Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dantura portelan


Cele mai bune Proteza Microunde curate

Cele mai bune Proteza Microunde curate
Zap Protezele dentare Dirty
Doua minute cu microunde Tratamentul Kills Bad Bacterii
One-in-cinci adulti, inclusiv de jumatate din peste 55 de generare, uzura anumit tip de proteza si a protezei multi purtatori-ar putea crede in mod regulat folosind o over-the-counter Cleanser se va tine de proteza perle albe si, mai important, germeni de-free.
Cu toate acestea, Proteza inmuierea metodele traditionale de multe ori nu parasesc Proteza complet bacterii-free.
Combinand programul de inmuiere de curatare, cu doua minute cu microunde de tratament a fost o majoritate covarsitoare mai eficace pentru a elimina microbii din interiorul si exteriorul Proteza uzate de la 12 zile la 48 de ani, potrivit unui studiu recent publicat intr-un numar din 2003 stomatologie generala, clinice , revizuite de experti Oficial al Academiei de stomatologie generala (AGD).
Purtarea Proteza necurat poate provoca pacientului de a dezvolta dantura-stomatita conexe, o infectie fungica a gurii caracterizata prin leziuni alb sau rosu, sangerare, edeme si senzatii de arsura, in functie de R. Thomas sticla, DDS, PhD, co-autor al de studiu.
Protezele dentare sunt realizate dintr-o combinatie de portelan si acrilice, si sunt purtate atunci cand un dinte este rupt si nu pot fi reparate sau de descrestere este prea mare pentru a fi eliminate si poduri permanente sau implanturile nu sunt o optiune. In plus fata de protezele complete, dentures partiale sunt facute pentru doua pana la pana la 16 dinti si sunt usor detasabile.
Cercetarile au aratat toothbrushing de protezelor dentare, nu este adecvat pentru a combate pete si mirosuri cauzate de bacterii, spune Gordon R. Isbell, DMD, Magd, si purtatorul de cuvant al AGD. Potrivit dr. sticla, combinatie de curatatorii protezei si cuptor cu microunde a fost deosebit de eficace pentru a elimina microorganismele (bacterii, drojdii si ciuperci) gasit in adancimi de protezelor dentare.
Cum sa Protezele dentare cu microunde
Proteza loc care nu au nici o compartimente de metal intr-un container cu microunde, cel putin de doua ori mai inalt ca protezele, cu guri de aerisire in capacul
Umpleti recipientul cu apa
Drop un comprimat de curatat in apa
Locul prosop pe ...

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine Cercetatorii au dezvoltat o noua tehnologie, care poate ecran simultan mii de mostre de produse alimentare sau apa pentru produsele alimentare periculoase, de mai multe agentii patogeni in unul sau doua ore.
Tehnica, care are potentialul de biosecuritate si aplicatii de siguranta alimentara, de asemenea, se poate estima cantitatea de microbi prezenti si daca acestea prezinta un risc activ de sanatate. Acest lucru ar putea ajuta la neutralizarea amenintari potentiale si pentru a imbunatati tehnicile de prelucrare a produselor alimentare, a declarat Arun Bhunia, un profesor de stiinte produselor alimentare de la Universitatea Purdue.
Pentru siguranta alimentelor si de biosecuritate in scopuri, aveti nevoie de un test rapid - o prima linie de aparare - pentru a fi in masura sa-i spuneti daca exista ceva patogen in hrana sau apa, Bhunia a spus.
Tehnologia utilizeaza celule de mamifere care traiesc o suma de presa al masurabila a unui produs chimic de semnalizare atunci cand lezate. Echipamente optice si software-ul de calculator poate analiza apoi aceasta cantitate sa estimeze cantitatea de microbi daunatoare prezent, Bhunia a spus.
Acest lucru este foarte important, a spus el. Cu multe toxine sau agenti patogeni, exista o doza eficace sau pragul tu trebuie sa treaca inainte de a trebui sa va faceti griji. Prin furnizarea de informatii cu privire la cantitatea, aceasta tehnologie va ofera un grad mai ridicat de incredere in testare si ceea ce trebuie luate masuri pentru a atenua problema.
Tehnologia poate recunoaste cantitati foarte mici de Listeria monocytogenes, o bacterie care ucide unul din cinci infectate si este cauza principala a de toxiinfectie alimentara boala. De asemenea, recunoaste mai multe specii de Bacillus, un non-letale, dar cauza comuna a-intoxicatii alimentare, a declarat Pratik Banerjee, un cercetator Purdue si primul autor al unui studiu detaliaza tehnologia care este publicat in numarul din februarie al revistei laborator de cercetare.
Celulele sunt suspendate in gel de colagen, o substanta utila pentru captarea particule de marimea dorita, si a pus in fantani mici in mai multe placi de bine. Fiecare de bine pot testa un esantion, astfel incat testele pot fi extinse pentru a analiza rapid ca mostre de multe dupa cum doriti.
Prin folosirea celulelor vii, biosenzori numit, aceasta tehnologie poate identifica agentii patogeni in mod activ daunatoare, dar ignora cele care sunt inactive, sau inofensive. Unele teste de analog lipsa aceasta capacitate, ceea ce le face predispus la alarm...

Dental tehnologie poate ajuta pacientii Reducerea In-Time Oficiul

Dental tehnologie poate ajuta pacientii Reducerea In-Time Oficiul Tehnologia este modul de viitor, sau cel putin modul de viitor american, care este motivul pentru stomatologi pe intreg teritoriul Statelor Unite au crescut utilizarea lor de tehnologia digitala. Si, dupa cum a face o mai buna utilizare a pacientilor doua resurse cele mai utile: timp si bani, devine tot mai important in practica medicinei dentare, tehnologia devine cheia succesului. Dennis J. Fasb...

Ultimele evolutii in estetica Stomatologie - British Dental Association Seminar

Ultimele evolutii in estetica Stomatologie - British Dental Association Seminar Stomatologi din Regatul Unit au o sansa rara de a beneficia de expertiza expert international estetica Dr Pascal Magne la data de 12 septembrie. El este vorbind la un seminar de British Dental Association, ultimele evolutii in stomatologie estetice.
Dr Magne este un Titular profesor asociat, si Don si Sybil Harrington Fundatia pentru scaune in Stomatologie Estetica la Universitatea din Californ...

Noua IDEAL implant este urmatoare de san Thing, care combina natural Rezultate si pentru Siguranta solutie salina

Noua IDEAL implant este urmatoare de san Thing, care combina natural Rezultate si pentru Siguranta solutie salina La fel ca multe femei, Teri a facut-o inainte de cercetare luarea deciziei sa se supuna marirea sanilor. Ca de sanatate-mama constienta in cautarea unei potrivi mai bine in haine ei, a fost nemultumit de implant mamar actual alegeri solutie salina pentru securitate sau de gel de silicon pentru un aspect mai natural, dar cu stanjenitoare riscurile potentiale. Un studiu clinic cu IMPLANT IDEAL ® Sa...

Legiuitor indeamna Regulamentul din Restaurari dentare Pentru a se proteja siguranta pacientilor

Legiuitor indeamna Regulamentul din Restaurari dentare Pentru a se proteja siguranta pacientilor Florida Rep Stan Iordania, R-Jacksonville, a anuntat ca a depus in legislatia sustinuta de Dental Florida Laboratorul de asociere sa puna in aplicare reglementari mai stricte pentru a proteja pacientii care primesc restaurari dentare aplicata in gurile de milioane de americani in fiecare an.
Dental-produse de restaurare - coroane de portelan, protezelor dentare si poduri americani ca pacientii ...

Castigarea de premii cercetarii ar putea oferi un ajutor la 3,5 milioane Proteza Stomatita (orala afte) Cei care sufera de

Castigarea de premii cercetarii ar putea oferi un ajutor la 3,5 milioane Proteza Stomatita (orala afte) Cei care sufera de Un proiect de cercetare, care are potentialul de a oferi un ajutor pentru a estimat 3.5 milioane suferinzi din Marea Britanie al afte orale, a castigat £ 25,000 Armourers & Brasiers Venture Prize. Acest lucru va permite proiectului de a proceda la evaluarea clinica.
Potrivit celor mai recente adulti sondaj dentare, 28 la suta din populatia Regatului Unit poarta protezelor dentare si un sfe...

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou Eozinofilica esofagita, o stare inflamatorie cunoscuta sub numele de EE care de multe ori imita reflux si poate provoca refuzul de a manca, afecteaza aproximativ 1 din 2000 de copii in Statele Unite si prevalenta este in crestere. Cercetatorii de la Universitatea Indiana Scoala de Medicina si Riley Spitalul de Copii raport de faptul ca tratamentul cu orale sau inghitite / pulverizate rezultate ste...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.