Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cura cu tarate de grau


Ce este de grau riscul de alergii? Ce Cauzele o alergie de grau?

Ce este de grau riscul de alergii? Ce Cauzele o alergie de grau?
Oamenii cu o alergie la grau au un raspuns anormal al sistemului imunitar la cel putin unul din proteine care exista in grau. Aceasta este una dintre cele mai frecvente alergiile alimentare din copilarie, dar poate afecta adultii, de asemenea. Persoana cu o alergie la grau a dezvoltat o anticorpi specifici de o proteina de grau, si, uneori, mai mult de o.
Persoanele cu alergii de grau poate sa raspunda cu o varietate de posibilelor semne si simptome, inclusiv dificultati de respiratie, greata, urticarie, stomac balonat si o incapacitate de a se concentra. Cu unii oameni, a consumului de grau si de grau, produsele pot duce la reactii anafilactice - o pune in pericol viata de reactie alergica.
Reactii alergice implica IgE (imunoglobuline) anticorpi la cel putin una dintre urmatoarele proteine gasite in grau: Albumina Globulin Gliadin Glutenin (fara gluten), cele mai multe reactii alergice implica albumina si de globulina. Alergia la gliadina si gluten sunt mai putin frecvente. Gluten alergie este adesea confundat cu Celiac bolii sau a unor alte tulburari digestive.
Unii oameni au o reactie alergica, atunci cand inhalati faina de grau, in timp ce altele trebuie sa-l manance, in scopul de a simptome. O reactie alergica pot sa apara in cateva minute sau, uneori, ore de consum, fie sau inhalarea de grau. Care sunt semnele si simptomele de alergie grau? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta . De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn. Cele mai frecvente semne si simptome de o alergie la grau includ: rinita alergica - congestie nazala Anafilaxie astm atopic dermatita (eczeme) Diaree iritarea gurii si, eventual, umflarea iritarea Greata gat si, eventual, umflarea Urticarie - urticarie, o eruptie insotita de mancarime (posibil umflarea pielii) Varsaturi apoasa si / sau a ochilor mancarime Semne umflat de stomac si simptome de anafilaxie pot include: gat umfla si devine senzatie de constrictie toracica strans Dureri toracice cu mai multe dificultati severe de respiratie Inghitita dificultati pielea devine palid sau albastruie Slab puls Hipotensiune arteriala - o scadere grava a tensiunii arteriale este o Anafilaxie medicale de urgenta.
Alergii de grau, in general, in cazul in care dezvolta uman este un copil sau a copilului. In cele mai multe cazuri copilul va avea, de asemenea, alergii alte produse alimentare. In general, copiii nu mai au alergie dupa varsta de 3 la 5 ani. Grau alergie nu exista in randul adultilor, dar este mult mai putin frecvente decat la copii. Care sunt cauzele de alergie grau? O alergie grau este un raspuns al sistemului imunitar. Sistemul nostru imunitar este proiectat pentru a ne proteja de corpuri straine si agenti patogeni (lucruri pe care boala cauza), cum ar fi bacterii, virusuri, si a substantelor toxice. O reactie alergica se produce atunci cand sistemul imunitar greseli o substanta normal sau bune pentru un agent patogen, si atacuri ea. Uneori, sistemul nostru imunitar poate ataca bune tesuturi si celule in corpurile noastre, aceasta se numeste o boala autoimuna. In cazurile de alergie de grau, sistemul imunitar ataca proteine de grau, ca si cum acestea au fost, de exemplu, bacterii daunatoare.
Corpul unei persoane care este alergic la grau produce un anticorp la o proteina care se gaseste in grau, provocand o alergie. In cazul in care organismul uman a dezvoltat o alergie cauzatoare de anticorpi la un agent specifice (un alergen), care in acest caz este o proteina de grau, sistemul imunitar devine sensibil la ea. Ori de cate ori aceasta persoana mananca o proteina continute in grau, lor imunitar ataca sistemul de ea.
Albumina, globulina, gliadina si gluten sunt clase de proteine din grau, care pot provoca o reactie alergica. Unii oameni sunt alergici la doar unul dintre ele, in timp ce altele pot fi alergic la doua sau chiar mai mult.
Pentru urmatoarele produse alimentare sunt posibile surse de proteine de grau: bere, ale, Paine radacina de bere Cereale pentru micul dejun Torturi si briose inlocuitori de cafea condimente, cum ar fi ketchup Cuscus Biscuiti de produse lactate, cum ar fi inghetata Donuts coltunasi amidon Gravy Gelatinized (mai multe tipuri), proteine vegetale hidrolizate Ice-conuri de crema de ciocolata si lanturi bea lichide de constructii (multe dintre ele), bauturi din malt de produse lactate din carne, cum ar fi hotdogs Carne, crabi sau inlocuitori de creveti alimente amidon modificat glutamat monosodic (MSG), arome naturale fidea, spaghete, macaroane, paste fainoase si produse de alte preparate cu grau faina sau gris covrigi sos de soia guma de legume napolitane sos Worcestershire Orz, ovaz si secara, de asemenea, contine unele dintre proteinele din grau. In functie de care special proteine este un alergen pentru cineva, acestea nu s-ar putea fi doar alergic la grau.
Reactiile alergice declansate de grau si de a exercita - unele persoane pot avea simptome alergice in cazul in care isi exercita in termen de cateva ore de proteine de grau consumatoare. Unele modificari care au loc in corpurile noastre atunci cand ne exercita pot declansa un raspuns imun. Aceasta conditie de multe ori duce la reactii anafilactice - o pune in pericol viata de raspuns.
Unii oameni au un exercitiu-alergie legate de grau in cazul in care, de asemenea, sa ia acid acetilsalicilic sau alte AINS unele (antiinflamatoare nesteroidiene), cu cateva ore inainte de a exercita.
Bakers astm - aceasta este o afectiune care poate afecta oamenii care lucreaza in brutarii sau locuri cu o multime de faina de grau crud. Alergia este provocata de inhalarea faina de grau (nu mananca IT). Conditia afecteaza, in general, pacientii de respiratie. Expertii spun alergie pot fi cauzate de o proteina de grau, sau, eventual, o ciuperca.
Boala celiaca (gluten-enteropatiei sensibile) este clasificat ca fiind o sensibilitate produse alimentare, mai degraba decat o alergie. Persoanelor fizice sistemul imunitar reactioneaza la gluten, care cauzeaza inflamatie in intestinul subtire, care rezulta in absorbtia sarace de substante nutritive. Unii oameni au atat boala celiaca si alergie la grau. Ca...

Fortifiant de grau la imbunatatirea randamentului si sa aduca beneficii consumatorilor

Fortifiant de grau la imbunatatirea randamentului si sa aduca beneficii consumatorilor Crescatori de grau sunt de lucru pentru a pune un muschi mica intr-paine, in plus fata de a ajuta producatorii obtine randamente mai bune, a spus un Texas Agricultura Experimentul cercetator Station.
Producatorii de Paine nevoie de faina mai puternice cu gluten, a spus dr. Jackie Rudd, Experiment de stat Statie de crescator de grau din Amarillo. Gluten este de proteine din graul de paine, care permite sa se extinda si tineti forma.
La o reuniune a Consiliului de grau de calitate, Hayden Baghete, director de achizitii pentru Sara Lee Corp a spus faina cu gluten puternic sunt necesare pentru paine pentru a se asigura ca acestea nu vor suc de fructe in timpul stivuire pe rafturi alimentara, a spus Rudd.
Baghete, de asemenea, a vorbit despre multe produse noi painea compania ofera cu ingrediente, cum ar fi afine, care mai mult accentua nevoia de fainuri mai puternice, a spus Rudd.
In testele recente pe intreg teritoriul statului, Experiment wheats Station-au clasat printre cele mai performante de cand sunt testate pentru continutul de proteine (gluten), seminte de marimea si greutatea de testare atributele (frezare), concentratie aluat (coacere), si rezistenta la boli si a rentabilitatii, a spus el.
In plus, Texas Cooperativa Extensia studiile de grau in intreaga varietate de stat au cat de multe cinci Texas A & M sistem de Universitatea wheats clasate in top 10. Pentru rezultatele complete ale studiilor soi, du-te la http://amarillo.tamu.edu/programs/agronomy/.
Rodney Mosier, Texas, a producatorilor de grau Consiliul de vicepresedinte executiv, a declarat ca prioritatile pentru placi de dolari lor de cercetare folosit pentru a fi concentrat in principal pe dezvoltarea wheats ca au fost mai mari elastic, seceta-soiuri tolerante. Aceste wheats au avut calitati de coacere medie si rezistenta la boli.
In ultimii ani, s-au schimbat prioritatile placi, Mosier a spus. Finantarea include acum o prioritate pentru frezare superior si calitatile de copt cu boli imbunatatite si rezistenta la insecte.
La bord a fost foarte multumit de finantare, aceasta a oferit pentru activitati de cercetare in curs de desfasurare cu Texas A & M, care a furnizat rezultate excelente, a spus el. Doar in acest an trecut, grau comun de calitate Consiliul a recunoscut Texas A & M pentru producerea wheats cu excelenta in morarit si panificatie calitati.
Aceste linii de grau sunt acum comercializate catre producatori, a spus Rudd.
Nou pe piata, sunt TAM 304, o boala bun rezistent soi irigate a fost licentiate sa Scott Seed Co de Hereford, si TAM 203, aratand rezistenta la boli si a excelentei Statewide, a fost licentiat AgriPro de grau in Vernon, a spus el.
Statie de Experimentul a avut doua versiuni alte recente, care sunt toppin...

Plant patologi Combaterea globala amenintare la adresa de grau de aprovizionare

Plant patologi Combaterea globala amenintare la adresa de grau de aprovizionare Un nou, tulpina extrem de distructive de rugina graului stem continua sa evolueze si are potentialul de a devasta productia de grau la nivel mondial, spune patologi de plante cu Phytopathological Societatii Americane (SPA).
Stem rugina de grau a fost responsabil pentru epidemiilor masive de grau in timpul la inceputul secolului 20 in America de Nord. La mijlocul anilor 1950, crescatorii de grau...

PAM sprijina fermierilor afgani cu reglementarile locale de grau de cumparare

PAM sprijina fermierilor afgani cu reglementarile locale de grau de cumparare Natiunilor Unite pentru Programul Alimentar Mondial (PAM) a anuntat o 1.1 milioane dolari SUA de cumparare de 4.000 de tone de grau la nivel local cultivate in Hirat, Afganistan, ca o cale de a depasi problemele de securitate a continua impiedica livrarea produselor alimentare, in timp ce in acelasi timp, sprijinirea fermierilor afgani saraci.
Seceta extinsa si conflict a avut un efect devastat...

National de grau Soiul De-inregistrare Protocolului adoptat

National de grau Soiul De-inregistrare Protocolului adoptat Canadian Food Inspection Agency (CFIA) si canadiana de cereale Comisiei (CGC) au adoptat un nou protocol de comunicatii care va oferi informatii in timp util pentru producatorii de cereale si reprezentanti ai industriei privind schimbarile viitoare la statutul de inregistrare a soiurilor de grau.
CFIA si CGC se lucreaza impreuna pentru a lasa fermieri, producatori de cereale si reprezentanti ai...

Fury La Lapte si de grau din cartofi prajiti McDonalds "franceza

Fury La Lapte si de grau din cartofi prajiti McDonalds "franceza Cand McDonalds serveste Fries sau francez, toata lumea considera ca acestea contin doar cartofi si ulei de gatit - chiar si oamenii care sunt vegan (mananca nici un produs de origine animala, la toate) sau alergice la grau. Avem incredere in companie si sa credem tot ce spun ei. Pentru ca este ceea ce ei au spus - ca cartofi prajiti lor sunt fara gluten.
Acesta a fost dezvaluit ca cartofi praji...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.