Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

De ce miroase urina


Identificarea Feromonii ca orice agresiune de declansare Intre soarecii masculi

Identificarea Feromonii ca orice agresiune de declansare Intre soarecii masculi
O familie de proteine frecvent intalnite in urina mouse-ul este capabil sa declanseze luptele dintre soarecii masculi, un studiu efectuat la 6 decembrie 2007, problema Natura a fost gasit. Studiul, care este primul de a identifica feromonii de proteine responsabile de raspunsul agresiune la soareci, a fost finantat in parte de catre Institutul National de surditate si alte comunicare Tulburari (NIDCD), unul dintre National Institutes of Health. Feromonii sunt indicii chimici care sunt eliberate in aer, secretata de glande, sau excretat in urina si preluat de catre animalele din aceeasi specie, initierea comportamente sociale si de reproducere diverse.
Cu toate ca feromonii identificate in aceasta cercetare nu sunt produse de om, regiunile din creier care sunt legate de comportament sunt aceleasi pentru soareci si oameni. Prin urmare, aceasta cercetare poate o zi contribui la intelegerea noastra cu privire la caile neuronale care joaca un rol in comportamentul uman, spune James F. Battey, Jr., MD, Ph.D., director al NIDCD. O mare parte se stie despre modul de feromoni de lucru in lume de insecte, dar stim foarte putin despre modul in care aceste substante chimice pot influenta comportamentul la mamifere si a altor vertebrate.
Cercetatorii de la Scripps Research Institute, La Jolla, California, si Universitatea Harvard a ales sa studieze agresiunea pentru acest studiu, pentru ca este un comportament puternic expuse sociale la soareci masculi. Deoarece urina mouse-ul a fost deja legat la un comportament agresiv la barbati, echipa a redus domeniul de candidati feromoni, prin separarea in mod progresiv compusi mai mici in urina si studierea efectelor acestora asupra comportamentului mouse-ului, cat si de capacitatea lor de a activa neuroni receptorilor senzoriale in cadrul organului vomeronasal . Vomeronasal de organe este unul din cele doua locatii in Mouses cavitatea nazala ca case celulele senzoriale receptori care detecteaza feromonii. Alta locatie este principalul epiteliul olfactiv, o parte din cavitatea nazala, de asemenea, faptul ca detecteaza miroase. Mai devreme de cercetare efectuate de catre grupul si-a stabilit ca neuronii receptorilor de organe de la vomeronasal sunt necesare pentru raspunsul agresiune sa apara.
Pentru a studia comportamentul, cercetatorii swabbed spatele sterilizate soareci masculi cu candidatii feromoni diferite si le-a pus intr-o cusca cu un mouse normal de sex masculin. Masculii sterilizate sunt utile pentru studiul de agresiune, deoarece acestea pot emite si nici nu a detecta feromonii agresiunii. Intrucat barbatii normala va incepe lupta de indata ce acestea sunt plasate impreuna intr-o cusca, masculii sterilizate ramane docil in jurul masculi normale, si vice-versa. In cazul in care un mascul sterilizate spatele careia a fost swabbed cu un candidat de feromoni elicits ostilitate intr-un mascul normala, cercetatorii stiu ca candidatul feromoni este responsabil pentru comportamentul.
Folosind o tehnica numita imagistica de calciu, echipa a studiat, de asemenea, daca toti candidatii feromoni au fost capabili sa activeze in mod direct neuroni receptorilor senzoriale. Neuroni receptorilor au fost eliminate de la un organ de mouse-ul vomeronasal, intinsa pe o farfurie Petri, si etichetat cu o substanta care a schimbat culoarea atunci cand neuron a fost activat.
Cercetatorii au descoperit ca familie de proteine care cuprinde proteinei majore urinar (MUP) complex in urina mouse-ul este unul din cele doua feromoni care pot obtine raspunsul agresiune la soareci masculi. Ei, de asemenea, a constatat ca proteina MUP este recunoscut in exclusivitate in organul vomeronasal, nu in principal epiteliul olfactiv, si activeaza un anumit tip de neuron receptorilor senzoriale. O feromoni doua a fost gasit, de asemenea, pentru a obtine un raspuns agresiune la soareci de sex masculin, cu toate acestea studiu suplimentar trebuie sa se faca in ceea ce priveste sale make-up si de activitate.
Exista aproximativ 20 de mem...

Menssana de cercetare la NJIT primeste Kudos pentru FDA-a aprobat testul respirator

Menssana de cercetare la NJIT primeste Kudos pentru FDA-a aprobat testul respirator Intr-un laborator Fifth Floor-la New Jersey Institute of Technology (NJIT), asistent de cercetare Renee Cataneo este de a organiza colectia de exhalations umane trimis la Menssana de cercetare, cu sediul la NJIT. Cataneos de locuri de munca este de a analiza rezultatele. La fel cum o Breathalyzer detecteaza drivere de beat, un proces de Menssana detecteaza boala.
Conceptul fel, dar aproximativ un miliard de ori mai sensibil, a declarat inventator Michael Phillips, MD, profesor de medicina clinica la New York Medical College, Valhalla, NY. Incepand cu decembrie 2002, Menssana de cercetare a fost un chirias in Centrul de Dezvoltare de vizitare, un program de la NJIT incubator pentru intreprinderi mici.
Acum o saptamana, Wall Street Journal numit Menssana de cercetare in premiile sale anuale de inovare tehnologica ca runner doua-va pentru a Kudos in biotehnologie si sectiunea medicale. (Editori NOT-: Pentru a interviu Phillips, fie in laboratorul lui sau prin telefon, de contact Sheryl Weinstein la 973-596-3436.)
Intr-un proces patentat, probele sunt turnat in carbon activat, sigilate in tigara-sized cilindri de otel si apoi trimis la laborator pentru analiza. Menssana a identificat modele distincte facute cu mai mult de 200 de diferite de compusi organici volatili expirat in fiecare respiratie. Phillips a dovedit ca aceste modele varia in functie de boala si pot fi folosite pentru a diagnostica o varietate de boli.
Sale mai mult de medicina populara, a spus Phillips. Diabetici miroase respiratia cu gust de fructe din cauza acetones, pacientii in insuficienta renala au respiratie care miroase a urina, precum si o boala de ficat si infec...

Miros Perceptia legat de genetica Variant

Miros Perceptia legat de genetica Variant De ce acelasi om transpirate miroase placut sa o persoana la alta si de repellant vine in jos pentru a genelor smellers.
Duke University Medical Center cercetatorii au demonstrat ca variante genetice ale receptorilor miros in nas determina modul in care un miros particular este perceput. Cercetatori, condusa de duci Hiroaki Matsunami, Ph.D., profesor asistent de genetica moleculara si microbiol...

Nas nu miroase ca ochii a se vedea

Nas nu miroase ca ochii a se vedea Johns Hopkins, oamenii de stiinta au descoperit noi detalii de lucruri cum smelly crea semnale in nas ca, in cele din urma merg la creier. Constatarile ridica probleme cu privire la modul in care procesul in cauza a fost descrisa de mai multi ani in manualele de biologie.
Manuale spun ca sentimentul nostru de miros mirosuri converteste in semnale creierului la fel ca si viziunea noastra transfo...

Oamenii de stiinta se strange in jurul lui Taurina activitate la nivelul creierului

Oamenii de stiinta se strange in jurul lui Taurina activitate la nivelul creierului Taurina este unul dintre cele mai abundente amino-acizi in creierul uman, dar Neurologii sunt inca nedumerit de doar cum celulele creierului a pune it la spre folos. Acum, o echipa de cercetatori de la Weill Cornell Medical College din New York, a descoperit un site prim de activitate pentru a moleculei, care le aduce mai aproape de rezolvarea acest mister.
Am descoperit ca taurina este un acti...

Test de urina pot contribui la monitorizarea birthmarks deformeaza

Test de urina pot contribui la monitorizarea birthmarks deformeaza Anomalii vasculare - birthmarks cauzate de dezvoltarea anormala a arterelor, capilarelor, venele sau vasele limfatice - poate incepe uneori la progresul, care necesita tratament agresiv pentru a salva sanatatea copilului sau de viziune. Cercetare de la Spitalul de Copii din Boston sugereaza acum ca testarea urina poate ajuta monitorizeze aceste anomalii si anticipa cele pe cale de a deveni o ameni...

Test de urina pot ajuta la determinarea care vor avea insuficienta renala sau experienta de respingere de transplant de organe, dupa

Test de urina pot ajuta la determinarea care vor avea insuficienta renala sau experienta de respingere de transplant de organe, dupa Cercetatorii spun acum ca un simplu test de urina poate ajuta la medici, care vor determina o experienta insuficienta renala sau respingerea organului dupa operatie de transplant.
In cadrul studiului, cercetatorii au analizat probele 34 urina de la pacientii cu afectiuni renale care au avut 32 interventii chirurgicale de transplant. Markeri Treisprezece proteine au fost prezenti in cele mai mul...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.