Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Debridat sirop prospect


Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie

Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie
O noua brosura este in curs de lansare pentru a ajuta la cresterea numarului de vedere de economisire a operatiunilor de cornee de transplant efectuat in Marea Britanie.
Prospect, donatie Cornea. Cadou de vedere, a fost complet reproiectata pentru a informa oamenii mai bine cu privire la transplantul de cornee si al face mai usor pentru ei sa angajamentul de a dona cornee si alte organe de catre aderarea la NHS donator de organe, registru.
Prospectul caracteristici studii de caz din pacientii NHS ale caror vieti au fost transformate de transplanturi de cornee facut posibila prin generozitatea donatorilor de cornee.
Unul dintre studii este centrat pe o cariera consilier Ashley Bell. Dezvoltare rapida a bolii cornee a dus la orbire aproape total in cateva luni scurte pentru Ashley. Ea a fost de 30 de ani si iubitoare de locuri de munca ei ca cariere un consilier. Acum, dupa transplant de cornee doi, Ashley a vedere pe spate.
Ashley spune in prospect: Diferenta este incredibil. Sunt extrem de recunoscator pentru a donatorilor si a familiilor lor. Cadouri lor au insemnat toate lumea la mine si le multumesc pentru curajul lor si de bunatate.
Produs de NHS din Regatul Unit de Transplant, prospectul este acum disponibil la opt spitale ochi speciale si prin intermediul NHS donator de organe, Linie de la 0845 60 60 400.
Cornea transplant de chirurg dl Peter McDonnell a descris prospect noi ca un impuls major pentru transplantul de cornee care nu ar permite doar mult mai multi oameni sa aiba ochii lor restaurate sau imbunatatite, dar, de asemenea, ajuta pe oameni sa isi indeplineasca dorinta lor de a dona.
Dl McDonnell, al Departamentului de Oftalmologie, la Birmingham si Midland Eye Centrului, si presedinte al NHS Marea Britanie Transplanturile oculare Tissue Grupului consultativ, a declarat: Un transplant de cornee poate face aproape la fel de dramatica o imbunatatire a vietii de primitor ca unele dintre principalele organe.
NHS are capacitatea de a efectua mai multe din aceste operatiuni vitale, dar lipsa de cornee de a donat limiteaza numarul de pacienti care te putem ajuta. Speram ca acest prospect noi va duce la mai multe persoane promitand sa paraseasca darul vederii.
Campania de donare de cornee, care a fost sprijinit de Rotary International din Marea Britanie si Irlanda de Nord pentru ultimii 20 de ani, incurajeaza voluntari care sa promoveze donarea de cornee in comunitatile lor locale.
Secretar Cornea Rotary & Tissue Bank de campanie al Comitetului, domnul John Massie, a declarat: Vom fi cere cluburilor sa incurajeze serviciile locale, cum ar fi opticieni, farmacii si stomatologi pentru a face pliante la dispozitia clientilor lor pentru a ajuta la cresterea oportunitatilor pentru ei sa se alature donator de organe, Inregistreaza-te si informa rudele lor de dorintele lor fata de donare.
Contacte Rotarys in comunitate au ajutat deja aduce acest salvare supuse in atentia a mii de oameni si, cu un deficit national de organe si tesuturi, implicarea noastra este la fel de importante de astazi.
Cele opt spitale sunt desemnate ca centre speciale de recuperare ochi cu 70000 de finantare anuale de la NHS din Regatul Unit de Transplant, autoritatea responsabila de sanatate si alocarea de potrivire a corneei si a organelor donate pentru transplant.
Finantarea va plati pentru personalul de regasire corneei, in fiecare centru, care va fi responsabil pentru apropie de rude si de regasire a corneei donat in zonele lor...

prospect FPA ofera un nou aviz privind nepreluate pilulele contraceptive, Marea Britanie

prospect FPA ofera un nou aviz privind nepreluate pilulele contraceptive, Marea Britanie Caritate sexuale de sanatate Family Planning Association (APP) a emis un prospect actualizat la data de pilule contraceptive orale combinate, care contine informatii noi despre ce femeile ar trebui sa fac atunci cand e dor de a lua pastile.
Studiile arata 47% dintre femei uita cel putin o pastila pe ciclu, iar 22% uita cel putin doua *. Un nou aviz clarifica femeile au nevoie de informatii pentru a evita unei sarcini neplanificate si se bazeaza pe recomandarile de la Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Toni Belfield, Director de informatii, la FPA, a declarat: Acest nou aviz este clara si simpla. Lipseste o pastila oriunde in ambalaj, sau de un nou ambalaj o zi intarziere, nu va creste riscul dumneavoastra de sarcini neplanificate. O pilula ratat acum este definit ca fiind unul care este de 24 ore intarziere, dar in functie de tipul pe care ai luat, lipsesc mai mult de o pot afecta acoperi dvs. de contraceptie.
Prospectul include, de asemenea noi orientari cu privire la modul in care alte medicamente, de boala sau diaree pot face pilula mai putin eficiente, atunci cand pilula poate fi inceput in timpul unei Womans ciclului mens...

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant O noua brosura ofera o linie de la mii de oameni cu insuficienta renala in Marea Britanie.
Prospect, puteam fi un donator viu rinichi? a fost publicat de NHS din Regatul Unit de transplant si vor fi disponibile la transplant de rinichi si centrele de dializa si de la donator de organe, Line.
Aceasta explica procesul de donare si transplant si modul in care rudele si prietenii pot oferi lor i...

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vizualiza intreaga Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2007 Consiliul consultativ Company....

AMA Gaseste High sirop de fructoza putin probabil sa fie mai nocive pentru sanatate decat alte Indulcitorii calorica

AMA Gaseste High sirop de fructoza putin probabil sa fie mai nocive pentru sanatate decat alte Indulcitorii calorica Dupa ce a studiat curente de cercetare, American Medical Association (AMA) a concluzionat astazi ca sirop de fructoza de mare nu pare sa contribuie mai mult la obezitate decat alti indulcitori caloric, dar a cerut pentru continuarea cercetarii independente care sa se faca privind efectele asupra sanatatii mare de sirop de fructoza si a altor indulcitori.
In acest moment nu exista suficiente dov...

Identificarea de bacterii din SAP poate face pentru o mai buna sirop de artar

Identificarea de bacterii din SAP poate face pentru o mai buna sirop de artar Cercetatorii canadieni au testat o noua metoda de identificare a bacteriilor din seva de arbori de artar, care pot permite pentru un control de contaminare a crescut. Constatarile lor apar in 2004 aprilie al revistei Aplicata si Environmental Microbiology.
Aceasta solutie este cunoscut a fi un bun mediu nutritiv pentru microorganisme, si cresterea lor in seva va afecta in cele din urma a calita...

De sirop de tuse de avertizare, in Canada, doza de doua ori pe dextrometorfanul pe unele loturi

De sirop de tuse de avertizare, in Canada, doza de doua ori pe dextrometorfanul pe unele loturi Sanatate Canada este consilierea consumatorilor de pe teritoriul Canadei de a nu utiliza anumite marci de tuse Sirop DM DIN 02015781 cu numerele de lot incepand cu 2J29 si 3J29, datorita pe produsul care contine de doua ori suma de dextrometorfanului decat este inscrisa pe eticheta.
La cererea Health Canada, acest produs este in curs de amintit de catre producator, Jamp farmaceutice Corp din La...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.