Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dopuri in ureche


Boston stiintific Announces aprobarea FDA de armonie (TM) HiResolution (R) Bionic ureche Sistem

Boston stiintific Announces aprobarea FDA de armonie (TM) HiResolution (R) Bionic ureche Sistem
Boston Scientific Corporation (NYSE: BSX) a anuntat astazi aprobarea noii sale Armoniei (TM) HiResolution (R) Bionic ureche de sistem (Harmony System) de catre US Food and Drug Administration (FDA). Dezvoltat de Neuromodulation Companys Group, Harmony Sistemul ofera 120 benzi spectrale, 5 - 10 ori mai mult decat sistemele concurente, contribuie la cresterea in mod semnificativ potentialul de audiere si a calitatii vietii pentru grave-la-profund surd.
Sistemul Harmony reprezinta urmatoarea generatie de implant cohlear tehnologiei, a spus Jeff Greiner, presedinte al Boston Scientifics Neuromodulation Group. Ne-au adus impreuna progresele fara precedent in domeniul stiintei, design si functionalitate pentru utilizator - promovarea angajamentului nostru de a restaura audiere si imbunatatirea calitatii vietii pentru cei care traiesc cu pierderea auzului din cauza la ureche permanente interioare sau daune auditive nervoase.
Conceput pentru a spori aprecierea de muzica si de a imbunatati audiere intr-o varietate de dificile medii de ascultare, Harmony cupluri sistemului de prelucrare revolutionar de sunet interna (cu optional angajeaza Fidelity (TM) 120), cu spatele-Harmony nou-ureche (BTE), procesor de sunet externe . Impreuna, cele doua componente cheie ale sistemului Armoniei sunt concepute pentru a oferi rezolutie spectrala creste in mod considerabil in comparatie cu sistemele conventionale pentru o reprezentare mai naturala a sunetului pentru a ajuta la imbunatatirea performantei pacient.
Cu noul sistem Harmony, suntem in masura sa orienteze in mod activ curenti electrici cu un grad ridicat de acuratete, cresterea numarului de benzi spectrale 16 la 120, a spus Greiner. Suntem incearca sa ghid de informatii precise cu pas in cochlea profitand de supravietuitor populatiilor neuronale pentru a ajuta la cresterea utilizatorilor posibilitatea de a auzi in medii zgomotoase si de a aprecia mai bine sunetele complicate de muzica.
Implantul cohlear utilizatorii pot accesa soapte moi si sunete puternice fara a se adapta cadrane sau controale cu Harmonys CD-prelucrare de calitate si mai sofisticate dual-bucla de control automat de castig, ajutand utilizatorii sa aprecieze mai bine muzica, auzi in medii zgomotoase, utilizarea de telefon, si auzi sunetele, care sunt tare si moale.
In plus fata de aprobarea FDA, Harmony HiResolution Bionic ureche Sistemul a primit recent aprobarea de la Health Canada si marca CE in Europa.
Conform rezultatelor evaluarii clinice, aproximativ 80 la suta din subiecti au raportat o puternica preferinta pentru procesor de sunet armonie cu angajeaza Fidelity 120, cele mai multe observand ca acestia au imbunatatit calitatea vocii si / sau ca sunetele de mediu au fost mai clara si mai usor sa se faca distinctie.
HiResolution Bionic ureche Sistem cu optional angajeaza 120 de fidelitate este aprobat in SUA pentru adulti, doar in acest moment si pentru toti pacientii in Canada si Europa. Produsul este de asteptat ...

Glue ureche probabil datorita defectuoasa Gene

Glue ureche probabil datorita defectuoasa Gene Adeziv ureche, sau (adeziv) otita medie, este probabil cauzate de o gena defecte, numit numit Evi1, spun oamenii de stiinta de la Consiliul de Cercetare Medicala de mamifere Genetica Unitatea, Marea Britanie. Glue ureche este foarte frecvente in randul sugarilor - aproximativ 50% din copii din Regatul Unit sub varsta de un sufera de ureche lipici.
Puteti citi mai tarziu despre acest studiu in biblioteca publica de stiinta Genetica.
Desi comunitatea stiintifica a cunoscut faptul ca ureche clei este, probabil, din cauza unei gene defecte, nu am fost in masura sa detecteze caile exacta implicate. Profesorul Steven Brown, si echipa, a studiat un mouse, poreclit Junbo, care a avut severa, urechea recurente lipici.
Evi1 produce o proteina traducator. Aceasta proteina se traduce codul ADN-ului, astfel incat acestea sa poata fi inteleasa ca instructiuni pentru organism. Oamenii de stii...

De noile cunostinte contradictie cu un dominante Credinta Despre ureche interioara

De noile cunostinte contradictie cu un dominante Credinta Despre ureche interioara O ureche sanatoasa emite sunete moale, ca raspuns la sunete care calatorie in detectata cu microfoane sensibile, aceste emisii otoacoustic ajuta la nou-nascuti medici sedintei de testare. Un doesnt surd ureche produce aceste ecouri.
Nou de cercetare care implica Universitatea din Michigan si Oregon Sanatate si Universitatea de Stiinte arata ca, spre deosebire de crezut stiintifice actuale, emis...

Lume Primul Cercetare Pentru a Cuvintare Sus remediu pentru ureche Infectii

Lume Primul Cercetare Pentru a Cuvintare Sus remediu pentru ureche Infectii Fast de urmarire a procesului de vindecare pentru infectii ale urechii comune va fi punctul central al inovatoare de cercetare prin WS acustice Lions si auzul Institute (Lehi).
De cercetare vor avea ca scop de a intelege de ce unele timpanele se vindeca de la sine (si de ce unii nu se vindeca de la toate), prin identificarea, care gene sunt responsabile pentru vindecarea ranilor proces de o ure...

Nu discrepanta majora gasite in greutate de dezvoltare a rezultatelor / prompt de insertie a v intarziat ureche tub

Nu discrepanta majora gasite in greutate de dezvoltare a rezultatelor / prompt de insertie a v intarziat ureche tub Un spital pentru copii de studiu Pittsburgh constata ca introducerea prompta a tuburi tympanostomy (tuburi mici ureche) nu a imbunatati rezultatele de dezvoltare ale copiilor de la 6 ani ca o data crezut.
Anchetator Plumb Jack L. Paradise, MD, medic pediatru si otita expert mass-media la copii si profesor de Pediatrie si ORL de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina, si cercetatori ...

RMN-ul mai buna Instrumentul de diagnosticare pentru implanturi ureche cohlear

RMN-ul mai buna Instrumentul de diagnosticare pentru implanturi ureche cohlear Imagistica prin rezonanta magnetica este un instrument mai bun de diagnostic pentru implanturi ureche cohlear decat tomografie mai frecvent utilizate de inalta rezolutie-calculate, UT arata un studiu de sud-vest.
Un implant cohlear, uneori numita "o ureche Bionic, permite pacientilor cu pierderea auzului congenitale pentru a trece de problema si din nou percep de sunet. Chirurgii efectueaz...

Rezultatelor pe termen lung pentru copiii care sufera interventii chirurgicale la ureche tub de plasare

Rezultatelor pe termen lung pentru copiii care sufera interventii chirurgicale la ureche tub de plasare Sugari si copii mici, care supus unei interventii chirurgicale pentru a introduce tuburi de ventilatie in urechile lor ca un tratament pentru infectii ale urechii au sedintei niveluri comparabile cu copiii normali 14 ani mai tarziu, desi copiii cu mai multe boli grave pot necesita proceduri repeta sau alte interventii chirurgicale ureche, in functie de doua studii in numarul din luna aprilie a Arh...

Bionic pionier ureche primeste Premiul pentru stiinta, Australia

Bionic pionier ureche primeste Premiul pentru stiinta, Australia Australia - Profesor Graeme Clark AC a fost onorat in aceasta seara cu una dintre cele mai prestigioase premii Natiunilor, 300.000 dolari prim-ministri Premiul pentru Stiinta.
Premiul recunoaste Graeme descoperiri Clarks care au dus la prima utilizate in mod curent, de succes si in conditii de siguranta electro-neuronale interfata cu sistemul nervos central. Urechea Lui Bionic surd le permite o...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.