Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dona medicament


Risperidona sigure, eficiente, tratamentul intermediare termen lung pentru autism

Risperidona sigure, eficiente, tratamentul intermediare termen lung pentru autism
Un studiu multi-site-ul sponsorizat de Institutul National de Sanatate Mintala (NIMH), constata copii cu autism caracterizata prin istericale, agresivitate, si / sau auto-prejudiciul raspunde favorabil la risperidona medicamente antipsihotice de pana la sase luni.
Publicat in editia din iulie din American Journal of Psychiatry, studiu a constatat ca medicamentele nu numai a scazut agresiune, ci, de asemenea, reduse comportamente repetitive si cresterea interactiunii sociale - toate cu efecte secundare limitate. Cele doua-studiu de o parte, de asemenea, intreruperea gasit dupa sase luni, vi se va cere returnarea rapida a comportament perturbator si agresiva, in cele mai multe cazuri.
Medicamente antipsihotice atipice, cum ar fi risperidona sunt de interes a medicilor care trata copiii cu autism, deoarece studiile arata medicamente, mai nou beneficiu adulti cu schizofrenie, cu mai putine efecte secundare neurologice mult de optiuni de mai in varsta.
O varietate de tratamente, inclusiv medicamente, sunt utilizate pentru a gestiona comportamente agresive la copii autisti, dar studiile controlate de medicatie sunt limitate, a declarat Dr. James McCracken, autorul principal si investigator site-ul la Institutul Semel pentru Neuroscience and Human Behavior la UCLA. Descoperirile noastre de sprijin adaugand risperidonei la arsenalul mici de intermediar-optiuni de tratament pe termen pentru zeci de mii de copii cu autism care afisare comportamente agresive si distructive.
Raspuns la risperidona se claseaza printre cele mai pozitive vreodata observate la copiii cu autism pentru un tratament de droguri, a spus McCracken, un profesor de psihiatrie si stiintelor biobehavioral si director al diviziei de a Copilului si Adolescentului psihiatrie la David Geffen Scoala de Medicina la UCLA.
Autismul este o afectiune cronica care apare in copilaria timpurie. Simptomele includ Core depreciat interactiunea sociala, intarziat dezvoltarea limbajului si a modelelor de comportament restrictionat. Tulburare afecteaza aproape 20 la 10.000 de copii. Desi cauzele autismului nu sunt cunoscute, punctul de dovezi stiintifice la anomalii in dezvoltarea creierului si o puternica componenta genetica.
In plus fata de simptomele de baza, copiii cu autism frecvent manifesta tulburari de comportament grave, ca raspuns la cererile de rutina de mediu. Pentru aceste tulburari, terapie de comportament si medicamente sunt cele doua forme principale de tratament.
In multi-site-ul de studiu, cercetatorii repartizati aleatoriu 101 subiecti - 82 baieti si 19 fete - varsta cuprinsa intre 5 - 17 pentru a primi fie placebo sau risperidona. Subiecti care au imbunatatit substantial, dupa opt saptamani de tratament a continuat timp de pana la sase luni. Cercetatorii au observat un esantion mic de subiecti la sfarsitul studiului in timpul retragerii de medicamente.
Anterior, cea mai mare studii extinse de medicatie pentru autism, cu haloperidol, o mai veche antipsihotice, a aratat de droguri care urmeaza sa fie eficace, dar modest insotite de efecte secundare neurologice si altele.
Trecut de cercetare in vigoare a risperidonei asupra copiilor cu autism gasit medicamente eficiente pentru tratamentul pe termen scurt-a comportamentelor agresive legate de autism la copii. Reactiile adverse la risperidona sunt de obicei bine tolerat, cu unele plangeri de crestere in greutate.
Intermediare pe termen risperidona studiu a fost realizat i...

Medicatia Plus Parent Training Imbunatateste probleme de comportament la copii cu PDD

Medicatia Plus Parent Training Imbunatateste probleme de comportament la copii cu PDD Tratamentul, care include medicamente, plus un program structurat de formare profesionala pentru parinti reduce probleme serioase de comportament la copii cu autism si conditiile aferente, potrivit unui studiu finantat de Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH). Studiul, care a fost parte din unitatile de cercetare NIMH pe Pediatrica Psychopharmacology (RUPP) Autism de retea, a fost publicata in 2009 decembrie problema Oficial al Academiei Americane de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului.
Rezultatele dintr-un studiu anterior RUPP a raportat in 2002 a aratat ca risperidona medicamente antipsihotice (Risperdal) a redus probleme de comportament, cum ar fi istericale, agresiune si de auto-un prejudiciu la copii cu autism. Cu toate acestea, cele mai multe simptome de copii a revenit in cazul in care medicatia a fost intrerupta. Desi eficiente, risperidona este asociat cu efecte negative, cum ar fi cresterea in greutate, care poate duce la schimbari metabolice, obezitatii si a problemelor de sanatate legate de.
Medicatie in monoterapie a fost demonstrat pentru a ajuta cu unele simptome de autism, dar potentialul sau este limitata, a declarat directorul NIMH Thomas R. Insel. Acest studiu arata promisiunea unui protocol de tratament mai eficiente, care ar putea imbunatati viata pentru copiii cu autism si a familiilor lor.
In cadrul studiului, grupul RUPP testat beneficiile de medicamente in monoterapie, comparativ cu medicamentele, plus un program de parinte de formare care se implica activ in gestionarea parintii copiilor lor sever perturbator si noncompliant comportament. Parintii au fost invatati sa se modifice comportamentul lor copii si de invatat pentru a spori copiilor lor de zi cu zi de viata a competentelor.
24-saptamani, cu trei site-ul studiu a inclus 124 de copii de varsta 4 - 13 omniprezenta, cu tulburari de dezvoltare (PDD), cum ar fi autismul, Aspergers sau tulbur...

STEP Studiu de HIV Merck's vaccin deschisa,

STEP Studiu de HIV Merck's vaccin deschisa, Merck & Co, Inc si cu HIV Vaccine Procesele de la Network (HVTN) Ieri (13 noiembrie 2007) a anuntat ca voluntarii de studiu in studiul etapa a Mercks HIV vaccin (V520) va fi spus daca au primit vaccin sau placebo, si toate de studiu voluntari vor fi incurajate sa continue pentru a reveni la site-urile lor de studiu in mod regulat, pentru consiliere in curs de desfasurare de reducere a riscuril...

FDA Copie data pentru investigative Merck's Shingles Vaccin extinderea aplicarii pentru 25 mai 2006

FDA Copie data pentru investigative Merck's Shingles Vaccin extinderea aplicarii pentru 25 mai 2006 US Food and Drug Administration (FDA) este de prelungire a perioadei de reexaminare pentru Licenta Biologics Application (BLA) pentru Zostavax [vaccin zosterian viu (Oka / Merck)], Mercks vaccin cercetat zona zoster, pentru a revizui informatiile suplimentare pe care Merck prezentate in timpul proces de revizuire. FDA a informat Merck ca data agencys noua revizuire obiectiv pentru cererea de Zosta...

Merck Primeste Nu Scrisoare adoptabila De la FDA pentru OTC MEVACOR ® (lovastatina) 20 mg

Merck Primeste Nu Scrisoare adoptabila De la FDA pentru OTC MEVACOR ® (lovastatina) 20 mg Merck & Co, Inc a primit o scrisoare care nu adoptabila de la US Food and Drug Administration (FDA) la New sale de droguri Application (CND), care solicita aprobarea pentru over-the-counter (OTC) MEVACOR ® (lovastatina) de 20 mg. MEVACOR OTC au fost in curs de revizuire de catre FDA, incepand cu anul 1999; comentarii Comitetul consultativ in 2000 si 2005, nu a dus la actiuni de adoptabila.

Blood niveluri din paliperidona Extended-comprimate cu eliberare sunt crescute nu de catre comuna antidepresiva

Blood niveluri din paliperidona Extended-comprimate cu eliberare sunt crescute nu de catre comuna antidepresiva Dupa administrarea de paliperidona cu eliberare prelungita (ER) comprimate, concentratiile plasmatice ale medicamentului nu au fost afectate atunci cand sunt luate cu un antidepresiv comuna, in conformitate cu noile date prezentate azi la anuala 160th-a reuniune a Asociatiei Americane de Psihiatrie. Paroxetina, un selectivi ai recaptarii serotoninei inhibitor (ISRS), este un antidepresiv cunoscuta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.