Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dermatite poze


ONTAK (R) (denileukin Diftitox) realizeaza 49,1% Rata de raspuns global In studiu de faza III a T-Cell Limfomul cutanat (CTCL)

ONTAK (R) (denileukin Diftitox) realizeaza 49,1% Rata de raspuns global In studiu de faza III a T-Cell Limfomul cutanat (CTCL)
Rezultatele preliminare dintre cele mai mari randomizate, controlate cu placebo vreodata studiu clinic efectuat la pacienti cu T-celule de limfom cutanat (CTCL) a aratat ca ONTAK fost mai mult decat de doua ori la fel de eficient ca placebo in provoca un raspuns clinic la pacienti cu CTCL. [Numarul Rezumat 8026] Obiectivul principal al acestui studiu a fost pentru a masura procentul total de raspuns documentate bazata pe imbunatatirea sarcinii tumoare in piele, sange si ganglionii limfatici din fiecare brat de tratament, a confirmat parcursul a trei cicluri consecutive. Obiectivele secundare incluse supravietuirea fara progresia bolii, care este definit ca timpul de la prima zi de tratament pentru prima observatie de progresie a tumorii sau deces din cauza orice cauza pana la 30 zile dupa ultima doza de medicament in studiu. Rezultatele au fost prezentate astazi, aici, la reuniunea anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO).
ONTAK este indicat pentru tratamentul pacientilor cu persistenta sau recurenta T-celule de limfom cutanat (CTCL), ale caror celule maligne exprima componenta CD25 a IL-2 receptor. Siguranta si eficacitatea diftitox denileukin la pacientii cu CTCL celule maligne ale caror nu exprima CD25 componenta a receptorului IL-2 nu au fost examinate. ONTAK a fost acordat de aprobare accelerata in februarie 1999.
CTCL este o boala rara, in care anumite celule ale sistemului limfatic cunoscut sub numele de limfocitele T devin canceroase si afecteaza pielea. CTCL poate progresa la ganglionii limfatici, splina, ficat si alte organe. Aproximativ 10% dintre suferinzi CTCL va experimenta boala progresiva, cu nodul limfatici si / sau implicarea interne, cu complicatii grave. Nu exista nici un tratament cunoscut pentru CTCL.
Rezultatele preliminare ale acestui studiu arata ca ONTAK atins demonstrarea obiectivului primar, care a fost de a demonstra superioritatea fata de placebo in provoca un raspuns clinic la pacienti cu CTCL, a comentat Miles Prince, MD, Catedra de Servicii de Cancer la Peter MacCallum Cancer Centre, Melbourne, Australia , precum si un investigator de plumb a acestui proces. Acest studiu a aratat, de asemenea, o prelungire in supravietuirea fara progresia bolii pentru acesti pacienti, un obiectiv secundar proces.
In studiu, 144 pacienti cu CTCL, ale caror celule maligne si-a exprimat componenta CD25 a receptorului IL-2, au fost randomizate pentru a primi fie a doua doze de ONTAK [9 mcg / kg / zi (n = 45) sau 18 mcg g / kg / zi (n = 55)] sau placebo (n = 44) timp de pana la opt cicluri de tratament (cicluri de medie pentru toti pacientii = 6; gama pentru toti pacientii este de 1-11). Per protocol, pacientii eligibili au primit trei sau tratamente mai putin inainte si a avut etape Ia la boli III. Ambele doze ONTAK au fost superioara comparativ cu placebo intr-o doza-dependenta de moda. Rata de raspuns a fost de 37,8% (95% interval de incredere: 23.8, 53.5), cu doza mai mica ONTAK (p = 0.0297 fata de placebo), 49.1% (95% interval de incredere: 35.4, 62.9), cu o doza mai mare ONTAK (p = 0.0015 fata de placebo), comparativ cu 15,9% (95% interval de incredere: 6.6, 30.1), cu placebo. intrucat, 11.1% dintre pacientii tratati cu doze mai mici ONTAK si de 9,1% din cele de pe doza mai mare ONTAK a avut nici un raspuns complet la tratament sau raspuns clinic complet, doar 2,3% dintre pacientii carora li sa administrat placebo experimentat acest beneficiu. Proportia de pacienti care se confrunta cu boala progresiva a fost 26,7% pentru ONTAK mai mica doza, 16,4% pentru doza mai mare ONTAK si 52,3% pentru placebo. Ambele doze ONTAK asemenea, au fost mai bune decat placebo in ceea ce priveste timpul median de supravietuirea fara progresia bolii: 794 zile (95% interval de incredere: 155.0, nu estimabile) pentru doza mai mica ONTAK, mai mare de 971 zile (in medie, nu a ajuns) pentru cea mai mare ONTAK doza, si 124 zile (95% interval de incredere: 92.0, 176.0) pentru placebo.
Cele mai frecvente evenimente adverse in ONTAK pacientii tratati cu inclus febra (56%), greata (54%), oboseala (45%), frisoane (45%), cefalee (27%), varsaturi (25%), edem periferic (23%), eruptii cutanate (22%), diaree (22%), mialgie (19%), tuse (19%), astenie (18%), prurit (17%), dureri de spate (17%), anorexie ( 15%), artralgie (14%) si infectii ale tractului respirator superior (13%).
Procentul de pacienti raportarea reactiilor adverse grave (EAG) a fost mai mare pentru ONTAK decat pentru placebo. Legate de droguri in EAG ONTAK-pacienti au fost tratati cu sindrom de capilara de scurgere (4%), deshidratare (4%), hipotensiune arteriala (3%), febra (3%), hypoalbuminemia (2%), tulburari ale pielii (2%), piept dureri (2%), fragilitate vasculare (2%), oboseala (2%), hipersensibilitate (2%), ischemie miocardica (1%), infectii ale tractului urinar (1%), scaderea tensiunii arteriale (1%), rigiditate articulara (1%), mialgie (1%), sindromul de tunel carpela (1%), pierderea constientei (1%), tulburari respiratorii (1%), dermatite exfoliative (1%), eritem (1%), si eruptii cutanate generalizate (1%). Frecventa a RAS a scazut dupa primele doua cicluri de tratament. Procentul de pacienti care au intrerupt total de studiu datorita unui eveniment advers a fost mai mare in grupul ONTAK (20.0%), comparativ cu grupul placebo (9,1%).
Suntem multumiti ca cercetarea continua cu ONTAK in tratamentul pacientilor cu CTCL, a declarat Judy Jones, director executiv al Fundatiei cutanata Lymphoma. Acest studiu a Eisais reflecta angajamentul in curs de desfasurare la satisfacerea nevoilor medicale nesatisfacute in oncologie, in special in CTCL, o forma de cancer, pentru care nu exista nici un leac.
Despre ONTAK (R) (denileukin diftitox)
ONTAK este o proteina de fuziune prin inginerie genetica toxina compus din secvente de aminoacizi pentru enzimatic-portiunea activa din toxina difterica topita la secventa umane interleukina-2, rezultand intr-o molecula care este citotoxic pentru celulele care poarta tinta IL-2-a exprimat receptorilor asupra celulelor maligne.
ONTAK este indicat pentru tratamentul pacientilor cu persistenta sau recurenta T-celule de limfom cutanat (CTCL), ale caror celule maligne exprima componenta CD25 a IL-2 receptor. Siguranta si eficacitatea diftitox denileukin la pacientii cu CTCL celule maligne ale caror nu exprima CD25 componenta a receptorului IL-2 nu au fost examinate.
Informatii importante de siguranta
AVERTISMENT: doar de medici cu experienta in folosirea terapiei antineoplazice si de gestionare a pacientilor cu cancer ar trebui...

Alergia Constientizarea - National Alergia Saptamana 11-15 mai 2009, Marea Britanie

Alergia Constientizarea - National Alergia Saptamana 11-15 mai 2009, Marea Britanie National Alergia Saptamana 11-15 se putea 2009
Alergiile afecteaza aproximativ unul din patru din populatia Regatului Unit la un moment dat in viata lor si unele dintre cele mai frecvente includ alergenilor iarba si copac polen, acarieni casa praf, cum ar fi de casa caini si pisici, insecte, cum ar fi albine si viespi si de uz casnic chemicals1. Deci, cu multe obiecte de zi cu zi fiind cauza alergii asigurati-va ca sunt preparate cu produse de dreptul de a usura iritatiile si pastrati-te simti confortabil.
Solutii de mancarime
Eurax ® crema sau lotiune poate ajuta la ameliorarea pielea de mancarime si iritarea pielii cauzate de zece diferite boli de piele care pot sa apara tot timpul anului, cum ar fi arsuri solare, eruptii cutanate de caldura, eruptii alergice, urticarie, intepaturi de insecte si intepaturile, eczeme uscate si dermatite . Asigurati-va ca pentru a mentine un tub de la indemana de Eurax smantana ® cu dumneavoastra pentru a va pastra pielea ta senzatia de confortabil. Eurax ® Hc crema contine hidrocortizon, si ofera scutiri dubla de la usoara pana la moderata, eczeme, dermatita si muscaturilor de insecte rapid prin reducerea inflamatiei si oprirea asociate mancarime.
* Stiati ca? Adult are 21 de metri patrati de piele Cititi intotdeauna eticheta, contine crotamiton. Eurax ® Hc crema contine hidrocortizon si crotamition, disponibile de la farmacistului.
Nasuri Stuffy
Unele dintre aceste simptome pot aparea cand aveti o alergie includ un nas care curge, ochi mancarimi si problemele sinusurilor. Otrivine ® gama de decongestionante consta in pica...

Cand Armor nostru de aparare show Weakness: defect genetic la nivelul pielii "Pile duce la neurodermita, Hay Fever si astm bronsic

Cand Armor nostru de aparare show Weakness: defect genetic la nivelul pielii "Pile duce la neurodermita, Hay Fever si astm bronsic Puncte de noi cunostinte asupra faptului ca lipsa genetic indusa de filaggrin, o proteina-cheie al bariera pielii, joaca un rol decisiv in originea alergii. Intr-un studiu de mare, pe mai mult de 3000 de oameni de stiinta de scoala copiii Helmholtz Zentrum München si Technische Universität München, a constatat ca aproximativ 8% din populatia germana sa variatii ale genei filaggrin, care creste ...

Bacterii In interiorul Acarieni Rosie Ar putea fi directionate catre control de pasare Daunatorii, Marea Britanie

Bacterii In interiorul Acarieni Rosie Ar putea fi directionate catre control de pasare Daunatorii, Marea Britanie Bacteriile care traiesc in interiorul symbiotically sange-paraziti supt numite acarieni pasari de curte de culoare rosie ar putea fi un nou obiectiv si eficiente pentru a preveni raspandirea de Salmonella si agenti patogeni similare la puii de gaina, curcani si alte pasari de masa, in functie de oamenii de stiinta vorbesc astazi Miercuri, 5 septembrie 2007 la Societatea pentru Microbiologys 161st ...

Studiul arata Quantum Dots pot penetra piele, prin escoriatii Minor

Studiul arata Quantum Dots pot penetra piele, prin escoriatii Minor Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord au descoperit ca cuantice dot nanoparticule pot penetra pielea, daca exista o abraziune, oferind o perspectiva asupra se refera la locul de munca, potentialul de lucratorii de asistenta medicala sau de persoanele implicate in producerea de puncte cuantice sau de a face cercetari asupra potentialului de aplicatii biomedicale din tiny nan...

Alergie la coloranta pentru par Cresterea

Alergie la coloranta pentru par Cresterea Reactii alergice la vopsele de par sunt in crestere ca mai multe persoane si tineri, in vopselele de par lor, avertizeaza cercetatorii in acest BMJ saptamani.
Aceasta poate duce la dermatite pe fata si, in cazuri severe, edem facial pot sa apara.
Mai mult de doua treimi din vopsele de par in prezent, contin para-fenilendiamina (PPD), precum si alti agenti conexe. Pe parcursul secolului 20, r...

Rockeby Primeste europeana Over-The-Counter de aprobare pentru CanDia5 cu Candida rapida de testare (vaginale cantator, Monilial sau infectie drojdie)

Rockeby Primeste europeana Over-The-Counter de aprobare pentru CanDia5 cu Candida rapida de testare (vaginale cantator, Monilial sau infectie drojdie) Australian-Singapore listate pe baza de diagnosticare grup Rockeby Biomed Ltd (ASX: RBY) are placerea sa anunte ca a primit European de Over-the-counter (OTC) de omologare CE de OTC Mark pentru CanDia5 produs Companys deschizator de drumuri pentru acasa sau de testare auto din Europa .
CanDia5 Rapid cu Candida Testul este utilizat pentru detectarea precisa a Vulvovaginal Candidoza (VVC) in term...

Academiei Americane de Dermatologie: Dermatologii Oferta de top Sfaturi pentru tratarea Little Bottoms

Academiei Americane de Dermatologie: Dermatologii Oferta de top Sfaturi pentru tratarea Little Bottoms In timp ce la eruptii cutanate ochiul neinstruit scutec ar putea sa nu pare a fi ceva sa planga despre, cele din stiu parintii (alias), ar oferi probabil o opinie diferita. Thats fiindca de culoare rosie, pielea in gat ca rezultatele de la eruptii cutanate scutec poate fi frustrant pentru a trata si creeze disconfort considerabile pentru sugari. Din fericire, dermatologi - medici care se specializ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.