Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dictionar farmaceutic


Spellex Releases Nou editie a cuprinzatoare medicale si farmaceutice ortografie Software-ul

Spellex Releases Nou editie a cuprinzatoare medicale si farmaceutice ortografie Software-ul
Spellex anunta un comunicat de ortografie software noi, care include cuvintele de specialitate din industriile medicale si farmaceutice si de compatibilitate pentru noile programe de prelucrare a cuvant de la Microsoft si Corel.
Beneficii: Spellexs dictionare noi de ortografie medicale si farmaceutice ofera o alternativa excelenta la hartie dictionare medicale si carti cuvant farmaceutice. Prin adaugarea Spellex medicale 2008 si Spellex farmaceutice 2008 pana la un corector comune in limba engleza vraja, dictionare de ortografie va verifica in mod corect cuvintele ortografiate medicale si farmaceutice si furnizeaza optiuni ortografia corecta pentru termenii incorect scris. Ortografice, de asemenea, permite utilizatorilor de a verifica ortografia sigur de cuvinte medicale si farmaceutice, prin utilizarea de cautare fonetice sau tipografice. De utilizator economiseste timp si creste acuratetea acestora. Atat in dictionar standard de limba engleza si de dictionarele industria Spellex sunt verificate in acelasi timp cu un singur click.
Medical: Spellex medical 2008 adauga peste 300.000 de cuvinte medical de la peste 70 de specialitati medicale pentru a scrie corect de baza. Controalele Spellex pentru ortografia corecta a termenilor medicale si chirurgicale, proceduri, boli, nume de droguri, acronime, eponyms, dispozitive medicale, abrevieri, termeni grecesti si marcaje diacritice, cum ar fi sindromul Behçets si Legg-Calvé-boala Waldenstrom. Dictionar medical utilizatorii se pot abona la Spell-X-software de Plustm de servicii de abonament pentru actualizari de software trimestriale de noi termeni medicali, medicamente noi, si mai mult.
Farmaceutice: Spellex farmaceutice 2008 corect vraji mii de droguri si produse farmaceutice OTC baza de prescriptie medicala, medicamente generice si numele comercial, termeni latina si greaca, medicamente orfane, producatori farmaceutice, distribuitori de droguri, si mai mult. Keele farmaceutic include farmacologic cuprinzator - clasificarile terapeutice care acopera anestezice, anti-agentilor infectiosi, medicamente antineoplazice, medicamente cardiovasculare, agenti de la nivelul sistemului nervos central, stomatologie agenti, agenti de diagnosticare, enzime, droguri gastro-intestinale, oxytocics, seruri si vaccinuri, vitamin...

Ce este o coma (in coma)? Ce este un persistenti vegetal de stat?

Ce este o coma (in coma)? Ce este un persistenti vegetal de stat? Un coma, sau in coma profunda este o stare de inconstienta - mai pacientii pe termen comatos pot fi reclasificate ca fiind intr-o stare vegetativa permanenta. Pacientul nu poate fi trezit si nu raspunde la durere, lumina sau de sunet intr-un mod normal - persoana in coma nu poate reactiona cu mediul inconjurator. O persoana intr-o coma nu ia actiuni voluntare si nu are somn-cicluri trezesc.
Incapacitatea de a coma diferentiaza trezeasca din somn. Niveluri de inconstienta si unresponsiveness variaza, in functie de cat de mult din creier este de functionare.
Un coma este o urgenta medicala care necesita o actiune rapida pentru a conserva viata si functionarea creierului. In general, medicii va comanda o serie de teste de sange si imagistica scaneaza pentru a incerca sa afle ce cauza este de coma. Determinarea cauza, de obicei decide ce tip de tratament sa se aplice.
Coma poate aparea din diverse motive, cum ar fi consumul de droguri, SNC (sistemul nervos central) boli, un prejudiciu grav, si hipoxie (privarea de oxigen). Coma poate fi indusa in mod deliberat cu agenti farmaceutice - poate, in scopul de a proteja pacientul de la durere intensa in timpul unui proces de vindecare, sau pentru a conserva functiei cerebrale mai mare dupa o alta forma de traume cerebrale.
Comas, in general, nu dureaza mai mult de cateva saptamani. Un pacient al caror stat nu se schimba dupa o perioada extinsa este de multe ori reclasificate ca fiind intr-o stare vegetativa persistenta. Din pacate, cele intr-o stare vegetativa persistenta pentru mai mult de douasprezece luni rar, trezeste-te.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Coma este o stare de inconstienta profunda din care una nu poate fi trezit; pot fi determinate de actiune a unei substante toxice ingerate sau de un format in organism, la traume, sau la boli. Medical english Cuvantul coma vine de la cuvantul Koma antica greaca, care inseamna somn profund. Care sunt semnele si simptomele coma? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn. Ca un pacient in coma nu comunica, exista semne doar: inchis ochii Membre nu raspunde, cu exceptia pentru miscarile reflex Nu exista nici un raspuns la stimuli dureroase, cu exceptia pentru miscarile reflex de severitatea si durata de semne si simptome care a condus la pierderea de constienta poate varia si depinde de cauza care stau la baza. De exemplu, hipoglicemie agravarea (zaharul din sange) sau hipercapnie (mai mare de sange nivelurilor de CO2) vor provoca agitatie usoara la inceput, in cele din urma vor fi obtundation (mai putin de capacitate deplina mentale), stupoare si, in final pierderea constientei. Pe de alta parte, coma cauzate de o rani grave la nivelul creierului sau o hemoragie subarachnoid se va produce instantaneu. Medicii sunt deosebit de interesati de ceea ce au avut loc au dus la coma, pentru ca ii ajuta sa determine ce cauza principala a fost si ce tratament sa se aplice.
Atunci cand medicii initial evalua o coma, ei vor incerca de obicei de a masura nivelul de constiinta prin actiuni in mod spontan expuse. Scara AVPU este un exemplu; abrevierea vine de la Alert
Stimuli Vocal
Stimulii dureroase
Inconstientul cantare mai elaborate, de asemenea, exista, cum ar fi scara coma Glasgow (a se vedea mai jos aceasta pagina). Pacientii cu pierderea constientei adanci sunt evaluate pentru riscul de asfixiere - in cazul in care este ridicata anumit tip de dispozitiv poate fi folosit pentru a asigura cailor respiratorii, cum ar fi o cailor respiratorii orofaringiene, cailor aeriene rinofaringiana sau sondei endotraheale. Care sunt cauzele posibile ale coma? Coma pot avea mai multe cauze posibile, inclusiv: diabet zaharat - in cazul in care nivelul zaharului din sange de cresterea diabet zaharat pacient prea mult vor avea hiperglicemie, opusul este de hipoglicemie (valorile glicemiei sunt prea mici). Perioadele sustinuta de hiperglicemie sau hipoglicemie poate duce la coma.
Hipoxie (lipsa de oxigen) - o persoana care aproape s-au inecat nu poate trezi din cauza unei penurii de sange (care transporta oxigenul), la creier. Acelasi lucru se poate produce la cineva care este resuscitat, dupa un atac de cord.
Infectii - cele care cauzeaza inflamare a creierului, maduva spinarii sau tesuturile inconjurat creier poate duce la coma in cazul in care simptomele sunt suficient de severe. Exemplele includ encefalita sau meningita.
Accident vascular cerebral - o conditie in cazul in care un cheag de sange sau de artera rupte sau de vas de sange intrerupe fluxul de sange intr-o zona a creierului. O lipsa de oxigen si glucoza (zahar) care curge la creier conduce la moartea celulelor creierului si leziuni cerebrale, de multe ori care determina insuficienta in exprimare, de circulatie, si memorie - si, uneori, coma.
Toxine si supradoze de droguri - expunerea la monoxid de carbon poate duce la deteriorarea creierului si coma, dupa cum se poate unele supradoze de droguri.
Leziuni cerebrale post-traumatic - acestea includ leziuni de la accidente de vehicule si atacuri violente. Ele sunt cele mai frecvente cauze de Comas. Diagnosticarea pacienti in coma Echipa de sanatate nu pot culege informatii de la pacient si trebuie sa se bazeze pe semne (indicii fizice), precum si informatii de la prieteni, familie, de politie si a martorilor. La urmatoarele intrebari sunt de obicei intrebat: A coma haide rapi...

In primul rand Spellex de presa Lume 'multi-functie handheld Medical ortografie Wizard

In primul rand Spellex de presa Lume 'multi-functie handheld Medical ortografie Wizard Spellex anunta lansarea Spellex PocketMedtm, un vrajitor vraja portabil de verificare pentru industria de asistenta medicala. Noul dispozitiv handheld contine mai mult de 300.000 de cuvinte medicale, farmaceutice, precum si engleza, plus o serie de alte functii utile pentru activitatile de zi cu zi.
Beneficiile
Spellex PocketMed permite utilizatorilor sa caute rapid ortografia sigur de peste...

DRAXIS radiofarmaceutic Unitatea aprobat pentru a Run 2 studiile clinice Pentru a trata neuroblastom

DRAXIS radiofarmaceutic Unitatea aprobat pentru a Run 2 studiile clinice Pentru a trata neuroblastom Unitatea DRAXIMAGE radiofarmaceutic de afaceri de DRAXIS Sanatate Inc (TSX: DAX) (NASDAQ: Drax) a fost aprobat de US Food and Drug Administration (FDA) a rula doua studii clinice utilizand radioactive Iobenguane I-131 de injectie (de asemenea cunoscute ca ( 131) I-metaiodobenzylguanidine, sau I-131 MIBG) pentru a trata-neuroblastom ridicat de risc, o forma rara de cancer care afecteaza cea mai mar...

MDS NORDION deschide un nou radiofarmaceutic de productie a infrastructurii, in Belgia

MDS NORDION deschide un nou radiofarmaceutic de productie a infrastructurii, in Belgia MDS NORDION, un important furnizor mondial de izotopi medicale si produsele radiofarmaceutice utilizate in medicina moleculara, a anuntat deschiderea unei unitati din Fleurus, Belgia pentru productia de Fluorodeoxyglucose (F-18 FDG), un produs radiofarmaceutic utilizat in tomografie cu emisie de pozitroni (PET) imagistica.
Imagistica PET produce o imagine de trei dimensional, sau o imagine, de ...

Oportunitati pentru farmaceutic european si Companiile Biotehnologie pe pietele indiana si chineza

Oportunitati pentru farmaceutic european si Companiile Biotehnologie pe pietele indiana si chineza India si China Oportunitati de cadouri pentru farmaceutic european si Companiile Biotehnologie sa valorifice --
In ciuda faptului ca peste o treime din lumi populatiei, conturile pentru Asia de numai o cincime din consumul mondial de droguri farmaceutice. Ca venit ridica nivelurile, a cererii de la aceasta baza de populatie numeroasa este setat la muguri, crearea de oportunitati noi, in crester...

Ancheta din Sectorul farmaceutic - Repere de reglementare Deficientele si nevoia de o puternica si de brevete eficient, Sistem In Europa

Ancheta din Sectorul farmaceutic - Repere de reglementare Deficientele si nevoia de o puternica si de brevete eficient, Sistem In Europa EFPIA, vocea industriei farmaceutice din Europa, a recunoscut zilele noastre publicarea raportului final al Comisiei Europene in sectorul farmaceutic. El a demonstrat o schimbare binevenita departe de limba emotiva a raportului intermediar, cu o mai bine echilibrat, vedere mai holistica a problemelor cu care se confrunta acest sector. Raportul final identifica numeroase obstacole de reglementare c...

Miliarde de 100 dolari SUA si farmaceutic european Veniturile obtinute de companie amenintate de Generic Previziunile Droguri URCH publicarii

Miliarde de 100 dolari SUA si farmaceutic european Veniturile obtinute de companie amenintate de Generic Previziunile Droguri URCH publicarii Peste 100 miliarde dolari in venituri majore de droguri de marca se afla sub amenintarea de la noi produse generice fi brevetele expira in urmatorii cinci ani. Schimbarea cea mai dramatica in aceasta perioada va aparea in perioada 2010-12 ca brevete care acopera Pfizers best-seller Lipitor expira, prezice un nou raport Generic Concurs 2007 - 2011 - Impactul expiries brevet pentru vanzarile de drog...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.