Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se masoara pulsul


Randamentul fetale Heart Rate indicii pentru dezvoltarea copiilor Mai tarziu,

Randamentul fetale Heart Rate indicii pentru dezvoltarea copiilor Mai tarziu,
Variatiile in structura ritmului cardiac furnizeze informatii cu privire la modul in care functioneaza la nivelul sistemului nervos la adulti si copii. Obstetricieni au luat in considerare lung modele a ratei pulsului care urmeaza sa fie indicatori importante ale fatului bunastarea in perioada prenatala, precum si in munca si de livrare. Acum, un nou studiu a descoperit ca modelele de ratei pulsului inainte de nastere, de asemenea, prezice rata la care copiii dezvolta prin ani copilul lor.
De cercetare, efectuate de oamenii de stiinta de la Johns Hopkins Bloomberg Scoala de Sanatate Publica, Institutul National de Sanatate, precum si institutiile medicale Johns Hopkins, apare in noiembrie / decembrie 2007 al revistei Child Development.
In cadrul studiului, oamenii de stiinta masoara pulsului fatului si variabilitatea (gradul in care ritmului cardiac devine mai rapid si mai incet intr-o anumita perioada de timp), de sase ori de la 20, prin 38 saptamani de gestatie, in 137 de femei sanatoase, cu sarcina normala. Ei examinat apoi copiii nascuti de aceste femei, atunci cand copiii au fost cu varste cuprinse intre 24 si 36 de luni, uita la motor lor mentale,, si abilitatile lingvistice.
Dupa aproximativ 28 saptamani de gestatie, o mai mare variatie a frecventei cardiace fetale a prezis o performanta mai buna pe un examen standardizat de dezvoltare administrat cand copiii au fost de 2 ani, si capacitatea de limbaj mai competenti in cazul in care copiii au fost 2-1/2 ani, studiul a constatat . De asemenea, fetusi au aratat ca mai multe castiguri rapide, in variatie a ratei pulsului care porneste de la 20 saptamani de gestatie a progresat prin mentale, motorii, precum si etapele de limba ca copiii mult mai rapid decat fetusi cu castiguri mai lent in variatia de puls.
Rezultatele sugereaza ca bazele de diferentele individuale in dezvoltarea copiilor provin in timpul gestatiei, si ca impulsul de dezvoltare ale perioadei fetale continua dupa nastere. Pe scurt, diferentele individuale in variatii ale frecventei cardiace fetale cat mai devreme la jumatatea prin intermediul sarcinii par sa furnizeze informatii despre copii in curs de dezvoltare a sistemelor nervos dupa nastere si prin intermediul ani copilul.
Demonstratie de asemenea, ca acesti indicatori precum si alte informatii fetale aprovizionare importante despre functionarea sistemului nervos in curs de dezvoltare va imbogati intelegerea noastra a importantei din perioada prenatala pentru viata mai tarziu, in functie de Janet DiPietro, profesor la Departamentul de populatie, de familie, si de reproducere Sanatate si decan asociat pentru cercetare de la Johns Hopkins Bloomberg Scoala de Sanatate Publica, care este autorul principal al studiului.
La randul sau, astfel de cunostinte pot contribui la formularea de strategii axate pe imbunatatirea fun...

Hidden stres sta la baza atacurile de cord

Hidden stres sta la baza atacurile de cord Cresterea tensiunii arteriale de multe ori nedetectate, studiul constata
Stresul tu didnt stiu chiar de ai avut-ar putea sa te omoare, cercetatori din SUA a raportat marti. Ei au gasit oameni a caror tensiune arteriala a crescut sub stres mental, au fost de sase ori mai multe sanse de a avea un atac de cord sau alte evenimente cardiace severe, in termen de sase ani decat cei care manipulate stres mai mult calm.
Si sa sublinieze faptul ca oamenii nu stiau ca au fost sentiment - puls nu a fost afectata si de voluntari, de obicei, a avut nici o idee tensiunea arteriala a fost spiking, cercetatorii au spus-o sedinta a American Heart Association in Orlando.
Cum inveti sa gestioneze ceva atunci cand dont know tu ai it? intrebat Diane Becker de Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, care a condus studiul.
Reactia de stres mental trumped orice altceva. Alti factori de risc cum ar fi fumatul, avand colesterol mare, diabet zaharat sau de a fi un om ingalbeni, in comparatie, cercetatorii au descoperit.
Persoanele cu hiper-tensiunii reactive de sange pentru a stres mental, au fost mai mult de sase ori mai susceptibili de a avea un eveniment de boli coronariene, au spus ei.
Ei testat 295 frati si surori care au fost sub 60, dar a avut deja unele semne de boala coronariana. Ei testat aceasta cu un angiograph, care masoara grosimea de-o artera.
Multi nu au cunoscut au avut semne timpurii ale bolilor de inima.
Ei le-a dat un test de stres in cursul caruia au masurat pulsul si tensiunea arteriala, iar apoi le-urmarit timp de sase ani.
Un eveniment a fost definit ca un atac de cord, durere toracica severa cunoscuta sub numele de angina pectorala sau o suta 50 sau blocarea mai mult de-o artera.
Hyper-reactive de oameni au fost cele de sus in 25 la suta de reactie, astfel cum sunt definite de cat de mult tensiunea arteriala a crescut. Care au raspuns la cald a vazut, in...

De detectare, la o distanta pentru IRM mai sensibile

De detectare, la o distanta pentru IRM mai sensibile Berkeley, CA (SUA) - Alexander Pines si colegii sai au descoperit o modalitate noua de a imbunatati remarcabil versatilitatea si sensibilitatea imagisticii prin rezonanta magnetica (IRM), precum si tehnologia pe care se bazeaza, rezonanta magnetica nucleara (RMN).
Pines, un cercetator de pionierat RMN, este cercetator principal la Facultatea de Stiinte Divizia Materiale de la Lawrence Berkeley ...

Pe o dieta? Veti petrece mai mult privind achizitiile Impulse

Pe o dieta? Veti petrece mai mult privind achizitiile Impulse Oamenii care exercita un control de sine intr-un fel, cum ar fi dieta sau nu incearca sa se uite la sau se gandeasca la ceva, vor avea tendinta de a face achizitii mai impuls in cazul in care sa dat posibilitatea, explica un studiu de la emiterea martie a Journal of Consumer Research.
Kathleen D. Vohs si Ronald J. Faber (Universitatea din Minnesota) sa sublinieze ca posibilitatile de achizition...

Noul sistem poate ajuta bebelusii a evita deteriorarea creierului

Noul sistem poate ajuta bebelusii a evita deteriorarea creierului Aceeasi activitate sporita electrice care indica faptul ca un adult de a lua o isnt treadmill test Notiuni de oxigen suficient pentru a inima lui este acum fiind masurata in timpul travaliului pentru a vedea daca se poate identifica mai bine copii in primejdie grave care au nevoie de livrare imediata. Colegiul Medical din Georgia in Augusta este site-ul conduce in natiunea pentru a ajuta la a dete...

Modificari Heart Rate legat de depresiei in Femei

Modificari Heart Rate legat de depresiei in Femei Intre doua varste femeile cu nici un semn evident de probleme cardiace ar putea fi predispus la depresie, precum si dezvoltarea ulterioara a bolilor de inima in cazul in care rata de inima lor variaza in mai putin de asteptat ca raspuns la fluctuatiile in nivelurile hormonului bodys, conform constatarilor de la un substudy de Femei Health Initiative publicate astazi in Archives of Internal Medicin...

Casa Comisiei pentru Afaceri Externe aproba Global masoara saracia

Casa Comisiei pentru Afaceri Externe aproba Global masoara saracia Casa de Comisia pentru afaceri externe, marti, aprobat prin voce vot un proiect de lege (HR 1302) care ar face o politica a declarat Statelor Unite de a reduce saracia la nivel mondial, rapoarte Astazi CQ. Proiect de lege, sponsorizat de Rep Adam Smith (D-Wash.), ar cere SUA sa dezvolte o strategie de combatere a saraciei la nivel mondial, cu scopul de a reduce la jumatate a numarului de persoane ...

Standardele nationale minime pentru casele de locuit nu masoara in sus, Marea Britanie

Standardele nationale minime pentru casele de locuit nu masoara in sus, Marea Britanie Departamentul de Healths standardele nationale minime pentru case de locuit masura dont a rezultatelor de important pentru persoanele care folosesc serviciile si ar trebui sa fie revizuite, spun cercetatorii de la Universitatea din Kents Tizard Centrului.
Cercetatorii au studiat case pentru persoanele cu dizabilitati de invatare. Ei, comparativ informatii colectate prin intermediul unor masuri ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.