Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Despre stres


Intrebari despre stres rezolvata de catre Studiu parul de Peruvians Antic

Intrebari despre stres rezolvata de catre Studiu parul de Peruvians Antic
Studii recente arata ca unul din trei canadieni sufera de stres si numarul este in crestere. Dar, isnt stres o noua problema.
In timp ce wasnt fiziologic de stat numit in mod corespunzator pana in anii 1930, noi de cercetare de la Universitatea din Western Ontario de stres se dovedeste a afectat sute de oameni, si, probabil, de mii de ani.
Primul studiu de acest gen, publicat in Journal of Archaeological Science, detectat cortizolului hormonul stresului, in parul Peruvians vechi, care a trait intre 550 si 1532 d.Hr.
Atunci cand un individ este subliniat - din cauza cortizol reale sau amenintari perceputa - este eliberat in aproape fiecare parte a corpului, inclusiv de sange, saliva, urina si de par.
Emily Webb, un candidat la doctorat arheologice de Vest in domeniul stiintei si autorul studys plumb, spune ca rezultatele sunt importante pentru ca ne va permite sa intelegem mai bine pe oameni cum vechi s-au comportat si simtit in timpul lor de pe Pamant, dar mai important, pentru a intelege mai bine si de stres modul in care ne afecteaza astazi.
Prin studierea vietile oamenilor prin metode arheologice traditionale, cum ar fi de topografie si de excavare si ca, combinarea cu tehnici de cercetare noi, precum prelevarea de probe de par specimene antice, putem obtine o imagine buna de viata a fost ca si cum ceea ce stramosii nostri au raspuns la viata schimburi de experiente asemanatoare gripei si boala, explica Webb.
Analiza nivelurilor de cortizol in par antice permite cercetatorilor sa evalueze stres intr-o perioada scurta, dar critica, a persoanelor fizice o viata. Pentru acest studiu pilot, cercetatorii de Vest selectat mostre de par de la 10 persoane din cinci diferite site-uri arheologice din Peru, si a analizat-le in segmentele de a determina nivelurile de cortizol.
In timp ce multe dintre persoanele studiate au demonstrat nivelul de stres ridicat chiar inainte de moarte, Webb remarcat faptul ca o majoritate, de asemenea, experimentat mai multe episoade de stres pe parcursul ani lor finala a vietii lor, din nou, dovedind ca de mult ca azi, stresul a fost foarte mult in afara de Peruvians antice viata de zi cu zi .
Contributia la cercetarea de Vest au fost membri ai Facultatii de Stiinte Sociale si Scoala Schulich de Medicina si Stomatologie,...

Severa PTSD Daune pentru copii Brainuri

Severa PTSD Daune pentru copii Brainuri Stres severa pot deteriora un creier Childs, spun cercetatorii de la Universitatea Stanford Scoala de Medicina si Lucile Packard Childrens Hospital. Cercetatorii au descoperit ca copiii cu post-traumatic stresul si un nivel ridicat de cortizol hormonilor de stres au fost probabil sa apara o scadere a dimensiunii hipocampus - o structura creierului de important in procesul de prelucrare de memorie si de emotie.
Desi efecte similare au fost observate in studii la animale, aceasta este prima data concluziile au fost reproduse la copii. Cercetatorii au axat pe copii in situatii extreme, pentru a intelege mai bine cum stresul afecteaza dezvoltarea creierului.
Nu au fost vorba despre stresul de a face temele sau lupta cu tatal tau, a spus Packard a copilului pentru copii Psihiatrul Victor Cioara, MD. Vorbeau despre stres traumatic. Acesti copii simt ca Theyre blocat in mijlocul unei strazi cu un camion barreling in jos la ei.
Carrion, profesor asistent de psihiatria copilului si adolescentului de la Facultatea de Medicina si director al Stanfords program de timpuriu viata de stres de cercetare, si colaboratorii sai specula faptul ca deficitele cognitive, care decurg din hormoni de stres interfera cu terapia de psihiatrie si la prelungirea simptomelor.
Copiii in studiu au fost afectate de post-traumatic de stres, sau de PTSD, ca urmare a curs de fizica, abuz emotional sau sexual, asistam violenta sau care se confrunta cu separare de durata si pierdere. Acest tip de traumatism de dezvoltare de multe ori afecteaza capacitatea copilului de a ajunge la repere sociale, emotionale si academice.
Miercuri place foarte mult sa inteleg de ce unii copii sunt mai rezistente decat altele, si ceea ce efectele pe termen lung ale stresului extreme, a declarat Carrion, care este primul autor de cercetare, care urmeaza sa fie publicat in numarul din martie of Pediatrics. Noi stim, de exemplu, ca acesti copii sunt la risc mai mare de a dezvolta depresie si / sau anxietate ca adulti.
O teorie postuleaza ca toata lumea poarta o sarcina in curs de desfasurare stresul care se acumuleaza pe tot parcursul vietii. Odata ce un anumit prag este atins, fie printr-unul sau doua evenimente foarte traumatice sau prin intermediul cronica, niveluri ridicate de stres, adulti si copii sa poata incepe sa prezinte simptome de PTSD, cum ar fi re-o experienta (inclusiv flashback-urile, gandurile de intruziune sau cosmaruri), evitarea si hyperarousal emotionale amorteala, si fiziologice (cum ar fi o rata ridicata de inima de odihna). Aceste simptome de comportament fac PTSD dificil sa se diferentieze de alte conditii, cum ar fi deficitul de atentie / tulburare de hiperactivitate.
Copiii predispusi de genetica sau de mediu de a fi mai anxioase decat colegii lor sunt, de asemenea, mai multe sanse de a dezvolta PTSD ca raspuns la traume emotionale, probabil pentru ca raspunsurile lor la alte experiente de viata, pur si simplu le-a lasat mai aproape de acest prag mult mai putin de copii nerabdator.
Cercetatorii au studiat 15 de copii de la varste 7 - 13 sufera de PTSD. Acestia au masurat volumul de hipocampus la inceputul si la sfarsitul 12 - pana la 18 luni perioadei de studiu. Dupa corectia pentru femei si barbati si pentru maturitate fiziologice, au descoperit ca, cu copii mai severe simptome PTSD si mai ridicate niveluri de culcare cortizol (un alt marker al stresului) la inceputul studiului au fost mai s...

Smart suficient pentru a face noi insine Sick

Smart suficient pentru a face noi insine Sick De ce oameni si verii lor de primate obtine mai mult stres legate de boli decat oricare alt membru din regnul animal? Raspunsul, spune neurolog la Universitatea Stanford, Robert Sapolsky, este ca oamenii, maimutele si maimute sunt foarte inteligente, sociale creaturi cu un timp mult prea mare de schimb, pe mainile lor.
Primatele sunt super inteligent si organizat doar suficient pentru a dedica ...

Stresul este bun pentru sistemul imunitar

Stresul este bun pentru sistemul imunitar Sistemului imunitar, pot beneficia de spurts scurte de stres. Tipul de stres pot aparea cand va trebui sa sustin un examen ar putea fi bune pentru tine, spune un nou studiu. Long-stres termen lung, pe de alta parte, nu este bun pentru tine. Daca suferiti de stres continuu, acelasi stres continuu, cum ar fi stresul intampinate de persoanele cu anumite dizabilitati, sistemul imunitar va avea de sufe...

Pediatrii vital in sangerare usoara a mamelor deprimate

Pediatrii vital in sangerare usoara a mamelor deprimate Cleveland, SUA - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Spitalele Clevelands Bebelusi Rainbow & Spitalul de Copii si Case Western Reserve University ofera o posibila solutie pentru a aborda depresie postpartum.
Publicat in martie problema de Pediatrie, rezultatele studiului au indicat ca, indiferent daca mamele noi au cazuri relativ usoare de blues sau handicapante e...

Subcelulara Studiul stresului oxidativ Pentru a intelege rolul sau in Boli

Subcelulara Studiul stresului oxidativ Pentru a intelege rolul sau in Boli Stres oxidativ este cunoscut sa stea la baza bolilor umane de multe, inclusiv ateroscleroza, boli Parkinsons si a bolii Alzheimer. O echipa de oameni de stiinta de la Boston College, a gasit o modalitate de a descoperi mai multe despre stres oxidativ ceea ce rol joaca in dezvoltarea bolilor prin studierea-o la nivel sub-celular.
Informatiile disponibile despre raspunsul stresului oxidativ a ven...

Stresul la locul de munca creste progresie a Arterioscleroza

Stresul la locul de munca creste progresie a Arterioscleroza Stres locul de munca, care rezulta din presiunea mare la locul de munca, poate creste progresia aterosclerozei cu 46% la persoanele care au personalitati foarte reactive la stres. Acest lucru este demonstrat de un studiu care va fi discutat la Congresul Mondial al XVI-lea de Cardiologie care va avea loc incepand cu luna mai 18th - se putea 22 in Buenos Aires si va participa la 15000 profesionisti ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.