Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se manifesta sifilisul la femei


Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati

Nicotina terapie de lucrari, precum si pentru adolescenti si adulti, dar nu, precum si pentru femei si pentru barbati
Fumatul poate fi in crestere, din nou, in special in randul adolescenti si adulti tineri. Statisticile sunt alarmante: Aproximativ unul din cinci seniori liceu fumul de tigari pe zi. Cu toate acestea, aproape o jumatate de milion de americani mor prematur din tutun legate de boala si de a fuma se estimeaza ca intr-un fel de a ucide o treime din totalul fumatorilor.
Doua studii nou raport cu privire la cat de bine nicotina terapia de substitutie (NRT) ii ajuta pe doua grupuri importante: adolescenti si femei. De cercetare apare in problema august al Journal of Consulting si Psihologie Clinica, care este publicat de American Psychological Association (APA).
In primul studiu, cercetatorii de la Universitatea Stanford School of Medicine au descoperit ca plasturele nicotina pare sa functioneze, de asemenea, cel putin la inceput, pentru adolescenti asa cum se intampla pentru adulti. In plus, patch-uri, sub forma de sus livrare de NRT (urmat de guma, un inhalator si un spray nazal) a lucrat la fel de bine, cu sau fara suplimentarea de catre un anti-deprimare dat la adolescenti.
Studiul poate fi primul studiu randomizat controlat de terapie de droguri pentru a ajuta la adolescenti renunte la fumat. Condusa de psiholog Joel Killen, dr., cercetatorii repartizati aleatoriu 211 fumatori, varsta 15 - 18, intr-una din cele doua grupuri de tratament: un patch de nicotina, plus antidepresiv de droguri SR bupropiona sau un patch nicotina, plus un placebo. Toti fumatorii teen beneficiat de o formare de competente comportamentale. Pentru ca participantii au fost adolescenti, autorii administrat o doza mai mica de buproprion decat este de obicei dat fumatorii adulti.
La finalul perioadei de 10 saptamani de tratament, 28 la suta din adolescenti care s-au patch-uri si formarea de competente au incetat complet fumat - similare cu ratele initiale renunte realizate de catre plasturele nicotinei in studiile de fumatori adulti si in mod substantial mai mari decat ratele renuntat la tratamentul anterior studii cu fumatori adolescenti. Adaugarea de buproprion a aparut pentru a face nici o diferenta: Douazeci si trei la suta dintre adolescentii care au primit bupropiona si patch-uri nicotina oprit fumatul, pana la sfarsitul tratamentului.
Cu toate acestea, fumatorii adulti apar mai bine la mentinerea abstinenta pe termen lung. La un 26 saptamani (sase luni), de urmarire, doar sapte la suta din fumatori Teen la studiu au fost complet cumpatat. Cu toate acestea, desi majoritatea participantilor nu m-am lasat in totalitate, marea majoritate in ambele grupuri de tratament reduce la o cateva tigari pe zi sau mai putin. Multe a reusit sa evite intorci la fumat de zi cu zi. Anti-deprimare didnt utilizare afecteaza rezultatul, dar autorii nota de faptul ca au dat adolescenti unei doze mai mici din acest medicament bine tolerat decat este utilizata de obicei atunci cand se trateaza adulti.
-Al doilea studiu, la Texas A & M University, a evaluat cat de bine NRT a lucrat pentru femei fata de barbati. Acest intai meta-analiza (un studiu de studii) din 21 dublu-orb, randomizat, placebo, studiile controlate gasit dovezi clare ca, pe termen lung, femeile care au utilizat NRT-au gasit mai greu decat barbatii sa renunte la fumat.
Per ansamblu, NRT a lucrat mai bine decat orice placebo si a fost de aproximativ la fel de utile pentru barbati si femei, dupa sase luni. Pentru ambele sexe, eficacitatea NRT a scazut ca follow-up a crescut perioade mai lungi. Cu toate acestea, faptul ca scaderea ingrijoratoare a fost semnificativa statistic numai la femei, pentru care ratele de abstinenta mai mult au scazut brusc intre trei si 12 luni si chiar intre sase luni si 12 luni. Ca rezultat, oamenii care au renuntat folosind NRT au fost mai predispusi decat femeile care urmeaza sa fie cumpatat la 12 luni. Pana la un an dupa inceperea NRT, terapia a lucrat mai bine pentru barbati si a fost statistic superioara comparativ cu placebo numai la barbati.
Condusa de Antonio Cepeda-Benito, dr., autorii spun recomand...

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have O echipa de medici de la Universitatea din Leicester a fost in masura sa stabileasca pentru prima data un predictor pentru femeile gravide, care pot avea avorturi spontane si cei care au obiceiul. Lor de cercetare este publicata in Jurnalul prestigioase al American Medical Association.
Cercetatorii au masurat nivelul de canabis natural (o endocanabinoid), cunoscut sub numele de anandamide la femeile care au prezentat cu o amenintata avort (sangerare la inceputul sarcinii, cu un copil viabile) si a constatat ca cei care, la momentul testului au avut niveluri semnificativ mai mari de anandamide ulterior nereusit.
Profesorul Justin Konje, care conduce endocannabinoid Grupul de Cercetare de Stiinte sectiunea de reproducere in cadrul Departamentului de Studii de Cancer si Moleculara Medicina de la Universitatea din Leicester, a spus: Suntem extrem de incantati de aceste constatari. In esenta, avem pentru prima data, a fost posibilitatea de a utiliza acest nivelurile de canabis natural, anandamide in 45 de femei care prezinta pericol avort si o sarcina viabil pentru a prevedea rezultatul final al sarcinii. Folosind un prag am definit din acest studiu, noi am fost capabil sa se prevada toate femeile care au continuat apoi de a avea un avort spontan ulterioare si 94% dintre cei care au mers pe de a avea o nastere in direct.
Aceasta este prima data cand acest lucru a fost raportat. Are foarte importante implicatii si in cazul in care rezultatele sunt replicate, vom fi in cele din urma in masura sa linisteasca femeilor care prezinta cu sangerare, la inceputul sarcinii cu privire la rezultatul de sarcini lor.
Evident, pentru cei ale caror sarcini sunt identificate prin aceasta masura ca destinate pentru a termina intr-un avort spontan, stiind acest lucru poate cauza durere si suparat, dar ar putea ajuta, de asemenea, sa vina sa termeni rapid cu rezultatul de sarcini.
Aceasta este prima etapa a acestui studiu, dar rezultatele sunt foarte incurajatoare si suntem intreprindere de studii suplimentare pentru a confirma observatiile noastre. Odata ce acestea sunt confirmate, avem in plan sa dezvolte un pat-test adverse care ar putea fi apoi aplicate in practica clinica.
In lucrare, autorii de stat ca aproximativ 40% -50% din toate conceptiile umane sunt pierdute inainte de 20 saptamani de gestatie. Ei concluzie:
In acest studiu pilot din femeile cu amenintate avort spontan, la nivel inalt plasmatice anandamide a fost asociata cu avortul spontan ulterioare. Studiul este limitat de numarul mic de participanti si necesita replicare in populatii mai mari si mai diversa. Comparativ cu testele pe baza de celule mononucleare din sangele periferic, anandamide-masurare nivel are un avantaj de a fi pe baza de sange ansamblul ...

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa Femeile gravide si nou-nascutii sunt cel mai mare risc intr-o epidemie de gripa, dar o planificare mai trebuie facut pentru a se asigura ca acestea ar trebui sa primeasca un tratament prioritar unui focar produce, in conformitate cu un University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) si la Universitatea din Pittsburgh studiu. Rezultatele, publicate on line in emergente Sanatate Threats Oficial, moti...

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii

Asistentele care manifesta Atitudinile negative fata de Experienta Suport Doula Pacientii diminua "nasterii Femeile care folosesc serviciile Doula in timpul travaliului si a nasterii intr-un spital se poate confrunta atitudini negative de la munca si asistente medicale de livrare, care poate diminua experienta lor de nastere, spune un articol din Journal of Perinatal Educatiei.
Un muncii si asistenta de livrare de obicei indeplineste mai multe functii pentru o varietate de pacienti, inclusiv indeplin...

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz

Probleme gastro-intestinale pot fi asociate cu alte probleme de sanatate si Chiar manifesta anterior Abuz Persoanele cu recurente plangeri gastro-intestinal de multe ori au alte probleme de concurente de sanatate, solicitati asistenta medicala mai frecvent, si experienta de calitate a vietii mai mici decat cei fara astfel de plangeri. Dovada, de asemenea, sugereaza ca femeile cu plangeri gastro-intestinale poate s-au confruntat diferite tipuri de abuz mai devreme in viata. Acest lucru este demonstrat ...

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima

Halozyme Rezultatele studiului manifesta variabilitate Absorbtie semnificativ mai putin de insulina Lispro administrat cu PH20 Enzima Halozyme terapie, Inc (Nasdaq: Halo) a anuntat insulina rezultatele variabilitate de studiu care a demonstrat variabilitatea intraindividuala redusa de absorbtie pentru combinatia de lispro, un timp masa analog de insulina, plus PH20 (hyaluronidase), comparativ cu injectie subcutanata de lispro singur. Atunci cand, comparativ cu lispro in monoterapie, asocierea dintre lispro cu PH20 redusa variabi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.