Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum scapam de oxiori


Microbiologi Expuneti Norovirus: Este ca si cum comuna, astfel cum o raceala

Microbiologi Expuneti Norovirus: Este ca si cum comuna, astfel cum o raceala
In anul trecut, focare de gripa stomacului au fost declansate de un virus foarte contagioasa, infectand oameni de pe navele de croaziera, in hoteluri si casele de ingrijire medicala. Culprit acestor focare a fost un grup de virusuri extrem de comune cunoscut sub numele de norovirus, care provoaca gastroenterita, o inflamatie a stomacului si intestinelor mari. Este atat de comuna, de fapt, ca norovirus infectii sunt doua numai la rece comune in boli raportate. Microbiologi estimeaza ca provoaca norovirus 23 milioane de cazuri de gripa stomacului in Statele Unite, in fiecare an. LYSOL (R), lider in protectia germeni, ofera sfaturi despre cum sa previna raspandirea norovirus, si alte boli infectioase, prin protejarea Int Center la http://www.vnaa.org, dezvoltate in parteneriat cu vizita in Asociatiile Nurse ale Americii.
Norovirus a fost in jur de cel putin 30 de ani, spune Aaron Margolin, profesor de microbiologie la Universitatea din New Hampshire si director al UNHs Virus baza de apa si a bolilor de laborator. Ceea ce pare a fi o crestere recenta in focare de fapt, doar poate fi rezultatul mai buna de detectie si de identificare a virusului, adauga el. Cu toate acestea, el avertizeaza asupra faptului ca oamenii din toate tipurile de setari comunale, cum ar fi centre de ingrijire a copiilor, ingrijire case si camine sunt la risc pentru norovirus in cazul in care salubritate si obiceiurilor de igiena lag. Infectii Norovirus sunt foarte contagioasa si se pot raspandi rapid, in locuri cu spatiile de locuit aproape, inclusiv in locuinte cu familiile, atunci cand exista o defalcare in salubritate, spune Margolin.
Norovirus Simptomele sunt similare cu cele de gripa, sau de gripa, si, de obicei includ greata, varsaturi, diaree, crampe si de stomac. Unii vor experimenta o mica febra, frisoane, dureri de cap, dureri musculare, si un sentiment general de oboseala. Debutul bolii este de multe ori brusc, dar pe scurt, cu simptome de durata de aproximativ 1 la 2 zile.
Ca multe alte virusuri, norovirus pot raspandi de la o persoana la alta prin contact direct sau indirect. Gasite in materiale fecale sau voma unei persoane infectate, virusul se poate raspandi in cazul in care o suprafata contaminate sau a obiectului este atins si apoi ca o parte este introdus in cavitatea bucala, sau daca exista contact direct cu o alta persoana care este infectata si prezinta simptome. Infectia poate aparea, de asemenea, in cazul in care ati manca sau bea lichide contaminate cu norovirus.
Oamenii sa inteleaga importanta igiena corecta, dar sunt de multe ori Lax chiar si in cele mai multe activitati de baza, cum ar fi spalarea mainilor, spune Margolin. Anul trecut, Fondul Global pentru Igiena Consiliul a raportat ca 69% dintre americanii intervievati nu sunt admise la regulat de spalat pe maini in mod corespunzator, in ciuda faptului ca 68% au considerat in mod regulat de spalat pe maini a fost cel mai bun mod de a preveni raspandirea de germeni. In plus, 7% dintre americani au recunoscut ca ar putea sa nu se spele pe maini dupa folosirea toaleta.
Aceste rutine simple de igiena te pot ajuta, si familia ta, scadere sansele dvs. de a intra in contact cu norovirus:
- Speli pe maini - Conform Centers for Disease Control & Prevention (CDC), spalarea mainilor este cel mai eficient mod de a ajuta la prevenirea transmiterii de germeni. Periati mainile tale - inclusiv spatele-va pe maini, in intre degete si sub unghii - regulat cu sapun si apa timp de 20 secunde, mai ales dupa folosirea toaleta, schimbarea scutece si inainte de a manca sau prepararea hranei.
- Dezinfectati Suprafetele - in mod curent curatat si de dezinfectat cu suprafetele contaminate, mai ales dupa un episod de boala. CDC recomanda utilizarea unei US Environmental Protection Agency (EPA) a aprobat dezinfectant pentru a ajuta la prevenirea bolilor si control un focar ...

Nou studiu arata cum sunetele sunt amplificate in urechea interna, o constatare care ar putea explica cum pierderea auzului poate rezulta dintr-Genetic Mutation Sau Supradozaj

Nou studiu arata cum sunetele sunt amplificate in urechea interna, o constatare care ar putea explica cum pierderea auzului poate rezulta dintr-Genetic Mutation Sau Supradozaj St Jude Spitalul de Copii de Cercetare anchetatorii au descoperit ca un mecanism de propulsie electrica si amplificarea in cochlea a urechii este critica in urma sedintei acuta a oamenilor si pentru alte mamifere. Constatarile va permite o mai buna intelegere de pierdere a auzului Cum pot rezulta din functionarea necorespunzatoare a acestei masini amplificare din cauza mutatii genetice sau supradoze de medicamente, cum ar fi aspirina.
Sunet care intra in cochlea este detectat de vibratii de mici, par-ca cilia care se extind din celulele de par cohlear. In timp ce cochleas celulele interioare de par sunt doar detectoare de pasiv, asa-numitele celule de par exterior amplifica semnal sonor in care aceasta se transforma intr-un semnal electric care se deplaseaza in creierul centrul auditive. Fara astfel de amplificare, ascultarea ar fi mult mai putin sensibile, deoarece undele sonore care intra in cochlea sunt puternic diminuate deoarece acestea trec prin lichidul urechea interna.
In studiile lor, Zuo si colegii sai au cautat sa stabileasca mecanismul prin care celulele de par exterior produc astfel de amplificare. Mai exact, au vrut sa se faca distinctie intre doua teorii de amplificare - numite motilitatea stereociliary si motilitatea somatice - care au rezultat din studii anterioare ale masinilor auditive.
Teoria stereociliary considera ca amplificarea este produs prin vibratii complicate de fascicule de cilia se extinde de la celulele de par exterior. Teoria somatice motilitatii propune ca semnal sonor este amplificat de un amplificator de proteine, numite Prestin, incorporate in membrana celulelor par. Prestin este alimentat de la tensiuni in membrana care sunt produse de vibratii mecanice a sunetului.
Aceasta este, de asemenea numit motilitate danseaza pentru ca atunci cand va electric stimula o celula exterior de par cu un sunet, organismul de celule spontan prelungeste si contracte de-a lungul cu sunetul, a declarat Jian Zuo, Ph.D., membru asociat al Iuda Sf. Departamentul de Dezvoltare Neurobiologie. Este extrem de dramatic pentru a vedea aceste celule de dans de par cu sunet. Zuo este autorul principal al unui raport cu privire la aceasta lucrare care apare in mai 8 al revistei Neuron.
Deoarece proteina Prestin este componenta cheie a motilitatii somatice, in experimentele anterioare Zuo si colegii sai genetic knock-out pe Prestin la soareci si testate efectele asupra audierii. Aceste soareci au aratat un defect audiere care au indicat o functionare defectuoasa a motilitatii somatice. In timp ce dovezi experimente knock-out au fost puternic pentru rolul de motilitatii somatice, soareci au aratat, de asemenea, afectate anomalii structurale in celulele lor de par exterior, Zuo a declarat, complicand astfel de interpretare.
In de noi experimente pentru a mai multe fara echivoc a stabili rolul de motilitatii somatice, cercetatorii au modificat genetic soareci pentru a avea doar modificari subtile in proteine Prestin. Ac...

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati Fumatul poate fi in crestere, din nou, in special in randul adolescenti si adulti tineri. Statisticile sunt alarmante: Aproximativ unul din cinci seniori liceu fumul de tigari pe zi. Cu toate acestea, aproape o jumatate de milion de americani mor prematur din tutun legate de boala si de a fuma se estimeaza ca intr-un fel de a ucide o treime din totalul fumatorilor.
Doua studii nou raport cu pri...

AVMA New Orleans reuseste Conventie, astfel cum o reuniune a Medicilor Veterinari ... , Precum si prin Good Will

AVMA New Orleans reuseste Conventie, astfel cum o reuniune a Medicilor Veterinari ... , Precum si prin Good Will Pentru aproape 8000 conventioneers participantilor la 145th anual american medical veterinar de asociere in Conventia de la New Orleans July 19-22, aproape toata lumea a auzit doua cuvinte magice-Multumesc.
Oras functionarii, angajatii hotelului, soferii de taxi, medicii veterinari locale, chelneri, muzicieni, artisti si New Orleans, locuitorii de la fiecare mers pe jos de viata s-au deschis de...

3D neutroni pe baza de imagistica medicala, scaneaza 4D pulmonare, precum si lovind o tumora care se deplaseaza

3D neutroni pe baza de imagistica medicala, scaneaza 4D pulmonare, precum si lovind o tumora care se deplaseaza Asociatia Americana de fizicieni in Medicina (AAPM) va organiza reuniunea sa 46th anual de 25-29 iulie, in Pittsburgh, PA la L. David Lawrence Convention Center. Aproximativ 1.000 de rezumatele vor fi prezentate pe o varietate de subiecte la intersectia de fizica si medicina. Multe dintre aceste subiecte ocupa cu dezvoltarea de stat-of-the-art imagini si dispozitive terapeutice, precum si noi tehn...

Noua Obezitatea Tratamentul optiune pentru Pacientii NHS Dupa cum reiese Publice Medicii vor sa ajute Pacientii obezi pierde in greutate, Marea Britanie

Noua Obezitatea Tratamentul optiune pentru Pacientii NHS Dupa cum reiese Publice Medicii vor sa ajute Pacientii obezi pierde in greutate, Marea Britanie Institutul National pentru Sanatate si clinice Excellence (NICE) a emis noi orientari recomandand utilizarea Acomplia ® (rimonabantului) in Anglia si Tara Galilor, in termen de indicatiile sale licentiat, ca adjuvant la dieta si exercitiu fizic pentru adulti care sunt supraponderali sau obezi si care au au avut un raspuns inadecvat la, nu tolereaza sau sunt contraindicate la alte medicamente anti...

Locuri de munca mai tare in stiinta, si cum sa debarce Pe ei

Locuri de munca mai tare in stiinta, si cum sa debarce Pe ei Intrucat industria de viata stiinta a crescut cu furtunos, asa ca prea au oportunitati de cariera. Dar alegerile poate fi descurajatoare. Oportunitati de cariera in Biotehnologie si de droguri de dezvoltare, o noua carte publicata de Cold Spring Harbor Laboratory Press, ofera o imagine de ansamblu a carierei in industria de Life Science, consiliere cu privire la croitorie o cautare de locuri de mu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.