Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se manifesta sifilisu


Sifilisul se difuzeaza rapid in China

Sifilisul se difuzeaza rapid in China
O serie de unic de forte biologice si sociale sunt de conducere o epidemie de sifilis substantiala in China, in functie de rezultatele unui program national de supraveghere publica in saptamana aceasta problema a Lancet.
Infectiei cu sifilis poate avea consecinte devastatoare de sanatate, inclusiv acuta manifestari cutanate, cum ar fi ulcerul genitale, compromis cronica severa si debilitanta a sistemelor cardiovascular si nervos, precum si efecte grave asupra sanatatii reproductive si neonatale.
In prima jumatate a secolului 20, China experimentat una dintre cele mai mari epidemii sifilis in istoria omenirii. Dar, introducerea de screening in masa, de tratament gratuit, precum si inchiderea bordelurile a fost deosebit de eficient, si au condus la eliminarea virtuale de sifilis si a bolilor cu transmitere sexuala prin anii 1960, precum si pentru urmatorii 20 de ani. Cu toate acestea, controlul pe termen lung de sifilis sa dovedit a fi dificila, si mai recente rapoarte sporadice au oferit indicii cu privire la amploarea de raspandire a sifilisului in intreaga China.
Pentru a investiga, Xiang-Sheng Chen (Centrul National pentru STD de Control, chineza Academiei de Stiinte Medicale si Peking Union Medical College Institutul de Dermatologie, Nanjing, China) si colegii calculat incidenta sifilisului in intreaga China, prin colectarea si evaluarea datelor caz de raport de la Chinas sistemului national de supraveghere a BTS. Ei au descoperit ca, dupa ce ramase doar sub 0 • 2 cazuri la 100 000 de persoane 1989 - 1993, incidenta totala a sifilisului a crescut de la 0 • 17 cazuri la 100 000 in 1993 la 6 • 5 cazuri la 100 000 in 1999. Intre 2000 si 2005, incidenta medie de sifilis primar si secundar a fost de 5 • 13 de cazuri la 100 000 de persoane pe an.
Anchetatori, de asemenea, a gasit o rata foarte rapid de crestere a incidentei de sifilis congenital, cu o crestere medie anuala de 71 • 9%, de la 0 • 01 cazuri la 100 000 livebirths in 1991 la 19 • 68 cazuri la 100 000 livebirths in 2005 .
Autorii sugereaza ca aceasta epidemie inrautatirea sifilis este rezultatul re-aparitia de munca sex, modificarea practicilor sexuale...

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii Femeile care folosesc serviciile Doula in timpul travaliului si a nasterii intr-un spital se poate confrunta atitudini negative de la munca si asistente medicale de livrare, care poate diminua experienta lor de nastere, spune un articol din Journal of Perinatal Educatiei.
Un muncii si asistenta de livrare de obicei indeplineste mai multe functii pentru o varietate de pacienti, inclusiv indeplinirii sarcinilor administrative si de mama si evaluarile copil, administrarea medicatiei, precum si acordarea de sprijin si orientare pentru muncitor mame.
Doulas, pe de alta parte, nu indeplineasca sarcinile medicale, dar sunt in masura sa ofere nedivizata, sprijin continuu pentru femei, precum si sa faciliteze comunicarea intre personalul medical si de femei. Un Doula-cuvantul grecesc pentru robul Womans-este un non-nasterii medicale profesionale. Un Doula oferte specifice, non-tehnici de stupefiante pentru a contracara durere si un ghid al femeie, prin etapele de forta de munca.
Dupa ce martorii o crestere a Doula-Nasteri asistate la spitale, autor si de munca si de livrare asistenta medicala Karla Papagni, BS, a dezvoltat un studiu pentru a determina nivelul de acceptare a demonstrat de munca si asistente medicale de livrare spre doulas, asa cum este perceput de catre pacient. Ea a efectuat studiul ei, prin trimiterea de chestionare pentru femeile care au folosit serviciile Doula in timpul travaliului si a nasterii intr-un spital din nord-Alabama centrale.
Papagni analizat raspunsurile la chestionare si catalogate nivelurile de acceptare Doula in doua teme: 1) de acceptare si de afirmare si 2), resentimente si animozitate. Patruzeci si patru la suta dintre respondenti au descris relatia intre munca si asistentele medicale de livrare si Doula lor ca ostile, resentimente si conflictuala, care a afectat negativ experienta lor de nastere. Restul de 56 la suta din respondenti au raportat ca sprijinul lor Doula a fost intampinata cu ...

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima Halozyme terapie, Inc (Nasdaq: Halo) a anuntat insulina rezultatele variabilitate de studiu care a demonstrat variabilitatea intraindividuala redusa de absorbtie pentru combinatia de lispro, un timp masa analog de insulina, plus PH20 (hyaluronidase), comparativ cu injectie subcutanata de lispro singur. Atunci cand, comparativ cu lispro in monoterapie, asocierea dintre lispro cu PH20 redusa variabi...

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz Persoanele cu recurente plangeri gastro-intestinal de multe ori au alte probleme de concurente de sanatate, solicitati asistenta medicala mai frecvent, si experienta de calitate a vietii mai mici decat cei fara astfel de plangeri. Dovada, de asemenea, sugereaza ca femeile cu plangeri gastro-intestinale poate s-au confruntat diferite tipuri de abuz mai devreme in viata. Acest lucru este demonstrat ...

Microbiologi Expuneti Norovirus: Este ca si cum comuna, astfel cum o raceala

Microbiologi Expuneti Norovirus: Este ca si cum comuna, astfel cum o raceala In anul trecut, focare de gripa stomacului au fost declansate de un virus foarte contagioasa, infectand oameni de pe navele de croaziera, in hoteluri si casele de ingrijire medicala. Culprit acestor focare a fost un grup de virusuri extrem de comune cunoscut sub numele de norovirus, care provoaca gastroenterita, o inflamatie a stomacului si intestinelor mari. Este atat de comuna, de fapt, ca norov...

Acum il vezi, acum nu va: "Schimbarea orbirea" nu este magie

Acum il vezi, acum nu va: "Schimbarea orbirea" nu este magie O echipa de oameni de stiinta de la UCL (University College din Londra), a descoperit de ce ne e dor de multe ori schimbari majore in imprejurimile noastre - cum ar fi un semafor de cotitura verde atunci cand au fost ascultati radio. Incapacitatea noastra de a observati modificari mari intr-o scena vizual este un fenomen adesea exploatat de catre magicieni - dar numai acum oamenii de stiinta pot p...

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati Fumatul poate fi in crestere, din nou, in special in randul adolescenti si adulti tineri. Statisticile sunt alarmante: Aproximativ unul din cinci seniori liceu fumul de tigari pe zi. Cu toate acestea, aproape o jumatate de milion de americani mor prematur din tutun legate de boala si de a fuma se estimeaza ca intr-un fel de a ucide o treime din totalul fumatorilor.
Doua studii nou raport cu pri...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.