostre de Formula momentul in care parasesc spitalul dupa nastere, se gaseste Raport

Femeile probabil sa primeasca nr-cost Mostre de Formula momentul in care parasesc spitalul dupa nastere, se gaseste Raport Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vedea intregul Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2008 Consiliul consultativ Company. Toa...

Imunologie expert la spitalul de copii SPA Primeste premiul pentru pacient-orientate spre cercetare

Imunologie expert la spitalul de copii SPA Primeste premiul pentru pacient-orientate spre cercetare Un imunologist pediatrica de la Spitalul de Copii din Philadelphia a primit un premiu de prestigiu anuale din Philosophical Societatii Americane, o organizatie fondata in 1743 de catre Benjamin Franklin. Iordania S. Orange, MD, Ph.D., a primit societaii de Judson Daland Premiul pentru contributiile sale la cercetare si tratament al bolilor mostenite deficit imun.
Judson Daland Premiul pentru in...

Celacade Vasogen's (TM) dovedit a reduce in mod semnificativ Timpul in spitalul din prim-Heart Failure Populatia tinta

Celacade Vasogen's (TM) dovedit a reduce in mod semnificativ Timpul in spitalul din prim-Heart Failure Populatia tinta Vasogen Inc (NASDAQ: VSGN; TSX: VAS), un lider in cercetarea si dezvoltarea comerciala a tehnologiilor care vizeaza inflamatia cronica care stau la baza bolilor cardiovasculare si neurologice, a anuntat astazi ca noile date de la 2400 proces-pacient Acclaim de Celacade in cardiace cronice esec, a aratat ca media zile petrecute in spital pentru cauza cardiovasculara a fost redus cu 32% intr-o popul...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.