Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dezvoltarea embrionului


Gap Junction de proteine vitale pentru Sarcina de succes, cercetatorii Find

Gap Junction de proteine vitale pentru Sarcina de succes, cercetatorii Find
Cercetatorii studiaza intr-o faza critica a sarcinii - implantarea embrionului in uter - au descoperit o proteina care este vital pentru dezvoltarea de noi vase de sange care sustine dezvoltarea embrionului. Fara aceasta proteina, care este produsa in cantitati mai mari in prezenta de estrogen, embrionul este putin probabil sa supravietuiasca.
Acesta este primul studiu care a detaliu mecanismul prin care hormonului estrogen cu steroizi pinteni diferentierea celulelor sanguine si de-o crestere navei in uter in timpul sarcinii, cercetatorii raport.
Constatari, de la cercetatorii de la Universitatea din Illinois, Emory University, Colegiul de Medicina Baylor si New York University, apar in jurnalul de dezvoltare.
Connexin 43 (Cx43) face parte dintr-o familie de proteine care noduri de forma intre celulele care reglementeaza fluxul de ioni si molecule mici, de semnalizare de la celula la celula. La data de implantarea embrionului, aceasta proteina decalaj jonctiune este esentiala pentru cresterea rapida a vaselor de sange noi necesare pentru a sprijini dezvoltarea embrionului si lasati-o sa implanta in peretele uterin, cercetatorii au descoperit.
Cercetatorii au ales sa studieze Cx43, dupa analizarea gene care sunt activate in prezenta de estrogen in celulele uterin. Ei au descoperit ca Cx43 a fost proeminent printre genele a caror expresie a fost crescut in celule, dupa expunerea la estrogeni.
Universitatea din Illinois Biosciences sanitar-veterinar doctorand Maria Legile studiat rolul Cx43 la soareci insarcinate si in celulele umane endometrial. Prin stergerea gena Cx43 in uter imediat dupa sarcina la soareci, o tehnica dezvoltat de cercetatorii de la Baylor, Legi a fost capabil sa impiedice in mod credibil implantarea embrionului in uter.
In celule umane endometrial (furnizate de co-autor Robert Taylor a Emory University), Cx43 sporita diferentierea celulelor care alcatuiesc tesutul stromale a uterului. Aceste celule produc factori care sa promoveze dezvoltarea de noi vase de sange.
Unul din factorii secretat de catre celulele endometrului, factorul de crestere endotelial vascular (FCEV), este esential sa se angiogeneza. In absenta unor Cx43, Legi gasit, celulele nu a reusit sa se diferentieze sau de a produce FCEV suficient pentru a impulsiona cresterea economica vas de sange.
Formare a acestor noi vase de sange este extrem de critica pentru cresterea embrionare in acest stadiu al sarcinii, in cazul in care embrionul a inceput sa invadeze in tesutul uterin, dar inca nu a realiza o conexiune la placenta in cazul in care in cele din urma devine nutrienti sale, a declarat Illinois profesor de uz veterinar Biosciences Indrani Bagchi, autor corespunzatoare de pe studiu. Cred ca acesta este primul model de animale care arata ca intreruperea de o molecula speciale sau genei duce la un defect in angiogeneza uterin.
Concluzii...

Oamenii de stiinta au descoperit ca trei semnale care se suprapun, in embrion ajutor a lua coloana vertebrala dreapta

Oamenii de stiinta au descoperit ca trei semnale care se suprapun, in embrion ajutor a lua coloana vertebrala dreapta Un pas important in dezvoltarea embrionului vertebrate - de stabilire a unei inapoi ca morphs intr-un creier, maduva spinarii si a muschilor - se dovedeste a fi atat de important pe care organismul foloseste cel putin trei semnale pentru a va asigura ca se intampla in mod adecvat.
Descoperire, a raportat in aceasta luna in revista Cell dezvoltarii de cercetatorii de la Universitatea din California, Berkeley, in cele din urma explica de 80 de ani de observare vechi care a revolutionat modul biologi cred despre dezvoltarea embrionului si fetale si a creat conditiile pentru ca dezbaterea de celule stem .
Aceasta observatie 1924, in newts de Hans Spemann si Hilde Spemann Mangold, a castigat Premiul Nobel in 1935 si a generat ideea ca celulele embrionare dont know ce theyll deveni pana cand nu avea semnal propriu-zis. Acest concept este la radacina de excitare zilele noastre peste celulele stem embrionare, care sunt de fapt celule naos ca, teoretic, pot fi stimulate pentru a deveni orice tesut din corp.
De fapt, proteinele utilizat in mod normal de embrioni au fost recent pus sa le utilizeze in activitatea de celule stem embrionare. Dovleac, unul dintre proteine izolate de grupul de cercetare UC Berkeley, a fost folosit in culturi pentru a mentine o crestere de celule stem neurale.
Noi experimente UC Berkeley, pe broaste, arata ca unele masuri in domeniul dezvoltarii embrionare timpurii sunt atat de critica faptul ca multe semnale de suprapunere sunt necesare pentru a se asigura ca celulele merg pe calea dreapta. Formarea spate si burta este o piatra de hotar pentru broaste, precum si pentru oameni si a altor vertebrate, care au aparut asa cum se intampla la inceputul procesului de gastrulation, care vede fata si spate, capul si coada, la stanga si la dreapta stabilit si prima aparitie a unui plan de organism de recunoscut. Daca acest pas nu reuseste, embrionul in cele din urma moare.
Gastrulation si procesul de definire a-axa spate, abdomen este de asemenea un pas important pe care il au de fapt mai multe proteine fiind exprimate acolo, doar intr-un caz dintre ele esueaza, altele pot compensa, a spus autorul principal Mustafa Khokha (pronuntat KO ka), un post-doctoral fellow la UC Berkeley si un medic care participa in ingrijirea pediatrica critice la UC San Francisco. Concediere este conceput pentru a face embrionului robust, astfel incat sa se evite defecte de nastere.
Cele trei echipe de proteine identificate in raport sunt printre cel putin cinci faptul ca blocul de alte semnale, pentru a permite inapoi, sau dorsale, structuri, pentru a forma. Treisprezece ani in urma, Richard Harland, profesor si presedinte al Departamentului de Biologie Celulara si Moleculara la UC Berkeley, a aratat ca injectarea unul dintre acesti factori, dovleac, in burta unui embrion cauzate tesuturile inconjuratoare pentru a dezvolta in mod normal in structurile gasit pe partea din spate . In ciuda incercarilor repetate, cu toate acestea, nimeni nu a putut demonstra ca semnalele de blocare a facut ca dovleac opus. De fapt, canita de blocaj si alti factori cunoscuti parea sa aiba un efect relativ mic asupra embrionului, ridicand indoieli cu privire la rolul natural al acestor proteine in dezvoltarea timpurie.
Acum, folosind embrioni foarte tinere de laborator broasca tropicalis Xenopus, Khokha, Harland si colegii lor UC Berkeley au fost capabili de a bloca trei din cele cinci factori putin o data si de aceasta data constatat schimbari dramatice in embrion.
Cand ne-am indepartat aceste semnale, toate tesuturile care formeaza pe partea din spate a embrionului - creier, maduva spinarii si muschilor - au fost pierdute, Khokha a spus. Nu numai ca s-au intors tesuturile pierdut, dar tesuturile burta s-au extins foarte mult - embrionul ansamblu a devenit repatterned, astfel incat ei burta mai mult asemanatoare decat este de back-like. Deci, aceste semnale sunt necesare pentru modelul sa se produca in mod adecvat.
Mai intai gasit aceste semnale in 1992 si, de atunci, weve a dat seama cum lucreaza. Dar, pentru ca sunt atat de multi dintre ei, a fost dificil sa cuie intr-adevar in jos ca acestea sunt esentiale, Harland spus. Weve a trebuit sa bat in jos trei dintre ele pentru a dovedi ca esentiale Theyre.
In anii 1920, care lucreaza la Universitatea din Freiburg, in Germania, Spemann si student Mangold, sa constatat ca, in masa de celule din embrion au inceput sa ia forma, o regiune in embrion - ceea ce ei au numit organizator - parea sa fie sursa de de semnale de la celulele din apropiere, spunandu-le inapoi, pentru a forma structuri. Ce obtinut experimentul lor fost de a lua de la un organizator de embrioni - in experimentele lor, un newt - si ...

Romanul moleculara "semnatura", desene ADN-ul a Embryonic Stem Cells

Romanul moleculara "semnatura", desene ADN-ul a Embryonic Stem Cells O echipa de oameni de stiinta a anuntat astazi un pas important pe calea realizarii promisiunii de stem embrionare (ES) celule pentru medicina. Astfel cum este descris in cauza aprilie Cell, cercetatorii au descoperit amprentele moleculara unica cuplat la ADN-ului in ES soarece celule care ajuta la explicarea celulele capacitatea de rare, pentru a forma aproape orice tip de corp de celule. Aceste ...

Lipsa unor politici coerente de clonare reflecta polarizat dezbatere, intelegerea limitata, studiul spune, Statele Unite ale Americii

Lipsa unor politici coerente de clonare reflecta polarizat dezbatere, intelegerea limitata, studiul spune, Statele Unite ale Americii Talmes-balmes confuze a actelor cu putere de stat in ceea ce priveste clonarii umane in scopul reproducerii si pentru utilizari de cercetare reflecta un impas politic national privind reglementarea clonare, potrivit unui nou raport de Genetica si Centrul pentru Politici Publice, un proiect al Pew Trusturile de caritate si Universitatea Johns Hopkins. Aceasta lipsa unui consens national vine intr-u...

De preimplantare genetice Diagnosticul poate reprezenta neurologice Riscuri

De preimplantare genetice Diagnosticul poate reprezenta neurologice Riscuri Diagnosticul genetic preimplantare (PGD) a ajutat multe cupluri concepe copii sanatosi si este in general considerata o practica in conditii de siguranta. Cu toate acestea, un nou-analiza pe termen lung a PGD la soareci sugereaza faptul ca aceasta procedura poate creste riscurile de crestere in greutate si declinul de memorie la varsta adulta.
PGD este folosit impreuna cu tehnologiile de reprod...

Eforturile de a primatelor clona merge mai departe

Eforturile de a primatelor clona merge mai departe Folosind mai noi tehnici de clonare, inclusiv metoda de bland stoarce descrisa de catre cercetatori din Coreea de Sud, care la inceputul acestui an a raportat crearea de prima linie umane clonate de celule stem embrionare, Universitatea din Pittsburgh oameni de stiinta au luat un pas important spre clonarea cu succes terapeutice de embrioni primatelor non-umane.
Este prima data cand cercetatori...

Coasa Solduri Viata si Moarte in timpul dezvoltarii embrionilor de mamifere

Coasa Solduri Viata si Moarte in timpul dezvoltarii embrionilor de mamifere O proteina numita Coasa determina care celulele vii si care mor in timpul cresterii si dezvoltarii embrionului de mamifere, in functie de anchetatori la St Jude Spitalul de Copii de cercetare.
Studiul Sf. Iuda este primul pentru a arata ca Coasa joaca un rol critic in timpul dezvoltarii de mamifere de selectiv reglementarea cand si unde celule specifice, fie prolifera sau supuse apoptoza, proce...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.