Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum arata muscatura de capusa


Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?

Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?
Boala Lyme, a fost inventat Lyme, pentru ca a fost prima raportat in trei orase Connecticut, inclusiv Lyme si veche Lyme, in 1975. Aceasta a fost initial gandit poliartrita reumatoida, care urmeaza sa fie juvenile, in aceste trei orase. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Scoala de Sanatate Publica Yale, SUA si Universitatea din Bath, Anglia, a relevat faptul ca a bolii Lyme In Provenit americane in Europa.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, a bolii Lyme este o boala inflamatorie subacuta cauzata de infectia cu Borrelia burgdorferi, un spirochete nonpyogenic transmise de catre scapularis Ixodes, cerb capuse, in estul Statelor Unite si pacificus I., marcati de vest negru cu picioare, in SUA de Vest ... (Vezi definitia completa a bolii Lyme).
Boala Lyme este, de asemenea cunoscut ca borreliosis. Aceasta este o boala infectioasa in curs de dezvoltare, care este cauzata de trei sau mai multe specii de bacterii care fac parte din genul Borrelia: Borrelia burgdorferi - principala cauza a bolii Lyme din SUA
Borrelia afzelii si Borrelia garinii - principalele cauze de boala Lyme in Europa. Cum puteti obtine boala Lyme? Bacteriile Borrelia este transmis la animale si la om prin muscatura de infectate capuselor. Aceste capuse apartin la anumite specii de genul Ixodes (cu corp dur, greu capuse).
Bifati dammini Ixodes este cauza de cele mai multe cazuri, boala Lyme, in nord-estul SUA. Acest lucru bifati poate fi gasita in zonele ierboase - aceasta include peluze -, precum si in arbusti si impadurite. Expertii spun ca pot exista chiar si intr-o zi calda de ierni. Capuse favoarea zonelor umede, si au trei etape de viata: larva, nimfa si adulti. In timpul fiecarei etape pe care le iau o masa unica de sange. De sange pot veni de la oameni, caini, vite, cai, sau orice cu sange cald de origine animala. Cand capuse muscaturile de tine, sunt in general constienti asa cum este fara durere.
Chiar daca o masa de sange se ia la fiecare crestere etapa, cele mai multe cazuri de umane si animale, boala Lyme intampla atunci cand nimfei este de hranire. Nimfa este de aproximativ de dimensiunea unei seminte de mac si favoruri mamifere mici, cum ar fi soareci. In Statele Unite ale Americii de nord-est alb-mouse-ul de seara este la piscina principal al bacteriilor boala Lyme. Bifati adulti favorizeaza cerb cu coada alba din SUA.
Ciclului de viata al capuse dureaza aproximativ 2 ani pentru a finaliza, si implica trei gazde separate (animale ca surse de sange pentru a se hranesc cu).
Pasarile pot fi muscat de larva si nimfe. Expertii spun ca pasarile pot fi principalul mijloc prin care capuse raspandirii dintr-o zona. Care sunt simptomele bolii Lyme? Expertii spun infectate de persoane in Europa sunt mai susceptibile de a avea nici un simptom, comparativ cu persoanele infectate in America de Nord.
Simptomele precoce localizate Bolilor (prima etapa) Dureri de cap
Rigiditatea cefei
Fever
Dureri musculare
Oboseala (oboseala)
Eruptii cutanate - In aproape jumatate din toate cazurile de boala Lyme, pacientul are o eruptii cutanate sau leziune, numit migrans arythema. Ea incepe sa devina vizibil de la cateva zile pana la cateva saptamani dupa ce pacientul a fost muscat de o capusa infectata. Cum arata ca un inel de forme extinse de culoare rosie pe pacienti piele - poate fi, de asemenea, descris ca un mic, nodul rosu aproximativ o jumatate de inch wide, usor mai ridicate sau plat. Acest inel poate varia in culori - poate fi roscat si blotchy, sau rosu pe tot parcursul. Este cel mai scurt se extinde spre exterior, in mod frecvent lasand o compensare in centrul de culoare carne normale. Dimensiunea acesteia in cele din urma poate varia de la aproximativ un inch sau acest lucru, sa intreaga zona a pacientilor din spate. Mai inchisa a pielii de persoane este, mai mult ca o vanataie aceasta poate arata.
Simptomele diseminata a bolii Lyme (a doua etapa)
In cazul in care eruptii cutanate nu este la musca site-ul acesta poate fi diseminata a bolii Lyme. Difuzate a bolii Lyme este a doua etapa a bolii in cazul in care sa raspandit si este si este afecteaza unele functii corpului. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la New York Medical College, Valhalla a constatat ca o eruptie doilea cel mai probabil, indica faptul ca muscaturile doua capusa.
Aceasta a doua etapa a bolii pot sa apara saptamani sau luni dupa ce a fost muscat de o capusa infectata. Simptomele pot include: O eruptie care nu este in cazul in care este muscatura de insecta. Dureri la nivelul bratelor si picioarelor amorteala in brate si picioare Unele muschii faciali devin paralizat, mai ales doar o parte a fetei Febra, dureri de cap rau, torticolis (indicatie de meningita ) pacientul prezinta un ritm cardiac anormal (mai putin frecvente)
Cronica a bolii Lyme (a treia etapa)
Aceasta etapa se poate intampla intr-o gama larga de timp - saptamani, poate luni sau chiar ani dupa ce pacientul a fost initial infectate. Este cel mai frecvent afecteaza oameni care nu au primit tratament cu antibiotice, sau pacientii a caror tratamentul cu antibiotice nu au ucide pe tot boala Lyme, care cauzeaza bacterii. Simptomele pentru boala Lyme-a treia etape includ: artrita cronica - cel putin o comun va fi dureroase si tumefiate pentru perioade scurte - cel mai frecvent la genunchi.
Pierderea de memorie
Dificultati de concentrare (studii care cauta in aceasta)
Diverse sistemului nervos dificultati de
Musculare dureroase - aceasta este, de obicei cronice (pe termen lung)
Perturbate si nelinistit somn boala Lyme, in timpul sarcinii Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, in cazul in care o femeie gravida este infectata nu exista nici un risc pentru fat daca mama primeste dreptul de tratament antibiotic. Tratamentul pentru femeile insarcinate este, in general, similar cu cea pentru alti pacienti infectati - cu toate acestea, medicul trebuie sa selecteze cu atentie ca unele antibiotice nu sunt potrivite. Este extrem de important ca o femeie gravida este cu antibiotice ei, dupa consultarea cu un medic calificat. Care este tratamentul pentru boala Lyme? Oamenii de stiinta de la Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Fort Collins, Colorado, SUA, au dezvoltat o injectie care protejeaza impotriva a doua boli grave transmise prin intepaturi de capuse: boala Lyme, si anaplasmoza. (Click aici pentru a citi despre el)
Potrivit National Institutes of Health (NIH), boala Lyme poate fi vindecat cu cateva saptamani de antibiotice pe cale orala. (Articol despre: Cand sunt antibioticele Pentru a bolii Lyme medical necesar?).
Urmatoarele antibiotice orale sunt utilizate in mod curent: Doxiciclina Amoxicilina cefuroxima axetil Ceftriaxona sau Penicilina, pentru cei cu forme neurologice sau de boli cardiace care au nevoie de injectie intravenoasa.
Oamenii care primesc antibiotice in timpul stadiile incipiente ale infectiei,...

Studiul arata Pacientii Cu lombar spinale Stenoza arata imbunatatiri Cu Kinetoterapie

Studiul arata Pacientii Cu lombar spinale Stenoza arata imbunatatiri Cu Kinetoterapie Pacientii cu stenoza vertebrale lombare (LSS) au raportat o imbunatatire semnificativa dupa terapia fizica, cu cea mai mare castigurile care au aparut la pacientii care au primit terapie manuala fizice, exercitii fizice, si un organism progresiva-greutate-sprijinit treadmill de mers pe jos de program, in conformitate cu un studiu randomizat controlat publicate in 15 octombrie problema a coloanei vertebrale revistei medicale.
Kinetoterapeut si plumb cercetator Julie M Whitman, PT, DSc, si colegii sai au constatat ca pacientii tratati cu doua forme de neinvaziv programe de terapie fizica a raportat imbunatatiri in satisfactie de handicap si, dupa doar 6 saptamani. Studiul a fost realizat la Brooke Armatei Centrul Medical si Wilford Hall Air Force Medical Center.
Lombar stenoza vertebrala este o ingustare a canalului rahidian cel mai adesea cauzate de procesul de imbatranire. Simptomele pot include LSS amorteala, slabiciune, crampe sau dureri la nivelul picioarelor, picioare, sau fese, rigiditate in picioare si coapse; durerilor de spate, iar in caz de pierdere severa de control al vezicii urinare si intestinale. Diagnosticul de LSS adesea rezultate in chirurgie spinarii la pacientii peste 65 de ani, a costurilor Natiunilor sistemul de ingrijire a sanatatii 1 miliard dolari anual.
Pentru a cunostintele noastre, acesta este primul studiu clinic randomizat a comparat programe de interventie neinvaziv pentru pacientii cu stenoza vertebrale lombare, Whitman a spus. Rezultatele noastre demonstreaza ca p...

Amigdalele extinsa, adenoids si alergii pot afecta muscatura unui copil, aspectul facial si comportamentul

Amigdalele extinsa, adenoids si alergii pot afecta muscatura unui copil, aspectul facial si comportamentul Obstacole din cauza cronic congestionate pasajele nazale sau amigdalele marite pot afecta cresterea economica a fetei. Long sindrom fata este un termen care descrie mai lung, se confrunta cu inguste de copii care sufera de alergii sau necontrolata, o obstructionare a cailor aeriene superioare, care creeaza o incapacitate de a respira prin nas, rapoarte de un articol din iulie / august 2004 emisiun...

Nou studiu arata cum Genele de control hematologice Proteine Important Pentru a Sanatatii

Nou studiu arata cum Genele de control hematologice Proteine Important Pentru a Sanatatii Un nou studiu arata cum gene de control al nivelurilor de proteinele din sange implicate in mai multe boli. Constatarile sunt rezultatul unei colaborari internationale intre oamenii de stiinta de la Universitatea din Exeter, Institutul National pentru Aging, precum si Toscana si Florenta agentiile de sanatate. Detalii, publicat in 9 mai cu acces liber-journal PLoS Genetics, determina cat de multe ...

Secventa Genome arata cum Genele crescut de patru ori timpul Vertebrate Evolution

Secventa Genome arata cum Genele crescut de patru ori timpul Vertebrate Evolution Genomului nou suita de plin de gratie, pana-cum ar fi de mare creatura numita lancelet ofera cea mai buna dovada ca inca vertebrate evoluat in ultimii 550 milioane ani, printr-o de patru ori dublarea genelor de mai stramosilor primitiv.
Genetician tarziu Susumu Ohno a sustinut ca, in 1970, dublarea gena a fost cea mai importanta forta in evolutia organismelor superioare, si teoria Ohnos a fost ...

Nou clinice Studiul arata mult de jumatate din eligibile OGIB paciente pot beneficia de mici Bowel capsulei Endoscopie astfel cum a recomandat GI Societate liniile directoare

Nou clinice Studiul arata mult de jumatate din eligibile OGIB paciente pot beneficia de mici Bowel capsulei Endoscopie astfel cum a recomandat GI Societate liniile directoare Avand in vedere Imaging Ltd. (NASDAQ: GIVN) a anuntat un nou studiu arata ca peste jumatate din pacientii eligibili cu sangerari oculte sau obscur gastro-intestinale (OGIB) pot beneficia de informatii suplimentare de diagnostic prevazute prin endoscopie intestinului subtire de capsula, in conformitate cu existente, gastro-intestinala (GI linii directoare) societatii, care necesita pentru pacient-f...

Noua Advance constatari arata cum sa combine intensive de glucoza din sange si sange o scadere a tensiunii de prestatii suplimentare in diabetului de tip 2

Noua Advance constatari arata cum sa combine intensive de glucoza din sange si sange o scadere a tensiunii de prestatii suplimentare in diabetului de tip 2 Conform noilor date prezentate astazi, la al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD) congres, combinand de control intensiv de zahar din sange pe baza de presa al gliclazida modificate (Diamicron MR ®), cu tensiune arteriala intensiv de scadere bazat pe o combinatie fixa de perindopril si Indapamid ( Preterax ®) poate reduce riscul de deces de boli de inima cu aproape un sfert (24%)...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.