Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Depresie anxietate


Exercitarea legat la mai putin depresie si anxietate

Exercitarea legat la mai putin depresie si anxietate
Un studiu din Regatul Unit sugereaza ca regulat exercitii fizice intense fizica este asociata cu rate mai mici de depresie si anxietate la barbatii de pana la cinci ani mai tarziu.
Constatarile sunt publicate in Jurnalul American de Epidemiologie.
In timp ce unele studii au aratat legaturi intre incidenta redusa de depresie usoara si exercitiu fizic regulat, multi oameni de stiinta nu pot conveni asupra daca fizic persoanele active sunt mai putin susceptibile de a avea depresia si anxietatea.
De cercetare care prezinta efecte pozitive ale exercitarii asupra sanatatii inimii este deja bine stabilit.
Cercetatorii de la Universitatea din Bristol si de Universitatea din Cardiff, condusa de dr. Nicola J. Wiles, se uita la legatura dintre timpul liber si locul de munca legate de activitatea fizica si tulburari mentale comune, care este definit de anxietate si depresie.
Ei au folosit datele referitoare la 1158 de mijloc-barbati in varsta Caerphilly, South Wales, care au fost urmariti timp de zece ani de la 1989.
Barbati completat chestionare cu privire la suma de activitate fizica implicati in munca lor si timp liber la inceputul studiului, si au completat chestionare despre anxietate si depresie de trei ori pe parcursul anului 10 urmarire.
Chestionarul utilizate pentru a evalua activitatea fizica a fost Minnesota Leisure Time activitate fizica chestionar, precum si chestionarul de sanatate mintala a fost Generale Sanatate chestionar.
Cercetatorii au descoperit ca:
- Oamenii care au participat in orice grele de-agrement intensitate timp de activitate (de exemplu, de rulare sau joc fotbal) au fost mai putin probabil sa aiba depresie sau anxietate, in urmatorii 5 ani, comparativ cu barbatii mai putin activ.
- Efectul a fost mici, dar semnificative, si a purtat off la 10-marca de ani.
- Intensa activitate fizica la locul de munca face nici o diferenta.
In speculatiei asupra rezultatelor acestora, Dr. Wiles si colegii au spus ca au fost in concordanta cu studii de Othe uita la exercitarea si depresie usoara. Ei au vazut doua motive pentru care aceste rezultate apar.
Una dintre ele este efectul direct ca exercitarea produce produse chimice din creier, care afecteaza starea de spirit, iar celalalt este impactul indirect prin imagine corpului imbunatatita si stima de sine.
Medicii sunt prescrie ce in ce mai exercita ca o modalitate de a obtine pacientii lor sedentari mai activ.
Un document recent publicat in Journal of Clinical Rezultate de gestionare de catre medicii de familie doi, Caroline si Thomas Richardson Schwenk, de la Universitatea din Michigan Health System listele de cateva sfaturi practice pentru clinicieni ingrijire medicala primara.
Ei sugereaza medici scrie retete pentru tipul si durata exercitarii pacientilor lor ar trebui sa se angajeze. Medicii ar putea utiliza tehnici, cum ar fi intervievarea motivationale, in care medicul va ajuta pacientii explora bariere in calea lor de a schimba comportamentul si sa gaseasca modalitati de a depasi aceste bariere.
Richardson si Schwenk sa dea exemple din ceea ce ar...

Pana la 15 la suta din prescolari Afectate de depresie si anxietate

Pana la 15 la suta din prescolari Afectate de depresie si anxietate Aproape 15 la suta din copiii prescolari au atipic un nivel ridicat de depresie si anxietate, potrivit unui nou studiu publicat in Jurnalul de Psihologie si Psihiatrie a Copilului. Ancheta de cinci ani, de asemenea, a constatat ca copiii cu depresie atipic niveluri ridicate si anxietate sunt mai susceptibile de a avea mame cu un istoric de depresie.
Studiul a fost realizat in Canada de catre o echipa internationala de cercetatori de la Université de Montréal, Universitatea Laval si Universitatea McGill, precum si INSERM (Institut national de la Santé et de la Recherche médicale) in Franta, Carnegie Mellon University din SUA si University College Dublin, in Irlanda.
Inca din primul an de viata, exista indicii ca unii copii au mai multe riscuri decat altele de a dezvolta un nivel ridicat de depresie si anxietate, spune autorul prima Sylvana M. Côté, profesor la Universitatea de Montréals Department of Social si Medicina Preventiva . Temperament dificil la cinci luni a fost cel mai important predictor de depresie si anxietate la copii.
Ca parte a anchetei, oamenii de stiinta evaluate anual, pe un esantion reprezentativ de pre-schoolers de la cinci luni pana la varsta de cinci ani. Toti 1758 de copii au fost nascuti in Québec si mamele care au furnizat informatii in timpul interviurilor extinse asupra comportamentului si a membrilor familiei.
Am constatat ca depresia materna pe durata de viata a fost predictor al doilea cel mai important al depresive atipic ridicate si probleme de anxietate in anii prescolari, subliniaza dr. COTE. Studiul nostru este primul pentru a arata ca temperament pentru sug...

Copiii care sunt de depresie, anxietate sau agresive in primul rand de gradul risca sa fie persecutati Later On

Copiii care sunt de depresie, anxietate sau agresive in primul rand de gradul risca sa fie persecutati Later On Copiii care intra primul grad, cu semne de depresie si anxietate sau agresiune excesive sunt expusi riscului de a fi persecutati cronica de catre colegii lor de clasa a treia. Thats gasirea unui nou studiu longitudinal care apare in mai / iunie 2009 al revistei Child Development.
Studiul, realizat de cercetatorii de la Universitatea din Victoria, sa uitat la mai mult de 400 de copii canadian ca...

DBSA anxietate, depresie Awareness Week subliniaza Survey Relatia puternica intre comuna tulburari mintale

DBSA anxietate, depresie Awareness Week subliniaza Survey Relatia puternica intre comuna tulburari mintale Oamenii care traiesc cu depresie sau de tulburare bipolara, de asemenea, sunt susceptibile de a avea probleme semnificative cu anxietate, atat diagnosticate si nediagnosticate, potrivit unui sondaj online efectuat de Depresie si Bipolar Suport Alliance (DBSA). Natiunilor cel mai mare de pacienti-a alerga organizatie axata pe doua dintre cele mai raspandite boli mintale efectuat ancheta pentru a ma...

Foamea hormonala poate proteja impotriva stresului indusa depresie si anxietate

Foamea hormonala poate proteja impotriva stresului indusa depresie si anxietate Prin a face teste pe soareci hraniti cu o dieta caloriilor restranse, cercetatorii americani au descoperit ca ghrelin, un hormon care creste atunci cand oamenii dont mananca, se poate apara impotriva simptome de depresie sau anxietate provocata de stres.
De cercetare este opera de oameni de stiinta condusa de catre autor principal Dr. Jeffrey Zigman, profesor asistent de medicina interna si psi...

Seroquel, noi date ofera dovezi de imbunatatire in anxietate in depresie bipolara

Seroquel, noi date ofera dovezi de imbunatatire in anxietate in depresie bipolara AstraZeneca a anuntat de date noi, importante, prezentat astazi, la 24 Colegiului Internationale Neuro-Psychopharmacologicum (CINP), reuniunea de la Paris, care arata ca pacientii cu depresie bipolara, care sunt tratati cu SEROQUEL (quetiapine) experienta imbunatatire semnificativa a simptomelor de anxietate asociate cu acest stadiu al tulburare, de la inca din prima saptamana de treatment.1
Da...

Familii de a muri pacientii prezinta reduse de stres, anxietate si depresie, atunci cand comunicarea Improved

Familii de a muri pacientii prezinta reduse de stres, anxietate si depresie, atunci cand comunicarea Improved Spitalele care folosesc o simpla strategie de consolidare a comunicarii cu membrii familiei de pacienti mor in unitatea de terapie intensiva poate reduce foarte mult post-traumatic de stres, anxietate si depresie dupa ce au iubit-o moare, potrivit unui studiu care urmeaza sa fie prezentat la American Thoracic Society Conferinta Internationala de la San Francisco on Luni, Mai 21.
Studiul multice...

Social Formular de agresiune legat de depresie, anxietate la adulti

Social Formular de agresiune legat de depresie, anxietate la adulti Raspandirea zvonuri si barfe nu pot provoca vanatai sau ochi negri, dar consecintele psihologice ale acestui tip de agresiune sociala ar putea persista si la varsta maturitatii inceputul anului, un nou Universitatea de spectacole de studiu Florida.
Intr-un studiu de studenti 210, UF cercetatorii au descoperit o legatura intre ceea ce psihologii apel victimizarii relationale in adolescenta si a ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.