Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum scapi de lindini


Cercetatorii Aratati ca Veins intepeni asa cum am Varsta

Cercetatorii Aratati ca Veins intepeni asa cum am Varsta
Ca in cazul in care articulatiile scartaind si rigidizarea arterelor werent destul de rau, o echipa de cercetare de la Universitatea din Delaware si Christiana Ingrijire Health System in Newark a confirmat acum ca venele noastre chiar intepeni asa cum am varsta.
Cand sunt tineri, venele tale sunt frumos si elastic - cum ar fi benzi de cauciuc, William Farquhar, un fiziolog cardiovasculare la UDS Colegiul de stiinte medicale, a spus. Dar, pe masura ce cresc mai in varsta, weve constatat ca dumneavoastra venele devin mai mult ca tevi de plumb.
Si faptul ca schimbarile fiziologice poate fi un factor important in dezvoltarea hipertensiunii arteriale, sau hipertensiune arteriala, care afecteaza, in prezent un procent estimat de 65 milioane de americani, majoritatea adultilor in varsta, in functie de Farquhar.
Studiul, care a fost realizat in ultimii doi ani, a fost condus de Farquhar si Colin tinere de la Universitatea din Delaware si Michael Stillabower si Angela Disabatino la Christiana Health Care System. Rezultatele sunt publicate in problema noiembrie a Journal of Applied Physiology.
Young recent finalizat burlaci sau si de masterat la UD, cu Farquhar in calitate de consilier sau, si urmareste acum un doctorat in fiziologie si farmacologie la Universitatea din Missouri. Stillabower este un cardiolog si director de cercetare cardiovasculare la Christiana Care Health System, precum si o clinica profesor asociat de medicina la Colegiul Medical Jefferson din Philadelphia. DiSabatino este managerul de asistenta medicala de la Christiana Cares birou de cercetare cardiovasculare.
In timp ce partea arteriala a sistemului circulator uman a fost studiat extensiv, Farquhar a spus de cercetare mult mai putin a fost efectuat pe sistemul venos. Cu toate acestea, vene contin aproximativ 70 la suta din volumul total de sange bodys dumneavoastra atunci cand esti in repaus, si de flexibilitatea acestor vase de sange este un factor major in modul in care de mult sange devine intors in inima ta in timpul calatoriei fluidele vitale prin intermediul sistemului circulator.
In fiecare minut, batut constant de faptul ca pompa de viata uimitoare - inima ta - trimite aproximativ cinci quarts de sange prin intermediul retelei 60000 mile arterelor, capilarelor si venele in corpul dumneavoastra. Arterelor musculare transporta sange departe de inima si in afara organelor si membrelor. Capilare microscopice conecta la arterele vene. Vene apoi de transport de sange inapoi la inima.
Vene sunt echipate cu supape pentru a preveni orice refluxul de sange cauzate de gravitatie ca sangele este returnat la inima de la extremitati mai mici. Peretii venele sunt facute de colagen si elastina, doua proteine care dau tubul-vaselor de sange si cum ar fi flexibilitate a le ajuta sa mentina tensiunea arteriala.
Pentru a stabili daca exista diferente legate de varsta, in modul in care munca noastra venelor, echipa de cercetare a recrutat 24 de persoane pentru studiul lor - ani 12 adulti sanatosi, tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30, 12 si adulti sanatosi in varsta intre 60 si 70 ani. Fiecare individ a suferit de screening medicale la Spitalul Christiana, care a inclus un profil lipidic, monitorizarea tensiunii arteriale, electrocardiograma si o serie de alte teste pentru a se asigura de sanatate generala buna.
Apoi, fiecare participant a fost implicat intr-o serie de studii de cercetare la UDS Omului de performanta Lab din campusul Newark. In timp ce fiecare subiect pune asezata pe o Gurney, diverse incendiare, conectat la computere, au fost introduse pe brate si picioare. Un arteriala banta a fost atasat la un brat de monitorizare a tensiunii arteriale, si mansete venoasa au fost plasate in jurul coapsei superioare si de brat pentru masurarea fluxului sanguin la nivelul membrelor.
La fel cu mansete s-au umflat, pe o perioada de opt minute, si apoi incet deflatat pentru a lasa scape de sange de la nivelul membrelor, volumul de sange a fost masurata, inregistrate, precum si reprezentate grafic. Volumul mai mica de sange in mod constant sub presiune a subliniat venele mai putin elastic dintre participanti mai vechi.
Pe baza de cercetare anterioare, am suspectat ca venele a adultilor in varsta ar fi mai putin flexibila decat cele ale adultilor tineri, Farquhar a spus. Dar noi didnt stiu daca care ar putea fi din cauza unui proces de functionale, cum ar fi o gatuire cronica a musculaturii din jurul venelor, sau in cazul in care aceasta a scazut de flexibilitate a fost din cauza unor modificari in structura venelor insisi.
Pentru a gasi raspunsul, cercetat...

Noua descoperire estompeaza distinctia intre celulele umane, precum si cele de bacterii

Noua descoperire estompeaza distinctia intre celulele umane, precum si cele de bacterii Biochimisti UCLA dezvaluie primele detalii structurale dintr-o familie de obiecte misterioase numite microcompartments care par sa fie prezente intr-o varietate de bacterii. Descoperirea a fost publicata 5 august in revista "Science.
Aceasta este prima uita la microcompartments modul in care sunt construite, si ce piese arata ca, a spus Todd O. Yeates, UCLA, profesor de chimie si biochimie, precum si un membru al UCLA-Doe Institutul de genomica si Proteomics. Aceste masini microcompartments par a fi foarte evoluat, iar acum suntem doar de invatare modul in care acestea sunt puse impreuna si de modul in care acestea ar putea sa functioneze. Putem vedea special, amino-acizi si de atomi.
O distinctie cheie care separa celulele organismelor primitive cum ar fi bacterii, cunoscut sub numele de procariote, de la celulele de organisme complexe, cum ar fi om, este faptul ca celulele complexe - celule eucariote - au un nivel mult mai ridicat de organizare subcelulara; celule eucariote contin membrana-bound organite , cum ar fi mitocondriile, generatoare de mici de energie in celule. Celulele de procariote au fost privite ca fiind foarte primitiv, desi unele contin carcase neobisnuite, cunoscut sub numele de microcompartments, care par a servi ca organite primitiva in interiorul celulelor bacteriene, efectuarea reactii speciale in interior lor.
Studentii care sa ia o clasa de biologie invata in primele trei zile de faptul ca celulele procariote sunt uniforme si fara organizare, in timp ce celulele eucariote au o organizare complexa, Yeates a spus. Acest contrast este ce in ce mai putin puternic, noi suntem de invatare exista mai mult de un continuum decat o divizare clara. Aceste microcompartments, care seamana cu virusuri, deoarece acestea sunt construite de la mii de subunitati de proteine asamblate intr-un shell-cum ar fi arhitectura, sunt o componenta importanta de bacterii. Ma astept ca va exista o atentie mult mai mare asupra lor acum.
Yeates hartie Stiinta dezvaluie primele structuri a proteinelor care alcatuiesc aceste coji, si primul-perspective de inalta rezolutie in modul in care acestea functie.
Aceste microcompartments au ramas invaluita in mister, mare parte din cauza lipsei unei astfel de o intelegere detaliata a arhitecturii lor, a ceea ce arata ca structuri, a declarat Yeates, care de asemenea este un membru al nanosisteme California Institute si UCLAs Institutul de Biologie Moleculara. Cele trei complet structura dimensionala este inca necunoscut, dar in aceasta lucrare am furnizat primele trei-dimensionale structura din elementele constitutive ale carboxysome, o coaja d...

Noua Plavix (R) (clopidogrel) 300mg doza de incarcare Tablet acum disponibile pentru utilizare in ACS (sindrom coronarian acut) Pacientii

Noua Plavix (R) (clopidogrel) 300mg doza de incarcare Tablet acum disponibile pentru utilizare in ACS (sindrom coronarian acut) Pacientii Sanofi-Aventis si Bristol-Myers Squibb a anuntat lansarea unui nou 300mg comprimat de antiplachetare Plavix ® (clopidogrel), aprobat de catre Agentia europeana pentru evaluarea pentru Medicamente (EMEA) pentru tratamentul adecvat pacientii SCA (angina pectorala instabila, Non-IMA ST * si IMA ST pacienti † pana la si inclusiv 75 de ani pot beneficia de varsta pentru tratamentul trombolitic) in U...

Integrat microbiene genomi (IMG) Data Management System Versiunea 2.3 acum disponibil

Integrat microbiene genomi (IMG) Data Management System Versiunea 2.3 acum disponibil Un set puternic de instrumente de calcul stabilit pentru a usura vizualizarea si explorarea genomi inundatiilor domeniul public este acum disponibil in IMG Versiunea 2.3 - integrat microbiene genomi (IMG), sistem de management de date gazduite de catre Departamentul de Energie al SUA Joint Genome Institute (DOE JGI).
Continutul de IMG 2.3, actualizat cu noi genomi microbiene de la 23 de versiun...

CDC de turism de sanatate Rezerva acum mai mult disponibile pe scara larga, SUA

CDC de turism de sanatate Rezerva acum mai mult disponibile pe scara larga, SUA Noua editie a Cartii galben, Centers for Disease Control si Preventions (CDC) ghid definitiva de calatorie sanatosi, este acum disponibil pentru prima data pentru a profesionistilor din domeniul sanatatii si de calatori de zi cu zi, prin librarii la nivel national si vanzatori de carte online.
Cartea galben, care este numit pentru coperta sa in mod traditional, galben si este oficial intitulat ...

Worm-animala, cum ar fi Prognoza Furnizarea de proaspete indicii despre Human Evolution

Worm-animala, cum ar fi Prognoza Furnizarea de proaspete indicii despre Human Evolution Cercetari privind genomului unei creaturi marine, condusa de oameni de stiinta de la Institutul de Oceanografie Scripps la UC San Diego este purtatori de lumina noua pe un domeniu-cheie din pomul vietii.
Linda Olanda, un biolog de cercetare la Oceanografie Scripps, si colegii ei din Statele Unite, Europa si Asia, au descifrat si a analizat elemente fundamentale ale machiaj genetice a unei mici,...

NASA Selecteaza LIFEPAK (R) 1000 Defibrilatoare De la fizio-control, astfel cum Prima automat de externe Defibrilatoare In Space

NASA Selecteaza LIFEPAK (R) 1000 Defibrilatoare De la fizio-control, astfel cum Prima automat de externe Defibrilatoare In Space Fizio-Control din Redmond, Washington, a anuntat un defibrilator LIFEPAK 1000 a fost trimisi pe Statia spatiala internationala (ISS), ca primul defibrilator automat extern (AED), in spatiu. Medicamente antiepileptice sunt usor de utilizat dispozitive care in mod automat interpreta un ritm cardiac de pacienti si, daca este necesar, emite un soc cu potential de salvare a vietii defibrilare. Ei au de...

Studiul arata cum somnul imbunatateste memoria

Studiul arata cum somnul imbunatateste memoria Un somn bun nopti provoaca schimbari in creier care ajuta la imbunatatirea memoriei, conform unui nou studiu condus de cercetatorii de la Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC).
Aceste constatari, raportate in 30 iunie 2005, problema Neuroscience jurnal si in prezent publicat on-line, s-ar putea ajuta sa explice de ce copii - nou-nascuti, in special - nevoie de somn mult mai mult decat ad...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.