Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum arata o capusa


Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?

Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?
Boala Lyme, a fost inventat Lyme, pentru ca a fost prima raportat in trei orase Connecticut, inclusiv Lyme si veche Lyme, in 1975. Aceasta a fost initial gandit poliartrita reumatoida, care urmeaza sa fie juvenile, in aceste trei orase. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Scoala de Sanatate Publica Yale, SUA si Universitatea din Bath, Anglia, a relevat faptul ca a bolii Lyme In Provenit americane in Europa.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, a bolii Lyme este o boala inflamatorie subacuta cauzata de infectia cu Borrelia burgdorferi, un spirochete nonpyogenic transmise de catre scapularis Ixodes, cerb capuse, in estul Statelor Unite si pacificus I., marcati de vest negru cu picioare, in SUA de Vest ... (Vezi definitia completa a bolii Lyme).
Boala Lyme este, de asemenea cunoscut ca borreliosis. Aceasta este o boala infectioasa in curs de dezvoltare, care este cauzata de trei sau mai multe specii de bacterii care fac parte din genul Borrelia: Borrelia burgdorferi - principala cauza a bolii Lyme din SUA
Borrelia afzelii si Borrelia garinii - principalele cauze de boala Lyme in Europa. Cum puteti obtine boala Lyme? Bacteriile Borrelia este transmis la animale si la om prin muscatura de infectate capuselor. Aceste capuse apartin la anumite specii de genul Ixodes (cu corp dur, greu capuse).
Bifati dammini Ixodes este cauza de cele mai multe cazuri, boala Lyme, in nord-estul SUA. Acest lucru bifati poate fi gasita in zonele ierboase - aceasta include peluze -, precum si in arbusti si impadurite. Expertii spun ca pot exista chiar si intr-o zi calda de ierni. Capuse favoarea zonelor umede, si au trei etape de viata: larva, nimfa si adulti. In timpul fiecarei etape pe care le iau o masa unica de sange. De sange pot veni de la oameni, caini, vite, cai, sau orice cu sange cald de origine animala. Cand capuse muscaturile de tine, sunt in general constienti asa cum este fara durere.
Chiar daca o masa de sange se ia la fiecare crestere etapa, cele mai multe cazuri de umane si animale, boala Lyme intampla atunci cand nimfei este de hranire. Nimfa este de aproximativ de dimensiunea unei seminte de mac si favoruri mamifere mici, cum ar fi soareci. In Statele Unite ale Americii de nord-est alb-mouse-ul de seara este la piscina principal al bacteriilor boala Lyme. Bifati adulti favorizeaza cerb cu coada alba din SUA.
Ciclului de viata al capuse dureaza aproximativ 2 ani pentru a finaliza, si implica trei gazde separate (animale ca surse de sange pentru a se hranesc cu).
Pasarile pot fi muscat de larva si nimfe. Expertii spun ca pasarile pot fi principalul mijloc prin care capuse raspandirii dintr-o zona. Care sunt simptomele bolii Lyme? Expertii spun infectate de persoane in Europa sunt mai susceptibile de a avea nici un simptom, comparativ cu persoanele infectate in America de Nord.
Simptomele precoce localizate Bolilor (prima etapa) Dureri de cap
Rigiditatea cefei
Fever
Dureri musculare
Oboseala (oboseala)
Eruptii cutanate - In aproape jumatate din toate cazurile de boala Lyme, pacientul are o eruptii cutanate sau leziune, numit migrans arythema. Ea incepe sa devina vizibil de la cateva zile pana la cateva saptamani dupa ce pacientul a fost muscat de o capusa infectata. Cum arata ca un inel de forme extinse de culoare rosie pe pacienti piele - poate fi, de asemenea, descris ca un mic, nodul rosu aproximativ o jumatate de inch wide, usor mai ridicate sau plat. Acest inel poate varia in culori - poate fi roscat si blotchy, sau rosu pe tot parcursul. Este cel mai scurt se extinde spre exterior, in mod frecvent lasand o compensare in centrul de culoare carne normale. Dimensiunea acesteia in cele din urma poate varia de la aproximativ un inch sau acest lucru, sa intreaga zona a pacientilor din spate. Mai inchisa a pielii de persoane este, mai mult ca o vanataie aceasta poate arata.
Simptomele diseminata a bolii Lyme (a doua etapa)
In cazul in care eruptii cutanate nu este la musca site-ul acesta poate fi diseminata a bolii Lyme. Difuzate a bolii Lyme este a doua etapa a bolii in cazul in care sa raspandit si este si este afecteaza unele functii corpului. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la New York Medical College, Valhalla a constatat ca o eruptie doilea cel mai probabil, indica faptul ca muscaturile doua capusa.
Aceasta a doua etapa a bolii pot sa apara saptamani sau luni dupa ce a fost muscat de o capusa infectata. Simptomele pot include: O eruptie care nu este in cazul in care este muscatura de insecta. Dureri la nivelul bratelor si picioarelor amorteala in brate si picioare Unele muschii faciali devin paralizat, mai ales doar o parte a fetei Febra, dureri de cap rau, torticolis (indicatie de meningita ) pacientul prezinta un ritm cardiac anormal (mai putin frecvente)
Cronica a bolii Lyme (a treia etapa)
Aceasta etapa se poate intampla intr-o gama larga de timp - saptamani, poate luni sau chiar ani dupa ce pacientul a fost initial infectate. Este cel mai frecvent afecteaza oameni care nu au primit tratament cu antibiotice, sau pacientii a caror tratamentul cu antibiotice nu au ucide pe tot boala Lyme, care cauzeaza bacterii. Simptomele pentru boala Lyme-a treia etape includ: artrita cronica - cel putin o comun va fi dureroase si tumefiate pentru perioade scurte - cel mai frecvent la genunchi.
Pierderea de memorie
Dificultati de concentrare (studii care cauta in aceasta)
Diverse sistemului nervos dificultati de
Musculare dureroase - aceasta este, de obicei cronice (pe termen lung)
Perturbate si nelinistit somn boala Lyme, in timpul sarcinii Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, in cazul in care o femeie gravida este infectata nu exista nici un risc pentru fat daca mama primeste dreptul de tratament antibiotic. Tratamentul pentru femeile insarcinate este, in general, similar cu cea pentru alti pacienti infectati - cu toate acestea, medicul trebuie sa selecteze cu atentie ca unele antibiotice nu sunt potrivite. Este extrem de important ca o femeie gravida este cu antibiotice ei, dupa consultarea cu un medic calificat. Care este tratamentul pentru boala Lyme? Oamenii de stiinta de la Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Fort Collins, Colorado, SUA, au dezvoltat o injectie care protejeaza impotriva a doua boli grave transmise prin intepaturi de capuse: boala Lyme, si anaplasmoza. (Click aici pentru a citi despre el)
Potrivit National Institutes of Health (NIH), boala Lyme poate fi vindecat cu cateva saptamani de antibiotice pe cale orala. (Articol despre: Cand sunt antibioticele Pentru a bolii Lyme medical necesar?).
Urmatoarele antibiotice orale sunt utilizate in mod curent: Doxiciclina Amoxicilina cefuroxima axetil Ceftriaxona sau Penicilina, pentru cei cu forme neurologice sau de boli cardiace care au nevoie de injectie intravenoasa.
Oamenii care primesc antibiotice in timpul stadiile incipiente ale infectiei,...

Migrarea Tick Populatii Pose anului Boala Amenintare pentru oameni si Animale de companie

Migrarea Tick Populatii Pose anului Boala Amenintare pentru oameni si Animale de companie Capusele au reprezentat mult timp atat o pacoste si un pericol pentru rezidenti si animale de casa in nord-est, dar aceasta toamna, noi domenii ale tarii pot prezenta o crestere in tic-suportate de infectii. Adult capuse sunt la cele mai active a acestora in lunile de toamna, si Date compilate de catre arata ca industria veterinar caini, in 48 de state au deja testat pozitiv in acest an pentru expunerea boala Lyme, convertoare de semnalizare o amenintare la nivel national pentru familiile si animalele lor.
Medicii veterinari, in Statele Unite sunt citand o crestere de capuse infectii in ultimii ani, in functie de Michael Dryden, DVM, un Kansas State University profesor de parazitologie sanitar-veterinare. Cercetatorii atribut migratiilor bifati la temperaturi mai calde, in crestere cu coada alba populatiile de caprioare, reimpadurirea si extinderea urbana. Progresele in screening-ul de diagnosticare au permis medicilor veterinari pentru a urmari cu usurinta cresterea expunerii canin la infectii tic-suportate din tara.
Oricare ar fi luat in considerare cu privire la capuse, amplasarea lor si bilet-boli cu transmitere urma cu cinci ani, acesta va fi astazi diferite si sa continue sa fie diferite in cinci ani pe baza acestor factori, spune Dryden. Reimpadurire, schimbari in practicile agricole si faunei salbatice eforturile de conservare au contribuit la o crestere exploziva a populatiilor de cerb - un factor cheie in extinderea din mai multe habitatelor speciilor capusa. Sunt aproape 100 de ori mai alb, cu coada caprioare in Statele Unite acum decat erau acum 100 de ani.
Capuse Mai mult, boala Mai mult
Una dintre speciile de capuse face drumul sau spre partile noi din tara este caprioara capuse (Ixodes scapularis), transmitator principal al bolii Lyme, in estul Americii de Nord, spune Dryden. Pentru ca gazda principal pentru caprioare capuse este caprioara cu coada alba, ridicate populatiile de cerb au creat o crestere fara precedent in raspandirea de cerb bifati populatii.
Date recente arata ca cerb capuse acum pot fi gasite la Minnesota in Florida, din Texas a Maine si din Kansas in Virginia, spune Dryden. Asta inseamna ca boala Lyme si / sau alte boli asociate cu cerb capuse, cum ar fi anaplasmoza, pot exista in intreaga toate aceste regiuni.
In ceea ce populatiile bifati continua sa migreze, boli noi sunt introduse si capusele devin mai susceptibile de a transporta si de a transmite boli multiple. Matt Eberts, DVM, practici care, in tic-zona endemica din Brainerd, Minnesota, este vazut o crestere a coinfections, atunci cand cainii sunt infectate cu mai mult de un tic-suportate de boala.
Medici si medicii veterinari au descoperit ca coinfections in ambele oameni si animalele de companie sunt de luare de tratament pentru tic-bolilor transmise mai dificile, a spus Eberts. Cu mai multe capuse care transporta mai multe boli, screening-ul tau animal de casa devine tot mai important.
Eliminare si Prevenirea
Tick-suportate incidenta bolilor, de asemenea, este in crestere, deoarece oamenii si animalele de casa lor sunt petrec mai mult timp in afara, in functie de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC). Datorita Coats ...

Protejati-va de capuse si Bites Mosquito Pentru prevenirea bolilor

Protejati-va de capuse si Bites Mosquito Pentru prevenirea bolilor Vara este perioada de timp de varf pentru persoanele care urmeaza sa fie muscat de capuse si de tantari, care pot purta boli care pot infecta oameni. Departamentul de Sanatate piese de cazuri a acestor boli si a observat o crestere recenta in cazuri de Rocky Mountain Spotted Febra si ehrlichiosis, ambele care sunt transmise prin intepatura capusa. TDOH indeamna Tennesseans sa urmeze simt masuri de...

In primul rand scara larga Bird Flu Genome de studiu, St Jude

In primul rand scara larga Bird Flu Genome de studiu, St Jude Resurse unic, la St Jude Spitalul de Copii de Cercetare Sa cercetatori genera o mina de aur de date pentru a urmari evolutia gene pasari virusului gripei si sa inteleaga modul in care acestea sa coopereze pentru a provoca o boala.
Anchetatorii de la St Jude Spitalul de Copii de cercetare au finalizat primul mare studiu scara de la pasari genomul virusului gripal, prin urmare, dublarea cantitate...

Copilaria Artrita: comune, dar care pot fi prevenite Din Consecinta a bolii Lyme

Copilaria Artrita: comune, dar care pot fi prevenite Din Consecinta a bolii Lyme Atunci cand este lasata netratata, copii infectati cu boala Lyme pot experimenta complicatii severe de multe, ca rezultat inclusiv artrita, probleme cu inima sau sistemul nervos central.
A bolii Lyme la copii este adesea trecute cu vederea in stadii mai devreme sa, care conduce la aceste complicatii mai tarziu, in conformitate cu Emma Jane Macdermott, MD, rheumatologist pediatrie la Spitalul de...

Cercetatorii seama ce face O simpla biologica Ceas Tick

Cercetatorii seama ce face O simpla biologica Ceas Tick O echipa interdisciplinara de cercetatorii de la Universitatea Vanderbilt a analizat cele mai simple cunoscute ceasul biologic si-a dat seama ce face capusa. Rezultatele analizei lor sunt publicate in 27 martie al revistei Public Library of Science Biology.
Ceasuri biologice sunt stimulatoare cardiace microscopice. Acestea se gasesc in toate, de la drojdia iaz de decantare a fiintelor umane si ...

Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme

Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme Sau sezon capuse, dar gradinari, excursionisti, si altii se bucura de mare in aer liber shouldn't lasa la preocuparile legate de boala Lyme, a le mentine in interior. Cateva sfaturi pentru a mentine capuse departe, si unele sfaturi de la medici boli infectioase despre boala Lyme, ar trebui sa ajute sa se bucure de primavara si vara vreme, in functie de Boli Infectioase Society of America (IDSA...

Nou studiu arata cum sunetele sunt amplificate in urechea interna, o constatare care ar putea explica cum pierderea auzului poate rezulta dintr-Genetic Mutation Sau Supradozaj

Nou studiu arata cum sunetele sunt amplificate in urechea interna, o constatare care ar putea explica cum pierderea auzului poate rezulta dintr-Genetic Mutation Sau Supradozaj St Jude Spitalul de Copii de Cercetare anchetatorii au descoperit ca un mecanism de propulsie electrica si amplificarea in cochlea a urechii este critica in urma sedintei acuta a oamenilor si pentru alte mamifere. Constatarile va permite o mai buna intelegere de pierdere a auzului Cum pot rezulta din functionarea necorespunzatoare a acestei masini amplificare din cauza mutatii genetice sau suprado...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.