Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se elimina fierul din organism


NIH Oamenii de stiinta Descopera Romanul Pentru ca, din fier de suprasarcina In talasemie Tulburari

NIH Oamenii de stiinta Descopera Romanul Pentru ca, din fier de suprasarcina In talasemie Tulburari
Cercetatorii de la National Institutes of Health (NIH) au descoperit o cauza roman de supraincarcare cu fier la pacientii cu talasemie, o boala genetica de sange care provoaca anemie. Potrivit studiului, pacientii talasemie overproduce o proteina numita GDF15, care suprima producerea unei proteine ficat, hepcidin, care, la randul sau, duce la o crestere in utilizarea de fier dietetice in intestin. Aceasta constatare are implicatii in metabolismul de fier in alte boli, inclusiv cancerul, si poate contribui la dezvoltarea viitoare a terapii pentru talasemie. Studiul, condus de cercetatorii de la Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK) la NIH, apare online, august 26, 2007, ca o avansata online Publicarea in Jurnalul, Nature Medicine.
Talasemie este o boala ereditara caracterizata de sange in curs de productie de hemoglobina normala, care transporta oxigen-proteina din celulele rosii din sange. Oamenii cu forme severe de talasemie adesea sufera de anemie, o afectiune in care organismul tesuturile nu primesc suficient oxigen din sange, si de multe ori necesita transfuzii de sange. Transfuzii de sange a contribui la supraincarcare cu fier la persoanele cu talasemie, dar acesti oameni sufera, de asemenea supraincarcare cu fier independente de transfuzii de sange. Excesul de fier produce daune multor organe, inclusiv inima si ficat, precum si diabet pot dezvolta in cazurile severe. Pacientii cu talasemie de multe ori necesita tratament pentru a elimina excesul de fier pentru a preveni deteriorarea tesutului.

Tratamentul supraincarcarii cu fier la pacientii cu talasemie este deosebit de dificila din cauza anemiei lor, spune Jeffery L. Miller, MD, sef al Genomics moleculara si Therapeutics sectiunea de Medicina Moleculara Branch, divizia de Intramural Cercetare, NIDDK, si autor ultima de studiu. Deci, am fost in cautarea mecanismul responsabil de supraincarcare cu fier, in talasemie, in speranta de a gasi noi terapii pentru acesti pacienti.

Pacientii cu talasemie absorbi prea mult fier de la produse alimentare din cauza anormal de nivelurile scazute de o peptida mici, numite hepcidin, care reglementeaza absorbtia fierului din intestin. Persoanele cu talasemie ar trebui sa produca hepcidin la un nivel ridicat. In schimb, acesti pacienti au redus nivelurile de hepcidin. Acest lucru confundat autorilor si a dus-le sa te intreb daca nivelurile scazute ale hepcidin au fost oarecum cauzate de problema de baza in talasemie-dezvoltarea anormala a celulelor rosii din sange.

Celulele rosii din sange, eritrocitelor, de asemenea, numite, sunt umplute cu hemoglobinei, care transporta oxigenul in intreg organismul. Eritrocite circula in sange, dar acestea provin din maduva osoasa ca erythroblasts si trece prin mai multe etape de diferentiere in cele din urma, pana cand acestia parasesc maduva osoasa si introduceti sange ca eritrocitele complet format. Studiile anterioare au aratat ca persoanele cu tulburari de talasemie au un numar ridicat de erythroblasts in maduva osoasa, dar au redus numarul de eritrocite sanatoase care circula in sange. Din cauza problemelor cu hemoglobina care fac, niciodata nu erythroblasts multe face in circuitul sanguin ca eritrocite sanatosi.

Deoarece erythroblasts nevoie de fier pentru a face hemoglobinei, am motivat ca numarul crescut de erythroblasts in talasemie pot trimite mesaje mai puternic pentru ficat pentru a suprima hepcidin si, astfel, de fier absorbi mai mult, chiar si in stare de supraincarcare cu fier, spune autorul studys plumb, Toshihiko Tanno, doctorat, un anchetator in laborator Millers in Divizia NIDDKs de Intramural de cercetare.

Cu aceasta ipoteza in minte, Dr. Tanno stabilite pentru a identifica toate mesajele care sunt produse...

Ce este Nutrition? De ce este Nutrition de important?

Ce este Nutrition? De ce este Nutrition de important? Nutritie, alimentatie, sau Aliment, este furnizarea de materiale - alimentare - cerut de organisme si de celule pentru a ramane in viata. In stiinta si medicina umana, nutritie este stiinta sau practica de a consuma alimente si utilizarea. In spitale, nutritie se poate referi la cerintele de alimentare de pacienti, inclusiv solutii nutritionale livrate prin intermediul unui IV (intravenos) sau IG (gastric) tub.
Studii de stiinta Nutritional modul in care organismul pauzele de produse alimentare in jos (catabolism), precum si reparatii si creeaza celulelor si tesuturilor (anabolism) - catabolismului si anabolism = metabolismului. Stiinta nutritionale, de asemenea, analizeaza modul in care organismul raspunde la produsele alimentare. Cu alte cuvinte, stiinta nutritionale investigheaza raspunsurile metabolice si fiziologice ale organismului la dieta.
Ca biologie moleculara, biochimie si avans genetica, nutritie a devenit mai concentrat pe treptele de secvente biochimice prin care substantele interiorul nostru si alte organisme vii sunt transformate de la o forma la alta - metabolismului si cai metabolice.
Nutritie, de asemenea, modul in care se concentreaza asupra bolilor, a conditiilor si probleme pot fi prevenite sau diminuat cu un regim alimentar sanatos.
Nutritie, de asemenea, implica identificarea cat de anumite boli, conditii sau probleme pot fi cauzate de factori dietetice, cum ar fi dieta saraci (malnutritie), alergii alimentare, boli metabolice, etc Care este diferenta dintre un dietetician si un nutritionist? Un dietetician studiat dietetica, in timp ce un nutritionist studiat nutritie. Cei doi termeni sunt adesea interschimbabile, cu toate acestea ele nu sunt 100% identice. Dietetica: interpretarea si de comunicare a stiintei de nutritie, astfel incat oamenii sa poata face alegeri informate si practice cu privire la produsele alimentare si stilul de viata, atat in sanatate si boala. Parte a unui curs de dieteticieni include atat de spital si setarile de comunitate. Majoritatea dieteticieni munca in sanatate, educatie si cercetare, in timp ce un procent mult mai mic, de asemenea, de munca in industria alimentara. Un dietetician trebuie sa aiba un grad recunoscut (B.Sc. sau M. Sc), sau de diploma postuniversitara in nutritie si dietetica pentru a lucra ca un dietetician.
Nutritie: studiul de nutrienti in produsele alimentare, modul in care corpul foloseste elemente nutritive, precum si relatia dintre alimentatie, sanatate si boala. Producatorii de produse alimentare majore angaja nutritionistii si oamenii de stiinta alimente. Nutritionistii pot lucra, de asemenea, in jurnalism, educatie si cercetare. Multi nutritionisti de lucru in domeniul stiintei si tehnologiei alimentare. Exista o multime de suprapunere intre ceea ce nutritionistii si dieteticienii a face si a studiat. Unii nutritionisti de lucru in domeniul ingrijirilor medicale, dieteticieni anumite munci in industria alimentara, dar un procent mai mare de nutritionistii de munca in industria alimentara si stiinta si tehnologia produselor alimentare, precum si un procent mai mare de dieteticienii de munca in domeniul ingrijirii sanatatii.
S-ar putea foarte vag generaliza si spun ca un nutritionist se concentreaza in primul rand pe un produs alimentar, si apoi se uita la efectele sale asupra oamenilor, in timp ce un dietetician se uita la om, si apoi modul in care oamenii de sanatate este influentata de alimente.
In cazul in care am descoperit o noua de fructe si a vrut sa afle ce a constat din as merge la un nutritionist. In cazul in care am aflat-am avut o afectiune pe termen lung si a vrut sa stie daca aveam nevoie pentru a regla aportul meu alimentare din cauza bolii, as merge la un dietetician. Va rugam sa tineti cont de faptul ca aceasta comparatie foarte slab este atat subiectiva si, eventual, de asemenea punct de vedere geografic obligat din partea mea (de nationalitate britanica, National Health Service), si este pur si simplu ca scop sa exagereze diferentele, astfel incat sa prevada oamenii pot vedea unele diferenta intre cele doua - diferente si dezacordurilor in interpretarea mea va exista in diferite tari, in cadrul regiunilor de tari, si, de asemenea, de la colegiu la colegiu - si multe din aceste zone vor fi de acord cu ele.
Din ceea ce am putea culege de la sute de studii si texte care am citit ca un editor al unui jurnal medical, din SUA, Australia, si intr-o masura mai mica in Regatul Unit si Republica Irlanda, oameni care se numesc dieteticieni sunt mult mai probabil pentru a avea Bachelors complete universitare sau postuniversitare de calificari, in timp ce nutritionisti cea mai mare parte a face, de asemenea, o proportie mai mare, dar nu pot.
In Statele Unite, Nutritionistii sunt inregistrate sau inmatriculate cu Comisia pentru dietetice de inregistrare si Asociatia Dietetica Americana, si care sunt capabili de a utiliza titlul de dieteticianul precum cea descrisa de afaceri si codurile profesiile de fiecare stat respective, atunci cand s-au intalnit de invatamant specifice si cerintele de experienta de munca si a trecut intr-o inregistrare nationala sau de examinare licensure, respectiv. Toata lumea in medicina este implicat in hrana Daca va intrebati de ingrijiri de sanatate profesionala, fie ca este vorba medic, asistent medical, psiholog, sau stomatolog, pentru a identifica o parte din medicament care nu este la toate legate de nutritie, va exista o tacere timp cat acestea zero capetele lor.
Nutrition este prezenta in toate procesele de viata. Chiar de la momentul foarte sperma fertilizes un ou, prin dezvoltarea fetusului in uter, la nastere, cresterea umane, maturitate, batranete, si deces in cele din urma. Chiar si dupa moartea organismului uman serveste ca hrana pentru alte organisme. Orice lucru care implica viata si chimice sau de circulatie a biochimice de nutritie, la miezul sau.
Tot ce traieste este dependenta de energie, care rezulta din arderea de alimente. Organismul uman necesita sapte tipuri majore de nutrienti un nutrient este o sursa de hrana, un ingredient in produsele alimentare, de exemplu, proteine, glucide, lipide, vitamine, minerale, fibre si apa. Macronutrients sunt substante nutritive care avem nevoie in cantitati relativ mari. Micronutrienti sunt substante nutritive care avem nevoie in cantitati relativ mici.
Macronutrients Energie - aceste furniza energie, care este masurata fie in kcal (kcal) sau Jouli. 1 kcal = 4185.8 jouli. Carbohidrati - 4 kcal pe gram
Constau din molecule de carbon, hidrogen si atomi de oxigen. Carbohidrati includ monozaharide (glucoza, fructoza, glactose), sisaccharides, si polizaharide (amidon).
Nutritiv, polizaharide sunt mai favorizate pentru om, deoarece acestea sunt mult mai complexe lanturi moleculare de zahar si de dura mai mult pentru a rupe in jos - mai complex, o molecula de zahar este mai lung este nevoie pentru a sparge in jos si de a absorbi in sange, si mai putin aceasta piroane de zahar din sange niveluri. Piroane in nivelului de zahar din sange sunt legate de inima si boli vasculare.
Proteine - 4 kcal pe gram
Contin molecule de azot, de carbon, hidrogen si oxigen. Proteine simple, numite monomeri, sunt folosite pentru a crea proteine complicate, numite polimeri, care a construi si repararea tesuturilor. Cand este utilizat drept combustibil de proteine trebuie sa rupa in jos, asa cum se descompune acesta scapa de azot, care trebuie sa fie eliminate prin rinichi.
Grasimi - 9 kcal pe gram
Constau din molecule de carbon, hidrogen, si de atomi de oxigen. Grasimi sunt trigliceride - trei molecule de acizi grasi, combinata cu o molecula de glicerol alcool. Acizii grasi sunt compusi simple (monomeri), in timp ce ale trigliceridelor sunt molecule complexe (polimeri). Pentru mai multe detalii pe grasimi alimentare, du-te la ceea ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc? Macronutrients Altele. Acestea nu ofera energie Fiber
Fiber compune in principal din carbohidrati. Cu toate acestea, din cauza absorbtiei sale limitate de catre organism, nu de mult de zaharuri si amidon ajunge in fluxul sanguin. Fibra este o parte cruciala de nutritie fundamental al omului. Pentru mai multe detalii du-te la ceea ce este fibra? Ce este fibre alimentare?
Apa
Aproximativ 70% din non-masa de grasime al corpului uman este apa. Nimeni nu este complet sigur cat de mult a apei are nevoie de organismul uman - creante intre varia de la unu la sapte litri pe zi, pentru a evita deshidratarea. Noi stim ca cerintele de apa sunt foarte strans legata de suprafata corporala, varsta, temperaturi de mediu, activitatea fizica, diferite stari de sanatate, si a obiceiurilor alimentare. Cineva care consuma o multime de sare va necesita mai multa apa decat o alta persoana de aceeasi inaltime, varsta si de greutate, expusi la acelasi nivel de temperaturi din afara, precum si niveluri similare de efort fizic, care consuma mai putin de sare. Cele mai multe patura sustine ca mai multa apa beti sanatos dvs. sunt nu sunt sustinute cu dovezi stiintifice. Variabilele ca cerintele de influenta de apa sunt atat de vaste ca sfaturile exacte cu privire la consumul de apa ar fi valabila numai dupa evaluarea fiecare persoana in mod individual. Micronutrienti Minerale
Mineralele alimentare sunt alte elemente chimice nevoie de corpurile noastre, in afara de carbon, hidrogen, oxigen si azot. Minerale pe termen lung este inselatoare, si ar fi mai relevante in cazul in care numeste ionii de ioni sau dietetice (acesta este un pacat sa nu se numesc asa). Oamenii de admisie a caror de alimente este variat si bine gandit - cele cu o dieta bine echilibrata - in majoritatea cazurilor, va obtine toate mineralele lor, de la ceea ce mananca. Mineralele sunt de multe ori in mod artificial adauga la unele alimente pentru a compensa deficitul potential dietetic si problemele de sanatate ulterioare. Cel mai bun exemplu in acest sens este sare iodata - de iod se adauga pentru a preveni deficienta de iod, care, chiar si astazi afecteaza circa doua miliarde de oameni si provoaca retard mental si problemele glandei tiroide. Deficitului de iod ramane o problema serioasa de sanatate publica in mai mult de jumatate din planeta.
Expertii spun ca in 16 mineralele-cheie sunt esentiale pentru procesele biochimice umane prin comunicarea roluri structurale si functionale, precum si electroliti:
De potasiu
Ce face - o sistemica (afecteaza intregul corp) de electroliti, in esential in co-reglementarea ATP (un operator de transport important de energie in celulele din organism, de asemenea, esential in a face ARN), cu sodiu.
Deficienta - hipopotasemie (pot afecta profund sistemul nervos si inima).
Excesul - hiperkaliemia (profund, de asemenea, poate afecta sistemul nervos si inima).
De clorura de
Ce face - cheie pentru producerea de acid clorhidric in stomac, de asemenea, important pentru functii pompa de celulare.
Deficienta - hypochleremia (niveluri scazute de sare, care, daca severe pot fi foarte periculoase pentru sanatate).
Excesul - hyperchloremia (de obicei, nu exista simptome, legate de pierderi excesive de lichide).
De sodiu
Ce face - un electrolit sistemice, si esentiale in reglementarea ATP, cu potasiu.
Deficienta - hiponatremie (celule pentru a provoca functionarea necorespunzatoare; sodiu extrem de mici pot fi fatale).
Excesul - hypernatremia (poate provoca, de asemenea, celule pentru functionarea necorespunzatoare, extrem de nivelurile ridicate pot fi fatale).
Calciul
Ce face - important pentru musculare, inimii si de sanatate digestiv. Builds osoase, ajuta in sinteza si functia de celule din sange.
Deficienta - hipocalcemie (crampe musculare, crampe abdominale, spasme, reflexe hiperactive si profunda tendon).
Excesul - hipercalcemie (slabiciune musculara, constipatie, a subminat conducta de impulsuri electrice, in inima, pietre de calciu la nivelul tractului urinar, insuficienta renala, insuficienta si absorbtia de fier duce la deficit de fier).
Fosfor
Ce face - componenta de oase si de prelucrare a energiei.
Deficiency - hipofosfatemie, un exemplu este rahitism.
Exces - hiperfosfatemiei, de multe ori un rezultat de insuficienta renala.
Magneziul
Ce face - procesele de ATP si necesare pentru oase bune.
Deficienta - hipomagneziemie (iritabilitate ale sistemului nervos, cu spasme ale mainilor si picioarelor, convulsii si crampe musculare, spasme si laringe).
Excesul - hypermagnesemia (greata, varsaturi, tulburari de respiratie, tensiune arteriala scazuta). Foarte rare, si pot sa apara daca pacientul are probleme renale.
Zincul
Ce face - cerut de mai multe enzime.
Deficienta - statura scurt, anemie, cresterea pigmentare a pielii, marirea ficatului si a splinei, alterarea functiei gonadelor, alterarea vindecarea ranilor, si a imunodeficientei.
Excesul - suprima de cupru si absorbtia de fier.
Iron
Ce face - necesar pentru proteine si enzime, in special a hemoglobinei.
Deficienta - anemie.
Excesul - tulburari de fier de suprasarcina; depozite de fier pot forma de organe, in special in inima.
Mangan
Ce face - un cofactor in functiile de enzime.
Deficiency - wobbliness, lesin, pierderea auzului, tendoane slabe si ligamente. Mai putin frecvent, poate fi cauza a diabetului zaharat.
Excesul - interfereaza cu absorbtia fierului dietetice.
De cupru
Ce face - componenta a multor redox (de reducere si de oxidare), enzime.
Deficienta - anemie sau pancitopenie (reducere a numarului de globule rosii si albe, precum si a numarului de trombocite), precum si o neurodegeneration.
Excesul - poate interfera cu formarea bodys de sange componentelor celulare; in cazuri severe, convulsii, paralizie, si insensibilitate si, eventual, cu moartea (similar cu otravire arsenic).
Iod
Ce face - necesare pentru biosinteza de tiroxina (o forma de hormoni tiroidieni).
Deficienta - intarzieri de dezvoltare, printre alte probleme.
Excesul - poate afecta functionarea glandei tiroide.
Seleniu
Ce face - cofactor esential pentru activitatea enzimelor antioxidante.
Deficienta - boala Keshan (necroza miocardic care duce la slabirea inimii), Kashing-boala Beck (degenerare atrofia si necroza tesutului cartilaj).
Excesul - usturoi-miros respiratie, tulburari gastro-intestinale, caderea parului, Umezirea de cuie, oboseala, iritabilitate, si daune neurologice.
Molibden
Ce face - o parte vitala a trei sisteme de important de enzime, oxidaza xantin, oxidaza aldehid, si oxidaza sulfite. Ea are un rol vital in formarea de acid uric si utilizarea de fier, in metabolismul glucidelor, si detoxificare sulfite.
Deficienta - poate afecta metabolismul si a numarului de sange, dar ca acest deficit este de multe ori alaturi de alte deficiente de minerale, cum ar fi cupru, este greu de spus care unul a fost cauza probleme de sanatate.
Excesul - exista foarte putine date cu privire la toxicitatea, in exces, prin urmare, este, probabil, nu o problema.
Vitaminele
Acestea sunt compusi organici avem nevoie in cantitati mici. Un compus organic este orice molecula care contine de carbon. Aceasta se numeste o vitamina momentul in care organismele noastre nu poate sintetiza (produce), suficient sau la oricare dintre ea. Deci, ne-am sa-l obtina de la produse alimentare nostru. Vitaminele sunt clasificate pe ceea ce fac ei biologic - activitatea lor biologice si chimice - si nu structura lor.
Vitaminele sunt clasificate ca fiind solubil in apa (acestea pot dizolva in apa) sau grasimi solubil (acestea pot dizolva in grasimi). Pentru oameni, exista 4 grasimi-solubile (A, D, E si K) si 9 solubil in apa (8 vitamine B si vitamina C), vitamine - un total de 13.
Vitamine solubil in apa trebuie sa se consume mai mult in mod regulat, deoarece acestea sunt eliminate mai repede si nu sunt usor de depozitat. Iesire urinara este un bun predictor de consumul de apa solubil vitamine. Mai ...

Evitarea splinei eliminare pentru Anemia Cooley's Cei care sufera de

Evitarea splinei eliminare pentru Anemia Cooley's Cei care sufera de Cercetatorii de la Weill Cornell Medical College poate au descoperit rolul precis al unei gene intr-una din lumi cele mai frecvente tulburari de sange, beta-talasemie, cunoscuta ca anemie Cooleys. Impreuna cu sickle cell anemia, anemie Cooleys este boala cel mai frecvent mostenite din lume, care afecteaza mai multe persoane de origine mediteraneana, si 20 din fiecare 100000 afro-americani. Organiz...

De consumul de droguri rezistent la Bacteriile invins de Calul troian Strategie

De consumul de droguri rezistent la Bacteriile invins de Calul troian Strategie O noua abordare antimicrobiene poate ucide bacteriile in experimentele de laborator si de eliminare a pune in pericol viata infectiilor la soareci prin interferarea cu un nutrient cheie bacteriene, in functie de cercetare conduse de un om de stiinta Universitatea din Washington. Proiect comun, realizat la SV, Universitatea din Iowa, si Universitatea din Cincinnati, vor fi prezentate in 2 aprilie p...

Rezultate cardiovasculare si de reducere a Body depozite de fier

Rezultate cardiovasculare si de reducere a Body depozite de fier Reducerea de magazine de fier din organism prin flebotomie (eliminarea de sange) la pacientii cu boala a arterelor periferice (PAD) nu pare a reduce riscul de deces, plus nonfatal evenimente cardiovasculare, conform unui studiu publicat in JAMA.
PAD este un blocaj partiala sau totala a unei artere, de obicei, o duc la un picior sau un brat. Conform informatiilor de fundal in articol, acumularea...

Propune de cercetare care producerea de proteine Misshaped Ca Asociat cei cu boli neurodegenerative poate afecta sistemul imunitar

Propune de cercetare care producerea de proteine Misshaped Ca Asociat cei cu boli neurodegenerative poate afecta sistemul imunitar Formarea de proteine misshaped un proces sugerat sa fie in spatele bolilor neurodegenerative, cum ar fi Parkinsons si de Alzheimer pot afecta o molecula importante ale sistemului imunitar (MHC clasa I), spune un grup de oameni de stiinta portugheza intr-un articol pentru a fi publicate cu privire la problema 15 martie a Jurnalul de Imunologie. Cercetatorii au studiat ereditar hemocromatoza (HH), c...

Mouse-uri cu gena hiperactive Wnt10b manca tot ce vrei, dar care au jumatate din tesutului adipos din organism de soareci normale

Mouse-uri cu gena hiperactive Wnt10b manca tot ce vrei, dar care au jumatate din tesutului adipos din organism de soareci normale Proteine Wnt previne dezvoltarea obezitatii prin inhibarea celulelor de grasime.
Ann Arbor, Michigan - inginerie genetica pe soareci, creat la Universitatea din Michigan Medical School, sunt de viata tin dieta in fiecare vis. Ei mananci cantitati nelimitate de high-Chow mouse-ul de grasime, dar au tesutului adipos din organism aproximativ 50 la suta mai putin de soareci normale pe o dieta sarac...

Scanerului din generatia urmatoare organism lansat de catre Universitatea din Manchester

Scanerului din generatia urmatoare organism lansat de catre Universitatea din Manchester Din prima generatie urmatoare IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), scanerului, organism din lume, va fi lansat oficial la Spitalul Hope mai tarziu in aceasta saptamana (vineri 18 februarie).
Achieva 3T MR scanda a fost cumparat de catre Universitatea din Manchester si vor fi folosite de catre cercetatori sa continue studiile intr-o gama larga de domenii medicale.
Stare-de-tehnologie de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.