Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cum se trateaza amigdalita


Experimental de droguri Ketasyn (TM) (AC-1202) trateaza boala Alzheimer, cum sunt diabetul zaharat a creierului

Experimental de droguri Ketasyn (TM) (AC-1202) trateaza boala Alzheimer, cum sunt diabetul zaharat a creierului
Accera, Inc a anuntat astazi ca date recente din faza IIb in studiu in boala Alzheimer (AD) constatarile de sprijin care sa arate ca AD poate fi gandit in mod eficient si tratata ca diabetul a creierului.
AD este in general considerat a fi cauzata de acumularea de amyloid plaques beta in creier, inca de cercetare recenta de la Universitatea Brown a aratat ca rezistenta la insulina induce in creierul de soareci da nastere la unele dintre simptomele comportamentale si patologice ale AD. AD, prin urmare, poate fi gandit ca creier-3 diabet zaharat de tip specific, o idee care este in continuare sustinuta de imagini creierului de pacienti care prezinta AD scazut metabolismul glucozei.
Toate celulele din organism nevoie de glucoza, care este controlata cu ajutorul hormonului insulina. In diabetul de tip 2, care reprezinta 90% din cazuri, 180 milioane diabet la nivel mondial, in conformitate cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, anumite celule deveni rezistent la insulina si, prin urmare, nu poate sa ia in glucoza suficient. Atunci cand celulele creierului deveni insulino-rezistente, asa cum se intampla in AD, glucoza inadecvate duce la daune faptul ca rezultatele in memoria depreciate si cognitiei si a micsorarii creier.
Deoarece aceste defecte metabolice la nivelul creierului apar adesea 10 - 20 ani mai devreme decat alte simptome AD, de orientare-le pot permite un tratament mai devreme a bolii. Pe baza acestei ipoteze, Accera este in curs de dezvoltare de droguri AD, Ketasyn (TM) (AC-1202), care prevede la glucoza-privat celulele creierului cu o sursa de energie alternativa. Ketasyn este transformat de ficat in corpilor cetonici, care celulele creierului pot folosi pentru energie chiar si atunci cand capacitatea lor de a metaboliza glucoza este afectata.
Dr. Samuel Henderson, director executiv de cercetare la Accera, a declarat, In timp ce multe medicamente in prezent in curs de dezvoltare pentru productia de tinta AD si clearance-ul de beta-amiloid plachete, abordarea noastra este de a aborda un eveniment mult mai devreme. Scade glucozei in utilizare sunt vizibile zeci de ani inainte de depunere nu este extinsa amiloid si zeci de ani inainte de semne clinice de dementa sunt evidente. Speram ca interventia noastra devreme in acest proces va avea un impact semnificativ asupra bolii.
Accera recent finalizat de faza IIb in studiu clinic care a confirmat Ketasyns de siguranta si eficacitate, masurata prin ameliorarea ADAS-Cog scorurile, masura de aur FDAs standard pentru eficacitatea la cunoastere si memoria de scurta durata. Ca si in studiile anterioare, Ketasyn a fost deosebit de eficace la un subgrup lipsit de genotipul APOE4, care reprezinta jumatate din populatia Alzheimer.
APOE4 este un factor major de risc cunoscut pentru debutul AD cu intarziere, care este cea mai comuna forma a bolii. Interesant, alte tratamente care vizeaza combaterea diabet zaharat de tip 3 ipoteze au avut rezultate similare: pacientii AD lipsit de genotipul APOE4 au raspuns pozitiv la un insulino-sensibilizare de droguri, precum si a expunerii directe la insulina, in timp ce pacientii care exprima genotipul APOE4 au aratat putine sau deloc de raspuns.
Raspunsuri diferite la oameni de diferite statut APOE4 cu Ketasyn si la alte tratamente indica faptul ca APOE4 este de a modifica ceva fundamental despre metabolismul creierului, a spus dr. Henderson. Aceste constatari sunt in concordanta cu studii ...

Neurotoxina trateaza disfunctii ale vezicii urinare cu succes

Neurotoxina trateaza disfunctii ale vezicii urinare cu succes Cindy Cinclair folosite pentru a merge la baie la fel de des ca de 30 de ori pe zi. Chiar daca didnt vezicii urinare constanta durere tine treaz ei, avand sa te ridici de sase pana la 10 ori pe timp de noapte a facut.
A fost foarte limiteaza si foarte dureroasa si dupa ani de ea, istovitoare, Sinclair a spus. Am fost mental defalcate. N-am dormit.
Apoi, a gasit cu Botox (toxina botulinica), blocante puternic putin nervoase care sterge ridurile, amelioreaza migrene si transpiratii se opreste si este acum promisiunea care arata in ameliorarea simptomelor de disfunctie vezica urinara hiperactiva si dureroasa.
S-au constatat ca Botox-ul functioneaza pe nervi care transmit durerea, precum si controlul muschilor, a spus dr. Christopher Smith, profesor asistent al Departamentului Scott de Urologie de la Colegiul de Medicina Baylor.
Its foarte interesant. Noi ajungem la punctul in care nu se prevede altceva de lucru si apoi Botox vine de-a lungul si, chiar daca vor primi o ameliorare 60 - 70 la suta, ei pot merge in exterior si face lucruri in loc de sedinte intr-o cutie.
Urologi, cum ar fi Smith, folosind eticheta Botox-off pentru a trata probleme cu golirea vezicii urinare cauzate de probleme musculare, cum ar fi boala vezicii urinare hiperactive, sau de obstructie, cum ar fi o prostata.
Off-label inseamna ca a fost aprobat de Food and Drug Administration pentru alte utilizari si este considerat sigur pentru utilizari alternative.
Medicii arent sigur ce cauzeaza vezica urinara hiperactiva.
Botox-ul este o naturala, otrava letala ca, atunci cand este folosit in cantitati mici, poate face lucruri, cum ar fi paraliza muschii in fata care creeaza ridurilor.
Cercetatorii studiaza acum efectele de Botox pe un numar tot mai mare de nervoase si conditiile de muschi.
, Odata cu aderarea Baylor in iulie 2002, Smith a tratat 30 de femei de la Spitalul metodist pentru doua conditii: boli ale vezicii urinare hiperactive si cistita interstitiala, o conditie cronic iritabil si dureroase inflamatorii ale vezicii urinare.
Dintre acei pacienti, ca...

Medicii trebuie sa ia in considerare medicamente potential necorespunzatoare atunci cand se trateaza varstnici

Medicii trebuie sa ia in considerare medicamente potential necorespunzatoare atunci cand se trateaza varstnici La fel cum corpul nostru fizic incetini ca inaintam in varsta, apar modificari in modul in care organismele mai mari maner farmaceutice, precum si de prescriere medicii trebuie sa fie constienti de aceste medicamente inadecvate pentru persoanele in varsta.
Cu varsta, de droguri au tendinta de a construi pana in organism, si de distributie si eliminare de droguri de la modificari corporale, prec...

Medicii de asistenta medicala primara, care trateaza un negru poate fi mai putin in masura sa ofere servicii de ingrijire de inalta calitate

Medicii de asistenta medicala primara, care trateaza un negru poate fi mai putin in masura sa ofere servicii de ingrijire de inalta calitate Daca sunteti un pacient negru Medicare in Statele Unite, ai mai multe sanse mult de un pacient de culoare alba Medicare sa fie tratati de catre un medic asistenta primara, rapoarte care se afla in imposibilitatea de a furniza asistenta medicala in mod constant de inalta calitate tuturor pacientilor.
Un studiu de medici asistenta medicala primara de cercetatorii de la Memorial Sloan-Kettering Ca...

Hepatita C: Studii Cercetator, trateaza militare cu "boala tacut"

Hepatita C: Studii Cercetator, trateaza militare cu "boala tacut" Timp de aproape patru ani, un cercetator in Washington, DC, a fost de lucru fata de urmarire a modului servicemembers raspunde la tratamentul pentru boala silentios hepatita C.
Dr. Maria Sjogren, un colonel pensionat Armatei si hepatologist, care este un medic specializat in tratarea bolilor de ficat, a inscris 90 activ-taxa servicemembers in studiul sau, la Walter Reed Army Medical Center. Vir...

Salmonella infectie la om legate de naturale trateaza pentru animalele de companie, dietele alimentare brute pentru animalele de companie

Salmonella infectie la om legate de naturale trateaza pentru animalele de companie, dietele alimentare brute pentru animalele de companie Agentia de Sanatate Publica din Canada este consilierea oameni care dau de casa isi trateaza animalele de companie naturale si / sau a produselor alimentare brute realizate din materii prime de origine animala se spele pe maini cu multa apa calda si sapun dupa manipularea acestor produse.
Trateaza naturale pentru animalele de companie includ diferite uscate sau afumate, cu produse de origine an...

Istoria de oase rupte trecute cu vederea atunci cand se trateaza osteoporoza

Istoria de oase rupte trecute cu vederea atunci cand se trateaza osteoporoza Femeile care au nevoie de tratament pentru osteoporoza - subtierea oaselor - nu poate fi primit, pentru ca istoria lor de fracturi nu este considerata de catre medici, potrivit unui studiu realizat in parte de la Universitatea din Alberta.
Fracturi anterioare indica faptul ca oasele sunt mai slabe decat in mod normal, dar isnt informatii fiind luate in considerare atunci cand se trateaza pentru...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.