Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

De ce imi tiuie si mi se infunda urechile


Cu ultrasunete Frogs Abilitatea de a Tune urechile lor la frecvente diferite ar putea avea implicatii asupra omului Audierea

Cu ultrasunete Frogs Abilitatea de a Tune urechile lor la frecvente diferite ar putea avea implicatii asupra omului Audierea
Cercetatorii au descoperit ca o broasca care traieste in apropierea zgomotoase Springs din China centrala poate ton de urechile sale la diferite frecvente de sunet, la fel ca tunerul pe un post de radio poate trecerea de la o frecventa la alta. Este singurul exemplu cunoscut de un animal care poate selecta in mod activ ceea ce frecvente se aude, spun cercetatorii.
Constatari, de la un efort de colaborare conduse de Universitatea din Illinois si la Universitatea din California la Los Angeles, apar in aceasta saptamana, in Proceedings of the National Academy of Sciences. Echipa de cercetare a inclus, de asemenea, oamenii de stiinta de la Academia Chineza de Stiinte si Massachusetts ochi si urechi Infirmerie (la Harvard Medical School).
Descoperirea a fost facuta cand cercetatorii au examinat timpanele de o broasca neobisnuita, tormota Odorrana, care comunica prin efectuarea de apeluri in birdlike intervalelor de frecvente sonore si ultrasunete. De cercetare anterioare de catre doi dintre autorii au aratat ca broasca produce si raspunde la apelurile cu ultrasunete. In noul studiu au cautat sa stabileasca daca timpanele broastele efectiv vibreze, ca raspuns la aceste ultra sunete de inalta frecventa.
Folosind un Vibrometri cu laser pentru a masura vibratii timpanele, cercetatorii au descoperit ca timpanului a raspuns la sunete in intervalele sonic si cu ultrasunete. Dar ele, de asemenea, a vazut ceva ce a putut explica: timpanele sensibilitate la ultrasunete, uneori, a disparut cu totul.
In mod normal, undele sonore greva timpanului si - in cazul in care acestea sunt suficient de puternice si intr-o gama de frecvente ca animalul poate percepe - cauza timpan sa vibreze. In cele mai multe studii de broaste, timpanul raspunde exact in acelasi mod la stimulul acelasi sunet. Chiar si timpanele de o broasca moarta va raspunde cu neschimbatoare predictibilitate.
De cercetare anterioare au aratat ca niciodata nu o broasca timpan raspunde diferit la stimulul acelasi sunet, a spus liderul echipei de Albert Feng, un profesor de fiziologie moleculara si integratoare la Illinois.
Acest lucru a fost contrar tot ceea ce am stiut despre sistemul sau auditiv, a spus el.
O. tormota, concav-broasca urechi torrent, este neobisnuit in alte moduri. Cele mai multe broaste au urechi de pe suprafata corpului, dar broaste urechile Torrent sa fie incastrate. Feng si colegii sai raportate anterior care comunica tormota O. intr-un mediu zgomotos prin care emit apeluri de inalta frecventa, care includ sunete cu ultrasunete, si poate localizeze de sunet cu o precizie uimitoare. La audiere un apel de sex feminin, un mascul va salt direct spre sunet cu o eroare de mai putin de 1 la suta, un feat anterior nemaiauzit in broaste.
Din fericire pentru cercetatori, timpanul de tormota O. este transparent, oferind o vedere de exploatari sale interioare intr-o broasca de viata.
In timp ce incurcat peste rezultatele deosebite ale masuratorilor de vibratii timpanului, cercetatorii au observat aparitia brusca si disparitia o umbra intunecate pe timpan, Feng a spus.
Analiza ulterioara a relevat faptul ca broaste au fost in mod activ de deschidere si inchidere tuburi Eustachian lor, cele doua canale inguste care se conecteaza fiecare parte a faringelui la urechea stanga si la dreapta de mijloc. De stat in schimbare ale tuburilor Eustachian a fost mai usor de observat de catre conducerea unui fascicul de lumina de la gura...

Desfigurat Ranit soldatii americani sa obtineti New piele, urechile si degetele

Desfigurat Ranit soldatii americani sa obtineti New piele, urechile si degetele Departamentul Apararii al SUA a anuntat lansarea unui program de cinci ani de colaborare a face uz de tehnologia medicala de ultima ora, pentru a trata membrii de servicii care sunt prost desfigurat din cauza ranilor primite in timp ce servesc in razboaie.
Oferind un exemplu de tipul de tratament inovatoare, noua initiativa ar fi in curs de dezvoltare, Lt Gen Eric Schoomaker, care este Surgeon General al Armatei SUA a declarat la o conferinta de presa a avut loc la Pentagon, ieri, joi 17 aprilie, despre un caz de un prost ars marina, care urma sa primeasca o ureche nou crescut de la celule stem sale proprii.
Utilizarea la pacientii propriile celule stem pentru a regenera pielea de inlocuire, de tesuturi si alte parti ale corpului este o zona in curs de explorat de noul Fortelor Armate Institutul de medicina regenerativa (afirma) a spus Schoomaker.
Afirma va veni sub Armys SUA lider de cercetare medicala, dezvoltarea si agentie de achizitii de bunuri aferente, US Army Medical Research si Material Comandamentul de la Fort Detrick in Frederick, Maryland, care in cele din urma rapoarte pentru a Schoomaker in calitatea sa de Armata Surgeon General.
Afirma, de asemenea, va colabora cu Armata Statelor Unite Institutul de Cercetare chirurgicale, cu sediul in in San Antonio, Texas.
Asistentul Secretarului de aparare pentru probleme de sanatate, dr. S Casscells Ward, care a fost, de asemenea, la conferinta de presa Pentagonului, a spus ca va fi afirma agentia operationale pentru initiativa, in cazul in care noi modalitati de a folosi un pacientii propria structura celulara pentru a face o noua piele, tendoane , muschii, si chiar si nasul, degetele si urechile va fi dezvoltat cu ajutorul tehnologiei de celule stem.
Utilizarea de utilizare a dispozitivelor explozive improvizate (IEDs), in Irak si Afganistan este principalul motiv pentru o crestere marcata a blastica traume severe, care acum reprezinta trei sferturi din toate leziunile.
Imbunatatirile in armura organism, de evacuare mai rapid de pe campul de lupta si de progresele din domeniul ingrijirii medicale acum inseamna ca mai multi soldati supravietui, dar se confrunta cu probleme grave din cauza ranilor lor, care le afecteaza membrelor lor, capul, fata, piele (de la arsuri in special), rezultand in mai multi ani de tratament si, adesea, insotita de handicap pe tot parcursul vietii.
Casscells a spus ca doar peste 900 de personalul militare americane au avut membrele amputat...

Inspirand dentisti si Ingineri Aerospace: Flying Prin urechile acului

Inspirand dentisti si Ingineri Aerospace: Flying Prin urechile acului Ei a fost un mister: cum poate dintii nostru rezista la un asemenea cantitate enorma de presiune, pe parcursul multor ani, cand smaltul dentar este de numai aproximativ la fel de puternic ca sticla? Un nou studiu de catre Prof. Herzl Chai din Tel Aviv Universitys Facultatea de Inginerie Mecanica si colegii sai de la Institutul National de Standarde si Tehnologie si Universitatea George Washington ...

Grasimi Bun - Care sunt grasimi sanatoase?

Grasimi Bun - Care sunt grasimi sanatoase? Cei care spun toate grasimile sunt rele pentru tine sunt, desigur, periculos de incorecte. Asa cum se dovedeste, pe baza de plante grasimi sunt luptatori de cancer puternice, chiar si grasimi saturate din surse de plante care acum sunt prezentate de a oferi beneficii sanatatii extraordinare.
Daca doriti sa preveni cancerul, sau Youre in prezent, lupta cancerul de colon, cancerul de prostata sau...

Grasimi alimentare in tranzitie - continutul in grasimi Still Number 1 Eliberarea in randul americanilor

Grasimi alimentare in tranzitie - continutul in grasimi Still Number 1 Eliberarea in randul americanilor Chiar si in calitate de cumparatori plimbare afara ramasitele val de nebunia low-carbohidrati, ingrijorarea cu privire la continutul in grasimi in produsele alimentare este problema numarul unu printre 85 la suta dintre americani in cauza cu privire la dieta lor, potrivit unui sondaj recent prezentate aici, la Institutul de tehnologi alimentare.
Studiu realizat de Food International de informar...

Americanilor de cunostinte de grasimi din Cultivarea Dar, in continuare, insuficienta

Americanilor de cunostinte de grasimi din Cultivarea Dar, in continuare, insuficienta Un nou sondaj American Heart Association (1) arata constientizare a consumatorilor de grasimi trans rau de grasimi si grasimi saturate este intr-un moment, toate de mare. Insa consumatorii inca nevoie de cateva informatii esentiale pentru a imbunatati modul in care acestea manca.
Majoritatea americanilor stiu ce - dar nu acolo unde - Grasimi proaste sunt
Sondajul arata ca:
- In timp ce 92...

Autoritatea de Supraveghere Financiara lanseaza Primii pasi de grasimi saturate si energie de admisie Programului

Autoritatea de Supraveghere Financiara lanseaza Primii pasi de grasimi saturate si energie de admisie Programului Food Standards Agency este dezvelirea gama de activitate pe care intentioneaza sa le ia pentru a ajuta oamenii in Marea Britanie a reduce cantitatea de grasimi saturate le mananca.
Dieta de adult britanic contine prea multe grasimi saturate, adaos de zahar si sare. Din 2004, agentia a fost de lucru cu reprezentantii industriei sa reformuleze alimente pentru a reduce cantitatea de sare pe care l...

Mese de mare in grasimi saturate afecta "bun" Abilitatea Colesterol lui de a proteja impotriva artere de infundata

Mese de mare in grasimi saturate afecta "bun" Abilitatea Colesterol lui de a proteja impotriva artere de infundata Inainte de a musca in care Burger sau maninca ca gogoasa, in primul rand de pe acest mestecati: cercetare de noi arata ca doar o masa bogata in grasimi saturate pot afecta capacitatea bodys pentru a se proteja impotriva cateva din cauzele care stau la baza bolilor de inima si accident vascular cerebral.
Activitati de cercetare, efectuate la Institutul de Cercetare Heart din Sydney, Australia, a...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.