Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dezlipire de retina operatie


Ce este a retinei Detached? Care sunt cauzele Retina Detached?

Ce este a retinei Detached? Care sunt cauzele Retina Detached?
Retina este un strat subtire de celule nervoase captuseala peretele interior din spate a ochiului. Retina este esentiala pentru a vedea in mod corespunzator. Se pare lumina care intra in ochi intr-o imagine prin trimiterea unui mesaj de-a lungul nervului optic la creier.
Atunci cand acest strat devine separat de peretele interior al ochiului, aceasta se numeste dezlipire de retina. Retinei coji de departe de stratul care stau la baza de tesut de sprijin. Daca acest lucru nu este tratata, de obicei, aceasta duce la orbire in ochiul afectat. Dezlipire de retina este o urgenta medicala care necesita tratament prompt, chirurgical pentru a pastra viziune.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, dezlipire de retina este pierderea apozitia intre retinei senzoriale si a epiteliului pigmentar retinian.
Din fericire, dezlipire de retina are de multe ori semne de avertizare clar. Vazand un oftalmolog (oftalmolog), cat mai curand Semnele de avertizare apar, diagnosticarea si tratamentul precoce al dezlipire de retina poate salva viziune.
Dezlipire de retina in mod normal, are loc intr-un singur ochi.
Dezlipire de retina este rara si poate afecta pe oricine, dar este mai frecventa la persoanele care: sunt pe termen scurt au suferit o operatie complicata cataracta in trecut au suferit o lovitura importanta sau ranire a ochiului in trecut au diabet zaharat de obicei, la nivelul retinei se desprinde in cazul in care exista una sau mai multe gauri in ea. Dezlipire de retina pot fi tratate cu interventii chirurgicale pentru a sigila gauri si atasati din nou la nivelul retinei. Care sunt semnele si simptomele a retinei desprinse? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi avizul medicului . De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Dezlipire de retina nu este dureros. Aproape intotdeauna simptome vizuale aparea inainte de a se produce. Semne de avertizare includ: Shadow, perdele voal sau negru pe o portiune a campului vizual aparitia brusca a flocoane, mici bucati de moloz in domeniul de vizibilitate (pete intunecate sau siruri de caractere care par sa pluteasca in fata ochilor) brusca blur in viziune brusca flash-uri de lumina in unul sau ambii ochi viziune poate deveni tulbure ca vasele mici de sange sangera adresati-va imediat medicului in cazul in brusc exista o crestere in flocoane sau de flash-uri de lumina in domeniul vizual.
De multe ori, oamenii nu-si dau seama de urgenta semne de avertizare a dezlipire de retina si sper ca simptomele vor disparea. In unele cazuri, simptomele temporar slabeasca doar pentru a fi urmat de o pierdere a vederii peste urmatoarele cateva zile sau saptamani. La etapa de detasare avansat de retina, interventie chirurgicala nu este intotdeauna de succes si pierderea vederii poate fi permanenta.
Este normal pentru a vedea care pluteste ocazionale, dar flocoane si flash-uri poate fi un semn de dezlipire de retina. Aceste semne nu inseamna intotdeauna a retinei desprinse. Tratament prompt, pentru dezlipire de retina minimizeaza deteriorare a ochiului. Care sunt cauzele de dezlipire de retina? Exista mai multe cauze comune a dezlipire de retina.
De gauri sau de lacrimi in retinei.
Aceasta de multe ori se produce atunci cand retina devine subtire, in special in randul persoanelor care sunt pe termen scurt. Atunci cand a retinei are gauri in ea, lichid in ochi se poate scurge sub retina si separa de mucoasa ochiului.
Conditii si leziuni, cum ar fi: Complicatiile diabetului zaharat avansata de o interventie chirurgicala pentru cataracta Trauma o tulburare inflamatorii, cum ar fi sarcoidoza sau retinita cu citomegalovirus sau atarna contractie de gelatinos vitros care umple interiorul ochiului Dezlipire de retina nu poate fi cauzata de ridicare grele sau strecurat prin ochii tai.
Posterior dezlipirea corpului vitros (PVD)
Aceasta conditie comuna este, de asemenea, numit colaps vitros. Cu varsta, vitros se poate schimba in coerenta si a reduce sau de a deveni mai lichide. PVD de obicei nu cauzeaza probleme grave, dar poate provoca simptome vizuale (flash-uri de lumini stralucitoare atunci cand ochii sunt inchise, flocoane).
Cele mai multe lacrimi de retina cauzate de PVD duce la dezlipire de retina, daca este lasata netratata. Detasamente care merg nedetectate si netratat poate progresa si in cele din urma implica intreaga retina, cauzand pierderea completa a vederii la ochiul afectat. Care sunt factorii de risc de dezlipire de retina? Un factor de risc este ceva care se ridica probabilitatea de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, obezitatea creste riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2; de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat.
Urmatorii factori creste riscul de dezlipire de retina: un istoric familial de dezlipire de retina Aging (dezlipire de retina este mai frecventa la persoanele in varsta de 40 de ani) Extreme miopie (miopie), interventii chirurgicale anterioare ochi (cum ar fi cataracta de stergere), dezlipirea de retina Inapoi la un ochi Precedentele rani grave ochi sau zone de traumatism Slab pe partile laterale ale retinei dezlipire de retina Cum este diagnosticat? Prin uita la nivelul retinei cu un oftalmoscop, un oftalmolog (oftalmolog) pot fi posibilitatea de a vedea o gaura de retina, rupere sau dezlipire.
In cazul in sange in cavitatea vitroasa blocuri punctul de vedere al retinei, o examinare cu ultrasunete pot furniza informatii utile. Care este tratamentul pentru dezlipire de retina? Daca dezlipire de retina a avut loc, singura cale de reattaching retinei este cu interventii chirurgicale. Fara ea, o pierdere completa de vizibilitate este aproape sigur.
O interventie chirurgicala pentru lacrimi de retina
Atunci cand o lacrimare retiniana sau gaura inca nu a progresat la detasare, urmatoarele proceduri pot fi recomandate: laser chirurgie (fotocoagulare). O raza laser este directionat printr-o lentila de contact sau oftalmoscop concepute pentru aceasta procedura. Cu laser face arde in jurul retiniana, si rezultatele in cicatrizarea tesut. Aceasta procedura nu necesita nici o incizie chirurgicala si provoaca iritatii prea putin pentru ochi.
De congelare (cryopexy). Cryopexy foloseste la rece de intense pentru a ingheta retinei in jurul retiniana. Dupa un anestezic local o sonda de inghetare este aplicata pe suprafata exterioara a ochiului, direct peste defectul retinei. Acest lucru blocheaza zona din jurul gaura, lasand o cicatrice delicata, care va ajuta in deplina siguranta in retinei de perete ochi. Aceasta procedura este utilizata pentru greu-la-ajunge la lacrimi, in general, de-a lungul marginii retinei. Aceasta poate duce la inrosire si inflamatie a ochiului de ceva timp. Interventie chirurgicala pentru dezlipire de retina
Exista trei diferite proceduri chirurgicale folosite pentru a repara o dezlipire de retina. Ele pot fi efectuate in legatura cu fotocoagulare sau cryopexy. Tipul, dimensiunea si locatia de orice dezlipire de retina va determina care abordare chirurgical este recomandat. In general, aceste cabinete trata cu succes mai mult de 90 la suta din cazurile de dezlipire de retina. Uneori, un al doilea tratament este necesar. Acesta poate fi realizat in...

Tine-ti ochii in siguranta pe Ball

Tine-ti ochii in siguranta pe Ball Noe a fost sapte ani atunci cand o paintball ratacitor distrus in ochiul sau stang si l-au trimis de la marginea lui joc frati la camera de urgenta.
Imi aduc aminte fiind foarte ametit si varsaturi-am putut opri, a spus lui Noe. Eu a trebuit sa astepte in spital pentru presiune ochi pentru a merge in jos si pentru toate sange sa se scurga din ochiul meu meu.
Noe mai tarziu a dezvoltat o cataractei si a retinei desprinse in ochiul sau stang; el, ulterior, a suferit o operatie de succes pentru a repara cataracta traumatica si dezlipire de retina. In ciuda faptului ca sa cataracta traumatica a fost eliminata si retina sa a fost reparat, el acum poarta lentile de contact si are o viziune permanenta dubla.
Din pacate, aceasta este o poveste comuna atunci cand ai de sport se amesteca si a lipsei de protectie pentru ochi adecvata a spus Abdhish R. Bhavsar, MD, Noahs doctor si un corespondent clinic pentru Academia. In timp ce Noe a fost un spectator in acest caz, 40.000 de oameni sufera de leziuni oculare legate de sport in fiecare an.
Potrivit Noahs mama, de mina si o coordonare ochi este in prezent foarte dificil pentru Noe, si cu toate ca el iubeste de baseball si de tenis de el a decis sa aiba acces la inot in loc. Cu toate acestea, spune ea, niciodata nu va permite lui Noe spiritele sale in jos.
Maura stie foarte bine cat de repede un prejudiciu ochi ca Noahs se poate intampla. Treisprezece ani in urma, la practici de hockey in Connecticut, ea a sustinut un hit serios pentru ochi ei dintr-o colegii de echipa hockey stick. Accident lasat-o cu ani de durere si viziune permanenta dubla in ochiul ei stanga.
Ea a avut cea mai mare pauza in globul ocular ei ca mi-am vazut vreodata, a declarat Joel S. Schuman, MD, Mauras doctor si corespondent clinic pentru Academiei. Ea necesare mai multe interventii chirurgicale si am fost fericit si norocos ca am reusit sa salveze ochiul ei.
Dupa zece interventii chirurgicale Maura inca se lupta cu viziunea ei, dar simte increzator in eforturile sale de a schimba modul in care oamenii vedere protectie pentru ochi si sport. Conditii de viata in Washington, DC, ea acum nu functioneaza politica, un rod natural al campaniei de advocacy ea dupa ce a angajat un prejudiciu ei de a incuraja scolile locale la mandatul de ochelari de protectie pe...

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive.
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei p...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
S...

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team Muncii Contrar unei credinte larg detinute de obstetricieni, inducerea nu trebuie sa creasca Womans un risc pentru livrare sectiune cezariana in nastere, oameni de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco si Universitatea Stanford School of Medicine au fost gasite.
Studiul a fost realizat de o echipa afiliata la Stanford-UCB bazata pe dovezi Practice Center, care se axeaza pe c...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric Pacientii care au interventii chirurgicale de bypass gastric au dublu fata de rata de spitalizare in anul urmator operatiunea decat in anul precedent interventie chirurgicala, potrivit unui studiu, in 19 octombrie problema JAMA.
Procedurile Bariatric chirurgicale sunt un tratament ce in ce mai comune pentru obezitatii morbide, potrivit informatiilor de fundal in articol. Mai mult de 100.000 de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.