Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Detoxifiere sare amara


De detoxifiere in inchisorile din SUA scade scurt

De detoxifiere in inchisorile din SUA scade scurt
Inchisori Foarte putini in Statele Unite, continua cu metadona tratamente pentru opiacee-dependente de detinuti, si jumatate nu reusesc sa urmeze protocoalele de metadona standard de dezintoxicare, potrivit unui sondaj national de catre Universitatea din Rochester Medical Center.
Aceste practici puna in pericol starea de sanatate a detinutilor - dintre care multi au cautat in mod voluntar de tratament - prin expunerea la durere si suferinta, riscul de recadere, supradozare sau achizitie arestat din nou dupa eliberarea din inchisoare. De asemenea, ei inchisori expune la un risc mai mare ca drogurile ilegale vor fi utilizate in-house, si ridica intrebari constitutionale cu privire la dreptul la tratament medical pentru arrestees.
Kevin Fiscella, MD, MPH, profesor de medicina de familie si de Comunitate si de Medicina Preventiva si un fost director medical al unui program de metadona, este autorul principal al studiului, care este in decembrie 2004 Journal of Urban Health: Buletinul de la New York Academia de Medicina.
Fiscella considera cercetarea scoate in evidenta o lipsa de coordonare intre inchisori si clinici comunitate metadona, necesitatea unor politici uniforme cu privire la programele de intretinere cu metadona in inchisori, si educatie imbunatatite pentru personalului de ingrijire medicala in inchisori.
Cercetatorii au realizat studii 500 inchisorile, inclusiv cea mai mare inchisori 200 si o esantionare aleatoare a 300 ramase. Din cele 245 (49 la suta), care au raspuns, doar 1 din 8 inchisorile (12 la suta) au spus ca a continuat tratamentul cu metadona pentru retragerea in timp ce unii detinuti au incarcerat. Aproximativ jumatate (48 la suta) nu a reusit sa utilizeze metadona, clonidina, sau de alte opiacee pentru detoxifierea detinuti, care este metoda potrivita. Cele mai mari inchisorile s-au mai multe sanse sa urmeze protocoalele stabilite.
Despre 14,000 la 17.000 de persoane, sau 10 la suta de persoan...

Parlamentarii inversare a programate pentru medic Medicare de plata Cut necesare pentru a asigura accesul la ingrijiri, Say

Parlamentarii inversare a programate pentru medic Medicare de plata Cut necesare pentru a asigura accesul la ingrijiri, Say Parlamentarii probabil va lua masuri pentru a preveni o reducere de 5% in rambursarile medic Medicare programate sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007, AP / Seattle Post-Intelligencer rapoarte (poduri, AP / Seattle Post-Intelligencer, 7 / 26). La o audiere a Energiei Casa si Comertului Subcomitetului Sanatate, Casa de mai multi membri, marti, a cerut un capat la formula de crestere durabila, rata utilizata pentru a calcula rambursarilor medic Medicare. Formula SGR in fiecare an, stabileste o tinta pentru Medicare cheltuielile privind rambursarile medic, si, in cazul cheltuielilor depaseste tinta, cheltuielile exces continua sa se acumuleze pana cand nu se compensate prin actualizari redus la rambursari, plata Medicare consultativ, Comisia a declarat in scris marturie a prezentat in cursul sedintei. Pentru a scapa de acest exces ... SGR va face apel la reduceri de 5% in fiecare an, timp de noua ani, MedPAC a spus. Potrivit Congressional Budget Office, de inlocuire a reducerii programate de 5% in rambursarile medic Medicare cu o crestere a platilor pe care conturi de cheltuieli de medic superior va costa 218 miliarde dolari de peste 10 ani (Reichard, CQ HealthBeat, 7 / 25). Ultima data cand Congresul nu a luat masuri pentru a preveni o reducere programate in rambursarile medic Medicare a fost in 2002, in cazul in care platile au scazut cu 4,8% (AP / Seattle Post-Intelligencer, 7 / 26). Un guvern Accountability Office raport publicat, vineri, a declarat reduceri ale platilor Medicare la medici nu au condus la o scadere a numarului de furnizori de acceptare sau de beneficiari Medicare, este dificil pentru beneficiarii de a gasi furnizori (Kaiser Daily Health Policy Raport, 7 / 24). Burgess Bill
Rep Michael Burgess (R-Texas), luni, a introdus un proiect de lege (HR 5866), care ar inlocui formula SGR cu o crestere anuala a rambursarilor medic Medicare bazeaza pe valoarea cheltuielilor medic asa cum este calculat in Comunitatea Economica Medicare Index. Legislatia ar reduce MIE cu un punct procentual, o miscare care ar conduce la o crestere de 2,7% in rambursarile medic Medicare pentru anul 2007. In plus, proiectul de lege ar stabili un sistem de medici sa raporteze in mod voluntar de date privind calitatea de masuri de ingrijire si ar pune in aplicare recomandarile de la Institutul de Medicina pentru a ajuta la imbunatatirea Medicare de imbunatatire a calitatii Organizatii - antreprenori private care CMS plateste pentru a investiga plangerile beneficiar, sa evalueze calitatea si sa lucreze cu medici si spitale pentru a imbunatati ingrijire. Printre alte prevederi, proiectul de lege ar avea nevoie de QIOs sa faca informatii cu privire la eforturile lor de a imbunatati calitatea ingrijirilor la dispozitia tuturor furnizorilor, ar asigura un nivel minim de finantare pentru QIOs si ar avea nevoie de comentarii de finantare pentru QIOs atunci cand responsabilitatile lor de crestere. Legislatia, de asemenea, ar elimina fond de stabilizare stabilite in conformitate cu legea din 2003 Medicare pentru a incuraja de asigurari de sanatate sa ofere planuri de baza de prescriptie medicala in zonele deservite de droguri si se va incheia un sistem in care rambursarile pentru anumite cheltuieli de educatie medicala sunt incluse in platile catre Medicare Advantage planuri. Burgess a spus ca el a solicitat CBO estimar...

Glucoza nivelurile de declansare de compensare pentru Tipul 2 Diabetici

Glucoza nivelurile de declansare de compensare pentru Tipul 2 Diabetici Multe persoane cu diabet de tip 2 sunt cu diabet zaharat, deoarece celulele corpului lor nu mai raspunde la insulina, ceea ce este crucial pentru scaderea concentratiilor de zahar in sange (nivelul de glucoza in sange). Cu toate acestea, inainte de a deveni punct de vedere clinic persoanele cu diabet zaharat de corpul lor incearca pentru a compensa o rezistenta sporita la efectele de insulina prin...

Sare amara a proteja copiii prematuri

Sare amara a proteja copiii prematuri Chicago (SUA) - date preliminare sugereaza ca Epsom saruri administrat intravenos a femeilor de a livra despre copii extrem de prematuri ajuta la reducerea afectare cerebrala si deces in randul sugarilor, cercetatorii australieni a raportat in aceasta saptamana.
Copiii nascuti inainte de 30 saptamani de gestatie - de aproximativ doua luni ale anului - de a conduce un risc mai mare de deces si d...

Trage cu ochiul Into Camara A dieteticianul's

Trage cu ochiul Into Camara A dieteticianul's Dupa ce elevii de predare despre nutritia umana toata ziua, Marjorie Fitch-Hilgenberg, profesor asociat de dietetica la Universitatea din Arkansas, se duce acasa pe timp de noapte pentru a pune in practica lectiile ei. Pentru a face mai usoara de a servi o masa hranitoare dupa o zi lunga la locul de munca, Fitch-Hilgenberg tine camara ei si congelator aprovizionat cu unele capse versatil.
I don...

UN Fundatia Femeile si a populatiei director executiv Tamara Kreinin Comentarii Pe retinut la sursa de finantare UNFPA

UN Fundatia Femeile si a populatiei director executiv Tamara Kreinin Comentarii Pe retinut la sursa de finantare UNFPA Natiunilor Unite Fundatia se alatura comunitatii internationale in care exprima profunda dezamagire in faptul ca administratia a decis - pentru al saptelea, de ani drept - de a refuza 39.7 milioane dolari autorizat de Congres al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Populatie (UNFPA), lumi lider voce pe sexuala si sanatatea reproducerii si a drepturilor.
Intr-o declaratie de notificare Congresul...

Coborarea Soft Drink, prin reducerea consumului de sare Kids 'de admisie mai Cut Obezitatea

Coborarea Soft Drink, prin reducerea consumului de sare Kids 'de admisie mai Cut Obezitatea Copiii care mananca de sare mai putin zahar bea mai putine-indulcita bauturi racoritoare si pot reduce semnificativ riscurile de obezitate, tensiune arteriala crescuta si mai tarziu in viata atac de inima si accident vascular cerebral, cercetatorii raportate in imprimare si eliberarea on-line a Hipertensiune: Journal of American Heart Association.
Studiile anterioare au aratat ca aportul alimen...

Campanie pentru a reduce nivelul de sare merge live

Campanie pentru a reduce nivelul de sare merge live Food Standards Agency (Regatul Unit) este astazi lanseaza o campanie majora de sanatate publica pentru a reduce consumul mare de sare din Marea Britanie.
- Posibilitati de alimentatie de sare prea mult este un factor important de risc in dezvoltarea de hipertensiune arteriala
- Tensiunea arteriala este o cauza sau care contribuie factor in 170000 de decese pe an numai in Anglia
- In fieca...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.