Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se manifesta glanda tiroida a femei


Chiar si usoare probleme cu glanda tiroida dublu Risc de boli de inima

Chiar si usoare probleme cu glanda tiroida dublu Risc de boli de inima
Persoanele cu hipotiroidism subclinic un usor underactive tiroida detectate numai printr-un test de sange sunt de doua ori mai multe sanse de a dezvolta insuficienta cardiaca, in comparatie cu cei cu niveluri normale ale glandei tiroide, potrivit unui nou studiu a fi prezentate, joi, Oct. 4, la reuniunea anuala 78 al American Thyroid Association (ATA) din New York. Insuficienta cardiaca, de asemenea, numita insuficienta cardiaca congestiva, este atunci cand cant inima pompa suficient sange pentru a bodys alte organe, ceea ce poate provoca oboseala, umflarea gleznelor si dificultati in respiratie.
Desi studiile anterioare au aratat ca, hipertiroidie o tiroida mai activa si hipotiroidismul poate provoca probleme cu inima, aceasta este prima data ca un studiu de mare gasit un efect negativ asupra functiei cardiace in cazul in care tiroida a fost doar usor sub active.
In cazul in care alte studii confirma aceste constatari, apoi medicii ar putea sa vrea sa ia in considerare tratarea probleme cu glanda tiroida usoara pana la prevenirea problemelor cardiace potentiale sau pentru a evita cresterea gravitatea o boala de inima existente, a declarat Doug Bauer, MD, un autor al studiului si profesor de medicina , Epidemiologie si Biostatistica de la Universitatea din California, la San Francisco, Scoala de Medicina din San Francisco.
Subclinica tulburari tiroidiene sunt detectate de un test de sange care sa evalueze nivelurile de hormon tiroidian (TSH). Hipotiroidism subclinic este definit prin valorile TSH mai mare de 4.5 mU / l si niveluri normale ale liber tiroxina. Persoanele cu hipotiroidism subclinic pot evolua in hipotiroidism cu semnificatie clinica, in cazul in care nivelurile de liber tiroxina scada sub normala, care intotdeauna necesita terapie hormonilor tiroidieni.
Cardiovasculare Sanatate Studiul a implicat peste 3.000 de adulti, 65 ani si peste, care au fost evaluate pentru a determina daca aceste persoane care au hipotiroidism subclinic avut un risc crescut de aparitie a insuficientei cardiace pe o perioada de douasprezece ani. Studiul arata ca persoanele care au avut un nivel de TSH egal sau mai mare de 10 mU / L au avut o de doua ori riscul de aparitie a insuficientei cardiace, comparativ cu cei care au avut niveluri normale tiroidieni.
Pentru mai multe informatii despre hipotiroidism, http://www.thyroid.org vizita.
American Thyroid Association (ATA) este organizatia de plumb in promovarea sanatatii si a intelegerii tiroidian biologie tiroidiene. ATA Valorile investigatiei stiintifice, de excelenta clinice, servicii publice, educatie, colaborare si colegialitate.
Reuniunea anuala a 78th ATA va fi in New York City din octombrie 3-7, 2007 la New York, Sheraton Hotel & Towers. Toate informatii despre program sunt disponibile la http://www.thyroid.org.
O societate non-profit medicale fondata in 1923, ATA isi indeplineste misiunea prin sprijinirea excelentei in cercetare si ino...

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati Fumatul poate fi in crestere, din nou, in special in randul adolescenti si adulti tineri. Statisticile sunt alarmante: Aproximativ unul din cinci seniori liceu fumul de tigari pe zi. Cu toate acestea, aproape o jumatate de milion de americani mor prematur din tutun legate de boala si de a fuma se estimeaza ca intr-un fel de a ucide o treime din totalul fumatorilor.
Doua studii nou raport cu privire la cat de bine nicotina terapia de substitutie (NRT) ii ajuta pe doua grupuri importante: adolescenti si femei. De cercetare apare in problema august al Journal of Consulting si Psihologie Clinica, care este publicat de American Psychological Association (APA).
In primul studiu, cercetatorii de la Universitatea Stanford School of Medicine au descoperit ca plasturele nicotina pare sa functioneze, de asemenea, cel putin la inceput, pentru adolescenti asa cum se intampla pentru adulti. In plus, patch-uri, sub forma de sus livrare de NRT (urmat de guma, un inhalator si un spray nazal) a lucrat la fel de bine, cu sau fara suplimentarea de catre un anti-deprimare dat la adolescenti.
Studiul poate fi primul studiu randomizat controlat de terapie de droguri pentru a ajuta la adolescenti renunte la fumat. Condusa de psiholog Joel Killen, dr., cercetatorii repartizati aleatoriu 211 fumatori, varsta 15 - 18, intr-una din cele doua grupuri de tratament: un patch de nicotina, plus antidepresiv de droguri SR bupropiona sau un patch nicotina, plus un placebo. Toti fumatorii teen beneficiat de o formare de competente comportamentale. Pentru ca participantii au fost adolescenti, autorii administrat o doza mai mica de buproprion decat este de obicei dat fumatorii adulti.
La finalul perioadei de 10 saptamani de tratament, 28 la suta din adolescenti care s-au patch-uri si formarea de competente au incetat complet fumat - similare cu ratele initiale renunte realizate de catre plasturele nicotinei in studiile de fumatori adulti si in mod substantial mai mari decat ratele renuntat la tratamentul anterior studii cu fumatori adolescenti. Adaugarea de buproprion a aparut pentru a face nici o diferenta: Douazeci si trei la suta dintre adolescentii care au primit bupropiona si patch-uri nicotina oprit fumatul, pana la sfarsitul tratamentului.
Cu toate acestea, fumatorii adulti apar mai bine la mentinerea abstinenta pe termen lung. La un 26 saptamani (sase luni), de urmarire, doar sapte la suta din fumatori Teen la studiu au fost complet cumpatat. Cu toate acestea, desi majoritatea participantilor nu m-am lasat in totalitate, marea majoritate in ambele grupuri de tratament reduce la o cateva tigari pe zi sau mai putin. Multe a reusit sa evite intorci la fumat de zi cu zi. Anti-deprimare didnt utilizare afecteaza rezultatul, dar autorii nota de faptul ca au dat adolescenti unei doze mai mici din acest medicament bine tolerat decat este utilizata de obicei atunci cand se trateaza adulti.
-Al doilea studiu, la Texas A & M University, a evaluat cat de bine NRT a lucrat pentru femei fata de barbati. Acest intai meta-analiza (un studiu de studii) din 21 dublu-orb, randomizat, placebo, studiile controlate gasit dovezi clare ca, pe termen lung, femeile care au utilizat NRT-au gasit mai greu decat barbatii sa re...

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have O echipa de medici de la Universitatea din Leicester a fost in masura sa stabileasca pentru prima data un predictor pentru femeile gravide, care pot avea avorturi spontane si cei care au obiceiul. Lor de cercetare este publicata in Jurnalul prestigioase al American Medical Association.
Cercetatorii au masurat nivelul de canabis natural (o endocanabinoid), cunoscut sub numele de anandamide la fe...

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa Femeile gravide si nou-nascutii sunt cel mai mare risc intr-o epidemie de gripa, dar o planificare mai trebuie facut pentru a se asigura ca acestea ar trebui sa primeasca un tratament prioritar unui focar produce, in conformitate cu un University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) si la Universitatea din Pittsburgh studiu. Rezultatele, publicate on line in emergente Sanatate Threats Oficial, moti...

Discovery of Stem Cells In glanda pituitara Of Mice sugereaza un mijloc de adaptare la stres, precum si modificarile de viata

Discovery of Stem Cells In glanda pituitara Of Mice sugereaza un mijloc de adaptare la stres, precum si modificarile de viata O echipa de cercetatori condusa de oameni de stiinta de la Cold Spring Harbor de laborator au pentru prima data, a identificat celule stem, care permit glanda hipofiza de soareci sa creasca, chiar si dupa nastere. Ei au descoperit ca, spre deosebire de cele mai multe celule stem adulte, aceste celule sunt diferite de cele care combustibil cresterea initiala a acestui organ important. Rezultatele s...

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii Femeile care folosesc serviciile Doula in timpul travaliului si a nasterii intr-un spital se poate confrunta atitudini negative de la munca si asistente medicale de livrare, care poate diminua experienta lor de nastere, spune un articol din Journal of Perinatal Educatiei.
Un muncii si asistenta de livrare de obicei indeplineste mai multe functii pentru o varietate de pacienti, inclusiv indeplin...

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz Persoanele cu recurente plangeri gastro-intestinal de multe ori au alte probleme de concurente de sanatate, solicitati asistenta medicala mai frecvent, si experienta de calitate a vietii mai mici decat cei fara astfel de plangeri. Dovada, de asemenea, sugereaza ca femeile cu plangeri gastro-intestinale poate s-au confruntat diferite tipuri de abuz mai devreme in viata. Acest lucru este demonstrat ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.