Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dermatita periorala poze


Atopical dermatita si rinita alergica cele mai comune boli atopical in copilarie, dupa astm bronsic

Atopical dermatita si rinita alergica cele mai comune boli atopical in copilarie, dupa astm bronsic
Aceasta a fost concluzia de Ana Mara Irujo Andueza in teza sa de doctorat a aparat recent la Universitatea Publica din Navarra.
8607 de copii in 66 centre.
Cele mai frecvente boli atopical in copilarie sunt, in afara de astm bronsic, dermatita atopical si rinita alergica. Studii de natura multicentric au aratat o crestere semnificativa a acestor boli in intreaga lume, precum si cauzele cresterii sunt, inca, nu suficient de clara.
In acest context, in scopul de a tezei de doctorat a fost de a evalua gradul de raspandire a rinitei alergice si dermatite atopical in randul populatiei scolare in zona din jurul Pamplona, capitala Navarra, folosind parametri ca sex, limba, data nasterii si scoala. Datele obtinute a fost comparata cu un studiu anterior intreprinse in 1994, in aceeasi zona geografica, precum si impotriva celor efectuate la alte centre la nivel national si international, ca parte a treia faza de studiu international de astmul si alergiile in copilarie (Isaac ).
In anul 2001, Ana Mara Irujo a efectuat un studiu epidemiologic transversal - folosind intrebari de la Isaac - pe doua populatii de copii, un grup intre 6 - si 7 - de ani si un altul intre 12 si 14, ambele grupuri fiind trase din 66 scoli si universitati, in special in Pamplona-Irunea oras zona, dar, de asemenea, de la centrele de la Baraain, Zizur Primar, Zizur Menor, Atarrabia, Huarte, Burlada si Mutilva Baja.
Primele semne ale astmului
Rinita si dermatita atopical sunt considerate a fi primele semne de astm. Expresie triada alergica este folosit pentru a se referi la dermatite, urmata de rinita si terminand cu astm. Rinita este caracterizat de o crestere a secretiei nazale, de asemenea, in mod normal asociat cu factori conjunctival al ochilor care afecteaza semnificativ calitatea vietii, avand in vedere ca exercitiul fizic si activitatea fizica, in general, sunt afectate.
Potrivit studiului, pentru grupul de 6 - si a tinerilor in varsta de 7 ani, frecventa curenta a rinitei este de 14%, respectiv 1.33 ori mai mare decat in 1994, cu o incidenta mai mare in randul baietilor decat fetele. Mai mult decat atat, proportia (8,1%) de copii intre 6 si 7, cu diagnosticul prealabila pentru rinita alergica sau febra fanului sa dublat fata de datele pentru anul 1994.
Cu toate acestea, printre grupul de copii intre 12 si 14, exista o incidenta mai mare a rinitei in randul fetelor (31,6%, comparativ cu 27,6% dintre baieti). Mai mult decat atat, printre acest grup de varsta, 37.9% au avut rinita la un moment dat; 29,5% in prezent sufera de afectiunea si 15% au rinoconjunctivita. Astfel, nu exista motive sa se creada ca problema este sub-diagnosticata.
In comparatie cu datele din 1994, studiul a concluzionat ca, printre grup de adolescenti, incidenta rinita pe parcursul ultimului an a scazut de 1.37 de ori si ca, de rinita acumulate de 1.67 ori.
Un alt factor aruncat in sus de studiu a fost dif...

Pacientii cu dermatita de mana moderata sau severa, receptiv la terapia de droguri

Pacientii cu dermatita de mana moderata sau severa, receptiv la terapia de droguri Utilizarea alitretinoin medicatie orala a fost eficace in tratarea dermatite de mana moderata sau severa, in aproape jumatate din pacientii care anterior nu raspund la tratamentul standard, in conformitate cu un articol in problema decembrie din Arhivele de Dermatologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Dermatita de mana afecteaza sase pana la 11 la suta din populatie in Europa de Nord, potrivit informatiilor de fundal in articol. Boala poate include eritem, descuamare, vezicule, umflare, mancarimi si fisuri ale pielii de pe maini. Dermatita cronica de mana (Ciad) a fost cunoscut de a provoca primejdie psihologice si temporar sau permanent de handicap de lucru. Desi cazurile usoare din Ciad raspund, de regula la tratamentul topic, cazuri mai grave pot fi incapacitante la pacientii care nu raspund la terapia standard.
Thomas Ruzicka, MD, de Heinrich Heine-University Hospital Dusseldorf, Germania, si colegii sai au testat siguranta si eficacitatea alitretinoin pe cale orala in tratamentul Ciad anterior la pacientii care nu raspund la tratament. Trei sute de pacienti nouasprezece cu Chad moderata sau severa, au fost impartiti in patru grupuri de tratament: de a lua 10 mg / zi, 20 mg / zi, sau 40 mg / zi de alitretinoin, sau placebo oral, o data pe zi timp de douasprezece saptamani. Participantii au fost clasificate ca fiind receptiv in cazul in care dermatita lor a fost clar (nici o dermatita vizibile) sau aproape clar (minim de roseata si / sau de scalare).
Douazeci si noua de la 39 la suta din pacientii care au primit 10 mg / zi a alitretinoin au fost receptiva, 34 - 41 la suta in 20 mg / grup d...

Frecvente de mana de spalat pune in pericol sanatatea lucratorilor Care la risc crescut Pentru Iritant A lua legatura cu Dermatita

Frecvente de mana de spalat pune in pericol sanatatea lucratorilor Care la risc crescut Pentru Iritant A lua legatura cu Dermatita Pentru milioane de lucratori de ingrijire a sanatatii in Statele Unite, care se repeta spalarea mainilor nu poate parea un pericol la locul de munca, la prima vedere. De fapt, o buna igiena mana este esentiala in lucratorii de ingrijire a sanatatii pentru a opri raspandirea infectiilor potential grave, cum ar fi Staphylococcus si Clostridium. Cu toate acestea, noile cercetari examinarea factorilor...

Are dvs. de job-uri te face mancarime si respiratie suieratoare?

Are dvs. de job-uri te face mancarime si respiratie suieratoare? Ocupationale dermatita de contact si de astm sunt doua dintre cele mai frecvente legate de problemele de sanatate cu care se confrunta lucratorii din intreaga lume, potrivit expertilor care prezinta cele mai recente cercetari in cadrul reuniunii anuale a Colegiului American de alergii, astm bronsic si Imunologie (ACAAI), in Miami Beach, Florida
In multe tari, dermatita de contact la locul de mu...

Defecte ale sistemului imunitar ca raspuns la vaccinul antivariolic detaliate in nou studiu

Defecte ale sistemului imunitar ca raspuns la vaccinul antivariolic detaliate in nou studiu Oamenii de stiinta sustinuta de Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID), parte a National Institutes of Health (NIH), au identificat un defect in raspunsul imunitar al persoanelor cu conditia pielea dermatitei atopice care pune-le la riscul de a dezvolta grave complicatii dupa vaccinare variola. Led by Donald YM Leung, MD, Ph.D., de National Evreiesc medicale si Centrul de Ce...

Guvernul extinde procesul cu IMVAMUNE (R), vaccinul antivariolic la persoanele cu atopice Dermatita / Eczema

Guvernul extinde procesul cu IMVAMUNE (R), vaccinul antivariolic la persoanele cu atopice Dermatita / Eczema Institutele Nationale de alergie si de Boli Infectioase (NIAID) a prelungit un contract existent (RFP-2), cu bavarez nordice pentru a include initierea unui studiu de faza II, mai mare cu IMVAMUNE (R), vaccinul companiei experimentale variola, la persoanele diagnosticate cu dermatitei atopice. Prelungirea contractului se va prelungi contractul initial pana in 2010 si are o valoare de US $ 15 milio...

Ce este matretii? Care este cauza matretii?

Ce este matretii? Care este cauza matretii? Matreata afecteaza pielea capului si cauzele fulgi de piele pentru a aparea - este o conditie comuna. Celulele pielii noastre sunt de reinnoire pentru totdeauna ei insisi. In cazul in care celulele pielii la nivelul scalpului noastre sunt reinnoite cele vechi sunt impinse la suprafata si in afara scalpului. Pentru o persoana cu matreata de reinnoire este mai rapid, ceea ce inseamna moarte ale piel...

Masaj terapeuti au prevalenta inalta a mana dermatita

Masaj terapeuti au prevalenta inalta a mana dermatita Masaj terapeuti, care sunt folosite frecvent de uleiuri esentiale implicate in tratamente de aromoterapie, au rate mai mari de dermatita de mana decat populatia generala, in conformitate cu un articol in problema august a arhivelor de Dermatologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Dermatita de mina (de asemenea, cunoscut sub numele de eczema de mana) este o tulburare de piele care determina...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.