Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Detralex medicament


Cercetatorii analizeze modalitatile de a preda drogurilor, aprobat Nou Smecherie

Cercetatorii analizeze modalitatile de a preda drogurilor, aprobat Nou Smecherie
Cu toate ca toate cazurile de cancer nu sunt la fel, cele mai frecvente cauze parts, indiferent daca aceasta este rezultatul unei mutatii genetice sau biochimice defectuoase de semnalizare cale. Din acest motiv, medicamente dezvoltat special pentru o boala ar putea avea un impact asupra multe altele. In ce mai mult, cercetatorii au descoperit moduri de a combina medicamente noi si existente pentru a lupta cu cancerul - extinderea obiectivelor de Therapeutics deja aprobat-tinta.
La AACR-NCI-EORTC, Conferinta internationala privind obiectivele Moleculara si cancerul terapie, cercetatori a prezentat rezultatele unele dintre aceste investigatii, daca este gasirea unei noi utilizari pentru rapamicina imunosupresoare sau adaptarea utilizarea de anticorpi a aprobat pentru atingerea obiectivelor in cadrul aceleiasi diferite forme de cancer.
Combinatie de CP-751871, un anticorp monoclonal uman impotriva IGF-1 receptor, cu rezultate rapamicina intr-o terapie extrem de eficienta pentru xenografts derivate din sarcoame copilarie: C172 Rezumat.
Cercetatorii de la St Jude de cercetare Spitalul pentru Copii din Memphis, Tennessee, au descoperit ca un anticorp inginerie, in combinatie cu rapamicina, poate oferi un tratament pentru rhabdomyosarcoma, osteosarcomul, si sarcomul Ewings - trei forme rare de cancer din copilarie. Anticorp, numit CP-751871, este in prezent intr-un studiu de faza III de catre dezvoltator sale, Pfizer, Inc, in timp ce rapamicina, un imunosupresiv aprobat, este, de asemenea, in studiu pentru proprietatile sale anti-cancer.
Combinate, cercetatorii cred, cele doua terapeutica actioneze intr-un mod care sa contribuie la promovarea apoptoza, o serie de semnale interne in cadrul unei celule care produc auto-distrugere. CP-751871 se leaga - si, prin urmare blocheaza actiunea - o celula de proteine de suprafata numit insulina-like factorul de crestere al receptorilor (IGF-1R), care cercetarea sa dovedit a fi o parte a unui proces care limitele de apoptoza. Rapamicina a fost inhiba mTOR, o proteina implicate in reglementarea cresterii celulare, proliferarea si de supravietuire. Exista tot mai multe dovezi ca activarea unor proteine celulare in amonte sau in aval de mTOR este esentiala in procesul de progresie a cancerului.
Impreuna, cele doua terapeutica par sa aiba un efect sinergic in sarcoame umane, combinate, acestea sa functioneze mai puternic decat orice alt medicament singur, a spus Raushan T. Kurmasheva, Ph.D., un post-coleg de doctorat la St Jude. Suntem in cautarea de a extinde studiile noastre pentru a include mai multe modele de sarcomul, dar noi credem ca acest arata ca o cerere de promitatoare clinica pentru aceste medicamente.
O privire actuala la terapiile existente: Cercetatori exploreze moduri de a Teach drogurilor, aprobat Nou Smecherie
Potrivit Kurmasheva, combinat pentru terapie ar putea fi o descoperire de tratament de sarcoame umane, in general, si sarcoame copilarie, in special. Ambele sarcomul Ewings si osteosarcomului sunt tipuri de cancer de os si de conectare tesut, care sunt cel mai frecvent diagnosticate in adolescenta. Rhabdomyosarcoma este o boala rara care afecteaza in primul rand de copii cu varste cuprinse intre unu si cinci, dar care pot, de asemenea, adolescenti greve. In timp ce prognoza pentru sarcoame copilarie este in general bun, in cazul in care prins frageda, copiii cu aceste boli se confrunta cu un prognostic sumbru in cazul in care cancerul metastasizes, Kurmasheva spune.
Cu sprijinul de la Institutul National al Cancerului si Pfizer, St cercetatorii Iuda a inceput studiul lor in culturi celulare de la ambele tipuri de cancer. De anticorpi, singur, in mod semnificativ intarzierea cresterii celulare, au gasit. La modelele animale de sarcom, ambele medicamente incetinita cresterea tumorii. Cele doua medicamente combinate, cu toate acestea, a indus de regresie completa a tumorilor stabilite. Datorita rezultate incurajatoare, Kurmasheva si colegii ei cauta sa se extinda lor de cercetare la alte modele animale, precum si cautati biomarkeri care ar putea indica raspuns pozitiv la tratament intr-un cadru clinic.
Efectele terapeutice ale MAB anti-CD74, milatuzumab, in comparatie cu anticorpii anti-CD20, in B-limfoamelor de celule: Rezumat nr. 267
In cazul in care un anticorp monoclonal a revolutionat tratamentul B-celule de limfom, apoi doua s-ar putea oferi mai multe avantaje, in functie de cercetatorii de la Garden State Cancer Center bazate pe constatarile lor in studii la animale preclinice.
Standardul actual de ingrijire este rituximab, un medicament care obiective CD20, un receptor de proteina care este puternic exprimata pe suprafata celulelor limfomului. Jumatate dintre pacientii cu B-celule de limfom de nu raspund la rituximab, cu toate acestea, precum si cei care fac in cele din urma recidiva. Prin urmare, in functie de cercetatori, de cautare este pe pentru detectarea anticorpilor alte sa le adaugati la rituximab pentru a creste eficacitatea acestuia.
Utilizarea unui agent numit veltuzumab, o anticorpii anti-CD20 in prezent in curs de dezvoltare, impreuna cu milatuzumab, un anticorp experimentala ca obiectivele de un receptor de diferite denumite CD74, a imbunatatit semnificativ de supravietuire la soarece care au primit cocktail de anticorpi monoclonali de tratament, Gradina rapoartele de echipa de stat. Folosind modele de mouse-ul de B-celule de limfom, au descoperit ca tratamentul cu veltuzumab prelungit timp median de supravietuire la 36 de zile in soareci netratate la 70 de zile, si milatuzumab prelungit timpul median de supravietuire pana la aproximativ 90 de zile. Cu toate acestea, atunci cand ambele medicamente au fost folosite, soareci a trait o medie de 113 de zile.
Constatare important este ca ne arata ca, folosind o combinatie de doua anticorpi care vizeaza doi receptori diferite pe celulele maligne, in cazul in care receptorii au functii diferite, conduce la o imbunatatire a supravietuirii peste utilizarea de anticorpi, fie singur, a spus Rhona Stein, Doctorat ., de Centrul de Medicina Moleculara si Immunologys Garden State Cancer Center.
Acest lucru sugereaza ca, de asemenea, in cazul in care celulele maligne de refractie pentru a deveni o anticorpi, de alta parte pot fi inca eficiente, deoarece poate lega de un receptor diferit, a spus ea.
Ambele veltuzumab si milatuzumab sunt anticorpi naked - anticorpi monoclonali, care nu sunt obligate sa terapeutice sau un medicament cu radioizotopi - dar fiecare oarba pe diferite de receptorii de pe suprafata celulelor limfom.
Milatuzumab se leaga de receptorul CD74 si este apoi rapid internalizat in celula, in contrast cu CD20, care nu este luata in interiorul celulelor, cat mai rapid. Receptorilor CD74 este cunoscut ca procesul de antigene, ca parte a raspunsului imun, si, mai recent sa dovedit a fi un factor de supravietuire in anumite celule maligne, leucemie limfocitara cronica, a spus ea. Deci, se pare sa aiba o functie dubla, si aceasta din urma pare a face un candidat atractiv pentru anticorpi anti-CD74 antagonice.
Veltuzumab este o a doua generatie umanizat anti-CD20 de anticorpi acum in teste clinice, care functioneaza foarte similar cu rituximab, cu exceptia faptului ca doze mai mici si de ori mai scurta de perfuzie poate fi utilizat, spune Stein. Ambele medicamente testate in acest studiu, milatuzumab si veltuzumab, au fost elaborate de Immunomedics, Inc Stein si colegii ei au fost finantate prin intermediul unor subventii de la Institutul National al Cancerului si New Jersey, Departamentul de Sanatate si Senior Services
Aceste studii preclinice sugereaza beneficia de testare, in asociere la pacienti, spune Stein. Noi credem ca terapiei combinate de anticorpi, la fel ca chimioterapie combinatie, va fi viitor pentru anticorpi pe baza de imunoterapie, a spus ea.
Neoadjuvant studiile clinice pentru descoperirea biomarker: O idee veche pentru a rezolva o problema noua: A229 Rezumat.
Cu recenta aprobare a patru agenti de noi si mai vine prin conducta de dezvoltare de droguri, tratamentul cancerului renal avansat comuna a devenit o decizie cu variante multiple de tarziu - dar unul fara un raspuns definitiv. Medicii spun ca nu au nici o mod rational de a decide care droguri sau combinatii de droguri ar fi cel mai bun lucru pentru pacientii cu carcinom cu celule renale, in special a celor cu cancer carora le-a reaparut si se raspandesc.
Acum, cercetatorii de la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill sunt de adaptare ideea de a tratamentului neoadjuvant - tratarea cancerului inainte de operatie - pentru a carcinomului cu celule renale. Intentia lor este de a utiliza o cura scurta de tratament, pentru a evalua performanta de noi medicamente in populatiile de pacienti, iar rezultatele preliminare sunt promitatoare, spun cercetatorii. Sorafenib, sunitinib, si temsirolimus au fost aprobate pentru utilizarea in carcinomul cu celule renale in ultimii doi ani.
Tratamentului neoadjuvant este o idee veche, cu intentia de primar pentru a downstage o tumoare si a creste riscul de rezectie de succes chirurgicale. Suntem folosind-o pentru a extrage informatii biomarker privind eficacitatea tratamentului in schimb, a spus W. Kimryn Rathmell, MD, Ph.D., a diviziei de Hematologie / Oncologie de la Lineberger Comprehensive Cancer Center.
In acest studiu, cercetatorii au masurat raspunsuri pacientii tumoare la un curs de scurta de tratament inainte de interventia chirurgicala cu ajutorul imaginilor CT, si a analizat biomarkerilor potentiali, utilizand imagistica functionala cu PET imagini, analize de sange si urina, inainte si dupa tratament, precum si regulamentul de gene si proteine in cadrul tumorii.
Rezultatele lor in primul rand, evaluarea 4 - 8 saptamani de sorafenibului la 30 pacienti inaintea interventiei chirurgicale este in prezent in curs de analiza. Early rezultate arata ca, in randul 10 din 30 pacienti, raspunsul medie este de o reducere de 10 la suta in marimea tumorii primare, cu o marja cuprinsa intre 0,8 la suta si 28 la suta. Nr progresia tumorii a fost observata in oricare dintre pacienti, si nu complicatii neasteptate...

Rezultate promitatoare in reducerea Durerea din neuropatia Cu combinate de medicamente Tratamentul, fie singur, decat cu droguri

Rezultate promitatoare in reducerea Durerea din neuropatia Cu combinate de medicamente Tratamentul, fie singur, decat cu droguri Un articol publicat online Prima si intr-o editie viitoare a rapoartelor Lancet ca tratamentul de combinarea cu gabapentina si de exemplu nortriptilina reduce durerea neuropata mai mult decat orice alt medicament administrat singur. Acest tratament ar putea fi utilizat la pacientii care au doar partial raspund la un singur medicament sau altul. Articolul este opera Profesorul Ian Gilron, Director de Cercetare clinica Pain, Queens University, si Kingston Spitalul General, Kingston, Ontario, Canada, si colegii.
Durerii a fost definit ca fiind initiate sau dureri cauzate de o leziune primara sau disfunctie in sistemul nervos. Aceasta afecteaza mai mult de 2 - 3 la suta din populatia generala. Tulburari provoca durere neuropata includ probleme nervoase la nivelul coloanei vertebrale, polineuropatie diabetica, in care deteriorarea vaselor de sange in diabetul zaharat, de asemenea, provoaca leziuni ale nervilor, precum si nevralgie postherpetic (PHN), care este o durere nervoase cauzate de virusul herpes zoster varicela, care poate rezulta in urma unui focar de herpesul zoster. Gabapentina este un exemplu nortriptilina anticonvulsivante si este un antidepresiv. Acestea sunt doua din mai multe medicamente de prima linie cu cele mai multe profiluri terapeutice pozitive. Cu toate acestea, atunci cand este administrata ca monoterapie, dozele maxima tolerata a acestor medicamente aproape niciodata reduce durerea cu mai mult de 60 la suta. In plus, ele se ofere un ajutor, in doar 40 - 60 la suta dintre pacientii din cauza eficacitate partiale si limitarea dozei reactii adverse. Autorii in acest studiu a evaluat eficacitatea si tolerabilitatea exemplu nortriptilina combinate si gabapentina, comparativ cu fiecare medicament administrat in monoterapie.
Un total de 56 de pacienti cu polineuropatie diabetica sau nevralgie postherpetic au fost incluse in acest studiu randomizat, controlat. Ei au avut un scor de zi cu zi dureri de cel putin 4 (scara de la 0 la 10) si au fost inscrisi si tratati la un site-ul in Canada, intre noiembrie 2004 si decembrie 2007. Pacientii au fost atribuite intr-un raport de 1:1:1, la una din cele trei secvente de gabapentina de zi cu zi pe cale orala, exemplu nortriptilina, precum si combinarea acestora. In serie, un drog diferite, a fost dat pentru fiecare grup de randomizat, in perioadele de tratament trei. Acest proces este denumit in continuare un model crossover. Toti pacientii sa incerce a lua toate cele trei tratamente...

Departamentul de Justitie Announces Cel mai mare Health Care Frauda de decontare in istoria sa

Departamentul de Justitie Announces Cel mai mare Health Care Frauda de decontare in istoria sa American gigant farmaceutica Pfizer Inc si filiala Pharmacia & Upjohn Company Inc (denumit in continuare impreuna Pfizer), au fost de acord sa plateasca 2.3 miliarde dolari, cel mai mare de sanatate de decontare a fraudei in istoria al Departamentului de Justitie, pentru a rezolva raspunderii civile si penale care decurg din ilegale de promovare a anumitor produse farmaceutice, Departamentul d...

Cercetatorii dezvalui un roman mecanismul de actiune al un potential nou de droguri Pentru tratamentul pentru scleroza in placi

Cercetatorii dezvalui un roman mecanismul de actiune al un potential nou de droguri Pentru tratamentul pentru scleroza in placi Cercetatorii de la Universitatea Virginia Commonwealth au identificat un mecanism unic de actiune a unui medicament nou, care arata mare promisiune pentru tratamentul sclerozei multiple.
Cercetatorii Raportul de actiune unica de FTY720, sau Fingolimod, un medicament imunosupresor care a fost deja cunoscut sa afecteze functionarea sistemului imunitar prin prevenirea iesire de celule albe din san...

Noua Rinita alergica Tratamentul Avamys ™ Primeste aviz pozitiv in Europa

Noua Rinita alergica Tratamentul Avamys ™ Primeste aviz pozitiv in Europa Plc GlaxoSmithKline a anuntat ca o data pe zi Avamys ™ (fluticazona furoat), spray nazal, a primit un aviz pozitiv din partea Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) pentru tratamentul simptomelor rinitei alergice la adulti, adolescenti (12 ani si peste) si copii ( 6 - 11 ani).
Studiile de faza III arata Avamys, un roman imbunatatita-steroizi afinitate, a demonstrat eficacitate superioara c...

Takeda Announces Incetarea Acord de licenta Pentru Tavocept (TM) In Japonia

Takeda Announces Incetarea Acord de licenta Pentru Tavocept (TM) In Japonia ASKA Pharmaceutical Co, Ltd. si Takeda Pharmaceutical Company Limited a anuntat incetarea acordului de licenta din 15 martie 2006, care a fost anterior asumate de Takeda, Aska, KI Pharmaceuticals, Inc (*) si BioNumerik Pharmaceuticals, Inc cu ceea ce priveste noul medicament cercetat, cunoscut sub numele de Tavocept (TM), pentru teritoriul Japoniei. Tavocept (TM) (nume generic: dimesna) este un me...

Nou de droguri Cerere Pentru exenatida data pe saptamana acceptate pentru revizuire de FDA

Nou de droguri Cerere Pentru exenatida data pe saptamana acceptate pentru revizuire de FDA Amilin Pharmaceuticals, Inc, (NASDAQ: AMLN), Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) si Alkermes, Inc (Nasdaq: ALKS) a anuntat ca noul Drug Application (CND) pentru exenatida o data pe saptamana a fost acceptat de atac, prin US Food and Drug Administration (FDA).
Exenatida o data pe saptamana este un medicament cu experimentale sustinuta de lansare pentru diabetul de tip 2, care este injectat subcuta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.