Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Diprosalic prospect


Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie

Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie
O noua brosura este in curs de lansare pentru a ajuta la cresterea numarului de vedere de economisire a operatiunilor de cornee de transplant efectuat in Marea Britanie.
Prospect, donatie Cornea. Cadou de vedere, a fost complet reproiectata pentru a informa oamenii mai bine cu privire la transplantul de cornee si al face mai usor pentru ei sa angajamentul de a dona cornee si alte organe de catre aderarea la NHS donator de organe, registru.
Prospectul caracteristici studii de caz din pacientii NHS ale caror vieti au fost transformate de transplanturi de cornee facut posibila prin generozitatea donatorilor de cornee.
Unul dintre studii este centrat pe o cariera consilier Ashley Bell. Dezvoltare rapida a bolii cornee a dus la orbire aproape total in cateva luni scurte pentru Ashley. Ea a fost de 30 de ani si iubitoare de locuri de munca ei ca cariere un consilier. Acum, dupa transplant de cornee doi, Ashley a vedere pe spate.
Ashley spune in prospect: Diferenta este incredibil. Sunt extrem de recunoscator pentru a donatorilor si a familiilor lor. Cadouri lor au insemnat toate lumea la mine si le multumesc pentru curajul lor si de bunatate.
Produs de NHS din Regatul Unit de Transplant, prospectul este acum disponibil la opt spitale ochi speciale si prin intermediul NHS donator de organe, Linie de la 0845 60 60 400.
Cornea transplant de chirurg dl Peter McDonnell a descris prospect noi ca un impuls major pentru transplantul de cornee care nu ar permite doar mult mai multi oameni sa aiba ochii lor restaurate sau imbunatatite, dar, de asemenea, ajuta pe oameni sa isi indeplineasca dorinta lor de a dona.
Dl McDonnell, al Departamentului de Oftalmologie, la Birmingham si Midland Eye Centrului, si presedinte al NHS Marea Britanie Transplanturile oculare Tissue Grupului consultativ, a declarat: Un transplant de cornee poate face aproape la fel de dramatica o imbunatatire a vietii de primitor ca unele dintre principalele organe.
NHS are capacitatea de a efectua mai multe din aceste operatiuni vitale, dar lipsa de cornee de a donat limiteaza numarul de pacienti care te putem ajuta. Speram ca acest prospect noi va duce la mai multe persoane promitand sa paraseasca darul vederii.
Campania de donare de cornee, care a fost sprijinit de Rotary International din Marea Britanie si Irlanda de Nord pentru ultimii 20 de ani, incurajeaza voluntari care sa promoveze donarea de cornee in comunitatile lor locale.
Secretar Cornea Rotary & Tissue Bank de campanie al Comitetului, domnul John Massie, a declarat: Vom fi cere cluburilor sa incurajeze serviciile locale, cum ar fi opticieni, farmacii si stomatologi pentru a face pliante la dispozitia clientilor lor pentru a ajuta la cresterea oportunitatilor pentru ei sa se alature donator de organe, Inregistreaza-te si informa rudele lor de dorintele lor fata de donare.
Contacte Rotarys in comunitate au ajutat deja aduce acest salvare supuse in atentia a mii de oameni si, cu un deficit national de organe si tesuturi, implicarea noastra este la fel de importante de astazi.
Cele opt spitale sunt desemnate ca centre speciale de recuperare ochi cu 70000 de finantare anuale de la NHS din Regatul Unit de Transplant, autoritatea responsabila de sanatate si alocarea de potrivire a corneei si a organelor donate pentru transplant.
Finantarea va plati pentru personalul de regasire corneei, in fiecare centru, care va fi responsabil pentru apropie de rude si de regasire a corneei donat in zonele lor...

Agentia de Protectie a Sanatatii subliniaza angajamentul sau de a confidentialitatii pacient, Marea Britanie

Agentia de Protectie a Sanatatii subliniaza angajamentul sau de a confidentialitatii pacient, Marea Britanie Agentia de Protectie a Sanatatii a pregatit un prospect sa informeze si sa asigur pacientilor cu privire la utilizarea corecta a datelor pacientului in monitorizarea si supravegherea anumitor boli. Acest lucru este pentru a fi adusa la cunostinta tuturor operatii GP, pentru a ambulatoriu, spital si la situatiile de clinica de alta natura in NHS in Anglia.
Prospect, garantand confidentialitatea informatiilor pacientului in acelasi timp protectia sanatatii publice, informeaza pacientii cu privire la imprejurarile in care modalitatile de raportare pentru boli infectioase si a altor amenintari la adresa sanatatii apar. Acest lucru este important pentru pacientii sa stie, deoarece cu aceste rapoarte de informatii personale identificabile despre un pacient poate fi puse la dispozitia medicilor de protectie a sanatatii, in scopul de a proteja sanatatea altora.
Dr Barry Evans, care, cu altele produse prospectul pentru protectia sanatatii Agentiei, a spus, anumite boli infectioase, cum ar fi intoxicatie alimentara sau boala meningococica, sunt cu declarare obligatorie, care este, medicii sunt obligati prin lege sa raporteze cazurile pentru noi, astfel incat acestea sa poate fi tinut sub control la nivel local. Cu toate acestea, uneori alte surse de informatii, cum ar fi rapoartele de laborator spital sau rapoarte de la clinicienilor efectuate direct la Agentia, sunt necesare, astfel incat cauzele si sursele de boli poate fi corect identificate si monitorizate.
Minim de informatii cu caracter personal sunt utilizate atunci cand se efectueaza aceasta monitorizare, dar uneori detalii, cum ar fi un nume sau codul postal, sunt necesare, astfel incat sa putem cere pacienti, in cazul sau atunci cand sa imbolnavit, pentru a identifica orice persoana care ar fi putut intra in contact cu, si verifice orice termen lung a-up-uri sau de tratament necesar.
Acest lucru este deosebit de util, cu cazuri de boli grave, care nu sunt statutar declarare, cum ar fi Legionarii boli si infectii, care sunt rezistente la antibiotice.
Raportul Caldicott, livrate in 1997, stabilit liniile directoare pentru imbunatatirea continua a secretului medical in cadrul Serviciului National de Sanatate, care a inclus organizatiile care formeaza Agentiei pentru Protectia Sanatatii. In conformitate cu recomandarile raportului, organizatii precum agentiei au numit Gardienilor propriile lor Caldicott si de Securitate al ofiterilor de informatii (SIO), al caror rol este de a asigura ca datele pacientului este tratata in conformitate cu orientarile prevazute de Comitetul de Caldicott si cu cerintele din Legea privind protectia datelor.
Dr. Evans a concluzionat, A...

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant O noua brosura ofera o linie de la mii de oameni cu insuficienta renala in Marea Britanie.
Prospect, puteam fi un donator viu rinichi? a fost publicat de NHS din Regatul Unit de transplant si vor fi disponibile la transplant de rinichi si centrele de dializa si de la donator de organe, Line.
Aceasta explica procesul de donare si transplant si modul in care rudele si prietenii pot oferi lor i...

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vizualiza intreaga Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2007 Consiliul consultativ Company....

Antibioticele nu par sa aiba avantaje semnificative pentru necomplicate infectii ale tractului respirator inferior

Antibioticele nu par sa aiba avantaje semnificative pentru necomplicate infectii ale tractului respirator inferior Pacientii cu infectii necomplicate ale tractului respirator inferior, cum sunt bronsita, care au primit antibiotice, a avut diferenta mica in relief simptom comparativ cu pacientii care nu au primit antibiotice, conform unui studiu, in 22/29 iunie problema JAMA.
Acute ale tractului respirator inferior boala este conditia cel mai frecvent tratate in asistenta primara, in functie de informatiile ...

Generale optic Consiliului si British Lentile de contact de asociere elabora recomandari privind siguranta Lentile de contact de cumparare

Generale optic Consiliului si British Lentile de contact de asociere elabora recomandari privind siguranta Lentile de contact de cumparare General optic Consiliului (GOC) si British Lentile de contact de asociere (BCLA) au produs un prospect nou pentru a ajuta consumatorii sa cumpere lentile de contact in conditii de siguranta.
Cumpararea lentilele de contact este un opt-prospect de start, care listele de intrebari frecvente si raspunsuri despre lentilele de contact.
Intrebari includ:
- Cum pot afla despre care poarta lentil...

FPA Launches Nou Pliant gravide si nu stiu ce sa fac? Un ghid Optiuni tale. Marea Britanie

FPA Launches Nou Pliant gravide si nu stiu ce sa fac? Un ghid Optiuni tale. Marea Britanie FPA Astazi sunt lansarea prospect lor de gravide si nou, denumit dont stiu ce sa fac? Un ghid pentru optiunile dumneavoastra. Dedicata la femeile care se ocupa de o sarcina neplanificata prospect ofera ajutor si sfaturi cu privire la toate optiunile disponibile.
Gravide si dont stiu ce sa fac? ofera informatii complete si impartiale privind avortul, continuand cu sarcinii si procesul de adoptar...

Multi-Language Epilepsie de informare

Multi-Language Epilepsie de informare Epilepsie de actiune, membrul cel mai mare UKS-a condus organizatia de epilepsie, a lansat un prospect multi-lingvistice pentru kurda, Somaliei, Welsh, urdu, punjabi, bengali, hindi si boxe gujarati, pentru a sublinia servicii de suport de caritate, prin utilizarea Linie de limba.
Prospect a fost elaborat pentru a reflecta schimbare in datele demografice UKS si scopul sau este de a atrage atent...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.