Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Depresia netratata


Somn Tratamentul Deseori refuzat Pacientii Insomnie atunci cand au Conditii de Sanatate Mintala

Somn Tratamentul Deseori refuzat Pacientii Insomnie atunci cand au Conditii de Sanatate Mintala
Pacientii cu insomnie, care sunt diagnosticati cu boli de insotire de sanatate mintala de multe ori nu sunt prescrise medicamente care ii va ajuta sa dormi - care ar putea pune apoi legate de anxietate sau depresie, mai rau, cercetarea sugereaza noi.
Oamenii de stiinta examinarea modele de tratament pentru insomniacs spun ca concluziile lor sugereaza ca multi doctori par sa fie reticente in a prescrie SIDA somn, chiar si cei care prezinta nici un risc de dependenta, in cazul in care pacientii au, de asemenea, depresie, anxietate sau tulburari de dispozitie. O exceptie este psihiatri, care s-au dovedit a fi de doua ori mai probabil ca medicii de ingrijire medicala primara de a prescrie medicamente pentru insomnie.
Insomnia poate provoca sa aveti anxietate si depresie, precum si depresia si anxietatea poate provoca sa ai insomnie. Pui Its a-si-tip de oua de poveste. Dar, cercetarile au aratat ca, daca una dintre conditiile este lasata netratata poate exacerba alta conditie, a spus autorul studiului senior Rajesh Balkrishnan, Merrell Dow profesor de farmacie la Ohio State University.
Ce este aceasta solicita orientari specifice legate de tratamentul de insomnie, care ia in considerare aceste tipuri diferite de pacienti, pentru ca astfel de insomnie a devenit o mare problema de sanatate publica.
Se estimeaza ca 20 la suta dintre americani au probleme de somn ocazionale, cu aproximativ unul din 10 care sufera de insomnie cronica.
Balkrishnan recunoaste ingrijorarea ca medicii ar putea avea cu privire la prescrierea unor medicamente care pot determina dependenta, in special la pacientii cu tulburari de sanatate mintala. SIDA mai vechi de somn, o clasa de medicamente numite benzodiazepine, sunt relaxante musculare cu proprietati dependenta si potential mare de abuz. Cu toate acestea, la inceputul anilor 1990, o noua clasa de medicamente pentru insomnie numitele non-benzodiazepine a fost pe piata. Ele sunt ajutoare de somn eficiente, care sa dont riscul de dependenta, Balkrishnan a spus, si pentru acest motiv, pacientii trebuie sa aiba acces gata la aceste medicamente.
Aceasta cercetare subliniaza necesitatea de a lua in considerare faptul ca multi pacienti care au a se vedea medicii lor cu plangeri de insomnie, de asemenea, au o conditie de psihiatrie. Dar prezenta acestor conditii mentale nu ar trebui sa impiedice ca acestea sa fie tratate corespunzator pentru insomnie lor, a spus el.
Studiul este publicat in numarul din ianuarie a Journal of Medical Economics.
Balkrishnan si colegii sai au colectat date de la Ambulatorie National Medical Care Survey, care urmareste americanii in ambulatoriu anual de vizite medicale. Cercetatorii au identificat vizite 5487 medic de catre pacientii cu insomnie intre 1995 si 2004, care a fost calculat pentru a reprezenta aproximativ 161 de milioane de pacienti din SUA a lungul acestei perioade de 10 ani.
Conform analizei, aproximativ 6.5 milioane de americani care a vazut un medic pentru insomnie, de asemenea, au fost diagnosticate cu o tulburare de sanatate mintala. Vizitelor de analizat, 38 la suta dintre pacientii cu insomnie au fost diagnosticati cu cel putin o alta conditie, si cel putin patru din fiecare 10 dintre aceste conditii de insotire legate de sanatatea mintala. Cele mai frecvente conditie suplimentara a fost de anxietate (15,6 la suta), urmata de tulburari de dispozitie episodice (14.9 la suta), hipertensiune arteriala (10,1 la suta), depresie (7 la suta) si diabetul zaharat (3,5 la suta).
Studiul a demonstrat ca pacientii insomnie cu tulburari de sanatate mentala au fost de 36 la suta mai putin probabil sa primeasca medicatie pentru problemele lor au fost de somn decat pacientii fara diagnosticul de sanatate mintala. Cei cu anxietate au fost cel mai putin probabil de a primi un ajutor de somn, cu un 45 la suta a scazut probabilitatea de a primi medicamente pentru insomnie, comparativ cu pacientii fara anxietate.
Balkrishnan a spus ca, cu forme de medicamente generice insomnie nonaddictive la dispozitie de catre baza de prescriptie medicala, chiar si pacientii care iau antidepresive si medicamente anti-anxietate poate in conditii d...

APA atrage atentia asupra inadecvat incarcerarea Of The Bolnav mintal In cursul anului 2006 boala psihica Awareness Week

APA atrage atentia asupra inadecvat incarcerarea Of The Bolnav mintal In cursul anului 2006 boala psihica Awareness Week In timpul boala psihica Awareness Week (MIAW), October 1-7, 2006, American Psychiatric Association (APA) este de a atrage atentia asupra numarului mare de persoane cu boli mentale necorespunzator care sunt inchisi in inchisorile din SUA si de cele mai multe inchisori - dintre care ar fi mai bine servite prin intermediul serviciilor comunitare de sanatate mintala.
Este o tragedie nationala care inchisori si inchisori au devenit primar facilitati de sanatate mintala, in Statele Unite de astazi, a declarat Henry Weinstein, MD, presedintele Comitetului de APA pentru inchisori si inchisori. Persoanele cu boli mintale, lasata netratata, poate dezvolta simptome si comportamente care sa conduca la arestarea lor si incarcerarea in inchisoare. Tratamentul in setarile corespunzatoare este de multe ori raspunsul, si finantarea adecvata pentru un astfel de tratament este nevoie urgenta.
Potrivit unui nou raport de catre Statele Unite Departamentul de Justitie (DOJ), intitulat de Sanatate Mintala Probleme de inchisoare si Detinuti Puscarie, mai mult de jumatate din inchisoare si detinuti inchisoare - inclusiv 56 de procente de prizonieri de stat, 45 la suta de prizonieri federale si 64 la suta din detinuti inchisoare locala, - s-au dovedit a avea o problema de sanatate mintala. Multe dintre aceste persoane sunt sufera de tulburari foarte tratabile cum ar fi depresia majora, tulburare bipolara si abuzul de substante.
Ending incriminarea bolnavi psihici si incarcerarea necorespunzatoare a persoa...

Mai multe studii arata ca Sleep probleme sunt de natura sa cauzeze depresie si alte probleme de sanatate mintala

Mai multe studii arata ca Sleep probleme sunt de natura sa cauzeze depresie si alte probleme de sanatate mintala Mental Health Constientizarea Luna, observate pe parcursul mai in Statele Unite, cresterea gradului de constientizare cu privire la boli mintale, cum ar fi depresia. Boli mintale este o preocupare semnificativa de sanatate si, daca este lasata netratata, poate avea consecinte grave. Depresia este cea mai frecventa boala mintala, si studii recente au demonstrat legatura dintre depresie si somn sara...

Forest Laboratories, Inc Announces Rezultate pozitive ale Lexapro (R), de faza III de studiu la adolescenti cu principalele Depresie

Forest Laboratories, Inc Announces Rezultate pozitive ale Lexapro (R), de faza III de studiu la adolescenti cu principalele Depresie Forest Laboratories, Inc (NYSE: FRX) si H. Lundbeck A / S-a anuntat rezultatele preliminare de top linie dintr-un studiu de faza III a Lexapro (oxalat de escitalopram), in tratamentul adolescenti, in varsta de 12-17, cu tulburare depresiva majora ( MDD). Aceste rezultate indica faptul ca pacientii tratati cu Lexapro experimentat o imbunatatire semnificativa statistic a simptomelor de depresie, mas...

Studiul demonstreaza Lexapro (R), imbunatateste semnificativ Simptomele depresiei la adolescenti

Studiul demonstreaza Lexapro (R), imbunatateste semnificativ Simptomele depresiei la adolescenti Forest Laboratories, Inc (NYSE: FRX) a anuntat ca rezultatele studiului arata Lexapro (oxalat de escitalopram) simptomele imbunatatit in mod semnificativ de depresie, comparativ cu tratamentul placebo si a fost bine tolerat la adolescenti, in varsta de 12-17, cu tulburare depresiva majora (MDD), conform datelor de faza III, prezentat la anual 2008-a reuniune a Asociatiei Americane de Psihiatrie. A...

FDA aproba Adderall XR (R), pentru a trata ADHD la adulti

FDA aproba Adderall XR (R), pentru a trata ADHD la adulti Adderall XR este primul medicament aprobat stimulent pentru Attention Deficit Disorder hiperactivitate la adulti.
Philadelphia, Pa - Shire Pharmaceuticals Group plc (LSE: SHP, Nasdaq: SHPGY, TSX: SHQ) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat ADDERALL XR (saruri mixte de o singura entitate-amfetamina) ca o data-de tratament pe zi, pentru adultii cu Attention Deficit Di...

Virusurile gasit in apa netratata City, SUA

Virusurile gasit in apa netratata City, SUA Virusurile din surse umane au loc in La Crosse, Wisconsin de alimentare cu apa potabila municipale inainte de clorinare a acesteia, conform unui studiu publicat astazi in Jurnalul Applied stiintifice si de mediu Microbiologie. Desi citys tratate de apa atinge sau depaseste de stat si federale standarde pentru apa potabila, cercetatori si oficiali din domeniul sanatatii publice, sunt de acord ca su...

Studiile arata Workplace depresia este semnificativ in baza tratate cu

Studiile arata Workplace depresia este semnificativ in baza tratate cu Journal of Environmental si Medicina muncii (JOEM) a publicat o serie de noi studii care sugereaza depresia la locul de munca poate fi o problema mult mai mare - cu mai grave, impactul social si economic - mult de angajatori dat seama.
Revista evaluate de colegi si-a dedicat un intreg speciale de-a editie, intitulat Depresia la locul de munca, la subiect, cu 15 lucrari pregatite de experti cu p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.