Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se manifesta durerea de plamani


Ce este Schistosomiasis (Bilharzia)? Ce Cauzele Schistosomiasis (Bilharzia)?

Ce este Schistosomiasis (Bilharzia)? Ce Cauzele Schistosomiasis (Bilharzia)?
Schistosomiasis, sau bilharzias, bilharziosis, sau febra melc este o boala parazitara cauzata de diverse specii de FLUKE a Schostosoma gen. Schistosomiasis are o rata scazuta a mortalitatii; cu toate acestea, asa cum este de obicei o boala cronica, aceasta poate provoca daune grave organelor interne, si pot chiar submina cresterea economica si dezvoltarea cognitiva la copii.
Cand sistemul urinar este infectat exista un risc semnificativ mai mare la adulti, de a dezvolta cancer de vezica urinara. Schistosomiasis poate infecta tractul gastro-intestinal si ficatului.
OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), este de parere ca aproximativ 200 de milioane de oameni la nivel global sunt infectate. Londre (Anglia), Spitalul de Boli tropicala vede aproximativ 200 de cazuri pe an, tot de pe ei cetatenilor britanici vine acasa din strainatate.
Schistosomiasis poate fi gasita in urmatoarele zone geografice (Sursa: National Health Service, UK): Africa - in special in Africa sub-sahariana. Cu toate acestea, NHS (National Health Service), Marea Britanie, spune ca de cazuri de infectie in randul calatorilor se intorc de la Lake Malawi nu sunt mai putin frecvente. In Raul Valea Nilului, Egipt, exista, de asemenea cazuri.
America de Sud - Venezuela, Surinam si Brazilia.
Insulele Caraibe - Antigua, Republica Dominicana, Guadelupa, Martinica, Sfanta Lucia
Orientul Mijlociu - Arabia Saudita, Yemen, Irak si Iran
Sudul Chinei
Asia de Sud-Est - Filipine, Laos, Cambodgia, Indonezia Centrala, precum si Mekong Delta Schistosomiasis poate afecta persoane de orice varsta; mai mult de obicei copii care traiesc in tarile in curs de dezvoltare sunt deosebit de vulnerabile. De inot in contaminate rauri de apa proaspata, canale, lacuri si fluxuri in zonele in care schistosomiasis este endemica ridica in mod semnificativ riscul de a deveni infectate.
Potrivit Medilexicons medicale Schistosomiasis dictionar este infectia cu o specie de Schistosoma; manifestari ale acestei boli cronice si de multe ori debilitante varia in functie de specii de infectarea ci depind in mare masura pe reactia tesutului (granularea si fibroza) la ouale depuse in venules si in hepatica portaluri, acesta din urma duce la hipertensiune portal si varice esofagiene, precum si afectarea ficatului duce la ciroza. Care sunt semnele si simptomele schistosomiasis? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Tipuri de semne si simptome cu Schistosomiasis depinde de speciile de control fluke (viermi), precum si stadiul de infectie. In majoritatea cazurilor, semne si simptome sunt rezultatul reactie bodys de a oualor viermi, si nu viermi in sine.
Precoce simptome pot fi:
Inotatorii mancarime, care include .. trecatoare pe piele o eruptie pe piele Aceste simptome precoce pot sa apara in cateva ore de a fi infectat si poate persista pana la aproximativ sapte zile.
Semnele si simptomele saptamani dupa infectie pot include: Oboseala Cresterea temperaturii corpului (febra) Frisoane Tuse dureri musculare Scadere in greutate de ficat de extindere splinei extindere sange in urina - acest lucru este mai tarziu, cand ouale trece in sistemul urinar Cum oameni a lua schistosomiasis? Poporului poate devin infectati in cazul in care au contact direct cu apa contaminata in stare proaspata, care este locuita de o anumite tipuri de melci de apa - melcii sa vierme. A lua legatura cu include inot, de spalat rufe sau Paddling in apa, precum si de consum sau consumul de alimente care a fost spalat in apa netratata.
Urmatoarele tipuri de Schistosomiasis poate infecta oameni: Schistosoma mansoni (ICD-10 B65.1) si Schistosoma intercalatum (B65.8) provoca Schistosomiasis intestinale
Schistosoma haematobium (B65.0) cauze Schistosomiasis ale cailor urinare
Schistosoma japonicum (B65.2) si mekongi Schistosoma (B65.8) provoca Schistosomiasis intestinale Asia de ciclul de infectie incepe atunci cand proaspete (nu sare), apa devine infectate cu oua de parazit prin fecale si urina de oameni infectati. Clocesc oua in apa si viermi reproduce in interiorul melci de apa. Cercariae Tiny (larve) sunt eliberate in apa - larve pot supravietui o perioada de pana la 48 de ore in apa.
Cercariae pot penetra pielea omului si a intra in fluxul sanguin noastre. In fluxul sanguin cand calatoresc prin vasele de sange ale plamanilor si ficatului, si apoi pentru a venelor din jurul a intestinului si vezicii urinare.
Cateva saptamani mai tarziu, viermii sunt maturi - ele mate si inceperea producerii de oua. Aceste oua trec prin peretii vezicii urinare si / sau de intestin si in cele din urma sa paraseasca organism prin urina sau fecale; si, astfel, ciclul incepe din nou.
Nu este posibil pentru a prinde Schistosomiasis de la o persoana care este infectata. Infectiei umane este posibila numai din apa contaminate, in care locuiesc melci. Schistosomiasis Cum este diagnosticat? Oricine care a fost in zone ale lumii unde schistosomiasis este endemica sau se stie ca exista, a fost in contact cu apa proaspata si are unele semne si simptomele mentionate mai sus, acestea ar trebui sa-i spuneti medicului lor sau de contact o clinica de sanatate. In Europa, SUA, Canada si Japonia GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) va examina de ...

Ce este sarcomului Kaposi? Ce Cauzele Kaposi Sarcom?

Ce este sarcomului Kaposi? Ce Cauzele Kaposi Sarcom? Kaposis sarcomul (SK) este un tip de cancer. Acesta provoaca excrescente sub piele, desi ele pot creste in mucoasei gurii, nasului, gatului si alte organe. Acesta este diferit de alte tipuri de cancer in care aceasta incepe in mai multe zone ale corpului, la o data. Cele mai multe tipuri de cancer incepe intr-un singur loc si apoi raspandirea.
KS cauze escoriatii sau tumori (cresteri). Ele apar cel mai frecvent pe piele ca mici, plate, leziuni colorate care pot fi maro, albastru, rosu sau Deep Purple. Leziunile pot dezvolta, de asemenea, asupra organelor interne, cum ar fi ganglionilor limfatici (parte a sistemului imunitar), plamanilor, si sistemul digestiv, inclusiv a intestinului, ficatului si splinei.
Aceasta a fost initial descrisa de Moritz Kaposi, un dermatolog maghiara practica de la Universitatea din Viena in 1872. A devenit un sens mai larg cunoscut ca una din bolile care definesc SIDA in anii 1980. Cauza virale pentru acest cancer, a fost descoperit in 1994.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: sarcomul Kaposis este: un neoplasm multifocala maligne de tesut primitiv vasoformative, care apar in piele si, uneori, in ganglionii limfatici sau viscere, format din celule axului si neregulate spatii mici vasculare frecvent infiltrat de hemosiderin-macrofage pigmentat si extravasated de celule rosii din sange. Punct de vedere clinic manifestata prin leziuni cutanate constand in rosu-purpuriu pentru a inchis-macules albastru, plachete, sau de noduli; vazut cel mai frecvent la barbatii in varsta de 60 de ani si la pacientii cu SIDA, ca o boala oportunista asociata cu virusul herpetic uman-8 infectie. Exista patru tipuri de Kaposis sarcomul (SK): HIV-SIDA sau legate de Classic SK SK endemice sau Africa de Transplant KS-KS legate de HIV-SIDA sau legate de KS: KS se pot dezvolta in oameni al caror sistem imunitar a fost grav afectata de HIV sau SIDA. Barbatii homosexuali cu HIV sau SIDA sunt cele mai afectate. Se crede ca virusul care cauzeaza KS este raspandit in timpul actului sexual neprotejat anal.
In trecut, HIV-SIDA sau legate de SK folosit pentru a fi mai frecventa complicatie care afecteaza barbati gay care traiesc cu HIV si a fost o cauza de deces. Acest lucru nu mai este cazul, datorita medicamente anti-HIV, care au fost dezvoltate in anii 1990, cunoscuta sub numele de tratament antiretroviral intens activ (HAART).
Perspectivele pentru HIV sau SIDA legate de SK este variabila si depinde de o persoane de varsta si starea sistemului lor imunitar. Intr-o persoana mai in varsta cu un sistem imunitar slabit, de cancer de multe ori se extinde agresiv in alte parti ale corpului (metastaza).
Rata estimata de supravietuire pentru HIV sau SK corelat cu SIDA este de cinci ani, desi multi oameni traiesc de mai mult timp. Imbunatatirea ratei de supravietuire este direct legata de imbunatatirea medicamente pentru tratarea HIV.
KS Classic: Aceasta este o afectiune rara, care afecteaza de obicei doar barbatii intre 50 si 70 de ani, care sunt de Marea Mediterana sau coborare est-europene. Se crede ca oamenii care dezvolta KS clasic s-au nascut cu o vulnerabilitate genetica pre-existent pentru a virus care cauzeaza ea.
Perspectivele pentru KS clasic este bun. Cancer are tendinta de a raspandi lent si nu de obicei, raspandit in alte parti ale corpului. Clasic KS afecteaza in primul rand persoanele in varsta.
Endemice sau KS africane: Este comuna in unele parti ale Africii. Aceasta este una dintre cele mai raspandite tipuri de cancer in aceasta regiune. Ca si in cazul KS clasic, KS endemice este gandit pentru a dezvolta din cauza unei pre-vulnerabilitate genetice existente la virus care cauzeaza o.
Multi oameni pot fi acum mai vulnerabile la virusul din cauza epidemiei de HIV in Africa si un sistem imunitar slabit din cauza HIV sau SIDA.
Perspectivele pentru KS endemice este slaba. In plus, accesul la un astfel de tratament de chimioterapie este adesea limitat in unele parti ale lumii unde KS endemice este larg raspandita.
Transplant de legate de KS: Aceasta este o complicatie mai putin frecventa a transplanturilor de organe. Oamenii care au suferit un transplant de organ, de obicei ia medicamente pentru a slabi sistemul imunitar (imunosupresoare), pentru a impiedica organismul lor de respingere noul organ. Slabirea sistemului lor imunitar ce le face mai vulnerabile la virusul care provoaca KS.
Perspectivele pentru transplant legate de KS este in general bun, deoarece conditie poate fi, de obicei tratate cu succes prin reducerea sau oprirea persoane un curs de imunosupresoare. Cu toate acestea, exista un risc mai mare de respingere a organului donate. Care sunt simptomele de sarcom Kaposi? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Simptome de SK depind in cazul in care leziuni sau cresteri se dezvolte.
Piele
Orice parte a pielii, inclusiv in interiorul gurii, pot fi afectate. KS apare ca de obicei mici, leziuni nedureroase plate sau bulgari. Ele pot fi de diferite culori (maro, rosu, albastru si violet). Acestea arata ca de multe ori vanatai, dar nu pierde culoarea lor in apasat ca o vanataie nu.
Cresteri KS pot incepe intr-un singur loc si apoi se pot dezvolta in mai mult de o singura zona. Cresteri in cele din urma de multe ori merge in fiecare altele pentru a forma o tumoare mai mare.
Organele interne
Ganglionilor limfatici, plamanilor si organe ale sistemului digestiv sunt cel mai des afectate. Simptome de SK depind de organele afectate. Ganglionii limfatici: Nu pot fi umflarea bratelor si picioarelor. Ea poate fi foarte dureros si inconfortabil. Acest lucru este cunoscut sub numele de limfedem si este cauzat de celulele KS blocarea fluxului de fluid prin intermediul ganglionilor limfatici. Ca rezultat, lichidul tesutul spate sus. Acest lucru provoaca umflarea tesuturilor bodys.
Plamani: simptome pot include lipsa de aer.
Organele in sistemul digestiv: simptome includ greata, varsaturi si sangerari. Care sunt cauzele sarcom Kaposi? De Cancer
Initiaza cu cancer cu o schimbare in structura ADN-ului, care se gaseste in toate celulele umane. ADN-ul ofera celulele noastre cu un set de instructiuni de baza, cum ar fi momentul sa creasca si sa se reproduce. O schimbare in structura sa, numit o mutatie genetica, poate provoca celulelor de a reproduce incontrolabil. Acest lucru produce o bucata de tesut cunoscut sub numele de o tumora.
Lasata netratata, cancerul poate creste rapid si de raspandit in alte parti ale corpului. De obicei se raspandeste prin intermediul sistemului limfatic. Odata ce cancerul ajunge la sistemul limfatic, se poate raspandi la orice alta parte a corpului, inclusiv oase, sange si organe.
Virusul herpetic uman 8 (HHV-8)
Kaposis sarcomul (SK) este cauzata de un virus numit virusul herpes uman 8 (HHV-8). De asemenea, este cunoscut sub numele de sarcom Kaposis asociate herpes virus (KSHV).
Se crede ca HHV-8 contine material genetic care interfereaza cu functionarea normala a celulelor. Acest lucru face ca ele sa se reproduca intr-un mod necontrolat.
Cu toate acestea, HHV-8 nu produce sarcom Kaposis in tuturor celor care au contracte de virusul. Se pare ca doar de a provoca sarcom Kaposis in: oameni care au o mostenite (genetice) vulnerabilitatea la HHV-8 persoane cu un s...

Ce este Scleroderma? Scleroderma Care este cauza?

Ce este Scleroderma? Scleroderma Care este cauza? Scleroderma se refera la un grup de rare, boli cronice autoimune, in care pielea si tesuturile conjunctive strangeti si intari, este o boala progresiva. Piele si tesuturile conjunctive sunt fibre care alcatuiesc cadrul care accepta organism.
Desi scleroderma pot rula in familii, ea apare adesea la pacientii fara nici un istoric familial de boala. Genele legate de sclerodermie nu au fost identif...

Noi date sugereaza Medicii nu vor putea fi Avand in vedere Storm Simptomele care sunt importante pentru Pacientii, cum ar fi durerea si anxietate

Noi date sugereaza Medicii nu vor putea fi Avand in vedere Storm Simptomele care sunt importante pentru Pacientii, cum ar fi durerea si anxietate Medicii si pacientii cu depresie judeca gravitatea simptom si imbunatatirea urmatoarele farmacoterapie diferit, conform datelor prezentate la data de 20 reuniunii anuale a Colegiului European de Neuropsychopharmacology (ECNP) din Viena, Austria. Datele sugereaza medicii s-ar putea sa nu fie in considerare simptomele care sunt importante in ochii pacientilor, cum ar fi durerea si anxiety.1
Rezul...

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii Femeile care folosesc serviciile Doula in timpul travaliului si a nasterii intr-un spital se poate confrunta atitudini negative de la munca si asistente medicale de livrare, care poate diminua experienta lor de nastere, spune un articol din Journal of Perinatal Educatiei.
Un muncii si asistenta de livrare de obicei indeplineste mai multe functii pentru o varietate de pacienti, inclusiv indeplin...

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima Halozyme terapie, Inc (Nasdaq: Halo) a anuntat insulina rezultatele variabilitate de studiu care a demonstrat variabilitatea intraindividuala redusa de absorbtie pentru combinatia de lispro, un timp masa analog de insulina, plus PH20 (hyaluronidase), comparativ cu injectie subcutanata de lispro singur. Atunci cand, comparativ cu lispro in monoterapie, asocierea dintre lispro cu PH20 redusa variabi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.