Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Diaree in sarcina


Copiii care traiesc in conditii periculoase In urma imediat dupa Bangladesh ciclon

Copiii care traiesc in conditii periculoase In urma imediat dupa Bangladesh ciclon
Riscul de diaree, infectii respiratorii acute si a altor boli legate de rece continua sa reprezinte o amenintare serioasa pentru copii in perioada de dupa ciclonul Sidr care a lovit Bangladesh-ului pe 15 noiembrie. Se estimeaza ca 300000 de copii sub varsta de 5 sunt de trai in intreaga zona in caz de catastrofe, in tabere improvizate cu familiile lor, care au supravietuit pe alimente de post si de apa, fara adapost propriu-zis sau de acces la facilitatile de baza.
Potrivit celor mai recente cifre Guvernului 8.4 milioane de persoane au fost afectate de ciclon, aproximativ jumatate dintre ei copii.
Copiii adesea suporta cea mai mare socul de catastrofe naturale, cea mai mare nevoie de asistenta si de ingrijire, a spus Louis-Georges Arsenault, Reprezentant UNICEF in Bangladesh. Recunoscand dificultatile de acces si provocarea logistice ale oferirea de ajutor la scara larga, Dl Arsenault cu toate acestea, a subliniat nevoia urgenta de a oferi produse alimentare suplimentare pentru copii. Produse alimentare singura nu este suficienta pentru a usura sarcina bolii. Daca acestea nu sunt hranite micronutrienti repede si nu sunt protejate de vitamine si fier, precum si in cazul in care raspandirea bolilor diareice, ei vor muri, a declarat Dl Arsenault.
Deja focare de boli, cum ar fi diareea, pneumonie, febra tifoida si au fost raportate in mass-media. Riscul de raspandire a bolilor diareice multiplica pe masura ce oamenii recurg la baut si de gatit cu apa din rauri si canale poluate cu resturi furtunile si ramane de animale moarte. Prevalenta deja inalt de malnutritie cronica si acuta in randul copiilor din Bangladesh, ce le face chiar mai sensibile la boli.
In plus, disponibilitatea de alimente din Bangladesh, sudul este setat sa se agraveze ca oameni si-au pierdut familiile lor, culturi, magazine de cereale si de animale, cu o crestere a preturilor de pe piata de asteptat.
Pentru a aborda nevoile imediate, UNICEF este gata sa inceapa o distributie de masa de biscuiti BP5 si truse de familie de la 1 decembrie pentru a copiilor sub varsta de trei ani, si a femeilor insarcinate si care alapteaza, de pe sosea si pe mare, la cele sase districte cele mai grav afectate: Patuakhali , Barguna, Barisal, Bagerhat, Pirojpur si Jhalokathi. Distributie este de a fi efectuate in comun cu Programului alimentar mondial (PAM), Salvati Copiii SUA si ONG-urile locale. BP-5, o mare de energie si gata de a manca fursecuri care contin proteine si micro-nutrienti, vor fi furnizate pentru mai multe zile, urmata de alimente amestec de WFP si de guvern.
UNICEF este de lucru pentru a face fata pe termen lung, malnutritia si adresa cresterii asteptate in ratele de subnutritie, in urmatorii 3 - 6 luni, prin distribuirea de hrana suplimentara de aproximativ 340000 de copii sub 5 ani si de aproximativ 124000 femeilor insarcinate si care alapteaza pentru a intarzia deteriorarea in continuare in lor starii de nutritie. A Vitamina A campanie este planificata in raioanele afectate pentru a stimula starea sistemului imunitar al copiilor si reducerea in continuare a mortalitatii din cauza unor boli infectioase.
Cu peste un milion de case si 3000 de scoli primare, fie deteriorate sau distruse, fa...

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular? O sarcina extrauterina este o sarcina in cazul in care ovulul fecundat rezolva si creste in afara captuseala interioara a uterului (nu in uter). Uterul este uterului. Cele mai multe sarcini extrauterine apar in trompa uterina - cunoscut sub numele de o sarcina tubulara - dar pot aparea, de asemenea, in colul uterin (gatul uterului), cavitatea abdominala si de ovar.
Putin peste 1% din sarcini sunt sarcini extrauterine. Intr-o sarcina normala oua ar trebui sa fie fertilizat de spermatozoizi intr-un tub uterina; ovulul fecundat, apoi calatoreste in uter (uterului) si implanturi in sine, in mucoasa uterului. Embrionilor se dezvolta intr-un fat si ramane in uter pana cand copilul se naste.
O sarcina extrauterina, care ramane netratate pot ucide mama. De exemplu, trompa uterina poate ruptura, provocand sangerari interne abdominale si pierderea grava de sange. Aceste zile, foarte putine sarcini extrauterine duce la deces. Out of 31000 sarcini ectopice care a avut loc in Marea Britanie 2000 - 2002, unsprezece femei au murit, sau de 0.035% din total (in conformitate cu National Health Service, UK). Care sunt semnele si simptomele unei sarcini extrauterine? Semne initiale si simptome ale unei sarcini extrauterine sunt aceleasi ca si orice sarcina normala, si includ: Lipseste o perioada de Oboseala menstrual (oboseala) Greata sensibilitate Breast Daca este o sarcina extrauterina, semne distinctive si simptomele vor aparea intre 4 si 10 saptamani de sarcina . Simptomele pot include: durere pe o parte a abdomenului. Durerea poate fi severa si continua.
Sangerare vaginala - sangerare va fi mai usoare sau mai intunecat decat sangerarii menstruale, si este de obicei mai putin vascoasa (mai mult apoase). In unele cazuri, o femeie nu poate sa stie ca este insarcinata si cred ca perioada de ei a venit.
Durere in umar - aceasta este, de obicei un semn ca se produce o hemoragie interna. Expertii spun sangerare irita nervul frenic, care cauzele mentionate durere in umar. Referred durere este durerea care exista intr-o parte a corpului, dar este resimtita de catre pacient intr-o alta parte.
Urina, dureri in timpul trece.
Scaune durere la trecerea (fecale).
Collapse - in cazul in care ruptura tuburile falopiene femeia poate colaps, din cauza hemoragii interne grave. In cazul in care ruptura uterina tuburi este vorba de o urgenta medicala. Femeia poate:
Simtiti-va de lumina in frunte simt slabit diaree simtiti rau au ceva Simtiti-va este serios gresit Uita-te foarte palid mult de jumatate din toate femeile cu o sarcina extrauterina au nici un simptom pana cand acestea experienta un colaps. Orice femeie care crede ca ea este insarcinata din nou, dupa ce in prealabil au o sarcina extrauterina ar trebui sa-i spuneti medicului ei imediat, pentru a afla daca sarcina actuala este extrauterina.
In cele mai multe cazuri, rupturi uterine tubul este tratati cu succes. Ea poate fi fatala, dar acest lucru este foarte rare astazi in cazul in care pacientul primeste tratament. Care sunt factorii de risc pentru sarcina ectopica? Un factor de risc este ceva care creste riscul de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, fumatul in mod regulat creste semnificativ riscul de a dezvolta cancer pulmonar, prin urmare, fumatul este un factor de risc pentru cancerul pulmonar. Factori de risc pentru sarcina extrauterina sunt: avand avut o sarcina extrauterina, inainte - a femeilor care au avut o sarcina extrauterina anterior au un risc de 10% de a avea o sarcina extrauterina ulterioare.
Varsta - in timp de 25 de ani de risc vechi Womans este de 1%, a 44 de ani, femeie in varsta, care ramane insarcinata are un risc de 8% de a avea o sarcina extrauterina.
Salpingitis - femeile care au avut salpingita (inflamarea trompa uterina) au un risc mai mare de sarcina extrauterina.
Alte infectii - infectii ale uterului sau ovarelor (boala inflamatorie pelvina, sau BIP) creste riscul de ulterioare sarcini extrauterine. Unele BTS, cum ar fi gonoreea sau Chlamydia, de asemenea, creste riscul de BIP.
Fumatul - femeile care fumeaza sunt mai susceptibile de a avea o sarcina extrauterina, comparativ cu femeile care au dont.
Medicamentele Ovulatia - femeile cu probleme de fertilitate, care au luat medicamente pentru a stimula ovulatia sunt mai susceptibile de a avea o sarcina extrauterina, in comparatie cu alte femei.
Anomalie uterine tube - o femeie care are un anormal de-tub in forma de uterina, sau o trompa uterina care a fost deteriorat ruleaza un risc mai mare de sarcina extrauterina. Daune uterine tub putea sa fi fost cauzate de interventii chirurgicale.
Interventii chirurgicale anterioare - cum ar fi un C-sectiune (sectiune cezariana) sau indepartarea chirurgicala Fibroid.
Luand contraceptiv - in cazul in care o femeie ia pilule contraceptive sau un DIU (dispozitiv intrauterin) si devine gravida ea are o sansa mai mare de a avea o sarcina extrauterina.
Ligaturare...

Takeda si atingeti Pentru a promova Trupa a postat un Sucampo lui in SUA pentru idiopatice cronice Constipatie

Takeda si atingeti Pentru a promova Trupa a postat un Sucampo lui in SUA pentru idiopatice cronice Constipatie Takeda Pharmaceuticals North America, Inc (Takeda) si TAP farmaceutice Products Inc (TAP), a anuntat un acord cu TAP de a promova Sucampo Pharmaceuticals, Inc.s (Sucampo) Trupa a postat ® (lubiprostone) a aprobat pentru tratamentul constipatie cronica idiopatice la adulti din Statele Unite. Dezvoltat de catre Sucampo, Trupa a postat a fost promovat in comun de catre Sucampo si Takeda la aprobarea...

Imperioase rotavirus Sarcina de date si critice, nevoia de acces la vaccinuri in High-Sarcina Regiunilor evidentiate in Jurnalul de boli infectioase

Imperioase rotavirus Sarcina de date si critice, nevoia de acces la vaccinuri in High-Sarcina Regiunilor evidentiate in Jurnalul de boli infectioase Jurnalul de Boli Infectioase a lansat o editie speciala, Global rotavirus de supraveghere: Pregatirea pentru introducerea rotavirus vaccinuri. Aceasta editie speciala prevede o contributie semnificativa la intelegerea a poverii bolii rotavirus si a impactului de vaccinuri rotavirus, care au potentialul de a salva o valoare estimata de 228,000 vieti anual.
Ca principala cauza de boala severa dia...

Primul studiu pe scara larga clinice cu privire la un lapte fortificate arata semnificative de prevenire a bolilor copilariei

Primul studiu pe scara larga clinice cu privire la un lapte fortificate arata semnificative de prevenire a bolilor copilariei Landmark studiu cu privire la tipurile de lapte fortificate ar putea avea impact in mod semnificativ povara globala a bolilor copilariei.
Lume primul studiu vreodata la scara larga clinice pentru copii de lapte a dovedit ca bolile de conducere copilariei, cum ar fi diareea si pneumonie pot fi prevenite prin hranirea copiilor un lapte imbogatite cu o anumita combinatie de substante nutritive. Ac...

FDA aproba New Dozarea Rezistenta Stalevo (R), pentru persoanele cu Parkinsons

FDA aproba New Dozarea Rezistenta Stalevo (R), pentru persoanele cu Parkinsons Novartis Pharmaceuticals Corporation a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o noua doza mai mare concentratie de Stalevo (R) (carbidopa, levodopa si entacapona), care este indicat pentru pacientii cu boala Parkinsons cu semne si simptome de sfarsit de doza purtarea off. Aprobare din doza de Stalevo 200 mg (50 mg carbidopa, 200 mg levodopa, entacapona 200 mg), prevede medici c...

Studiul arata Rituximab eficace in tratarea cronica graft versus host Bolilor

Studiul arata Rituximab eficace in tratarea cronica graft versus host Bolilor Un studiu de Dana-Farber Cancer cercetatorii Institutul ofera cea mai puternica dovada inca de eficienta unui nou tratament pentru cronice grefa-contra-gazda a bolii (MGCG), o viata in pericol, complicatie a donator de maduva osoasa si transplanturi de celule stem.
Utilizarea de terapie, un medicament cunoscut sub numele de rituximab, a crescut din descoperiri recente despre sistemul imunitar u...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.