Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cursuri de asistenta medicala


Drive pentru medicii si asistentele medicale de la mai multe medii defavorizate Marea Britanie

Drive pentru medicii si asistentele medicale de la mai multe medii defavorizate Marea Britanie
Marea Britanie ministrul Sanatatii John Hutton condus de astazi un nou disc de a recruta personal NHS mai multe provenind din medii defavorizate. El a anuntat detalii cu privire la noua regimurilor din tara care au ca scop de a ajuta oamenii din medii dezavantajate deveni medici, asistente medicale, paramedicale profesionistilor din domeniul sanatatii.
Cercetarile arata ca 74% din populatia scolara medicale provin de la cele mai mari trei clase sociale, cu toate ca doar 38% din populatia in varsta de munca este de la acest fond. Asiatice grupuri etnice sunt sub-reprezentate in candidatii la cursuri de asistenta medicala, si nu exista dovezi ca solicitantii negru si etnice minoritare au dificultati in asigurarea de locuri de curs.
Scheme, care au fost acordate 9 milioane de finantare de catre Departamentul de Sanatate si Finantare a Invatamantului Superior al Consiliului pentru Anglia (HEFCE) de peste cinci ani, se vor uita-te la modalitati de incurajare a unei game mai largi de tineri pentru a trenului in profesiile de asistenta medicala. Proiectul face parte din AimHigher, care este o initiativa comuna care implica Departamentul pentru Educatie si Abilitati, HEFCE si Invatare si Competente Consiliului, sa se extinda participarea la invatamantul superior si cresterea numarului de persoane care au capacitatea si aspiratiile de a beneficia de acesta.
John Hutton, de asemenea, a anuntat astazi ca Departamentul de Sanatate ar raspunde costul integral din taxele de studii pentru 3 variabile medicala si stomatologica de studenti din anii 5 si 6 din cursuri standard de licenta, si ani 2, si 4 de cursuri rapide. Acest lucru ii aduce in conformitate cu asistente medicale si altele.

Domnul Hutton, a declarat: Este vital ca NHS nu numai imbunatateste starea de sanatate a tuturor categoriilor de comunitate, ci, de asemenea, sa reflecte cu acuratete, in acea comunitate de oameni se angajeaza. Avem nevoie de mai mult medici, asistenti medicali si AHPs si avem nevoie de ele din toate categoriile sociale. Este inacceptabil faptul ca unii oameni sunt in mod eficient a avut loc inapoi de la aceste profesii, din cauza de fond lor financiare, sociale sau culturale.
Aceste proiecte, precum si angajamentul de departamente pentru a indeplini taxele medicala si stomatologica de studenti de scolarizare se va deschide portile pentru tineri din medii cu venituri mici, care nu ar anterior au ganduri de o cariera in NHS.
John Rushforth, HEFCEs Director de largirea participarii, a declarat: Este esential ca oportunitatea de a intra invatamantul superior pentru profesiile din domeniul asistentei medicale este deschis pentru oricine care are potentialul de a reusi, indiferent de mediul lor. Aceste sisteme noi sunt un pas important in garantarea faptului ca profesiile din domeniul asistentei medicale a reflecta mai bine populatia mai larga prin participarea tot mai mare.
Sunt extrem de incantata ca am fost capabili de a lucra atat in mod eficient cu Departamentul de Sanatate, are nevoie de integrarea lor intr-un sistem existent evitandu-se astfel nevoia de povara suplimentara birocratice cu privire la institutiile implicate.
Leigh Bissett, presedintele a Studentilor BMAs medical al Comitetului, a declarat: Medicina este dominat de studenti de la cele mai inalte clase sociale, si aceasta este o ocazie de a da mai multi tineri sansa de a deveni medici. Extinderea accesului este responsabilitatea guvernului, precum si profesia medicala, si suntem incantati pentru a vedea Departamentul de Sanatate a lua in serios problemele.
Schema de la Londra, in mod special obiectivele din Africa, Caraibe si studenti defavorizati tinerilor care au fost in mod traditional excluse de la progresul in cariera. Se va lucra cu profesori si parinti pentru a oferi o intelegere a calitatilor, aptitudinile si calificarile pe care elevii vor trebui sa tren in domeniul asistentei medicale. Aceasta va efectua, de asemenea, o analiza a procedurilor de admitere in NHS si institutiile de invatamant superior.
Proiectul se desfasoara in regiunea Nord-Vest va utiliza indrumare si angajamentul Comunitatii sa incurajeze copiii din medii dezavantajate sa se inscrie in programe de formare profesionala, de asistenta medicala.
Note pentru editor
1. Pentru intrebari mass-media, apelul Victoria MacCallum la Departamentul de Sanatate, centru de mass-media pe 020 7210 5281. Studiile de caz sunt de asemenea disponibile pentru interviu.
2. 9 proiecte va veni sub umbrela HEFCE / Departamentul pentru Educatie si Abilitati / invatare si consiliile Abilitati de intitiative AimHigher, care reuneste cele doua programe majore de mobilizare (Parteneriate pentru o progresie si a excelentei Challenge). Acest link-uri, de asemenea, cu NHS initiativa-ne pe proiecte Pathfinder Junior Bursa, care sunt acum in curs de dezvoltare la nivel local. Invitatiei initiale la suma licitata pentru finantare si Aimhigher: note de orientare pentru publicare de integrare (HEFCE 2004/08) pot fi gasite pe site-ul HEFCE sub Publicatii.
3. Finantare pentru proiecte vor incepe imediat. Elevii care incep studiile lor medicale din luna septembrie va fi eligibile pentru taxele de scolarizare a acestora variabila care urmeaza sa fie platite de catre Departamentul.
4. Originile de cercetare mentionate la alineatul 2:
Informatii referitoare ...

Rutgers College of Nursing Autori Dean o carte despre Genetica si modul in care Afecteaza de asistenta medicala si de sanatate

Rutgers College of Nursing Autori Dean o carte despre Genetica si modul in care Afecteaza de asistenta medicala si de sanatate Felissa R. Lashley, decan si profesor la Colegiul de Nursing la Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, a scris o carte pentru studenti care alapteaza, facultatea si practicarea asistente medicale pe genetica si de modul in care aceasta afecteaza de asistenta medicala si de sanatate.
Essentials of Clinical Nursing Genetica in practica este un 316-carte de pagini care delimiteaza de cunostinte esentiale genetice pentru asistente medicale de specialitate clinica si de curs care alapteaza. Aceasta este prima carte de acest gen si ar trebui sa promoveze includerea de continut genetice in programele de asistenta medicala si in divizii de servicii de ingrijire a sanatatii individuale.
Pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala este esential ca medicii specialisti si studentii au cunostinte de baza de Genetica si modul in care aceasta afecteaza domeniile majore ale practicii de asistenta, a spus Lashley, un Orange Vest, rezident NJ. Factorii genetici pot provoca boli sau a persoanelor fizice afecteaza o sensibilitate si rezistenta la boli si chiar tratament.
Prima parte a cartii, publicat de Springer Publishing Co, discuta despre locul de geneticii in sanatate, precum si tendintele de sanatate care sunt legate de genetica. Aceasta este urmata de o analiza de baza si de biologie moleculara, o discutie de variatie umane si a diversitatii, precum si de actiune genica si tipurile de mostenire.
A doua parte a cartii aplica aceste principii la cursuri de asistenta medicala. Aplicarea specifica de Genetica si genomica in ceea ce priveste farmacologie, istorie luand si evaluarea fizice, maternala purtatoare de copil, adult de sanatate si de boala si de ingrijire medico-chirurgicale, psihiatrice asistenta medicala de sanatate mintala, si tendinte, politici si sociale si problemele etice sunt discutate. Conceptele generale sunt prezentate intr-un context care alapteaza, cu selectat exemple din viata reala si studii de caz.
Scrierea cartea in acest mod permite elevilor sa se aplice genetica pe intreg program de asistenta medicala si este un pas important in pregatirea asistente devreme sa se gandeasca inclusiv despre geneticii in toate tipurile de conditii de...

FNSNA Premii 25.000 dolari Grant Pentru a Rutgers College of Nursing

FNSNA Premii 25.000 dolari Grant Pentru a Rutgers College of Nursing Fundatia pentru Scoala Nationala Nurses Association (FNSNA) atribuit un 25.000 dolari Promisiunea de Nursing pentru New Jersey Nursing acorda Scoala de la Colegiul de Nursing la Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, unul dintre cele sapte scolile de asistenti medicali New Jersey, pentru a primi aceasta subventie.
De finantare este menita sa ofere studentilor care alapteaza universitare...

American Heart Association Imbunatateste elearning de urgenta cardiovasculare Care (ECC)

American Heart Association Imbunatateste elearning de urgenta cardiovasculare Care (ECC) Timp de multi ani, de cercetare American Heart Association a sprijinit de educatie si programe de instruire in situatii de urgenta cardiovasculare Care (ECC), care a salva mii de vieti in fiecare an. Acum, furnizorii de asistenta medicala au mai multe moduri de a accesa American Heart de cercetare Asociatii programe bazate pe ECC, dupa cum organizarea introduce un program de extinsa in mod conside...

Ambition printre asistente medicale senior pentru modelarea agendei de cercetare - Studiul a constatat ca

Ambition printre asistente medicale senior pentru modelarea agendei de cercetare - Studiul a constatat ca Asistentelor medicale Senior sunt interesati de studierea pentru un doctorat profesional care le-ar pune pe picior de egalitate cu medicii de cercetare si oameni de stiinta de medicina generala, un nou sondaj a aratat.
Ei citeaza o ambitie de a influenta ordinea de zi de cercetare dintr-o perspectiva medicala, precum si dorinta de a consolida contributia de asistenta medicala la ingrijirea paci...

Medicii Pregatirea pentru Nevoi Aging Baby Boomers "In Hospice si paliativa Medicina

Medicii Pregatirea pentru Nevoi Aging Baby Boomers "In Hospice si paliativa Medicina Academia Americana de Medicina Paliativa Hospice si anunta doua cursuri de educatie medicala importante in hospice si medicina paliativa si o serie revizuit in mod semnificativ carte in conformitate cu angajamentul Academys in curs de desfasurare pentru a preveni si de a ameliora durerea si suferinta in timpul boli grave.
Hospice si medicii de medicina paliativa au demonstrat o abilitate set un...

Se pensioneze? Ei bine, Anul Poate urmatoare - De la un terapeut de masaj

Se pensioneze? Ei bine, Anul Poate urmatoare - De la un terapeut de masaj Luati acest timp pentru a fi linistit, acesta este timpul tau, timpul tau pentru intinerire si regenerarea aceste cuvinte familiare provin de la Esther ca ea incepe masaj meu.
Deci, pentru poate 314th timp Esther Maestrul incepe magia terapeutic ca ea nu atat de bine. Primirea masaje consecventa de la un terapeut preferat este intr-adevar o bucurie, si am culege recompensele de determinare ei d...

Viewer's Ghid pentru pandemia de gripa Film din US Health Department

Viewer's Ghid pentru pandemia de gripa Film din US Health Department On Marti, Mai 9 la 8 pm, reteaua de televiziune ABC difuzat un facut-pentru-filmul de televiziune intitulat Fatal Contact: Bird Flu in America. Filmul urmeaza aparitia unui focar de virusul gripei aviare H5N1 de la origini pe o piata in Hong Kong, prin mutatie sale intr-un virus pandemic care devine usor transmisibile la om la om si se raspandeste rapid in intreaga lume.
Departamentul de Sanata...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.