Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum scad trigliceridele


Respecta Essentialis Obiectivul primar In faza a 2b de incercare a DCCR Pentru tratamentul Hypertriglyceridemia si se acorda extensive de Brevete acoperire in SUA

Respecta Essentialis Obiectivul primar In faza a 2b de incercare a DCCR Pentru tratamentul Hypertriglyceridemia si se acorda extensive de Brevete acoperire in SUA
Essentialis Inc, intr-un stadiu clinic companiei farmaceutice, a anuntat ca sa intalnit demonstrarea obiectivului primar de vedere statistic, de reducere a trigliceridelor semnificative intr-o faza de 90 de pacient 2b proces de DCCR la pacienti dyslipidemic. Studiul a cuprins atat de pacienti cu trigliceridele foarte mari si dislipidemie mixte si a inclus greutate normala, supraponderali si obezi la pacientii care prezinta cu sau fara hipertensiune arteriala.
Randomizat, dublu-orb, care a fost alimentat si cum ar fi pivot, evaluat medicamente efectul asupra dislipidemie si evaluate in trei doze diferite de DCCR dat pe o perioada de 8 saptamani, comparativ cu placebo. Studiul a inclus 90 subiecti cu trigliceridele mari si foarte mari, precum si subiecte cu doze stabile de statine. La sfarsitul de 8 saptamani, tratamentul cu DCCR a condus la o placebo, 30%-ajustate de reducere valoare mediana a trigliceridelor. Reducerea a fost relevante clinic, extrem de semnificative si competitive cu existente drogurilor, aprobat. La subiectii cu trigliceride initiale foarte mari, de tratament DCCR a determinat o reducere substantial mai mare a trigliceridelor. In contrast cu efectele Lovaza si fenofibrate - medicamentele actuale de aur standard pentru tratarea hypertriglyceridemia - nici o crestere semnificative ale LDL-C a fost observata la DCCR-subiectii tratati, indiferent de nivelul trigliceridelor valoarea initiala. La subiectii cu crescute de LDL-C la momentul initial, DCCR la subiectii tratati cunoscut o scadere a LDL-C. Reducerile de non-HDL-C si totala-C au fost observate, de asemenea, in DCCR la subiectii tratati, impreuna cu o crestere modesta a HDL-C. La subiectii cu doze constanta a statine, efectele DCCR parea sa fie aditiv la terapie statina. Greutate si de reducere a circumferinta taliei, reducere a tensiunii arteriale, LFT si imbunatatiri de rezistenta la insulina, de asemenea, au fost demonstrate. DCCR a fost in general bine tolerat, iar cele mai multe dintre EA au fost usoare pana la moderate, solutionarea fara sechele. Nu au existat Saes si rata de intrerupere a tratamentului datorita EA a fost in linie cu lipidelor istoric-studii de scadere.
Separat, compania a anuntat in continuare indemnizatia unui brevet SUA care sa acopere DCCR. Brevet intitulat Saruri ale OPENERS canal de potasiu ATP si utilizarile acestora pretinde a contine saruri de diazoxid - inclusiv DCCR -, precum si formule farmaceutice de saruri de asemenea. Aplicatii suplimentare depuse in Statele Unite si la nivel global va spori in continuare portofoliul de brevete a Essentialis.
Comentand aceste evolutii, Essentialis Presedinte si CEO, Dr. Iain Duci a declarat, Essentialis a demonstrat convingator de utilitate terapeutica a DCCR ca un agent de scaderea trigliceridelor cu un profil superior de droguri existente aprobate. Eliberare a brevetului de care acopera DCCR ofera o acoperire in timp util pentru dezvoltarea sa viitoare comerciale.
Pivot de faza 3 protocoale de trigliceride foarte mari si faza 2 protocoale pentru terapia combinata statine sunt in prezent finalizate cu informatii din partea expertilor si FDA in paralel cu parteneriatul discutii.
Despre DCCR
DCCR, colina diazoxid controlate de presa, este un agonist de potasiu ATP-dependente de canal cu potential de utilitate in mai multe boli cardiovasculare si metabolice. Faza 1 extensive de testare si de investigator, sponsoriza...

TREDAPTIVETM (Acid nicotinic / laropiprant) aprobata in Uniunea Europeana: New lipidic-tratament de modificare Pentru a trata LDL-C, HDL-C si trigliceridele

TREDAPTIVETM (Acid nicotinic / laropiprant) aprobata in Uniunea Europeana: New lipidic-tratament de modificare Pentru a trata LDL-C, HDL-C si trigliceridele Merck Sharp & Dohme (MSD) a anuntat ca ™ Tredaptive (acid nicotinic / laropiprant, MSD) 1 g/20 mg, comprimate cu eliberare modificata, un lipide nou-tratament de modificare pentru pacientii cu dislipidemie si hipercolesterolemie primara, a fost aprobat pentru comercializare in Uniunea Europeana (UE), Islanda si Norvegia.
Combina Tredaptive acid nicotinic (niacina) si laropiprant, un roman inrosirea fetei inhibitor de cale. LDL In studiile clinice care au implicat mai mult de 4700 de pacienti, Tredaptive redus-colesterol (LDL-C, sau colesterolul rau) niveluri, ridicat de colesterol HDL-(HDL-C, sau colesterolul bun) nivelurile si scaderea trigliceridelor (un tip de grasime in sange ). High LDL-C, HDL-C scazut si trigliceridele crescute sunt factori de risc asociate cu atacuri de inima si accident vascular cerebral.
Tredaptive este aprobat pentru tratamentul dislipidemie, in special la pacientii cu dislipidemie mixta combinata (caracterizat prin niveluri ridicate de LDL-C si a trigliceridelor si HDL-C redus) si la pacientii cu hipercolesterolemie primara (familiala heterozigota si non-familiala).
Tredaptive ar trebui sa fie utilizat la pacienti in asociere cu statine, atunci cand efectele de scadere a colesterolului statina monoterapie este inadecvata. Tredaptive poate fi utilizat ca monoterapie numai la pacientii la care statine sunt considerate inadecvate sau nu sunt tolerate.
Aprobare a Tredaptive in Uniunea Europeana, in continuare consolideaza noastre de angajament pe termen lung la zona cardiovasculare prin aducerea noi si a terapiilor inovatoare pentru a pacientilor. Tredaptive ofera management cuprinzatoare a tuturor parametrilor de lipide trei - LDL-C, HDL-C si trigliceride - pentru multi pacienti, a declarat Stefan Oschmann, presedinte, MSD, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Canada.
Aprobare a Tredaptive se aplica in 27 de tari ale UE, precum si Norvegia si Islanda.
Tredaptive imbunatatiri semnificative ale LDL-C, HDL-C si trigliceridele
Atunci cand este adaugat la terapie in curs de desfasurare statina sau singura, Tredaptive 2 g/40 mg de imbunatatiri semnificative ale LDL-C, HDL-C si trigliceridele cand a fost administrat pentru o perioada de 24 saptamani. Tredaptive 1 g (1 comprimat g/20 mg) pe zi, a fost initiat la inceputul studiului, in saptamana 4 doza zilnica de Tredaptive a fost avansat la doza de intretinere de 2 g (2 x 1 g/20 mg comprimate) prin intermediul celor 20 de ramase saptamani de studiu. LDL Across saptamana 12 - 24 de studiu, 2 g de Tredaptive-a redus semnificativ nivelurile C (-18 la suta), cresterea HDL-C niveluri (20 la suta) si de reducere a trigliceridelor (-26 la suta) comparativ cu placebo.
Cand 2 Tredaptive g fost administrat concomitent cu simvastatina (date cumulate peste 20 mg sau 40 doze mg) LDL-C a fost redus cu 48 la suta, HDL-C a crescut cu 28 la suta si trigliceridelor au fost reduse cu 33 la suta, dupa 12 saptamani de tratament.
Flushing cu Tredaptive semnificativ mai putin de eliberare modificata acid nicotinic
In studiile clinice, pacientii care au luat Tredaptive cu experienta in mod semnificativ mai putin
moderata pana la inrosirea extreme decat cu eliberare modificata acid nicotinic. Pacientii au fost fie initiata la 1 mg g/20 de Tredaptive, 1 g de eliberare modificata acid nicotinic sau placebo. Dupa patru saptamani, pacientii au fost avansat la 2 g/40 mg de Tredaptive sau 2 g de eliberare modificata acid nicotinic.
La pacientii care au continuat tratamentul cu Tredaptive dupa doza de avansare in saptamana 5, frecventa saptamanala a moderata sau mai mare inrosirea fetei a scazut si se apropie cel al pacientilor carora li sa administrat placebo. La pacientii tratati cu eliberare modificata acid nicotinic, frecventa saptamanala inrosirea fetei a ramas constanta, dupa sase saptamani.
Ratele Mai putine Intreruperile tratamentului din cauza inrosirea fetei cu Tredaptive
Intr-un bazin de patru activ sau placebo, studiile clinice controlate cu mai mult de 4.700 de pacienti procent din pacientii care au primit terapie Tredaptive care au intrerupt tratamentul datorita oricarui simptom inrosirea fetei legate a fost de 7,2 la suta, comparativ cu 16.6 la suta pentru eliberarea cumulate modificare grupuri de acid nicotinic.
Informatii importante despre Tredaptive
Tredaptive este in general bine tolerat. Reactiile adverse au fost de obicei usoare si tranzitorii. Inrosirea fetei este efectul adverse cel mai frecvent de Tredaptive si este cel mai proeminent in cap, gat si trunchi de sus. Suplimentare frecvente reactii adverse clinice (≥ 1 la suta pana la <10 la suta), raportate de catre investigatori ca fiind posibil, probabil sau sigur legate de Tredaptive la ≥ 1 la suta dintre pacientii tratati cu Tredaptive monoterapie sau administrat concomitent cu o statina pentru pana la un an inclus cresteri ale ALT sau AST (consecutive ≥ 3x LSVN), à jeun de glucoza, acid uric, ameteli, dureri de cap, parestezii (o senzatie de amorteala, furnicaturi, intepaturi sau de arsura la nivelul pielii), diaree, dispepsie, greata, varsaturi, eritem (inrosirea pielii), prurit (mancarime), eruptii cutanate, urticarie si senzatie de ...

"® Tredaptive" (acid nicotinic / laropiprant) autorizat in Uniunea Europeana: New lipidic-tratament de modificare Pentru a trata LDL-C, HDL-C si trigliceridele

"® Tredaptive" (acid nicotinic / laropiprant) autorizat in Uniunea Europeana: New lipidic-tratament de modificare Pentru a trata LDL-C, HDL-C si trigliceridele Merck Sharp & Dohme Limited (MSD) a anuntat recent ca Tredaptive (acid nicotinic / laropiprant) 1000 mg/20 mg, comprimate cu eliberare modificata, un lipide nou-tratament de modificare pentru pacientii cu dislipidemie si hipercolesterolemie primara, a fost autorizat pentru comercializare in cele 27 de tarile membre ale Uniunii Europene (UE) si Islanda si Norway.1
Tredaptive combina acid nic...

9a Colloque Médecine Et Recherche de La Fondation Ipsen In Endocrinologie Seria: "Insights roman in adipos Functii Cell"

9a Colloque Médecine Et Recherche de La Fondation Ipsen In Endocrinologie Seria: "Insights roman in adipos Functii Cell" Noua Colloque nucléaire et de la Recherche Fondation Ipsen dedicate Endocrinologie, a avut loc la Paris, la 4 decembrie 2009, a analizat progresele recente in intelegerea regulamentul de depozitare de grasimi in organism si consecintele defalcare a prezentului regulament. Printre aceste defalcari de regulament sunt rezistenta la insulina duce la diabet zaharat de tip-2, a bolilor cardio-vasculare...

Mouse cu ficat de designer-a sporit toleranta la glucoza si de raspuns imbunatatit insulina

Mouse cu ficat de designer-a sporit toleranta la glucoza si de raspuns imbunatatit insulina Un efort de colaborare condusa de catre institutele Burnham Gen-Sheng Feng a creat un mouse cu toleranta la glucoza imbunatatit si activitatea insulinei in ficat, si a generat noi descoperiri despre insulino-semnalizare, in a ficatului, care ar putea dovedi utile in intelegerea patogeneza diabetului de tip 2 . Aceste rezultate, care urmeaza sa fie publicat de Nature Medicine mai, au fost puse la d...

1 din studii clinice Pentru a Arata Colesevelam HCl Plus Stabil antidiabetice orale de droguri Imbunatateste glicemic de control in pacientilor cu diabet de tip 2

1 din studii clinice Pentru a Arata Colesevelam HCl Plus Stabil antidiabetice orale de droguri Imbunatateste glicemic de control in pacientilor cu diabet de tip 2 Primele date pentru a demonstra efectul de WelChol (R) (clorhidrat de colesevelam) privind glucoza de scadere a fost prezentat astazi, la Asociatiile American Diabetes (ADA), 66-a Sesiuni Stiintifice anuale din Washington, DC. Tratament WelChol a determinat o reducere medie de 0,5% in A1C comparativ cu placebo (p = 0.007). In plus, la pacientii cu A1C 8,0%, WelChol a redus A1C cu 1,0%, comparativ ...

Amarin Corporation anunta pacientilor inscrisi in doua studiile clinice de faza 3 Evaluarea AMR101 Pentru tratamentul bolilor cardiovasculare

Amarin Corporation anunta pacientilor inscrisi in doua studiile clinice de faza 3 Evaluarea AMR101 Pentru tratamentul bolilor cardiovasculare Amarin Corporation plc (Nasdaq: AMRN), o companie de stadiul clinic biofarmaceutic axat pe imbunatatirea tratamentul bolilor cardiovasculare, a anuntat ca prima de pacienti au fost inrolati in MARINE si faza 3 ANCHOR studiile clinice pentru AMR101, plumb Companys produsul candidat. Aceste studii clinice sunt proiectate pentru a demonstra ca AMR101 reduce nivelul trigliceridelor la pacientii cu tri...

Scortisoara, cuisoare Imbunatatirea Insulina Functia, de Jos Factori de risc pentru diabet zaharat, bolilor cardiovasculare

Scortisoara, cuisoare Imbunatatirea Insulina Functia, de Jos Factori de risc pentru diabet zaharat, bolilor cardiovasculare Doua studii experimentale prezentate la Biologie 2006, de noi dovezi pentru efectele benefice actiuni (si biochimici) de scortisoara ca un agent anti-inflamatorii si de sprijin rezultatele anterioare ale puterii sale ca un anti-agent oxidant, iar un agent capabil sa mai mic de colesterol, trigliceride, si glucoza, si pentru a imbunatati functiile de cat de bine insulina.
Intr-un studiu legat, e...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.