Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se face o injectie intramusculara


Medarex Si PharmAthene Announce de faza I Rezultate de antrax terapeutice Valortim (TM)

Medarex Si PharmAthene Announce de faza I Rezultate de antrax terapeutice Valortim (TM)
Medarex, Inc (Nasdaq: MEDX) si PharmAthene, Inc, o companie privata biotehnologiei dedicata dezvoltarii unor contramasuri biodefense, a anuntat astazi studiu de faza I rezultate pentru Valortim (TM) (MDX-1303) la voluntari sanatosi. Valortim este un anticorp pe deplin omului impotriva infectiei cu antrax dezvoltate folosind Medarexs UltiMAb Umane Antibody Sistemul de Dezvoltare (R). Rezultatele studiului au fost prezentate intr-o prezentare orala on Duminica, October 15, 2006, la Boli Infectioase Society of America (IDSA) reuniune anuala a avut loc la Toronto, Canada. Prezentarea abstract este postat pe site-ul IDSA (http://www.idsociety.org/).
Un studiu de faza I clinic a fost efectuat pentru a evalua siguranta si tolerabilitatea Valortim. Patruzeci si sase de voluntari sanatosi au primit fie o singura intravenoasa (iv) doza de Valortim variind de 0.3 - 20.0 mg / kg (10 subiecti in cohortele carora li 1.0, 3.0 sau 10.0 mg / kg si 3 subiecti din cohorte care primesc 0,3 si 20 mg / kg ) sau a unei unice de 100 mg, intramusculara (im) doza de Valortim (10 subiecti).
Datele Faza I a aratat ca Valortim, a fost bine tolerata. Nu a consumului de droguri de grad 2-4 sau evenimentelor adverse grave au fost raportate. Gradul 1 evenimente adverse au fost raportate in 16 de voluntari de ansamblu, cu dureri de cele mai comune fiind / de arsura la locul de injectare pentru cele care sunt administrat intramuscular (6 subiecti). Au fost, de asemenea, o durere de cap cateva usoara (3 subiecti de ansamblu). Analize initiala a farmacocineticii serice au evidentiat cresterea concentratiilor de varf si durata totala a expunerii la anticorpi cu cresterea dozei, si un timp de injumatatire de aproximativ 26 de zile pentru administrarea IV, si aproximativ 32 de zile pentru dozare de chat. In cohortele tratati cu 1,0 mg / kg IV sau 100 mg, IM, subiectilor individuali au fost testate pentru nivelul toxinei neutralizare activitate prezenti in serul lor de 71 zile dupa administrare. Nivelul de activitate a fost comparabil cu nivelul de toxine neutralizare activitate vazut in serurile reunite umane furnizate de catre CDC; aceste seruri de referinta au fost generate de toxina antrax persoane imunizate, si sa ofere un standard pentru definirea un raspuns de protectie vaccin. Aceste date sugereaza ca o singura doza de Valortim administreaza pe cale convenabila de administrare intramusculara ar putea asigura o protectie timp de doua luni, comparabila cu cea prezenta in prealabil persoane imunizate. Expuse, dar persoanele nevaccinate sunt de obicei prescrise un curs de doua luni de profilaxie cu antibiotice pentru a asigura de protectie in absenta unor prealabil anticorpilor de protectie.
Studiile preclinice sugereaza ca Valortim are potentialul de a furniza o importanta protectie impotriva infectiei cu antrax atunci cand este administrat in scop profilactic (inainte de aparitia unor simptome de infectie antrax) si, de asemenea, poate creste de supravietuire in cazul administrarii terapeutice (o data pe simptomele devenit evident). In aceste studii, Valortim sa demonstrat pentru a proteja atat iepuri si maimute impotriva efectelor letale ale infectiei cu antrax atunci cand se administreaza in momentul de expunere, in doze mai mici de 1,0 mg / kg. Cand este administrat la iepuri, dupa dezvoltarea de simptome, Valortim imbunatatit, de asemenea, de supravietuire cat de tarziu cu 48 ora post-expunere in raport de control.
Noi credem ca caracteristicile unice ale Valortim face o alegere ideala pentru protectia militare si civile impotriva unui atac de antrax bioteroriste, a comentat David P. Wright, Presedinte si Chief Executive Officer al PharmAthene. Dupa cum rezultatele noastre de faza I demonstreze, o singura doza intramusculara de Valortim produce niveluri de anticorpi la oameni care corespund la niveluri de protectie in modelele animale si este bine tolerata. Bazat pe siguranta impresionant umane si animale de date de eficacitate, credem ca Valortim ar putea satisface nevoile de Guvernul SUA si ar putea fi in cele din urma selectate pentru includerea in Strategic National de stocurilor de a oferi o protectie a publicului american.
Suntem multumiti ca Valortim, a fost bine tolerat in acest studiu initial, chiar si la cea mai mare doza testata de 20 mg / kg, intravenos, precum si in cohorta care au primit o injectie im de 100 mg (aproximativ 1,0 mg / kg) de Valortim, a declarat Israel Lowy, MD, Ph.D., Senior Director of Clinical Stiinta si Boli Infectioase din Medarex. Noi credem ca este important ca doza IM a dus la persistenta concentratiilor serice de peste doua luni, care prevede un nivel comparabil de toxina neutralizare activitate ca cea observata in serurile cumulate de la voluntari vaccinate care a fost furnizat de catre CDC. Acestea Serurile sunt folosite ca un standard de aur fata de care sa evalueze eficacitatea vaccinurilor noi. In cazul in care concentratia de antrax-anticorpilor reactiva este o comparatie intre Valortim si a standardului CDC necesare pentru a oferi activitate similara de neutralizare, Valortim este de aproximativ 50 de ori mai potent de neutralizare toxina. Noi credem ca aceste date pot sprijini utilizarea de Valortim atat ca o pre-si post-expunere profilaxia si ca o terapie pentru infectia cu antrax simptomatic.
Despre Valortim
Valortim (MDX-1303) este un anticorp pe deplin umana conceput pentru a proteja impotriva antraxului inhalare, forma cea mai letala de boala la om, cauzata de bacteria Bacillus anthracis. Anticorp cercetat, este conceput pentru a viza o componenta de proteine cunoscut sub denumirea de antrax antigen de protectie (CP) din complexul toxinei letale produse de bacterie. Antrax Antigenul de protectie se crede ca pentru a initia debutul bolii prin atasarea la celulele persoanei infectate, iar apoi se crede ca pentru a facilita intrarea suplimentare de toxine distructive in celule. Valortim este proiectat pentru a antrax antigenul tinta de protectie si de a proteja celulele de la daune de toxine cu antrax.
Munca ce conduce la New investigative de droguri de cerere si din studiul de faza I care a fost sprijinita in ...

FDA Granturi de omologare pentru Utilizarea Risperdal (R) consta (R) atat ca un monoterapie si Terapie adjuvanta in tratament de intretinere Din Bipolar I Disorder

FDA Granturi de omologare pentru Utilizarea Risperdal (R) consta (R) atat ca un monoterapie si Terapie adjuvanta in tratament de intretinere Din Bipolar I Disorder Janssen (R), divizia de Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc a anuntat US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Serviciul de noi aplicatii de droguri (sNDAs) pentru utilizarea de Risperdal (R) consta (R) (risperidona ) actiune de lunga durata Tratamentul, atat ca terapie adjuvanta la monoterapie si litiu sau valproat in tratamentul de intretinere a bipolara I dezordine.
Bipolar Disorder este o tulburare a creierului care determina schimbari neobisnuite de persoane o stare de spirit, energie si capacitatea de a functiona. Acesta este deseori caracterizat prin modificari ale dispozitiei debilitante fata de maximele Extreme (mania) la State Extreme (depresie). Tip I Bipolar Disorder este caracterizat bazeaza pe aparitia a cel putin un episod maniacal, cu sau fara aparitia unui episod de depresie majora, si afecteaza aproximativ 1 la suta din populatia adulta american in cursul unui an dat.
Long-terapii care actioneaza se muta in prim-planul de tratament pentru boli psihice, precum si aprobarea risperidonei actiune de lunga durata de tratament pentru Bipolar Disorder este interesanta, deoarece ofera medicilor de asigurare ca este de medicatie au fost luate ca prescrise, a declarat Caleb Adler, MD, principalul cercetator si profesor asociat de Clinic de psihiatrie la Universitatea din Cincinnati. Mai multe bi-programul de saptamana asta administrare incurajeaza contacte regulate intre pacienti si echipa lor de tratament.
De omologare se bazeaza pe doua prospectiv, randomizat, dublu-orb, placebo, studiile controlate pentru tratamentul pe termen lung a bipolara I dezordine. Prima demonstrat ca Risperdal (R), consta (R), atunci cand sunt utilizate ca monoterapie, a fost semnificativ mai bune decat placebo, la amanarea timp pentru a recadere cu privire la orice episod starea de spirit. Al doilea studiu a demonstrat ca, pentru pacientii care iau deja litiu sau valproat, adaugarea de Risperdal (R) consta (R) in mod semnificativ intarziata timp pentru a recadere, comparativ cu tratamentele actuale, plus li sa administrat placebo.
Suntem foarte multumiti cu acest aprobarea FDA pentru Risperdal (R) consta (R), a declarat Husseini Manji, MD, Global terapeutice zona capului, Neuroscience, Johnson & Johnson farmaceutice de Cercetare si Dezvoltare. Ne-am angajat la crearea de noi, actiune de lunga durata, care ofera tratamente sigure si eficiente produse pentru tratarea pacientilor cu boli mentale. Aceasta aprobare ofera medicilor si pacientilor cu o optiune de tratament nou, care ofera o alegere convenabila si eficienta pentru a amana recidiva.
Risperdal (R) consta (R) a fost aprobat in 2003 ca un agent antipsihotice atipice indicat pentru tratamentul schizofreniei si acum este prima si singura actiune de lunga durata terapiei antipsihotice injectabile disponibile pentru tratamentul schizofreniei si bipolare I dezordine.
Despre Risperdal (R) consta (R)
Risperidona actiune de lunga durata de tratament (RLAT) este o actiune de lunga durata sub forma injectabila al risperidonei care a fost dezvoltat utilizand Alkermes Medisorb de proprietate (R), de consumul de droguri tehnologia de livrare. Folosind aceasta tehnologie, risperidona este incapsulat in Microsfere confectionate dintr-un polimer biodegradabile, care sunt suspendate intr-o solutie pe baza de apa si de administrat la pacienti prin injectie intramusculara o data la doua saptamani. RLAT este fabricat de Alkermes, Inc si comercializate de Janssen, divizia de Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc in SUA si in Janssen-Cilag din afara SUA
Despre J & JPRD
Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC (J & JPRD) este un membru al familiei Johnson & Johnson de companii, cele mai multe lumi in linii mari pe baza de producator de produse de ingrijire a sanatatii. J & JPRD are sediul central in Raritan, NJ, si are facilitati in intreaga Europa, Statele Unite si Asia. J & JPRD parghie este descoperirea de droguri si dezvoltarea de droguri intr-o varietate de arii terapeutice, inclusiv a SNC, Medicina Interna si Oncologie, pentru a raspunde necesitatilor medicale nesatisfacute din intreaga lume.
Despre Janssen
Janssen, divizia de Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc, se bazeaza in Titusville, NJ si este singura companie farmaceutica mare in SUA dedicat exclusiv pentru sanatatea mintala. In prezent pietele medicamentele prescrise pentru tratamentul schizofreniei, manie bipolara si tratamentul simptomelor asociate cu tulburari de autism. Orto-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc este un membru al familiei Johnson & Johnson de companii.
IMPORTANTE DE SIGURANT- informatii pentru consumatori DESPRE Risperdal (R) consta (R)
Pacientii varstnici cu psihoze tratati cu medicamente antipsihotice sunt la un risc crescut de deces, comparativ cu placebo. Risperdal (R) consta (R) (risperidona) nu este aprobat pentru tratamentul pacientilor cu psihozelor asociate dementei.
Sindrom neuroleptic malign (SNM) este un efect de rara si potential letale secundare raportate asociate cu Risperdal (R) consta (R) si medicamente similare. Sunati-va imediat medicul in cazul in care persoana tratata dezvolta simptome cum ar fi febra ridicate; muschilor rigid, tremuraturi, confuzie; transpiratie, modificari ale pulsului, ritmului cardiac, sau a tensiunii arteriale; sau dureri musculare si slabiciune. Tratamentul trebuie intrerupt in cazul in care persoana tratata a noilor state membre.
Diskinezie tardiva (TD) este o grava, uneori cu efect permanent secundare raportate asociate cu Risperdal (R) consta (R) si medicamente similare. TD include miscari incontrolabile ale fetei, limbii, precum si in alte parti ale corpului. Riscul de a dezvolta TD si sansa ca aceasta sa devina permanenta este gandit sa creasca cu lungimea de tratament si doza de ansamblu luate de pacient. Aceasta conditie se poate dezvolta dupa o scurta perioada de tratament la doze mici, desi acest lucru este mult mai putin comune. Nu exista nici un tratament cunoscut pentru TD, dar poate disparea partial sau complet in cazul in care tratamentul este oprit.
Ridicat de zahar din sange si de diabet au fost raportate cu Risperdal (R) consta (R) si medicamente similare. Daca persoana tratata are diabet zaharat sau factori de risc, cum ar fi excesul de greutate fiind sau antecedente familiale de diabet zaharat, de zahar din sange de testare ar trebui sa fie efectuate la inceputul si pe toata durata tratamentului cu Risperdal (R) consta (R). Complicatiile de diabet pot fi grave si chiar viata in pericol. Daca apar semne de zahar crescut in sange sau de a dezvolta diabet zaharat, cum ar fi fiind sete tot timpul, mergi la baie foarte mult, sau senzatie de slabiciune sau de foame, contactati medicul.
Risperdal (R) consta (R) si medicamente similare, poate determina cresterea concentratiei sanguine de un hormon cunoscut sub numele de prolactina, determinand o afectiune cunoscuta sub numele de hiperprolactinemia. Nivelurile sanguine de prolactina raman ridicate, cu utilizarea in continuare. Unele reactii adverse observate cu aceste medicamente includ lipsa unei perioade menstruale; sanii produc lapte; dezvoltarea sanilor de catre barbati, si incapacitatea de a obtine o erectie. Legatura dintre nivelurile de prolactina si reactii adverse este necunoscut.
Unele persoane care iau Risperdal (R) consta (R) pot sa se simta lesin sau lightheaded atunci cand se ridice in picioare sau de a sta prea repede. Prin picioare sau asezat incet si ca urmare a profesionistilor din domeniul sanatatii dumneavoastra instructiunile de dozare, acest efect secundar poate fi redusa sau poate merge departe in timp.
Risperdal (R) consta (R) poate afecta vigilenta dumneavoastra sau capacitatea de conducere; prin urmare, nu conduceti vehicule sau sa foloseasca utilaje inainte de a discuta cu personalul medical.
Risperdal (R) consta (R) ar trebui sa fie utilizata cu prudenta la persoanele cu o tulburare de convulsii, care au avut crize convulsive in trecut, sau care au conditii care cresc riscul lor pentru convulsii.
Simptome extrapiramidale (SEP) sunt, de obicei persistente tulburarilor de miscare sau tulburari musculare, cum ar fi agitatie, tremor, si rigiditate musculara. Daca observati oricare dintre aceste simptome, discutati cu personalul medical.
Informati personalul medical Daca ramaneti gravida sau intentioneaza sa devina gravide in timpul tratamentului cu Risperdal (R) consta (R). Se recomanda prudenta atunci cand Risperdal (R) consta (R) este administrat unei femei care alapteaza.
Risperdal (R) consta (R), va poate face mai sensibile la caldura. Este posibil sa aveti probleme de gandire, sau sa fie mai probabil sa devina deshidratate, astfel incat aiba grija atunci cand isi exercita sau cand face lucruri care te face cald.
Unele medicamente interactioneaza cu Risperdal (R) consta (R). Va rugam sa informati personalul medical de orice medicamente sau suplimente pe care le luati. Evitati alcoolul in timp ce pe Risperdal (R) consta (R).
Risperdal (R) consta (R)
Intr-un studiu de persoane care iau Risperdal (R) consta (R), cele mai frecvente efect...

Gene therapy inverseaza mutatie genetica responsabil pentru insuficienta cardiaca, in distrofie musculara

Gene therapy inverseaza mutatie genetica responsabil pentru insuficienta cardiaca, in distrofie musculara Studiul efectuat la hamsteri cu acelasi defect genetic ca distrofia musculara umana arata mare promisiune pentru tratarea adultilor cu insuficienta cardiaca.
Anchetatorii Universitatea din Pittsburgh au pentru prima data in terapia genica folosit cu succes in tratamentul insuficientei cardiace si de alte probleme degenerative musculare intr-un model animal care este genetic predispuse la un om ...

Rapoarte Indevus suplimentare de faza III, pozitive Proces de date Pentru NEBIDO (R)

Rapoarte Indevus suplimentare de faza III, pozitive Proces de date Pentru NEBIDO (R) Indevus Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: IDEV) a anuntat rezultate pozitive suplimentare de la faza III, program pentru NEBIDO (undecanoate testosteron), un tratamentului de lunga injectabile care actioneaza testosteron in curs de elaborare, pentru tratamentul hipogonadism de sex masculin. Datele studiului a anuntat a fost depusa US Food and Drug Administration (FDA) ca o completare la datele cuprins...

Studiu de faza I de prevenire HIV, Vaccin-show Raspuns imunitar mai buna atunci cand vaccinul este livrat prin impulsuri electrice

Studiu de faza I de prevenire HIV, Vaccin-show Raspuns imunitar mai buna atunci cand vaccinul este livrat prin impulsuri electrice Un studiu de Faza 1 a unui vaccin de prevenire HIV, testarea unui nou mecanism de livrare cunoscut sub numele de electroporation - utilizarea de impulsuri electrice pentru a creste raspunsurile imune obtina de vaccinuri ADN-ul - a fost finalizat recent in New York City. Rezultatele arata ca TriGrid ™, o tehnologie dezvoltata de sangele zeilor Medical Systems, Inc, a ajutat la consolidarea imunog...

Guvernul SUA Organizatii de lansare informatii pozitive Despre VIVITROL (R) pentru tratamentul alcoolismului

Guvernul SUA Organizatii de lansare informatii pozitive Despre VIVITROL (R) pentru tratamentul alcoolismului Abuzul de substante si de Sanatate Mintala Servicii de Administratie (SAMHSA), o agentie de sanatate publica in cadrul Departamentului de Sanatate si Servicii Umane, emise trimestrial sa Abuz Substanta Tratamentul consultativ dezvoltate pentru educatie a cadrelor medicale in domeniul abuzului de substante. Consultativ caracteristici o vedere de ansamblu a VIVITROL (R) (naltrexona pentru extins-rel...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.