Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dermatita seboreica poze


Bariera Therapeutics Introduces Dual-Componenta Xolegel CorePakTM Pentru seboreica Dermatita

Bariera Therapeutics Introduces Dual-Componenta Xolegel CorePakTM Pentru seboreica Dermatita
Bariera terapie, Inc a anuntat introducerea de Xolegel CorePak ™ pentru tratamentul dermatitei seboreice. Acum, pacientii cu aceasta conditie piele cronice nevoie doar de o baza de prescriptie medicala pentru a obtine ajutor rapid mancarimi si de a gestiona in conditii de siguranta starea generala pe termen lung.
Cele doua produse in Xolegel CorePak sunt noi Xebcort ™ Gel, un gel de hidrocortizon 1%, si Xolegel ® (ketoconazol, USP) Gel, 2%. Xebcort Gel prevede scutirea rapid simptom si este prezentat ca un tub de 0.8 oz concepute pentru utilizarea pe termen scurt pentru a calma mancarime. Xolegel CorePak contine 45 de grame de Xolegel Gel prevazute in trei tuburi de 15 grame. Intr-un studiu sigurantei pe termen lung, cu Xolegel Gel, pacientii care au ramas simptom gratuite pentru pana la 8 saptamani post-tratament.
Prin furnizarea de hidrocortizon si geluri ketoconazol separat intr-o baza de prescriptie medicala, Xolegel CorePak incurajeaza pacientii sa respecte recomandarile lor, medicii de a gestiona mai bine aceasta conditie cronica si comune inflamatorii ale pielii, a explicat Al Altomari, Chief Executive Officer al Bariera Therapeutics.
Despre familie Xolegel de Produse
Cu un adaos de Xolegel CorePak, exista in prezent o familie de produse de Xolegel disponibile pentru a trata varietate de tipuri de pacient dermatita seboreica.
Xolegel Gel este un tratament cosmetic elegant, care ofera scutiri de puternic pentru dermatita seboreica la nivelul fetei si a corpului imunocompetenti la adulti si copii cu varsta de 12 ani si peste. Xolegel Gel este o formulare patentat topica de ketoconazol 2% intr-un translucide, non-GEL gras. Xolegel Gel se aplica fara probleme si se usuca clare. Cu formularea sale unice de gel, Xolegel Gel ofera pacientii cu un regim de dozare a unei cereri de o data pe zi, timp de numai 14 zile, reducandu-se astfel cu aproximativ 75 la suta a numarului de cereri impuse de alte tratamente de actualitate antifungic dermatita seboreica. Xolegel Gel a fost aprobat de FDA in iulie 2006 si este primul si singurul aprobat de FDA baza de prescriptie medicala formularea de gel de ketoconazol.
Xolegel Duo ™, disponibil pe baza de prescriptie medicala, de asemenea, este format din 45 de grame de Xolegel (ketoconazol, USP) Gel, 2%, prevazute in tuburi gram 15, si de o sticla de 1.7 uncii de Head & Shoulders ® (zinc pirition 1%) Sampon anti-matreata . Acesta este conceput pentru a oferi o optiune mai completa de tratament pentru gestionarii eficiente a dermatitei seboreice prin furnizarea de prescriptie medicala formularea gel de ketoconazol pentru fata si corp, plus un sampon de medicamente pentru scalpului, intr-un pachet convenabil. Toate produsele Xolegel sunt acoperite in cadrul companiei pacientului 1st Program. Programul permite cei mai multi pacienti comerciale de asigurare pentru a primi o baza de prescriptie medicala lor pentru 10 dolari copay. Pentru informatii suplimentare cu privire la intreaga familie de produse Xolegel, http://www.xolegel.com vizita
Despre seboreica Dermatita
Dermatita seboreica este o conditie comuna inflamatorii ale pielii caracterizat printr-o rosii, solzoase, eruptii cutanate insotite de mancarime in primul rand care apar pe fata, scalp, linia parului, sprancene si toracelui. Dermatita seboreica afecteaza aproximativ trei la cinci la suta din populatia SUA, sau 8,5 milioane de oameni. Se estimeaza ca 90% dintre pacienti dermatitei seboreice relatarilor au zonele afectate de pe scalp, precum si asupra fetei si / sau organism. Nu exista nici o cauza cunoscuta, vindecare sau de modul de a preveni dermatita seboreica, dar aceasta poate fi gestionate in mod eficient. Terapii baza de prescriptie medicala traditionala pentru aceasta afectiune au constat in principal din sampoane, creme antifungice actualitate si steroizi care de obicei este nevoie de doua sau mai multe cereri pe zi pe perioade de pana la patru saptamani pentru a fi eficiente.
Despre Bariera Therapeutics
Bariera terapie, Inc este o companie farmaceutica, axat p...

Astion Pharma Initiaza Etapa 2B program cu ASF-1057 In seboreica Dermatita

Astion Pharma Initiaza Etapa 2B program cu ASF-1057 In seboreica Dermatita Astion Pharma A / S-a inceput recrutarea de pacienti care sufera de dermatita seboreica intr-o faza 2B studiu cu ASF-1057. ASF-1057 este un puternic anti-inflamator candidat de produse, pentru care dovada uman de concept a fost deja stabilit. Dermatita seboreica afecteaza 3-5% din populatie.
Acest studiu este primul dintr-o serie de 3 studii clinice pentru a evalua efectul ASF-1057, in doze variate si formulari. In total, 264 de pacienti vor fi inscrisi in aceste 3 studii.
De studiu este un studiu dublu-orb, controlat cu placebo. Aceasta a fost facuta la un centru de clinica din Lyon, Franta. 104 pacienti care sufera de moderata pana la severa dermatitei seboreice va fi tratata o data pe zi timp de trei saptamani cu unul dintre cele trei doze diferite de tratament ASF-1057 sau placebo. Efectul va fi evaluat in functie de semnele si simptomele clinice, si anume: eritem si scalarea.
Un studiu suplimentar, cu un design similar va fi initiata la Paris, in cursul acestui an. Acest studiu presupune 60 de pacienti tratati de doua ori pe zi, timp de trei saptamani cu doua doze de ASF-1057 sau placebo. In cele din urma, un studiu, inclusiv 100 de pacienti vor fi initiate in Marea Britanie inceputul anului 2007. Rezultatele toate cele trei studii sunt de asteptat in 2007. Scopul acestei faze 2B program este de a stabili regimul optim de dozare pentru ASF-1057 si de a forma baza pentru care se deplaseaza in cadrul proiectului de dezvoltare clinice de faza 3. Astion planuri pentru a incepe studiile de faza 3 clinice in Europa in 2007, incercand in acelasi timp un partener de dezvoltare pentru pietele din America de Nord.
Faza 2B Programul urmeaza o faza pozitiv 2A dovada de studiu, in care conceptului ASF-1057 a aratat o deosebit de puternic anti-inflamatorii in vigoare in dermatita seboreica. 93% dintre pacientii tratati cu ASF-1057 de doua ori pe zi timp de trei saptamani a raspuns si care au fost libere sau aproape fara simptome. Aceeasi rata de ra...

Pacientii cu dermatita de mana moderata sau severa, receptiv la terapia de droguri

Pacientii cu dermatita de mana moderata sau severa, receptiv la terapia de droguri Utilizarea alitretinoin medicatie orala a fost eficace in tratarea dermatite de mana moderata sau severa, in aproape jumatate din pacientii care anterior nu raspund la tratamentul standard, in conformitate cu un articol in problema decembrie din Arhivele de Dermatologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Dermatita de mana afecteaza sase pana la 11 la suta din populatie in Europa de Nord, pot...

Atopical dermatita si rinita alergica cele mai comune boli atopical in copilarie, dupa astm bronsic

Atopical dermatita si rinita alergica cele mai comune boli atopical in copilarie, dupa astm bronsic Aceasta a fost concluzia de Ana Mara Irujo Andueza in teza sa de doctorat a aparat recent la Universitatea Publica din Navarra.
8607 de copii in 66 centre.
Cele mai frecvente boli atopical in copilarie sunt, in afara de astm bronsic, dermatita atopical si rinita alergica. Studii de natura multicentric au aratat o crestere semnificativa a acestor boli in intreaga lume, precum si cauzele crest...

FDA aproba Extina (R) Pentru tratamentul seboreica Dermatita

FDA aproba Extina (R) Pentru tratamentul seboreica Dermatita Stiefel Laboratories, Inc a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat cererea sa de droguri pentru noi Extina (R) (ketoconazolul) spuma, 2% pentru tratamentul dermatitei seboreice. De omologare, pe care societatea a primit 12 iunie, deschide calea pentru ca produsul sa fie vandute si comercializate in Statele Unite.
Spre deosebire de alte tratamente pentru dermatita sebo...

Ce este matretii? Care este cauza matretii?

Ce este matretii? Care este cauza matretii? Matreata afecteaza pielea capului si cauzele fulgi de piele pentru a aparea - este o conditie comuna. Celulele pielii noastre sunt de reinnoire pentru totdeauna ei insisi. In cazul in care celulele pielii la nivelul scalpului noastre sunt reinnoite cele vechi sunt impinse la suprafata si in afara scalpului. Pentru o persoana cu matreata de reinnoire este mai rapid, ceea ce inseamna moarte ale piel...

Frecvente de mana de spalat pune in pericol sanatatea lucratorilor Care la risc crescut Pentru Iritant A lua legatura cu Dermatita

Frecvente de mana de spalat pune in pericol sanatatea lucratorilor Care la risc crescut Pentru Iritant A lua legatura cu Dermatita Pentru milioane de lucratori de ingrijire a sanatatii in Statele Unite, care se repeta spalarea mainilor nu poate parea un pericol la locul de munca, la prima vedere. De fapt, o buna igiena mana este esentiala in lucratorii de ingrijire a sanatatii pentru a opri raspandirea infectiilor potential grave, cum ar fi Staphylococcus si Clostridium. Cu toate acestea, noile cercetari examinarea factorilor...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.