Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dezvirginari in direct


Rac Breakthrough: Primul tratament pentru a directioneaza direct Tumora Supply

Rac Breakthrough: Primul tratament pentru a directioneaza direct Tumora Supply
Pentru prima data, medic-oameni de stiinta de la NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center din New York, au demonstrat la pacientii cu capacitatea de un anticorp sa vizeze in mod direct alimentarii cu sange a unei game largi de tumori, lasand in tesuturile sanatoase nevatamat.
Faza I studiu clinic testat un anticorp numit J591, directionate in functie de antigen specific prostatic membrana (PSMA).
PSMA a fost o tinta atractiva pentru dezvoltarea cancerului de droguri, deoarece nu este prezenta numai in cantitati mari in cazurile de cancer de prostata, dar, de asemenea, este prezent numai cunoscut moleculara tinta de pe vasele de sange, dar tumora navelor care nu sunt normale de sange. Capacitatea de a-tinta PSMA pe vasele de sange ar putea oferi o cale de atac direct o aprovizionare tumori arteriale fara a afecta vasele de sange normale.
Terapiile anti-cancer angiogen care se concentreaza pe furnizarea de sange tumorile nu sunt noi. Cu toate acestea, alte tratamente, cum ar muri de foame tumori ale alimentarii cu sange a acestora in mod indirect, prin reducerea semnalelor de vas de sange de crestere. J591 pot lucra intr-un mod nou, luand terapiei anti-angiogen la urmatorul nivel de PSMA vizeaza direct asupra celulelor vaselor de sange tumorii si apoi zoom in pentru omor.
Proces, care apare in 10 februarie problema Journal of Clinical Oncology, a implicat 27 de pacienti cu cancer cu o gama larga de tumori solide - inclusiv rinichi, vezica urinara, pulmonare, de san, colorectal, pancreas si melanomul. Toti pacientii au avut boala raspandita, care nu a reusit tratamentele conventionale.
Inainte de acest studiu, am avut date de laborator care PSMA indicata a fost prezenta pe tumoare, dar nu vasele sanguine normale, explica autorul studys seniori, dr. Neil H. Bander, un specialist urologice de cancer la NewYork-Presbyterian/Weill Cornell si Bernard si Josephine Chaus profesor de Oncologie Urologica de la Weill Cornell Medical College. Am emis ipoteza ca ne-ar putea folosi un anticorp pentru a PSMA sa vizeze in mod specific de aprovizionare tumora de sange. Acest lucru a fost o dovada-de-studiu principiu, pentru a confirma - sau de a respinge - ipoteza noastra.
Echipa de cercetare a folosit un trasor radioactiv, atasat la anticorpi, pentru a urmari progresul J591s in intreg organismul.
Am aratat ca J591 pot viza in mod direct tumorilor vasele de sange, dr. Bander spune. Thats o prima de important. Aceasta reprezinta diferenta dintre asediu de stabilire a unui sat vs trimitand trupe cu artileria grea. Actuala anti-abordari angiogen muri de foame vasele de sange de semnale de crestere, dar cu J591, unul direct de obiectivele de un drept lovitura mortala la alimentarea tumorii de sange.
Asa cum numele implica, PSMA fost identificate pentru prima oara in aparitia cancerului de prostata. Vascularizatia Cu toate acestea, in 1998, Dr. echipa Banders gasit antigenului de a fi prezenti in vasele de sange a unei game largi de tipuri de tumori - dar nu si sanatos. Aceasta constatare a fost ulterior verificat de mai multe echipe de cercetare.
Asa cum era de asteptat, terapia de anticorpi stanga tesut sanatos singuri, ducand la niveluri foarte scazute de toxicitate pentru pacienti. Relativ scurt, proces mici nu au randul sau, pana o reducere semnificativa a volumului tumorii, dar dr. Bander, spune wasnt proces conceput pentru a face acest lucru.
Acest lucru a fost o dovada-de-studiu de principiu, destinat in exclusivitate pentru a confirma ca am putea sa-tinta cu succes vascularizatia tumorii fara directionare tesut normal, spune el. Acum, ca ne-au confirmat specifice si de directionari precise, in studiile ulterioare, vom bratul de anticorpi J591 cu droguri sau radioactivitate, iar apoi vom evalua raspunsul tumorii. Ne se utilizeaza deja anticorpi armate, astfel, la pacientii cu cancer de prostata si au fost in masura sa demonstreze anti-semnificative de activitate tumorii.
Vestea mare acum este ca J591, si compusii place aceasta, ar putea oferi intr-o zi pacientii cu cancer, o arma d...

Unele mari Angajatorii contract in mod direct cu grupuri medical pentru a reduce costurile Health Care

Unele mari Angajatorii contract in mod direct cu grupuri medical pentru a reduce costurile Health Care Investors Business Daily, luni, a examinat modul in care unii angajatori mari, cum ar fi Sprint Nextel si gestionarea deseurilor, au inceput taierea intermediarul in asigurari de cimp si au semnat direct contractante se ocupa cu grupuri medicale in loc de asiguratori pentru a ajuta la reducerea costurilor. In temeiul acestor acorduri, angajatorii platesc direct de grupuri medical, pentru a oferi ingrijire a sanatatii angajatilor, o practica, care elimina necesitatea de a se certa cu asiguratorii de peste planuri si ratele, si angajatii continua sa aiba retineri de salarizare si de a face copayments, rapoarte zilnice de afaceri. Conform Daily Business, astfel de acorduri aparut pentru prima data la sfarsitul anilor 1980, cand a intrat sub HMOs foc pentru punerea profit inainte de sanatatea pacientului, si au ajuns recent in atentia nici o parte mica din cauza cresterea costurilor de ingrijire a sanatatii. De gestionare a deseurilor, in 2005, a decis sa contracteze direct cu Kelsey-Seybold Clinica sa ofere servicii de ingrijire a sanatatii angajatilor, dupa un raport care a constatat ca acordul ar costa cu 16% mai putin de un contract incheiat cu un asigurator de sanat...

In primul rand tratament pentru a directioneaza direct Tumora Blood Supply

In primul rand tratament pentru a directioneaza direct Tumora Blood Supply Pentru prima data, medic-oameni de stiinta de la NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center din New York, au demonstrat la pacientii cu capacitatea de un anticorp sa vizeze in mod direct alimentarii cu sange a unei game largi de tumori, lasand in tesuturile sanatoase nevatamat.
Faza I studiu clinic testat un anticorp numit J591, directionate in functie de antigen specific pros...

Observate direct cu HIV terapie pentru copii este promitatoare

Observate direct cu HIV terapie pentru copii este promitatoare Observate direct terapia antiretrovirala este o strategie promitatoare pentru a se asigura ca copiii infectati cu HIV in tarile in curs de dezvoltare sa ia salvare medicamente, de cercetare de la noi Alpert Warren Medical School din Brown University spectacole.
Studiul a fost realizat in colaborare cu Maryknoll, caritate internationale catolic care ruleaza un program pentru orfani SIDA in Phnom...

Pivot MIRCERA studiu publicat in The Lancet - In primul rand Pentru a Convertizor pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare patru saptamani,

Pivot MIRCERA studiu publicat in The Lancet - In primul rand Pentru a Convertizor pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare patru saptamani, Datele publicate in Lancet arata ca pacientii dializati pot fi convertite in mod eficient la curent lor, tratamentul administrat frecvent pentru anemie renala, la un nou, terapia inovatoare numita MIRCERA (metoxi polietilenglicol epoetina beta), care are nevoie doar de a fi administrat o data pe luna .1 date noi urmati lansarea din Marea Britanie al MIRCERA ultima luna, prima data pe luna de trata...

Studiul sugereaza FTY720 mai Reparatii MS de distrugere Prin efect direct asupra Brain

Studiul sugereaza FTY720 mai Reparatii MS de distrugere Prin efect direct asupra Brain FTY720 (fingolimod), un sphingosine orala-1-agonist fosfat receptorul a fost elaborat pentru scleroza multipla (SM), actioneaza direct asupra sistemului nervos central (SNC), pentru a reduce severitatea bolii in plus fata de efectele periferice asupra sistemului imunitar, in functie de rezultatele de la un model de boala raportate la acest saptamani Comitetului European pentru tratament si de cerc...

Ai putea deteriora permanent ochi uita direct la Venus care traverseaza fata Soarelui

Ai putea deteriora permanent ochi uita direct la Venus care traverseaza fata Soarelui Oamenii ar putea deteriora permanent vederii si chiar orbirea de risc in cazul in care se uita direct la Venus care traverseaza fata Sun pe 8 iunie a avertizat guvernele britanic de astazi Chief Medical Officer ca el a oferit ochi-alternative sigure.
La 8 iunie aproximativ intre 6:00 si BST pranz planeta Venus va traversa fata soarele ca vazut de pe Pamant pentru prima data din 1882.
Chief M...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.